Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Most majdnem mondtam valami....
Most miért? Annyi mindent nem tettem még tönkre.
A "pályafutásom során" összesen 1 alaplap és egy VGA halt meg, tőlem függetlenül, illetve kinyírtam egy ramot, meg most a hűtőt (ami csak csúnyább lett, de még él). Ennyi. Nincs több a számlámon.
Ha hagynám az egész cuccot a házon belül porosodni, akkor pár száz forinttal gazdagabb lennék, és megképmélném magam pár ideges perctől, vízhólyagtól, és hasonló hosszú éjszakáktól, mint a mai is lesz...inkább játszhatnék. De nem...inkább legózok a gépházzal.
-
Voyage
aktív tag
Legalább 10.000kép feltöltése alapján sikerült leszűrnöm.
netbag,noob,imageshack,kepfeltolto,meg még sok-sok más oldalt kipróbáltam, legtovább imageshack őrzi meg a képet, néha ici-picit belassul, de tűrhető, bármilyen méretet feltehetsz, egyszerre annyi képet, amennyit akarsz, átméretezi a képet, ad kódot amivel be lehet tenni egy html oldalba...Bocs, csak azzal a nyomorék képfeltöltés.hu-val annyira feltudnak húzni...
Kiváncsíságból, amit linkelt, 5mpx-eles képet megnéztem, 4perc alatt töltötte be...jer1cho: De én nem is kommentálom senkinek a gépét, hogy így szar, úgy jó, stb, én csak a képfeltöltést kritizáltam...
Tőlem egyhamar nem is fogtok, mert laptopom van egy ideje, és marad is, mert 2 gépet tartani az már elég nagy luxus mai világban, laptopot meg mindenhova viszem magammal.. -
törölt tag
Hát jó, ilyen programról én nem tudtam, de sejtettem hogy létezik, mert miért ne létezne, hisz jó dolog a képméretezés. (most mondjátok azt, hogy nem mondtam jól
)
Különben egy ideig én is azt hittem hogy huuu de jó, nagy megapixel biztos szép a kép. A francot szép, kicsinyíteni kell min. a felére az alapból jól eltalált képet, hogy nézzen ki valahogy, mert tiszta szemcsés meg pixeles alapból...Henk: Szép! És egy ember, aki megfogadta a tanácsunkat
Jól látom hogy Prolimatech Megahalems hűtőd van? VÉLEMÉNY?
-
-
kelzsoca
félisten
-
plejik
addikt
-
törölt tag
-
Henk
veterán
Már régóta nézegetek olyan 8 pines hosszabbító kábelt.Csak nehezen számon rá magam mert a pk 2x annyi mint az ára.Meg amiket találtam nem biztos,hogy elég hosszú,hogy elfűzzem rendesen.Nekem volt TR-om,de a 285-re nem jó így eladtam a régi karimmal együtt.
Azzal még ilyen volt. -
Zájec
veterán
"sajnos pár helyen (nem csak az emlitett pontokon) lejött a festék,"
erre van egy pár trükk amivel lehet javitani a dolgon...
1. festés elött megcsiszolni a felületet , és utána áttörölni a nitro-higitós rongyal..
2. a matt-fekete után én raktam lakk réteget is ami gátolja a karcolodást .
ilyen "selyem-matt" szinü lakkspray-t használtam hogy ne legyen fényes:[link]
assziszem a praktikerbe vettem ,szóval semmi különös nincs benne...
egyébként a matt-feketéböl elégsok höállót árulnak , mint spray-festék...
én is azzal fújtam -
törölt tag
-
SOAD19
addikt
Imádom az ilyen művészi szintű képeket és fasza a gép is! Nagyon bejön, h le van fújva feketére, lehet majd nyáron megcsinálom én is. Remélem nem túl bonyolult, bár fentebb írt vki róla, az alapján elég sok melót igényel.
Recon: Most még lendületben vagy csináld meg a plexit meg a többit is. Jó munkát kívánok hozzá.
-
tibz03
őstag
-
Cadal
őstag
Jó fej lehet a faterod! Gondolom sokat nem macerál benneteket, néha elmondja az elvárásait,
de utána csend van. (és rend és fegyelem)
# Stirbi: Igen miután írtam, olvastam, hogy van egy audigy se a gépben (a képeken sajna tényleg nem látszik) Kár lenne egy ilyen remek hangcuccot az alaplapról működtetni!
, és köszi mindenkinek
-
törölt tag
Nem kéne új festés, és új ház sem, max. a harisnyázásba lehetne belekötni... De szerintem kis Photoshop (gondolok itt kis finomításon, fehér háttérre) és tökéletes lenne... Szerintem simán mehetne MDPC-re, viccen kívül. Semmi máson nem múlik, csak azon, hogy milyen körülmények között csinálod a képet, meg hogy PS-elhető legyen (ismételten csak a fehér háttérre gondoltam)
pl. így: [Lian-Li képecske]
Ha kész lesz a gépem, és minden olyanra sikerül, ahogy elterveztem, akkor én szerintem be fogom küldeni... Hátha... De odáig még sok idő van. De ha már kábelharisnyázás is szóba jött, ha valakinek van szerszáma a csatik leszedéséhez (amiket régen árultak Computermode-on), legyen szíves rám írni!
-
R1200GS
aktív tag
A videokártya környékéről kiszívja a külső venti a meleget. A processzor környékéről elől távozik a levegő elég intenzíven. De viszont a két felső ventilátor lehet felesleges, amúgy azok hűtik valamelyest a memóriákat, és a proci körül elhelyezett dolgokat(nem tudom a nevüket, talán mosfet), az a levegő is valószínű oldalt távozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest