Új hozzászólás Aktív témák
-
csipikooo
tag
válasz
KAMELOT #55613 üzenetére
9370ven lesz szerintem nem a 9590 . A 4790k majdnem dupla annyiba kerül. 30al tuti több! És arra hogy sp nyomjam a játékokat nem hiszem hogy kell nekem a 4790k sőt még szerintem multiban is bármiben megállja a helyét a 9370. A mostani 8120@4,2 ről váltás szerintem döbbenetes lenne! Vagy nem?
-
BL@CK
tag
válasz
KAMELOT #55580 üzenetére
Jelentkezem majd, mihelyst kész vagyok! Sajnos meg kell válnom ettől a kis háztól és egy barátomé lesz, az ő cuccai kerülnek majd bele, van most pár project készülőben a háttérben, arról is lesznek majd logok, annyit előre elárulhatok, hogy 2 géphez a ház IN Win-től érkezik a sajátom pedig a CaseLabs-tól
-
BL@CK
tag
válasz
KAMELOT #55578 üzenetére
Ebbe minden tökéletesen belefér. Belemegy itx lap dualradis víz, ha akarom akkor 2 dualradi is befér. Vga beleférnek vígan a legnagyobbak is. Egyedül táppal kell kompromisszumot kötni, ami azt jelenti, hogy sfx méretűt kell amiből a silverstone-nak vannak nagyon jó tápjai. Aki nemakar sfx tápot az rakhat bele hagyományosat is, de akkor az oldalsó 2 ventihelyből egyet elfoglal és a hosszát is pontosan meg kell választani, ha teljes méretű nagy vga kerül a gépbe. Úgy néz ki, hogy jövőhéten rakok bele hardvert, majd jelentkezem a képekkel.
-
kisza25
félisten
válasz
KAMELOT #55564 üzenetére
nekem is csak 1-2 fokkal mentek fel a maximum értékek a 20 fokos szobához képest (most 30) így a CPU max 62-67 fokos (leg hidegebb magtól a legmelegebb magig) és 67fok a VGA (több óra bf4 után mért maximum értékek), a minimum értékek nőttek meg egy bő 10 fokkal, de nekem sem a gép miatt esne jól a klíma, addig is belülről hűtöm magam radlerrel
-
Asbee
veterán
válasz
KAMELOT #55533 üzenetére
4820k-t és r9 290-et hűtöttem 360-as 45-ös radival full csendben duplán ventizve. Ilyen nevetséges 600-as fordulaton. Ha az ismerősödnek nem volt elég a 3930K-ra akkor ott user fail volt. Mostanában sajnos az eszetlen túlméretezés a divat, az okos kiépítéssel ellentétben.
Az illetőnek nem a proci melegszik túl, hanem az alaplap VRM mivel nincs vizezve és ilyen tuningra vagy az kell neki, vagy ventivel kifejezetten a bordát megfújni. -
-
lotTóni
tag
válasz
KAMELOT #55248 üzenetére
Lefelé egész pontosan.
(#55249) iszilard
Köszi az infót!Ez most egy darabig így lesz.Tervben van egy 360-as radi felülre szendvicsbe kötve 6 ventivel,egy kisebb tartály/x res 140 d5 vario.Meg a kört is megvariálom.( res-pumpa-radi-vga-radi-cpu)
(#55250) tailor74 : Köszönöm szépen az elismerést!
(#55252) kisza25: Faintos
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
KAMELOT #54882 üzenetére
Meg egy moduláris tápot, mert így is az egyik SATA ág totál feleslegesen van rajta, meg az egyik molex is. Ráadásul ugye nem is rövidek.
Moduláris tápnál, ha lapos is lenne a kábel, a 4 pinest simán el tudnám vezetni hátul, a lap mögött, van kivágás. De így macerás, a kábeleket se szeretem annyira megtörni (a lapos kábel jobban hajlik). Na majd ősszel, akkor úgy is cserélődik a bele, remélhetőleg akkor lesz már pénz egy normálisabb moduláris tápra is.
Egyébként egyem a Corsair, vagy a Bitfenix mérnökeinek a szívét. A tápba ugye a kábelt nem tudtam bedugni, mert pont olyan irányban állt a csatlakozó, hogy fordítani kellett volna, és a keret miatt meg nem tudtam bedugni. Ki kellett flexelni egy darabot az alsó keretből, hogy fordítani tudjak a kábelen, és be tudjam dugni a dugót
-
BlackSoft
addikt
válasz
KAMELOT #54521 üzenetére
AX jobb, mint a HX. De utóbbi sem valami kínai vacak, 7 év garit adnak arra is, és a második legmegbízhatóbb desktop táp. 1000W elég nekem. Ez 70k volt, és csak azért, hogy AX-em legyen, nem veszek 1200i-t 110k-ért, amikor nem is kell. Maxwellek nem fogyasztanak semmit, csak a cpu-m, de most az is alapon van, így az sem vészes.
Jövőre viszont nem tudom milyen tápot veszek, de nagy terveim vannak, mi lesz amikor ezt a gépet félreteszem
-
kisza25
félisten
válasz
KAMELOT #54406 üzenetére
Na nem mindegyik, mert ami nálam bevált és halk pl az F12 PWM PST CO mondjuk árban is látszik, hogy majdnem 2x annyi, mint az f12 PWM
RAM-ra: mondjuk nekem 8GB-van, de még sosem fogytam ki pedig játszom is -
BlackSoft
addikt
válasz
KAMELOT #54350 üzenetére
Igen tudom, meg az Acer-nek is van. De akik tesztelték őket, meg összehasonlították, mindenhol azt mondják, hogy az Asus vs a többi olcsóbb IPS 100% rgb semmi közük egymáshoz, és ezért drágább az Asus monitorja.
(#54355) proci985: Még nincs kész a gép, mert kell pár cucc, de eddig hogy eljutottam, a moddinggal együtt, meg mindennel volt kb 1 hét.
-
hszilard666
veterán
válasz
KAMELOT #54345 üzenetére
Vitatkoznék veled:
Nem kell gamer laptop ahhoz hogy tudj máshol is játszani. forixempöl: Van az almáslaposomon egy bootcamp, ha játszhatnékom van átjelentkezek win 7 be és mehet a bf4. ha esetleg csak pár perc géminget szeretnék, megvan a diablo 2, unreal tornament 99' quake 3 arena, cod 4 OSX re is. Nem gaming laptop hanem munkagép, tökéletesen lehet vele gémerkedni. -
BlackSoft
addikt
válasz
KAMELOT #54347 üzenetére
Igen
32"-t próbálgatom milyen.... Mivel 32" lesz az új monitor.
-
Because
őstag
válasz
KAMELOT #54326 üzenetére
ebből azért páran már kinőttünk... a másik gond, hogy a gyúrós, bicós, laptopos, jövedelmes stb.. stb.. topikba is fel-feltűnünk. szóval ha a fülpiszkáló márkától kezdve a pincelakatig mindent leírunk huhuuuu
(#54327) Snip3r_HUN: a lényeg hogy neked tetszik, te használod
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
KAMELOT #54177 üzenetére
Koszi
. Elvileg hetfon megjon meg bele nemi ram, aztan talan raszanom magam nemi javitasra.
Delta-Laca: Nem latszik, de az 5.25osoknel bent van meg egy venti. Anno eleg volt az elsoszerias Raptort is meghuteni. plusz a vinyorekesz oldalara a vidkari ele is feleszkabaltam egy ventit, a ket 120as meg boven eleg a celra.
Szep lett az atalakitasod
jegenye77: aszinkron szoktam fejleszteni. az osszedobalos hasonlat valamennyire egyebkent stimmel, a ramok a masodik konfignal vannak, vinyok a masodik-harmadiknal, ventik szinten, a hazat meg meg 2008ban vettem.
viszont egy ekkora rendszer nem lesz minimal, hacsak nem az ember modder.
-
válasz
KAMELOT #54104 üzenetére
Sajnos máshova nem fér és egy oldal venti - mivel ahogy a képen is látszik, majdnem full plexi oldallapom van - nem opció
Köszönöm szépen uraim!
glspeter1, eventus, iszilard
jegenye77: híg fosás színű Noctua ventit nálam soha nem fogtok látni, amíg világ a világ
legkevésbé sem érdekel, hogy mit fújnak, de barnát semmiből sem veszek
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
KAMELOT #53861 üzenetére
fogalmam sincs 750-es táp elbirja. ahogy számolgattam olyan 680 watt környékén megáll a gép.a 2 kártya nyélen hajtva kajál tesztek szerint 493wattot.
iszilard ezekre nemis, 47%-on még szinte semi hangja és nemis megy feljeb ha jo a ház szellözése.ha feltenném az oldallapot amiben van egy 22-es veni szivora állitva lehet még a 80-at se érné el a felsö vga
-
bombibmw
veterán
válasz
KAMELOT #53664 üzenetére
Még nem.
Tegnap már megalkudtam egy fazonnal,de aztán meghiúsult az üzlet,mert nem találna ide BKV-val.
Szóval ilyenek találnak be,meg a nem éppen a kiírt árat előnyben részesítők és kezd már tele lenni az a bizonyos.
A hirdetést egyébként 1219x nézték meg,abból jó sokan írtak is,akkor gondolhatod...(#53665) csontraket:
Köszi!
Az nem monitor,hanem egy 82 centis FHD TV.
Már nem nagyon költök ilyesmire,inkább kiszedem belőle a pénzt,mert van fontosabb is jelenleg. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
KAMELOT #53295 üzenetére
Pontosan hogy az lesz.
BenQ GW2760HS. De az majd márciusba lesz megvéve mert most sokat költöttem másra.
Most adtam el kb 2hete a Samsung SyncMaster 245B-m.
(#53293) Petyyyyy:
Jah.(#53294) Because:
Köszi.A procihűtő ég az FX8320-as procimról maradt meg.
Az egérpad meg csak úgy jött amúgy mert nem szeretem a Startcraft-ot
-
sanyek2
senior tag
válasz
KAMELOT #52332 üzenetére
Ez valóban igaz. Meg is tudom válaszolni neked miért.
Jelenleg AMD Sapphire R9 280X OC Vapor-X videókártyám van, de ez kevés az UHD (Ultra HD) felbontású monitorhoz. Jelenleg kb 10-ik évét tapossa a monitorom, egy Samsung SyncMaster 2443NW
Ez viszont 1920*1200, azaz nagyobb felbontású mint a full HD monitorok, TV-k.
Így még nincs értelme lecserélnem, csak ha bővül a vas VGA terén. Az viszont rengeteg pénz.(#52333) Zola007: Köszönöm szépen!
(#52329) Petyyyyy:Megjelent a cikk amit írtam. Tesoro Colada Saint G3NL Cherry MX Red Billentyűteszt
-
bombibmw
veterán
válasz
KAMELOT #52083 üzenetére
Köszi!
Próbáltam úgy összeválogatni a komponenseket,hogy működésük és megbízhatóságuk szerint a legjobbak legyenek és teljes kompatibilitás legyen a rendszerben,hogy úgy működjön,ahogyan azt elképzeltem.Sznájper:
Szép lett a konfig.
Nem rezonáltatja be a házat egy kicsit a pumpa ott a tápon? -
imibogyo
veterán
válasz
KAMELOT #51305 üzenetére
A TX850-el én is így voltam, meg a BeQuiet Straight Power E9 580W-ossal is. A mostani 350W-os Seasonic TFX tápomat sem nagyon hallom. Összességéban talán mindig szerencsém volt, meg persze mindig utána is olvasgattam (amivel meg nem volt szerencsém, abban kicseréltem a ventit). A mostani jelölt pedig szinte már biztosan a Corsair RM szériából fog kikerülni. Ha nem is az 1000-es, de a 850-es személyében.
(#51307) csontraket: persze igazad van, csak mondjuk én tápot nem 3-6 havonta cserélek, gépet viszont igen (
). És volt már, hogy egy éven belül volt 80W-tól 760W-ig terjedő skálán szinte minden értéken fogyasztó gépem. Így viszont tápot nem kellett cserélnem, ugyanaz a 850W-os kiszolgálta mindet.
(#51308) Zsohi:
Ha nagyon túlméretezed nem kapcsol be a gép, korábban én már belefutottam ilyenbe.
Én is tapasztaltam már ezt, egy beágyazott rendszerrel. SUN szerverhez kapcsoltunk hozzá, úgy 40 darab klienset és az egyikben meghalt a saját tápegysége. Volt egy felesleges DELL redundánsom (azt hiszem 1500W-os), na mondom majd meghajtom azzal. Meg sem mozdult egyik sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest