- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
veterán
válasz
Gorneck #52416 üzenetére
Én betettem előre egy 20cm-s Coolermaster Megaflow-t+3db 14 cm-s Akasa Vipert(hátul 1,felül 2) de a húzott 4690+R9 290X-l nem bírt.Fractal Arc Midi R2-ben ugyanaz a konfig 11-14 fokkal(!!!!) volt hüvősebb!
Eventus
A halálom hogy mindenki a házon és a tápon akar spórolni-élmény egy búcsús házba beszerelni egy komolyabb konfigot...
De ugye a vevő parancsol,még ha hülye is hozzá... -
for3l
senior tag
válasz
Gorneck #31886 üzenetére
egyetértek.
elől az a 180mm-es venti meg hátul az ultra kaze mondhatni tökéletes légfolyosót alakít ki, minden hő kimegy a házból, a tápot meg be lehet tenni úgy is, hogy fentről "szívjon", így nem kavar be a vganak (fent meg van egy mágneses porszűrő). ja, és az alaplapi tálca mögött rengeteg hely van kábeleket rendezni!
-
-
Arpee78
senior tag
válasz
Gorneck #27266 üzenetére
Nekem is ez a ház van, amikor én vettem 22k volt az ára. Akkor úgy döntöttem meghagyom az eredeti tápot, annyival nem hangosabb hogy megérte volna nekem +15k-ért egy halkabb. Új táp helyett én halkabb ventilátort szereztem bele, remélem azzal halkabb lesz ha végre beleteszem. A táp kábelei nekem is gondot jelentenek, igazán jól nem tudtam elpakolni őket, majd egyszer talán.
Szereléskor engem zavar a szűkös hely, de szerencsére ilyen ritkán történik.
Belefér 12cm-es hűtő? Én nem mertem megkockáztatni.
-
válasz
Gorneck #27266 üzenetére
Nekem pont ugyanolyan tápom van.
Nagyon komoly füled lehet, mert én semmit nem hallok a tápból.
Akkor se ha az asztalon van a fülemtől 10cm-re.
Lehet terhelés alatt elindul, de akkor meg rajtam van a fejhallgató.
Esetleg valami SS Gold?(Hang tekintetében a monitor a konfig leghangosabb darabja, de halkabb mint a laptop amiről épp írok.
)
Nekem a böszme léghűtők jönnek be.
A teljes rendszert 100K-ért utat én is kinéztem, de nagyon bukós.
Erre is kitérek majd a vizes cikkben.Mivel hangszigeteled?
-
-
zodo
nagyúr
válasz
Gorneck #25179 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Úgy látom az Ipaq keltette fel leginkább az érdeklődéseteket. Gondolhattam volna, mivel modding.
, de részben ennek is örülők!, hogy mi lett vele?
A régi belsőségeit itt árulom egy ideje.
Miután elkészült a képeken látható mértékig, használatba vettem és örültem magamnak.
, mert hosszú ideje (kb.1-1.5 év) terveztem, hogy egyszer "felélesztem" a legendás kis házikót, mármint modernizálom kissé. Azt hiszem, sikerült is.
Viszont ezt a kuckót végleges konfignak képzeltem, de rá kellett jönnöm, hogy soha nem lesz olyan, mint amilyennek megálmodtam.
pl.: anyagi vonzat,
nem kielégítő, szerszám park és szaktudás
ill. a ház felépítése sem teszi lehetővé az elképzelt további, elemek beépítését.Nem akartam már költeni a mini-itx projektre, de az előzetes tesztek alapján arra jutottam, hogy kb. ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint a régi "nagy" gépem.
Gigabyte GA-MA78GM-S2H rev1.1
AMD Athlon64 AM2 X2 4850e
Geil Ultra ddr2 PC6400 800MHz cl4 2x1024Mb
FSP Everest 400W 80+
ref. Sapphire HD 5770
Sajnos ezt el kellett adnom, mert két gép minek is a házhoz ill. kellett a plusz pénz.Ekkor érkezett az SG05-ös házikó, amibe átköltözött az Ipaq-ban lévő konfig ill. lecseréltem a vga-t egy csendesebb, hűvösebb Msi Hawk-ra.
Ezért a kis Ipaq ház itt álldogál üresen az asztalom alatt, várva az újabb, szebb napjait.
-
válasz
Gorneck #24883 üzenetére
Ha nem fekete zsugorcső lenne rajta még kéne is. Így nem.
Van tőlük 6 pines fekete hosszabbítóm, az elmegy.(#24885) gooool: Van közte olyan kép ami elég éles, meg van teljesen homályos is, lehet érdemes lenne kivinni pár kép erejéig a természetes fényre, és a telefon is jobban venné az akadályt.
(#24910) Cthulhu Dawn: Ez egy állat. Harisnyázott gyorkötöző? omg.
(#24912) tothzoltan: Jópénzért megcsinálom neked ilyenre.
Ezmiez, és hol tudok ilyet venni?
MOD
(#24912) tothzoltan: Jones szebben megcsinálja neked, őt bízd meg.(#24918) gooool: Várjuk a további képeket!
-
Krisinto
őstag
válasz
Gorneck #24889 üzenetére
[Ide] fáradjunk át inkább ott esetleg kitárgyalhatnánk a dolgot
De ha azt nézed,hogy mennyibe kerül készen,és amennyit bajlódsz vele nem éri meg
hosszabbítók meg egyéb nyalánkságok kb 5k,és még erre rámegy a harisnya ára ami nem valami olcsó.
Így sokkal jobban ki tudsz jönni,ha megveszed készen és még nem is kell vele bajlódni. -
aero.
veterán
válasz
Gorneck #20439 üzenetére
Nem is tudtam, hogy a Xigmában van ilyen
Mondjuk nem túl nagy felbontású képeket néztem róla, habár ez ilyen "fél" kábel menedzsment ahogy látom.
Van ebből alsó tápot verzió is, amit úgy hívnak, hogy Thermaltake V3 Black, csak nincs nyílás ott nincs nyílás a tálca alján.
gabe_: örvendetes, hogy ilyet is látni a topikban, szép munka!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Gorneck #18423 üzenetére
Kandalf LCS [link]
A gyári vizezése lesz egyelőre beiktatva, később csak a tripla radi marad meg az elejéből.A Terv:
-Az alaplapi tálcán a lyukak kialakítása a jobb kábel rejthetőség miatt.
-Full fekete festést kap, ezúttal autó fényezőhöz viszem.
-tody56 vagy heatkiller cpu blokk, jobb pumpa és tartály.
-Új ventilátorok (Valamilyen design szerint) és a felső rekeszbe még egy tripla radi beszerelése.
-Új videokártya + víz rajta, és 6gb fekete vagy vörös bordás ram. -
Zájec
veterán
válasz
Gorneck #18146 üzenetére
igy útolag már nem is tudom, sokat pepecseltem vele... pláne amikor elöször csinálja az ember, lassan, óvatosan... ameddig ki nem tapasztalja.. mostmár elkészülne 4 - 8 óra alatt... pláne ha nagyobb méretü, mert akkor könnyebben lehetne mozogni a marófejjel... a két fogaskerék sem volt egyszerü. azzal is lehetet bajlódni, nem kispályás meló..
de mikor elszántsággal, érdeklödéssel, lelkességel csinálaj az ember , ráadásul magának, akkor a ráforditott idö nem számit,csak a végeredmény lebeg a szeme elött...igy van ez a mostani front résszel is..
kivágtam a keretek belsejét, elkészült az "A" terv..: [link]de aztán úgyláttam hogy még igy is sokat takar el, ezért úgy döntöttem hogy teljesen kivágom és csak a két szélét hagyom meg.... igy jött a "B" terv. :: [link]
kerestem hozzá csavarokat, anyákat, majd 3s fúróval kifurtam...aztán az összerakasnál szembesültem azzal hogy nem lesz igy jó... ha összcsavarozom öket akkor nem párhuzamosan fekszenek egymáshoz,mivel van egy kis váll rész a keretben , amin elbillen... ezért mást kelett kitalálni... a munka ezen része is kárbaveszett, ergo fleslegessé vált...
most a "C" terv van folyamatban és annak nem várt kiegészitöi...
sok idö elment, pláne potyára....de már alakul , kárpotol a látványa... -
Henk
veterán
válasz
Gorneck #16976 üzenetére
Vinyók mehetnek QD-ba máris nincs hangjuk, bár a te házadban nem tudom mennyire férne el. Ahogy nézegettem az AC ventiket a hagyományos és ez a keret nélküli ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezik, szerintem összehasonlíthatnád a 12025L-el.
Mondjuk ezek magasabb fordulatot tudnak, esetleg azonos fordulaton megnézni őket.
A keretesből én is szívesen kipróbálnék egyet, a pwm-es 300-1350 rpm között szabályozható. Az már fimon ha valaki néma gépet akar. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Gorneck #7866 üzenetére
Épp verekedni készülök amugy lakótársammal, mert hihetetlen egy csóka, olyan idegesítően tudja kifejezni a véleményét, hogy hihetetlen. Egyszerűen ugy kijelenti, hogy ez egy felesleges luxuscikk (amugy az
), meghát a ház az nem szabad, hogy drgább legyen 5k-nál, hogy hihetetlen bicskanyitogató
Alaplapnál a limit nála amugy 20k, és a táp az meg az amit adnak a házzal
Hozzáteszem informatikával foglalkozik ráadásul -
-
Macka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- LEGO klub
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest