- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Az av in az bemenet, írtam is, hogy van egy kis kábel hozzá, viszont az egy ugyanolyan 3.5- ös Jack aljzat, mint egy füles kimenete, pontosan ezért kérdeztem rá, mert abból nem fogsz hangot kicsikarni, és a kérdezőnek se szólalt meg.
Nem írta, hogy oda tudott menni, ki tudta a tévét fordítani, látta-e tisztán, vagy mögé kellett nyúlkálni, mert szekrényen, falon van esetleg, és hogy ne feltételezhessük, véletlenül mellédugta a 3.5- ös jack-et. -
Rick4
félisten
December végén már több komment is született arról, hogy az appból is eltűnt 1 napra pár fontos alkalmazás, meg utána visszakerült, képernyőmentést is tettem be, nálam az első pillanatban fel is került, és mivel rendszertávot használok, a tévé apróbb beállításait is a telefonomról intézem, szóval én használom, de itt nem ez volt a kérdés, egy fórumtárs billt és egeret szeretett volna használni, gondolom gyorsabban lehet gépeni, mint telefonon, én kizárólag őmiatta próbálgattam, mi ezzel a helyzet. Elsőre nem ment, de aztán csak nem hagyott nyugodni a dolog, végül meglett a megoldás.
-
Cartmenn
aktív tag
Az u8qf-n is csak a tv adás alatt lehet változtatni (a beépített médialejátszóban sem ) ---nem vagyunk egyformák,de azt nem értem miért jó filmet nézni hogy épp megnyújtja a képet vagy levágja ---a mozifilmek nagy része 21:9 ,persze engem is zavar hogy a nagy tv ellenére a két fekete sáv mekkorát kivesz mint ha a film 16:9 lenne
inkább a tartalom gyártókkal a gond ,ha pld a netflixre gyártanak ,az miért nem 16:9 mint a legtöbb tv amin nézik
-
SunMount3r
nagyúr
Ok, akkor csak jól gondoltam ezt, hogy ez a DLNA lesz. A bajom vele, hogy egy eléggé elavult protocol, mára már bizony vannak limitációi és azért közel sem olyan "optimális és mindent is engedő", mint mondjuk az SMB. (Máig nem értem, hogy még a felső kategóriás okos TV-kben is, hogy-hogy nincs benne már végre ez a lehetőség, csak DLNA, mindig csak a DLNA...)
De köszi, majd ránézek erre is, de túl sok bizodalmam nincs azért benne...
-
SunMount3r
nagyúr
-
peanar
senior tag
Bocsánat, kifutottam a szerkesztési időből!!
Még annyi, hogy:
Ami még meglepően jól működik és örülök is neki, az a guhli telefonról való fénykép/videó megosztás!
Aki nem tudja, a google telefonok nem a miracast szabványt használják.Szívtam az előző tévével is (LG), mivel rendelkezem amazon fire TV Stick-el, így nem akartam beruházni egy google chromecast-ra is....viszont most már nem is kell.
A VIDAA alkaplamással (eddig hibamentesen) könnyen és gyorsan megoszthatóak a telefonon található médiafájlok (fénykép, videó, zene).
Igaz a zeneátvitelt nem próbáltam, valamint nem teljesértékű telefontükrözés, de nekem ez bőven megteszi.Kodit még nem próbáltam a tv-n, viszont amire én használom, arra (egyenlőre) elég a gyári megoldás is, miszerint PC-n lévő filmeket helyi hálozaton megosztva eddig zökkenőmentesen lejátszotta (mkv) a tv.
Nekem és kis családomnak bevált a tv, bőven előrelépés az előzőhöz képest, szóval örülünk.....és reméljük, ez az öröm még sokáig kitart✌️✌️
-
molnar28
csendes tag
Táviranyiton bal oldalon kisnégyzet benne két vizszintes vonallal azt megnyomod majd megjelenik a beállitasok menü ott hálozat majd ott a wlan halozatra csatlakozast kapcsold be es elvileg akkor a wifid be van kapcsolva … konfigurálni meg ugyanitt a hálozat konfigurálása menuben tudod .
-
kelly416
veterán
Volt olyan futár aki kérte, hogy nézzük meg a csomagot, de meg volt nyomva a kartondoboz oldala.
Szerintem itt a csomagolás sérülésétől van szó, amit megnézhetsz bontás nélkül. Viszont amennyiben a csomagolás sérülésmentes, a futár nem fogja megvárni ameddig kibontod, mert rohannia kell ha mindent ki akar vinni ami aznapra nála van. Egyébként meg tőle vonnak le pénzt, ha valamit nem visz ki, és így meg lehet érteni őket is. A cégek a hunyók sokszor, nem az alkalmazott.
-
SunMount3r
nagyúr
Hű én ezt régebben kipróbáltam, igaz nem egy TV-vel, hanem egy gitárral. Azt mondta rá a futár, hogy amíg ki nem fizetem és alá nem írtam az átvételt, addig coki. Utána meg már minek, ugye? Ha ki is derült volna valami sérülés, ő már biztosan csak vállat vont volna, innentől kezdve nem az ő feladata visszavinni, meg visszaadni a pénzt, hanem kezdhet bele az ember a full garanciáztatási folyamatba. Ha meg az elállás jogával élne, akkor meg várhat akár hónapokat is, mire visszautalják a pénzét...
-
molnar28
csendes tag
Rendben. Összeszerelés 2 emberes mivel a tiéd 65 coll és alul ne középen fogd meg ha megemeled majd mert ott van a talp fedő műanyaga hátul az nekem a kezembe maradt anno mikor megemeltem az enyém de szerencsére nem ejtettem le a tvt..
Igaz a víz le is vert egy pillanat alatt
-
molnar28
csendes tag
-
Cartmenn
aktív tag
Az árúkersőn egy valaki hasonlította az u8qf hez ami egy jól sikerült tv --nekem is van az 55ös ----a miniledes VA paneles tv aminek azért már rosszabb a betekintési szöge mint az olednek ,persze ha nagyon oldalról nézed ----a miniled fényereje sokkal jobb,épp egy világos nappaliban,zónája is elég sok van .Hát most hirtelen én se tudnám melyiket válasszam
pedig az oled feketéje csábítóbb ---hang az szerintem hasonló lehet ---bár az olednek wattban több
-
tigribigri
tag
Nehéz összehasonlítani oled tv-t a mini-led tv-vel. Nagyon más.
Én ráadásul nem szimpatizálok az oled-del, nálam egyszerű a kérdés.
Én a mini-led-et vákasztanám. Játék módban jobb is szerintem (144Hz), illetve fényerőben jobb.
De még egyszer mondom az oled azért más kategória...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TV antenna és jelerősítés
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest