- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
veterán
válasz
Petyyyyy #52420 üzenetére
Hidd el,mindig elmondom csak van az a típus aki nem fogadja meg a tanácsot mivel csak a saját kárán tanul.
Én megpróbálom meggyőzni,elmondom a kockázatok(elszáll a f@s táp és viszi a fél konfigot)-kellemetlenségeket(melegedés,hangos venti stb.).Ezzel lefedtem saját magam és kész.Aki hülye haljon meg alapon!! -
schray
tag
válasz
Petyyyyy #52301 üzenetére
Jah, hát nem tökéletes. Épp azon gondolkodtam, hogy a TV-t tartó lapos falikonzolt kicserélem egy mozgathatóra és akkor be tudnám húzni szögben az asztal mellé, mert így azért messze van. Persze filmezni meg játszani az ágyról tökéletes, csak úgy hagyományosan másodmonitornak túlságosan távol van
-
MrM94
addikt
válasz
Petyyyyy #48694 üzenetére
Koszonom.Azert van ott,mivel a 690 ket oldalra fuj ki,tehat viszi is kifele a gephazbol ki a meleget s a masik oldalan tolja is ki,pont a 20as ventire.Alulrol meg jon be valamennyi hideg levego,az meg elvileg a kartyara ventijere fuj valamennyire.Amugy 780 referencianal kb 2 fokot hozott.
(#48698) Because : Asztalon van a gep
,De amugy igen ha nem lenne alul porszuro vinne be port rendesen..
(#48697) miklosss2012 :Hol latsz te 2 ventit elol?
Sas vagy s megis 240p be latsz?
-
-
Grózi
veterán
-
Grózi
veterán
válasz
Petyyyyy #48277 üzenetére
Azért fémből nem csinálnám.Amit én használok abba ledek voltak,nem vezeti az áramot.Azóta behúztam karbonfóliával.Viszont a leddel adtál egy ötletet!!
Nem tudom,hogy ti kaptátok ki a pocsék DC2-es hűtésű vga-kat vagy én a jókat,de nekem 3 is volt(7870,7950,R9) és mindegyik néma volt.Ki kell próbálni a Giga 780Ti-t,na azután minden halk lesz!!!!
-
NagyVillany
tag
válasz
Petyyyyy #48253 üzenetére
Az is látszik a képen, hogy az alátámasztás elferdíti a hűtést is. Esélyes, hogy a rádugott kábelköteg is húzza lefelé, valahogy a kábel csatik pontjánál kellene alátámasztani vagy felfüggeszteni, hogy maga a vga vízszintes legyen, és a hűtés se legyen ferde a vga-hoz képest. Szerintem
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Petyyyyy #48253 üzenetére
Raknék bele egy takaró lemezt és az szépen eltüntetné a kábeleket...és egy fekete filctoll jobban passzolna a belvilágba
daveoff : Egy backplate megmerítené szerintem,mert tényleg bitangul meghajlik.Nekem sem ártana,de a Hybrid hátlapi felfogatása miatt nem tudom rá feltenni(max ha létezne olyan ami ki van vágva a gpu résznél).Ideglenesen gyors kötözővel kikötöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest