Új hozzászólás Aktív témák
-
Smani
senior tag
Árban verhetetlen volt a kis hipro. 5k volt iPon-ban tavaly.
Sajnos beszállítót váltott a hipro és mostanra valami névtelen kínai belső van benne (enyém még a jóféle)Link
Végére agyamra ment, gondolom fordítva csináltam.u.i:
Ennyi maradt a 480 SLI-s rendszerbőlszép kis downrage
-
Moddingboy
Modder
Tudtommal csak, akkor ugrik ha megbontod a tápot. Általában szokott lenni egy kis matrica ami szétszedésnél tuti elszakad és így meg is van a bizonyíték, hogy szétszedted. A tetejéről szerintem nyugodtan leszedheted. Hőlégfúvóval nyom nélkül eltávolítható és a matrica se sérül így a biztonság kedvéért el tudod rakni.
-
Ágógreen
senior tag
no, bedobtam a procikát.
teszt-körülmények: zárt nagyház, nulla ventillátor, passzív cpu hűtőborda, passzív psu
előző procim: 2700K (95W TDP)
IDLE: 40fok
TERHELÉS: 80fokúj procim: 3770T (45W TDP)
IDLE: 42fok
TERHELÉS: 61fokelég jó.majdnem -20 celsius fokot nyertem a cserével.
teljesítményben nagyjából egy kategória.mindenkinek "hidegen" ajánlom HTPC-be vagy passzív gépbe.
Üdv
-
Na most mondtál nekem 2 új infót is.
Nem tudtam, hogy a Corsairtől lehet gyárilag harisnyázott kábeleket venni. Mondjuk nemtom mi értelme van, tapasztalatból tudom, hogy nem kell garinál egyik levehető (moduláris) kábel sem, csak a tápot garizzák, így ha csak nem volt szuper olcsó (kétlem), akkor én magamnak csináltam volna, egyedibb és olcsóbb+minőségben sem biztos, hogy gázabb.
A venti a másik új: elég régóta szemezek a 932-mbe egy 14-es piros, ledes ventivel, ez a prolima eddig csak azért nem került be, mert léghűtés topban mozogva kellett a légszállítás, így egy 1700RPM-es Noiseblocker figyel bent (minden, csak nem hangblokkoló), de mivel vízhűtésre váltok és, mert olyan gyönyörű így képeken, hogy eldőlt kell egy ilyen venti hátra.
Köszönöm a segítséget! -
-
Maxtreme
addikt
vagy logi z623.
Hallottam mindkettőt, (vagyis hát a logitech-et napszerűen használom) nyilván ízlés dolga, de nekem a soundsticks mélyei nagyon gyengének tűntek (persze lehet nem notebookon kellett volna tesztelnem, de a tulajnak csak az volt sajna)
Magasat tekintve a HK jobb valamivel, a közép kb 1 szint. -
tatabánya
senior tag
köszönöm mindenkinek!
Mostanában nem feketetek be új hűtőbe nincs "kedvem" hozzá. ez is mardék cuccokból állt össze, a harisnya is silányabb mint az itt megszokott, de harmadába került.
A videokari egy giga 6770
Logen88: Maximum fehér lapátosra tudnám... de az alaplap nem tudja feszen szabályozni és zajos lenne, ezért maradt a zöld.
BioNiCMaN: Volt ott is coolink, de a másik gépbe került.. hatása nem volt csak látványa
-
horush
addikt
-
Cybertrone
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest