Új hozzászólás Aktív témák
-
PNP
őstag
válasz
Vasinger! #1530 üzenetére
Képek innen vannak.
Dell U2410 -
Winne
nagyúr
válasz
Vasinger! #1527 üzenetére
Átkukkantok majd oda is akkor, most melóból nincs sok időm a dologra, addig nézhetnél nekem valami jóféle ár/érték arányú modellt, 20 colnál nem kellene nagyobb, viszont, ha lehet, akkor 20 colnál 10:10-es legyen, és nem 16:9-es, de az se zavar nagyon, ha 4:3-as marad.
Köszi
-
Winne
nagyúr
válasz
Vasinger! #1522 üzenetére
Az mennyi az a nagyobb? Az én TN-es régi 17 colos Samsungom is 8 ms-es, de teljesen jó, én elég sokat játszottam már rajta, fps-el multizom szinte only.
Másik kérdés kicsit LW kollega felé is: manapság milyen megfizethető ajánlott IPS paneles monitorral érdemes szemezgetni? Nagy nem kellene, de a színhűségéről már ódákat hallottam és elgondolkoztam a témán.
-
LW
őstag
válasz
Vasinger! #1524 üzenetére
Főleg ha a lengyelek felhúzzák az embert és kap egy pár sorozatot az öklömtől.
[eredmény]
-
Zefír
őstag
válasz
Vasinger! #1258 üzenetére
Köszi
Ma cisnáltam minőségibb képeket is
D1rectIgazi KockaKuckó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magisk
- Lexus, Toyota topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest