- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
1. Nos, azért a kábelek harisnyázása messze nem gyári és nem profi, csak azt mondtam nem rossz. Miért? Mondjuk ha már kábelkötegelővel összefogtad, akkor húzhattál volna rá zsugorcsövet is, igy nem látszana sok helyen a harisnya vége. A tápnál már nem jutott a ventikhez kötegelő sem és több helyen véltem felfedezni összekókányoslást szigetelőszalaggal is.
2. Nagyon sok helyen használsz 4-5 cm-es ventiket, aminek barátok közt szólva is nemsok értelme van, mondjuk az elejében lévő 4 kicsi helyett bőven elég lenne 1 12-es, sokkal halkabb lenne és a légszállitása is sokkal jobb.
3. A táp, na az tényleg jó lett, főleg a plexi és a fény beépitése, de a 4 cm-es ventikkel ott sem értek egyet. Azért nem, mert lehet, hogy most halkak, de mint tudjuk azok a kis izék kb 3500-4000-es fordulaton mennek 12V-on, ha 5 V-on járatod még akkor is kb 2000-et fordulnak, ami nagyon sok, a kis csapágyaknak, ergo, max 1 év múlva úgy fognak sikitani ahogy kell.
Bocs az öszinteségért, de te kérdezted.
Ennek ellenére nagyon ötletes és jó megoldások vannak benne, amik lehetnének 3x 4x ilyen jók, ha dupla ennyi időt forditeasz a részletekre.
Ui: A 6 winyót meg aztán pláne fölöslegesnek tartom, ha eladnád a felét vehetnél 2 normális 250-est és meg is oldódott az összes tárhely problémád. Mondjuk én azt is fölöslegesnek tartom. Ha gyors elérést akarsz vegyél egy 40 gigás raptort meg mellé egy 250-est tárolásra. Minden gond megoldódik. Mondjuk én mindigis olyan voltam, aki ha megnéz egy filmet, akkor letörli, minek tárolgassam, amit tárolni akarok kiirom dvd-re, dual layer rulez. -
Winner_hun
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest