Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Batman2

őstag

válasz mezis #86562 üzenetére

Sajnos miután levágtam a csatlakozót, illetve a szűrő tekercseket, már nem mértem meg még egyszer, pedig jó lett volna, de már nekem is későn jutott eszembe.
    Az egészet már összecsomagoltam, vissza a mikró házába, már nem szedem szét még egyszer, hogy szétbontsam a csatlakozót, van e benne kondi.
    Mondjuk hiába esetleg ott lett volna a hiba és a cső még jó lett volna, bontás nélkül úgy sem tudom kiiktatni a csatlakozót, utána meg már sérülhet az egész ház, amitől már biztosan nem fog jól működni, esetleg szétég az egész és már szivároghat a mikrohullám is, úgyhogy így is-úgy is annyi neki.
    Ami biztos, hogy mikor szedtem szét, a hátsó mágnes rögtön két félbe esett, lehet már repedt volt, de persze lehet, csak a feszegetésem miatt tört el, bár az első mágnesnél feszegettem a fém házat, az meg sértetlen.
    Találtam ilyen hiba leírást, hogy mágnesgyűrű törés és pont ott is a hátsó mágnest mutatja egy ábrán, szóval lehet, hogy az okozta már a cső rendellenes működését.
    Mindegy, kimentettem a a mikróból minden használható alkatrészt.
    A trafójából megpróbálok inverter trafót csinálni, éppen két napja láttam pár videót mikró trafó ilyen irányú felhasználásáról, olyan 1000W körül lehet a teljesítménye, a házon 750W mikró teljesítmény és 1100W fogyasztás volt feltüntetve + 1000W a grill cső.

Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák