Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Köszi.
Mindenképpen én is azt szeretném.
Foxconn flaming blade lesz a lap proci d0-s 920 természetesen meg 3gb ocz extreme kit (már csak a fekete bordák miatt is, meg az olcsósága miatt.), ezután ventiket szerzek hasonlót ami neked volt anno a fehér ledes aztán talán harisnya, de abban nem vagyok biztos. -
TomiLi
addikt
-
for3l
senior tag
-
UdVi86
aktív tag
Elnézést az off elindításáért. A festésről folyt a vita, ezért gondoltam hogy belefér egy házépítési projekt is. De majd visszatérek ha már kész lesz. Azért olvasom továbbra is a topikot és nézegetem a mások által feltett szebbnél szebb képeket, amiből remélem sok fog születni
-
törölt tag
-
for3l
senior tag
ebben lehet valami, amit mondasz, mert tegnap is igy indult, hogy total szetkaptam az egeszet aztan ossze, de az milyen, hogy ment egy felnapot, aztan gondolt egyet es megint "megmakacsolta" magat!?
(meg, hogy oszinte legyek, mar elegge bele faradtam a szet szedegetesbe..)
az utolso mondatban, hogy erted, hogy tulfeszvedelem? vagyis kikapcs-bekapcs a tapon?
aero., jah, utana olvastam en is. kulonben jok a megiteleseid, mert az egy 590-es valoban.
-
for3l
senior tag
meg egyelore en sem tudom, de nagyobb lesz, mint a jelenlegi, az biztos. eppen koltozik az egyik bolt, ahonnan szoktam vasarolni, szoval nem elerheto a webshop, igy igazabol meg szet se tudtam nezni teljesen (pedig ott vannak lian li-k is
).
aero., ezt mifele megitelesbol vontad le? vagy pojen lett volna?
egyebekent - ahogy lathatjatok, ekezet nelkul irok, holland windows rulez - ujra besz.rt a gepem, megint nem indul, csak annyit csinal, hogy kicsit beporognek a ventik, aztan annyi..
csak van vmi baja a tapnak, sztem gyari hibas, de legalabb azt mar tudom, hogy a tobbi alkatresznek nem lett baja. csak azt nem ertem, hogy mifele nyavaja ez. tegnap jatszottam a prototype-pal vagy masfel orat (ami azert odaterhel vga-nak cpu-nak egyarant) plusz megneztem egy hd filmet es nem volt semmi gikszer ez ido alatt.. estere ugy hagytam a gepet (altalaban sosem kapcsolom ki), reggel mar kikapcsolva vart es nem hajlando bekapcsolodni. szoval ez az erdekes es bosszanto. -
for3l
senior tag
lehetséges. kitudja, ha még várok 1-2 évet - hagy érjen az asztal - utána képes lesz "megjavitani" törött/kiégett dolgokat is!?
Cthulhu Dawn, azaz. bár kicsit csalódott voltam, mikor kibontottam.. a 2 felső lemez meg volt hajolva.
nagyjából helyre raktam őket, de még mindig van egyiken egy pont sérülés, amivel nem tudok mit kezdeni..
ja, és asszem ideje lesz nekem is vmi harisnyaféleség után néznem idekint!
-
-
aero.
veterán
nekem semmi bajom vele, sőt. Nem szeretnék olyan oldalt látni, ahol nem az igazság van, ott van a kábel ahol van, az a helye. Így van a valóságban is, elmegy valaki megnézni nem egy future hátterű gépet fog látni kábelek nélkül, hanem azt a gépet amit ide felraktunk, a maga valójában, tökéletesen. Jóezez
-
TESCO-Zsömle
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest