- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ß!
őstag
válasz
TazLeacher #25199 üzenetére
Látom nem érted, hogy miről beszélek.
Megbízható ph-s tagról, vagy webshopról beszélek.
Azt nem lehet beikszelni a hardverapón...Ennyi erővel megírhattad volna, hogy annak idején a p182-ődhöz hol vetted a cuccokat...
-
TazLeacher
nagyúr
1. Hardverapró, itt a link, ha nem ismernéd az oldalt.
2. Bal felső sarokban kicsi fehér téglalap, mellete kiseb kicsi négyzet, benne kettő betű: O és K.
3. Kicsi fehér részbe beírod: kábelharisnya (vagy innen kimásolod a szót, és oda beilleszted), utána ráklikkelsz a kisebb kockára, amiben a 2 betű van (az O és a K!), esetleg klikk helyett ENTER.
4. Megvilágosodsz.
Nincs harag...ugye?
-
G@ß!
őstag
Sziasztok!
Mutassatok már légyszi olyan oldalt/tagot, akitől olyan 1eres kábeleket, 3pines, molex, stb csatlakozókat lehet venni.
Valamint olyan oldalt vagy ph-s korrekt tagot, melytől lehet zsugorcsövet és kábelharisnyát venni.Köszi előre is!
Üdv.
Gabi -
ADAM1337
nagyúr
Nem érkeztek meg a nzxt-s kábelek, szóval úgy döntöttem nem ülök tétlenül.
Ezért a kis "hely eltakaró" lemezt szét reszelem és csinálok helyet a vga-nak hogy az alsó slot-ba kerüljön így jobban látszódik maga az alaplapi hűtés is.
Képek a szokásos helyen: [link]
Szóval ma is haladtam valamennyit a cél felé, lehet a késői rendelés miatt nem jött meg ma a kábel a pcgear-ből remélem holnapra itt lesz és haladok tovább a géppel. -
zodo
nagyúr
válasz
Gorneck #25179 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Úgy látom az Ipaq keltette fel leginkább az érdeklődéseteket. Gondolhattam volna, mivel modding.
, de részben ennek is örülők!, hogy mi lett vele?
A régi belsőségeit itt árulom egy ideje.
Miután elkészült a képeken látható mértékig, használatba vettem és örültem magamnak.
, mert hosszú ideje (kb.1-1.5 év) terveztem, hogy egyszer "felélesztem" a legendás kis házikót, mármint modernizálom kissé. Azt hiszem, sikerült is.
Viszont ezt a kuckót végleges konfignak képzeltem, de rá kellett jönnöm, hogy soha nem lesz olyan, mint amilyennek megálmodtam.
pl.: anyagi vonzat,
nem kielégítő, szerszám park és szaktudás
ill. a ház felépítése sem teszi lehetővé az elképzelt további, elemek beépítését.Nem akartam már költeni a mini-itx projektre, de az előzetes tesztek alapján arra jutottam, hogy kb. ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint a régi "nagy" gépem.
Gigabyte GA-MA78GM-S2H rev1.1
AMD Athlon64 AM2 X2 4850e
Geil Ultra ddr2 PC6400 800MHz cl4 2x1024Mb
FSP Everest 400W 80+
ref. Sapphire HD 5770
Sajnos ezt el kellett adnom, mert két gép minek is a házhoz ill. kellett a plusz pénz.Ekkor érkezett az SG05-ös házikó, amibe átköltözött az Ipaq-ban lévő konfig ill. lecseréltem a vga-t egy csendesebb, hűvösebb Msi Hawk-ra.
Ezért a kis Ipaq ház itt álldogál üresen az asztalom alatt, várva az újabb, szebb napjait.
-
-
ltsoma
csendes tag
Üdv!
Csináltam pár képet a gépemről, gondoltam megosztom veletek. Tervben van a ház kábeleinek harisnyázása feketével, illetve a kék ventiben a ledeket narancs színűre szeretném cserélni. Táp is hamarosan cserélve lesz Corsair modulárisra. Plexi oldallapon még gondolkozok.
(Bocs a minőségért, csak telefon volt kéznél...) -
pincehely
addikt
válasz
Tothgera30 #25190 üzenetére
Köszi, igyekszem!
Még alulra akarok egy olyan elemet vágni, ami kitakarja a tápot, és a kábeleket.
Aztán több ötletem nincs. -
-
zodo
nagyúr
Bemutatnám az új építésű gépemet, ha lehet, mert nincs moddingolva, ha csak a szolid vga megvilágítás nem vesszük annak.
Elsőként Zafir kártyám volt, de a képek vége felé látható Msi Hawk-al lett véglegesnek kikiáltva., de ha ez mégsem felel meg akkor van vagyis volt egy Compaq Ipaq PIII-as gép amit kissé átalakítottam, de sosem készült el, mert színre lépett az SG05-ös kuckó.
-
pincehely
addikt
Próbálom jobban elvezetni a kábeleket alul, de a tápom harisnázott vezetékei rendkívűl kemények, nehezen hajlíthatók.
Az előlapi kábelek harisnyázása tervben van, csak egyenlőre kifogyott a pénzes zsák. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
jones965 #25156 üzenetére
Igen sajnos, de rajta vagyok az ügyön..
A h50 meg igen vizhűtés, meg kell a hely a ram és a mosfeteknél és persze designben se utolsó számomra.
Már csak 3 update kell és egy darabig megvagyok a géppel.
-kábelharisnya ez ha jól megy a héten meg van meg megcsinálom a vga-t az alsó slotba mivel arra is megy harisnya úgyhogy akkor már lejebb rakom.
-Ram bordák egyelőre elég a 3gb túl drágálom a 6gb-s kit-eket amikor jó áron volt akkor voltam leégve most meg +20k-t nem adok még érte az is ziher... Erre várom akár a javaslatokat ha valaki tud vmi fasza bordákat ne tartsa magában.
-H50 ez valószínűleg kövi fizukor lesz megvalósítva. -
albert8
veterán
valaki tud mutatni olyan vidit amin a kábeleket egyenként harisnyázzák?
-
albert8
veterán
Ez hogy tetszik?
-
spuros
őstag
válasz
D1Rect #25157 üzenetére
Lapítgatás? Megpróbálom holnap. Az a zsugorcső vagymi amit gyárilag rátesznek a kábel harisnyára az szörnyen kemény.. Nem tudom mennyire lesz sikeres. Ha vhogy szét lehetne teríteni a kábeleket akkor simán elférne..Mindenkinek köszönöm a sok szép szót és igérem leszokom a Monster energy-ről..
Csak a fejem meg a hasam nő tőle..
-
Probber
őstag
(#25150) spuros
Szerintem abszolúte vállalható a ház, ennyit bőven megért és korrekt lett az elrendezés is.Válasz akart lenni...
-
csokad
senior tag
Spuros: nekem is tetszik!
bár a házikó nem
de a lényeg ugye hogy neked tetszen.
a hétvégén össze dobtam a gépet én is, majd talán ha nem leszek lusta leszedni az oldallapot rakok pár képet.
lemondtam a PC-Style-ról, mert se pénzem se időm nincs rá és nekem így is megfelel. -
LLKobe
veterán
válasz
spuros #25150 üzenetére
Szerintem ezen a házon csak az előlap osztja meg az embereket. Mert amúgy 11k-ért nagyon jutányos, alsó tápos, fekete belül is meg minden szóval jó vétel. Én személy szerint nem mondanám az elejére hogy csúnya, azt sem hogy szép, inkább érdekes.
A belsejét szépen elrendezted, ennél sokkal jobban a ház adottságai miatt nemhinném hogy lehet. -
spuros
őstag
Sziasztok
Én egy erősen (és oktalanul) megkérdőjelezett harcost mutatnék. A minap megérkezett az egyik legjobban vitatott külsejű ház, egy NZXT Gamma. Nekem a kezdetek óta tetszik ezért rendeltem is egyet.
Íme:
1
2
3
4
5Sajnos a vastag táp kábelt nem tudtam elrejteni mert nagyon tömzsi és durva.. Egyszerűen nem fért el hatul az egyéb kábelek miatt. Szerény 11ezer forintos árfekvésével azt hiszem eleget kínál.. Egyenlőre ennyit tudtam kihozni belőle..
Lehet még többet szerintetek? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Stirbi #25145 üzenetére
Kölcsinybe volt csak nálam.
(#25146) D1Rect: Igen volt anno már vizem de csak szimpla radis TT, annál komolyabbat akartam de a blokk amit tudtam volna szerezni az x2-hőz már nem eladó..
Félvizezésnek meg nem látom értelmét, kisebb borda kell mindenképp a procira mert magasabb ram nem fog elférni, és azt is leakarom cserélni nemsokára a TRUE meg túl széles, ezért gondoltam a H50-re pár fok nem oszt nem szoroz szerintem úgyis 3.8-on használom azt meg elviszi bőven a H50 is és lesz hely a socket körül jobban szellőzik úgy majd a mosfetek is.
Most örülök hogy sikerült végre egy időtálló kártyát vennem és pont bele illik a modding részébe is a gépnek, csakhát még van vele melo.
Update hamarosan lesz, lehet megrendelem még a héten a kábelharisnyát meg megcsinálom az alsó lemezt, jövőhétre meg leadom plexizni az oldallapot. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
LLKobe #25143 üzenetére
Köszi, igyekszem.
Sajnos nem matt fekete lett, nem volt nehéz egyáltalán lefújni egyedül a tetején folyt meg 1x a piros müanyagrészen, 2 réteget fújtam csak.
Én is majd újra festetem a fekete részt matt-ra egy ismerőssel, elhamarkodott volt az a festés a piros szerintem egész szép matt, és már itt is írták többen hogy kár hogy nem matt lett a fekete, de rajta vagyok az ügyőn. -
ADAM1337
nagyúr
Kis update: [link] (Nem szídni nagyon béta állapot
)
A kövi valószínűleg az lesz hogy a fekete kis lemeztartót megvágom hogy az alsóslot-ba menjen vissza a vga, mert jelenleg a ház merevítője miatt nem lehet oda rakni.
Nagyon agyalok egy corsair H50-en a vizről lemondtam hosszas rágodás után.
Ha minden jól megy akkor jövőhónapban rendelem meg a harisnyákat meg a H50-et. -
LW
őstag
válasz
#97544192 #25126 üzenetére
Sikeresen abszolváltam a .NET hiányát, 2.0 talán még egy SP3 XP-n is integrálva van.
És köszönöm. Ami az eredményt illeti, nos a 25000 hsz fürkészésétől legalább a júzer megszabadul. Az ember nem várhatja el, hogy a számítógépnek esztétikai érzéke legyen.
A lapon is frissítettem a pakkot. -
törölt tag
válasz
AndrewTdi #25123 üzenetére
szvsz azzal az oldallal van valami, ahonnan a script van, mert elég sokáig próbálja tölteni, eredménytelenül.
amint fent lesz aero, orvosolja a hibát (reméljük)
LW: y, ki akartam próbálni, de az van, amit mondtál. egyébként hasznos kis cucc, és grat hozzá, de nagyon nehéz lesz ezekből kigyűjteni azokat a képeket, amikre szükség van.
-
AndrewTdi
addikt
Csak nekem tűnt el a visszaszámlálás az oldalról?
-
G@ß!
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Itt lenne a gépem: Before-after...
Mit tudnátok még elképzelni rajta?
Mármint a kábelezésen kívül...
A kábelezéshez a kellékeket honnan szoktátok rendelni? (anyag és szerszám)Üdv.
Gabiu.i. D1rect kolléga javasolta h jöjjek át erre a (sötét
) oldalra.
-
zolisx4
őstag
válasz
Stirbi #25111 üzenetére
Én igy oldottam meg a lemez szélét mert úgy nagyon csúnya
[link]A megoldás egyszerű mint a lejtő, szépen lehúzod egy vastagabb vezeték szigetelését , szépen szétvágod középen ,és rárakod körbe a lemez szélére, én meleg ragasztóval is odafogattam de a venti széle is odafogja picivel szebb a végeredmény
-
LW
őstag
Visszatértem. Majdnem az ígértek szerint, de végül is jó esétre 02:30-re sikerült valami végleges formát vinni a dologba.
Elkészült a - PHLC - Prohardver! Link Collector v1.0 mely az alábbi címen már el is érhető: http://phlc.atw.hu.
A program összegyűjti az időtartományba tartozó hozzászólások hivatkozásait, képeit rendszerezve ipari mennyiségben.
Viszont láthatjuk agy kis listában a belinkelt információkat, gépcsodákat, képeket, BR4D fejlehajtós StarTrekFiguráját, és minden mást. Ezáltal akár az első hszben szereplőhöz hasonló lista is készíthető.
A cucc nyílt forráskódú, bárki szabadon módosíthatja.
-
stikyo
tag
Csak nem bírom ki, hogy ne most fotózzak még egy keveset az aktuális állapotról: [link]
Elkészültem a plexivel, már csak a hátlapot kell valahogyan felraknom.
-
LLKobe
veterán
A TT V3-hoz kapcsolódóan, nemtom láttad-e. Mielőtt vennél egyet azért olvasd el.
-
LLKobe
veterán
válasz
kelzsoca #25067 üzenetére
Nem kötekedni akarok, de konkrétan ez egy olyan ház ami nincs hétezer forint, mégis felkerült az oldalra. Ha csak 20k feletti házakkal lehet felkerülni, akkor az egyrészt minimum sajnálatos, másrészt szemétség. Nem tudom egy olcsóbb házból szerinted miért ne lehetne olyat kihozni amivel fel lehet kerülni...
-
válasz
urbanjozsi #25065 üzenetére
Nagyon szép!
Már alig várom, hogy kész legyen.(#25090) tankagogy: Azt érzékeled, hogy mikori hsz-re sikerült válaszolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged