- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Nem rossz munkaállomás: [link]
-
-
SOAD19
addikt
válasz
csakstddfor. #2373 üzenetére
Remélem, legalább nem a szellőzőnyílásra, venti helyére teszed a tappancsod?!
-
SOAD19
addikt
válasz
csakstddfor. #2371 üzenetére
A gépház lábtartóként is funkcionál?!
-
SOAD19
addikt
válasz
fatallerror #2349 üzenetére
Én továbbra se veszem be, kamu, vagy photoshop!
-
SOAD19
addikt
válasz
Stylewars_kp #2337 üzenetére
-
SOAD19
addikt
válasz
Sanyi.il #2322 üzenetére
Én gonosz leszek, de nekem a régi felállás jobban tetszett. Nekem, ez a mostani elrendezés, azért nem tetszik, mert túlságosan zártnak érzem a sarokba való telepítés, illetve a jobboldali szekrény miatt is. Személy szerint szeretem a teret, a szellőségget. Persze, ha Neked tetszik, akkor nincs gond. Az a fő, hogy Te érezd jól magad.
Viszont, hogy ne csak ilyen negatív legyek, a polc, az nagyon jó, ötletes, gratula hozzá! -
SOAD19
addikt
válasz
MasterMind #2301 üzenetére
Hát igen, annyiért már el is hiszem, hogy kényelmes, látszik is rajta.
Az enyém nem a legjobb, el tudnék képzelni kényelmesebbet, meg recseg, ropog, meg nekem kicsit hosszú az ülőrésze. -
SOAD19
addikt
válasz
MasterMind #2296 üzenetére
Nagyon pofás kis sarok! A forgószéked miatt nagyon irigyellek. Milyen, kényelmesnek tűnik, drága volt (jöhet privátban is).
-
SOAD19
addikt
válasz
imibogyo #2283 üzenetére
Gratula, ill. elismerés, nagy átalakuláson megy a lakás.
De, mintha két lakás képei lennének a galériában, az egyik, mintha egy emeletes lakás lenne, és vannak olyan képek, amik egy kertes házra engednek feltételezni.Rájöttem, azokon a képek, csak a galériához szükséges létra elkészülését bemutató képek.
További jó munkát, jó érzés lesz, ha teljesen elkészül, főleg, hogy mennyi munkát raktál bele.
(#2287) PindurAnna Tv, az inkább!
-
SOAD19
addikt
válasz
Destructo #2262 üzenetére
Kis otthonos, tetszetős, főleg az asztal.
(#2263) Sanyi.il
Na, ez is pofás kis szoba. Jónak tűnik az irodai széked, kényelmes, ill. mennyiért vetted, ha lehet tudni? Az enyém nem a legkényelmesebb, meg nyekereg, még a 65 kilóm alatt is, igaz alsó kategóriás is, 13k környéke volt.
-
SOAD19
addikt
válasz
Destructo #2259 üzenetére
Igen, közben rákeresve megtaláltam a képeidet.
Jó kis szoba, tetszik a fal színe is. Csak hát kicsit kupis!
Nehogy komolyan vedd.
Akkor, lehet laminált padlót veszek majd, úgyse kellene sok belőle. Úgyis, csak 65 kiló vagyok, de azért majd valami strapabíróbb lamináltat nézek.
Várjuk az albérletes képeket is nagy szeretettel! -
SOAD19
addikt
válasz
Destructo #2257 üzenetére
Köszi, természetesen a képek készítését megelőzte egy kis rendrakás.
Majd át kellene festeni a falakt valami melegebb színre, ill. a pvc-t kellene valahogy eltüntetni, talán laminált padlóval, vagy nem tudom. Mennyire bírná vajon az irodaszékem kerekét? Tavaly költöztünk ide, és még nem volt festés, és a többi "kedv" híján.
Illetve a kanapém felé tervezek a nagy üres falfelületre egy faltetkót, vagy egy osztott vászonképet.Te már mutattál képeket, ha nem hajrá, én szívesen megnézném, hátha ellesek kis praktikus ötleteket.
Még valami, mi a képen látható kis gaz neve?
PindurAnna, hmm, Te biztos tudod?!
Vagy egy bonsai mennyire tolerálja a panelt? Régi álmom, hogy vegyek egyet, de mindig lebeszélem magam róla, mert ami tetszene drága lenne, meg ahogy hallom elég kényesek. -
SOAD19
addikt
Kicsit leült a topik...
Mutatok pár képet, hátha más is kedvet kap. Előre is bocs a képminőségért, telefonnal, csak ilyenre futotta.
-
SOAD19
addikt
válasz
tDr1v3r #2252 üzenetére
Ha, jól láttam az egy vászonkép, régebben volt, hogy rákérdeztem az egyik ilyen képeket készítő webshopnál, és írták, hogy van lehetőség saját képből való kép elkészítésének is. Kérdezz rá.
Talán ez volt az az oldal: [link]
Sok sikert!
Ha, esetleg csináltatsz, megmutathatnád itt is, kíváncsi vagyok, hogy milyen lenne.
Köszi!
-
SOAD19
addikt
Köszöntem!
Jövőre szerintem festünk(tavaly költöztünk ide), és gyűjtöm az ötleteket, hogy milyen színű legyen a fal, valami fiatalos, modern kellene. Régebben tetszett, hogy foltosra csinálták a falakat, divat ez még?
A kanapém felett van egy nagy üres falfelület, oda jó lenne majd venni vagy egy ilyesmi vászonképet, vagy egy faltetkót. -
SOAD19
addikt
Hali!
Jó kis topik ez, majd egyszer én is lehet rakok fel egy képet, ha majd érdemesnek tartom rá a szobámat. Jövőre festés, és már régebben megtetszettek a faltetkók, belinkelek egy oldalt, ahol meg lehet sasolni, hátha másnak is megtetszik. Jó pofák, fel lehet dobni egy nagyobb falfelületet velük, és nem is túl húzós az áruk se.
És nem, semmi kapcsolatban nem állok a linkelt oldallal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X AORUS Eladó!
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 2023 Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged