Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Én a Superlux HD660-hoz, vettem egy AKG plüss párnát, nagyon jól szuperál vele, meg mondjuk én a kábelt is kicseréltettem egy Sennheiser-ére. A galériában rá lehet nagyítani. Egyelőre jobb képem nincs.
Egyúttal megmutatom az én kuplerájos lakásomat, részlegemet is.
Még nincs kész teljesen a lakás, de mivel mindent én csináltam/csinálok, így nagyon lassan megy. A pénzről nem is beszélve. Balra lehet kattintgatni.
-
PindurAnna
Közösségépítő
werszomjas biztos lehozza neked is
Én is hozattam már le vele pakkot..mert Pesten jóval olcsóbb volt, mint itthon
(#2263) Sanyi.il Nagyon szép és rendezett szoba, minden elismerésem
-
Sanyi.il
aktív tag
3 napos a trónom
a jysk-be vettem 16500-ért, az előző 12ezer ft-os volt, volt benne jó kis hinta vagymi funkció, aztán a 85 kilómmal annyira élveztem a hintázást, hogy ketté tört a szék, miniszivrohamot okozva nekem
a 2 kartámasz ami tartotta a háttámlát, eltört, így vettem ezt a szépséget helyette, a régit meg fater megcsinálta MacGyver módra, sínbe rakta ahol eltört, és ment a fodrászatnukba, majd elülnek rajta a várakozók
-
Destructo
senior tag
Én már raktam ki anno.Ez a debreceni szobám. A budapesti albiról majd csinálok 1-2 képet.
Egyébként a laminált padló elég jól bírja nekem otthon a kiképzést...egy görgős szék nem hagy rajta nyomot. Nekem is volt otthon,én 100-105KG vagyok és semmi karc nem maradt alattam.
-
Köszi!
Én mondjuk sokat nem tettem hozzá a színekhez, mintákhoz, akármihez, én kvázi csak az IT és HiFi cuccokat toltam be.
A többi csajost dicséri.
A kért képek tehát.
Macska és óraoszlopizé:
A macskaállat közelről:
Lepkésakármi az ebédlőben:
Burjánzó levelek a nappali sarkában:
És végezetül csajos saját kezű festése:
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest