- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
válasz
marinea2 #73008 üzenetére
Igen, inverted build.
Ebben a házban ez úgy kivitelezhető, hogy az egész alaplaptálca fejjel lefelé fordul. Számomra az az előnye, hogy ilyen módon a ház jobb oldaláról hozzáférhető a gép belseje, nem a szokásos bal.
Hátrányok: a PSU shroud miatt nehezebben hozzáférhetők az alaplapi CPU PWR kábelek, és a PSU shroud sem volt éppen könnyen behelyezhető
A VGA PWR kábel hossza elég necces, ha cserélem a kártyát, ahhoz már valszeg hosszabbító kell (vagy nem lesz szép a kábel vezetés).
SATA kábelekből kellenek az 50 cm hosszúak (vagy szintén nem lesz szép a kábelvezetés, ez még nálam sem tökéletes). -
bnorci71
addikt
válasz
marinea2 #72987 üzenetére
a jelentése megvan az autós világból, csak a Pc-s világba nem hallottam még.
lacus83
Közbe teljesen meg hülyülök.
Most az forog a fejembe ha már van a házon 57e lyuk mi lenne ha egy színben az mind világítana?
Ötlet?
Nem villog nem fényt vált egy színben "világít" ha lehet állítani milyen színnel az OK .
Plexi lap odafogva az oldal lapokhoz és élben megvilágítva?
RGB led körbe húzva? -
Biga123
addikt
válasz
marinea2 #72891 üzenetére
Az én vállam,gerincem,nyakam sírva könyörögne 1 óra után , a szabadságért.
Ergonómiából az "asztalod" és a széked is megbukott.
Szerintem mihamarabb korrigáld. Hosszútávon nagyon nem egészséges így gépezni.
A design rendben van tényleg passzol a képbe a ház, de szerintem a funkcionalitás fontosabb. (2 hónap gyógytorna után , csak a jó szándék beszél belőlem) -
-
válasz
marinea2 #72401 üzenetére
Jah, mint a gyorsulási motor.
Ha nem elég hangos, akkor nem elég tökös. Ilyen alapon a régi szovjet tuning autókról is levették a kipufogót, mert ha nem hallja senki a faluban, hogy végigmégy azzal a bontószökevény sz*rral a Dózsa György úton, akkor egy senki vagy.
Visszatérve a témára én már nagyon örülök az SSD/halk ventilátor/passzív táp korszaknak... A csendet is szeretem hallgatni. -
Gh00st
aktív tag
válasz
marinea2 #72199 üzenetére
...hát igen, én sem vettem volna meg(na jó, egy idő után biztos meggyőztem volna megam, hogy DE erre igen nagy szükségem van
).
750D-m volt és az fiamnak is az van - szerintem tök jó kis ház, de a 7000D-t valahogy megláttam a neten, na és ezt vették a gyerekeim apák napjára. -
válasz
marinea2 #71618 üzenetére
Sajnos most nagyon forrófejűek a top Intel procik. Az igazi megoldás a delid, ahol a szakember lecseréli a gyári vacak hegesztést, folyékony fémmel feltölti és a kupakot a tetején egyenesre kalapálja. Sajnos a gyári lefogató keret képes meghajlítaní a kupakot, két szélén lefelé fog hajolni, középen pedig domború lesz. Ilyenkor nem érintkezik jól a CPU hűtővel a mag.. Én is azért nem csináltattam még meg a CPU dokival, mert le akarom cserélni a raptor lake refresh-re, vagy egy 13900K-ra, erre már nem akarok költeni..
-
RazoR
veterán
válasz
marinea2 #71433 üzenetére
Létezik ebből olyan is amire 5 ventit tudsz rákötni, csak ott egy sata tápról veszi a feszt és egy 4pin-ről a pwm jelet. Az 5 kimenetből az egyik a master, az alapján vezérli az összes ventit. Ilyenem is van és nincs vele gond. De több ventinél egyszerűbb lehet a nyákos pwm splitter.
-
szabeska
addikt
-
válasz
marinea2 #70960 üzenetére
Egy jobb darab 60k körül van.
Cserébe szinte semmi pluszt nem hoz egy játszós vízhűtés, ha maradsz 120W alatti CPU-knál. (egy forrófejűnek titulált 5800X3D-t (~110W) is jól tud hűteni egy Freezer 34 Duo, és ezt úgy mondom, hogy épített vízről jöttem vissza légre)
Akkor lenne talán jobb, ha a gépház tetejébe tudnád tenni a radiátort.Ha van hely ennek a hűtőnek, akkor én tuti nem vízeznék itt semmit.
-
KROK640
nagyúr
válasz
marinea2 #70948 üzenetére
Abból szoktam kiindulni, hogy érdekes mód ugyanezeknek az embereknek a 90-es évek végén meg a 2000-es években simán elfértek a gépek az ugyanakkora lakás/szobában.
Szerintem az mATX nem adott volna akkora pótolhatatlan mennyiségű plusz helyet mint amennyivel többe került volna és problémásabb lett volna a hűtése, de adott esetben még azzal is előrébb lettél volna. De szerintem ezen utólag nem érdemes aszalni... (most nézem, ugyanolyan procink van)
(Az én barátaim miért nem adnak nekem RTX3070-et?)
-
-
lofagi
addikt
-
KraX
őstag
válasz
marinea2 #70913 üzenetére
A singer varrogep asztal plusz pont!
[laraxior] azta a betyar… mekkora dog nagy radi az? -
válasz
marinea2 #70896 üzenetére
Milyen CPU ra menne ?
10k ért szép fekete hűtő ( persze nem I9 re )
[ID-COOLING SE-224-XT-V2]
15k :
[ID-COOLING SE-226-XT]
Én egy Zalman S3 ba tuti nem raknék AIO-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Philips LCD és LED TV-k
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11