- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
MasterMind #2544 üzenetére
Neem, fejhallgatóval játszom.
-
-
válasz
hszilard666 #2527 üzenetére
-
-
válasz
Kareszovics #2510 üzenetére
Köfi!
Ilyesmiket készítek, de csak műkedvelői szinten, haveri társaságnak, akik előszeretettel hallgatják, mert így jutnak leggyorsabban az általuk preferált zenei stílus friss taktusaihoz.
Illetve most megvettem egy franyó zeneszerkesztő progit, meg van gitár, szinti, midi szerkesztő, szal lehet, majd lassanként nem csak gyári loopokból fogok építkezni.
-
-
válasz
lornname11 #2506 üzenetére
Eléggé rendben van.
-
válasz
Stylewars_kp #2504 üzenetére
Ismerem az 5S-t, a fengsuis poénnal a metódus keleti eredetére utaltam, mivel az 5S ugye Japánból származik: seiri, seiton, seiso, seiketsu, és shitsuke.
-
válasz
Stylewars_kp #2502 üzenetére
A fengshuis elrendezéseket meghagyom a nőknek.
Egyébként van "normális" irodám is kulturált berendezkedéssel meg tárgyalóval, a képen a "dolgozós" iroda látható. Egyébként IT igazgatóként dolgozom két nagyobbacska cégnél.
-
-
-
-
válasz
PindurAnna #2433 üzenetére
Értem.
-
válasz
PindurAnna #2428 üzenetére
Miért jó, hogy 4 különböző gépen dolgozol?
-
-
-
Az enyémből dől a meleg oldalt, ahol a HDD-ket hűtik a ventik, nem szeretném, ha az orcámba fújná.
Jó, mondjuk nekem nagy a házam, meg nem is túl csinos, plusz lehet, az asztal se bírná meg.
A kérdés egyébként onnan eredt, hogy alapvetően én például semmit sem csinálok a házzal. Mivel nem kapcsolom ki, így bekapcsolni sem kell, ODD-t kvázi nem használok, USB hub ki van vezetve az asztalra, szal igazából bárhol lehetne a ház ugye.
-
A gép az asztalon miért jó? Sokaknál látom, hogy felpakolják az asztalra, esetleg monitor mellé. Van ennek valami ésszerű oka, vagy csak mert csak?
-
-
Köszi!
Én mondjuk sokat nem tettem hozzá a színekhez, mintákhoz, akármihez, én kvázi csak az IT és HiFi cuccokat toltam be.
A többi csajost dicséri.
A kért képek tehát.
Macska és óraoszlopizé:
A macskaállat közelről:
Lepkésakármi az ebédlőben:
Burjánzó levelek a nappali sarkában:
És végezetül csajos saját kezű festése:
-
-
Kihalt a topic. Ezek szerint mindenki durván pedáns rendet tart maga körül.
-
válasz
Destructo #2214 üzenetére
A #2205-ben általad linkelt második fotón bal oldalt, a polcon középen található Onkyo erősítő pontos típusára szerettem volna rákérdezni, de amire kisilabizáltam, hogy valójában egy Onkyo-ra nagyon hasonló elrendezésű Sony erősítőről van szó, már lejárt az 5 percem.
-
-
Nos, rendben, meggyőztetek, belevágok.
Köszönöm!
Szerk.: vmi tipp a konzol típusára/fajtájára? LG akármi az LCD, gondolom egy gyártó egy szabványt használ.
-
válasz
runner 125 #2137 üzenetére
Nem értek hozzá, őszintén szólva, csak attól tartok, hogy esetleg kiszakad egy rész a "falból"
ezért nem is igazán érdeklődtem a "hogyan lehetne mégis"-vonalon. De jobb szeretném én is a falon, szal megkérdem a szakembert, aki csinálta a gipszkartont, hogy mi a stájsz.
-
válasz
Mr. Elliot #2134 üzenetére
Nem szokott ott tanyázni, lehet, hogy épp valami üvöltős reklám ment a tv-ben.
-
válasz
runner 125 #2130 üzenetére
De, gondoltam rá, csak az a gond, hogy az ott a monitor mögött nem fal. Régen ott egy ajtó volt, ami ki lett szedve tokostul, és gipszkarton lett betéve helyette, az meg sajnos nem bírja el a monitort.
GabN73: az első képen is ott volt.
-
válasz
PindurAnna #2118 üzenetére
Lehet, hogy tényleg pamut.
-
Igen, Bravo lett a Dragonból. Ebben szép kényelmesen elférek. A Dragonnal ugye az volt a baj, hogy kevés HDD-nek volt benne hely (6 db), és a vinyó rack-ek hátrafelé voltak nyitottak, így a csatik már belógtak a deszka fölé, és ha egy combosabb VGA-t tettem bele, ami messze túllógott a lapon, akkor ugye már nem fért el az összes vinyó. A Bravonál meg ugye keresztben vannak a rack-ek, (szám szerint 10 db), így kényelmesen elférnek a VGA-tól és a deszkától. Egy hátránya van ennek az elhelyezésnek, hogy kicsit borítja a ház légáramlását, hiszen a Dragonban a HDD-k előtt levő két db 80-as venti szívta be a házba a levegőt, most ezt az utat lezárják a vinyók, amiken meg 2 db 90-es venti húzza át a levegőt, de ugye keresztben. Ennek mondjuk nem éreztem hátrányát még nyáron sem, igaz, kvázi nincs is húzva a gép.
-
#lorcsi: jó megfigyelés
#Winne: 7 nm vs 30 nm, és mennyivel jobban szól benne a hang... megdöbbentő
#Buda76: köszi!
#albert8: szeretem, amikor szólnak - ahogy szólnak -
-
-
válasz
CaNNa3IS #1792 üzenetére
A rendszer maga 3 csatornás, és nem high-end, és/vagy audiofil, sokkal inkább bulik hangosításához használt rendszerekhez lehetne hasonlítani. A jelforrás a Gemini UMX 7-es keverőm, oda futnak be a CD lejátszók, a deck, és persze a hangkártya jelei.
Mély részleg.
Van egy Onkyo TX SV343-as erősítőm, aminek pótolhatatlan hangja van (próbáltam lecserélni párszor Integrára és hasonló kategóriás erősítőkre, de a digitális végfokoknak számomra elviselhetetlenül mű hangja van, ezért maradtam nála), és a subwoofer kimenetre van kötve a mély végfok. A mélyládákat egy Ecler XPA 7000-es végfok hajtja meg hídba kötve, amin elég sok mindent lehet állítani, vágási karakterisztikát, magas és mély szűrőket, stb. Az alsó ládákban 1-1 db 40 cm-es papírmembrános PA szériás 600W-os SAL hangszóró van, fölöttük 1-1 db Cerwin Vega HED szériás, 600W-os hangszóró dobol.Közép részleg.
A középtartományt két épített hangfal szolgáltatja, közvetlenül az Onkyo-ról meghajtva. Egy aktív hangváltó megszabadítja a jelet még az Onkyo kimenete előtt a magastól (lásd alább, a magas részlegnél), egy passzív váltó pedig lekapja a bemenetről a 180 Hz alatti frekit, ezután kapja meg a jelet a doboz saját, aktív váltója. A dobozban 20 cm-es 250W-os dupla tekercses CarPower mélyek és SAL SK 150-05-ös zárt középhangszórók vannak.Magas részleg.
A magas tartományt Visaton titán- és selyemdóm magas hangszórók biztosítják, melyeket egy STA-700-as Stage Line végfok hajt meg. A jelet az Onkyo teljesítménykimenete előtt kapjuk el, és onnan megy az aktív hangváltóba, ami levágja róla a mély- és középtartományt, amelyeket visszaküld az Onkyo teljesítménykimenetére, a magasat pedig megkapja a Stage Line, majd a hangszórók. -
válasz
PindurAnna #1746 üzenetére
Enyimet hova sorolnád?
-
Köszi, a szomszédok annyira nem szeretik.
Sajnos a Dragon egyre kisebb nekem. Épp a minap szembesültem ezzel, amikor beraktam az új VGA-t. Ebben a házban sajnos még úgy vannak kialakítva a vinyó rack-ek, hogy a HDD-k a ház hátulja felé néznek, nem pedig oldalra, mint az új Chieftec házaknál. Emiatt a HDD csatolók és a lap széle között nem sok van, szal a böszme 6950 például már belógna a HDD rack-be, amiben 2 vinyó van, ezért kicsit át kellett rendeznem a belsejét... Ideje lesz lassan a cserének, eleve a hűtőm is nagy, a RAM-ok is magasak (föléjük is HDD rack lóg be), 6 vinyó, plusz az SSD, és a mobilrack, szal a kábeleket elvezetni az egyébként is szűkös helyen, nem egy 5 perces meló.
A szellőzésével nincsen gond, 2 db 80-as venti szív elöl, 2 db 80-as fúj ki hátul, a Ninja elején 120-as szív, a ház vége felé néző részén egy 120-as fújja ki a levegőt, plusz a VGA ugyanezt teszi lent, és a táp ventije fent, szal teljesen jók a hőmérsékleteim tuning alatt is. Igaz, cserébe jó hangos a gép a sok venti miatt, de a hifi végfokai is tele vannak ventikkel, szal inkább az szokott furcsa lenni, ha a Win egy frissítése miatt újraindul a gép éjszaka, és elhallgatnak a ventik. -
-
-
-
válasz
Jodanovich #1030 üzenetére
Beckhem Instinct?
Meg egy machete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Revolut
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged