Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
Sajnos miután levágtam a csatlakozót, illetve a szűrő tekercseket, már nem mértem meg még egyszer, pedig jó lett volna, de már nekem is későn jutott eszembe.
Az egészet már összecsomagoltam, vissza a mikró házába, már nem szedem szét még egyszer, hogy szétbontsam a csatlakozót, van e benne kondi.
Mondjuk hiába esetleg ott lett volna a hiba és a cső még jó lett volna, bontás nélkül úgy sem tudom kiiktatni a csatlakozót, utána meg már sérülhet az egész ház, amitől már biztosan nem fog jól működni, esetleg szétég az egész és már szivároghat a mikrohullám is, úgyhogy így is-úgy is annyi neki.
Ami biztos, hogy mikor szedtem szét, a hátsó mágnes rögtön két félbe esett, lehet már repedt volt, de persze lehet, csak a feszegetésem miatt tört el, bár az első mágnesnél feszegettem a fém házat, az meg sértetlen.
Találtam ilyen hiba leírást, hogy mágnesgyűrű törés és pont ott is a hátsó mágnest mutatja egy ábrán, szóval lehet, hogy az okozta már a cső rendellenes működését.
Mindegy, kimentettem a a mikróból minden használható alkatrészt.
A trafójából megpróbálok inverter trafót csinálni, éppen két napja láttam pár videót mikró trafó ilyen irányú felhasználásáról, olyan 1000W körül lehet a teljesítménye, a házon 750W mikró teljesítmény és 1100W fogyasztás volt feltüntetve + 1000W a grill cső.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest