Új hozzászólás Aktív témák
-
Zοltta
senior tag
válasz
ULPIUS #62635 üzenetére
Hátha nem tetszik neki , rakjon kívülre meg belülre olyan ledes "hópelyhet " és kész
gumibakkal felfogatja és ennyi a dolog, dehogy így elrondítja ezzel, felül meg tátong egy lyuk az már más nézőpont
(#62636) abridabri
Én értem ,hogy nem látod , meg ,hogy spórolsz. De vágtad ,volna pont olyan formára, mint a ledes hópehely vagy mi az, és csak a rögzítő csavar helynek hagytál volna csak lyukat
-
Petyyyyy
addikt
válasz
ULPIUS #62450 üzenetére
Ha tippelni kéne, Rainmeter.
Bővebben az összefoglalóban. -
Skynet258
veterán
válasz
ULPIUS #62422 üzenetére
Nekem egy kis házam van (Meshify C), és pont ma tettem át a Fractal Design Celsius S24 radiátorát előre. Szemre 3 centi hely van a VGA és a radi között.
Mondjuk kicsit csalókák az adatok ami a CPU hőfokának változását szemlélteti, mert cseréltem a pasztát (Hydronaut) és a gyári ventiket (NB-eLoop ITR-B12-PS). De a VGA az nem nagyon változott, persze a ház szellőzése rendben van.Előtte (persze terhelés alatti adatok):
CPU: 75 fok (Ryzen Masterben)
GPU: 67 fokUtána:
CPU: 60 fok
GPU: 68 fokA VGA nekem is dupla ventis, MSI RX480-as.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
ULPIUS #62055 üzenetére
ha nem lenne egyértelmű, akkor szanaszét lett vágva. az, hogy sima S340, vagy elite, a venti mod szempontjából teljesen lényegtelen. ahhoz ennyire szét sem kell vágni, igazából csak a táptakaró lemezből kell kifaragni egy darabot, hogy a ventit be lehessen csúsztatni, az dremellel gyorsan megvan, meg az előlapra fúrni pár lyukat, ha megvannak a szerszámok, nem egy nagy kaland.
(#62056) freemanone: az előlapja megosztó, de azt leszámítva nagyon jó ház, nekem volt és imádtam, csak nem volt fehér belsővel akkoriban, de még most is fekete a fehér TG verzió belseje is. amúgy egy S340 tökéletesítve.
-
freemanone
addikt
válasz
ULPIUS #62047 üzenetére
Értem!
(#62048) core i7: [link]
(#62049) fogtunder: Nem volt szerencsém még ahoz a házhoz élőben, de már nézegettem, csak az előlapja valamiért nem tettszik!
(#62051) zolee5016: Tiszta sor! Minden moddolható, idővel, ügyességgel és megfelelő szerszámokkal, csak itt most a gyári állapot volt a lényeg!
Egész pofás megoldás egyébként, de a felbontás valóban "hatalmas"! -
freemanone
addikt
válasz
ULPIUS #62045 üzenetére
Néztem a te gépedet is, igényesen lett összerakva az is, de a matricát miért nem szedted le az üvegről?
+ (#62043) fogtunder:
Amíg nem kell folyamatosan mennie (pl konstans seed használat közben), vagy csak egy darab van, addig használható a dolog valóban.
Viszont továbbra is fent tartom, hogy a H440 ezen a téren mérföldekkel jobb megoldás és az S340-ek is lehettek volna 3x120 front ventisek, hogy alul is több légmozgás legyen.
Ezt leszámítva egyébként nagyon egyben van a ház, imádom!Fehér lap témához pedig ennyit fűznék még hozzá: MSI Z270 XPower Gaming Titanium
Illetve valami hasonló, nem feltétlen ez. -
AXisBOLD
addikt
válasz
ULPIUS #61995 üzenetére
szükség nagy úr
nekem egy geforce 8500 gt silent ment iszonyatos hőfokokon így rágumiztam egy 12-es Zalman ventit, ami hatásos volt, de bűn ronda és zajos...
kábelek tekintetében pedig már amit LLKobe linkelt is nagyban dobna rajta.
(#61997) BoWDaN: ennél azért egy kicsit kifinomultabb a topic, de innen lehet fejlődni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- EKWB DDC 3.1
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Raijintek CRATOS 850 WHITE 80 PLUS Gold, 90% moduláris 5 év alza gar
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest