Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
fecke78 #5116 üzenetére
Na igen. Itt már van összehasonlíthatóság.
Igen, mint írtam is, nekem is szemet bántó a bevilágítás mértéke, de csak nagyon sötét jelenetnél meg sötét statikus képnél. Egyébként túl tudok lendülni rajta.
Viszont ez a kontrollkép meg igen jó ahhoz képest, hogy elméletileg nem sokkal jobb a készülék. Ez a tv egy jó vétel volt. -
kelly416
veterán
válasz
fecke78 #5112 üzenetére
Most komoly, hogy egy világos képpel mutatod be? Világos tartalom mellett a hisense-en sem, meg másik gyártó képernyőjén sem fedezhető fel bevilágítás. Vagy ha igen, akkor az már nagyon durva.
Ugyanerről a tv-ről van fekete hátteres képed, ahol minimális a nem fekete tartalom? Az már összehasonlításhoz jó volna. Merthogy ez itt ugyan nem fekete, de valami nagyon sötét háttér lenne. Mondjuk maguk alatt vágják a fát, tettek volna a settings menünek valami színes hátteret és akkor kevesebben vennék ezt észre.
A másik, hogy ott Nálad a menüs képen tuti max közelében volt a fényerő és a háttérvilágítás. Azért az is tud rontani rajta. Nekem is hasonló készülék lóg a falon, hasonló anomáliát én is el rudnék érni, de tartalomfogyasztás közben nagyon ritkán van zavaró bevilágítás vagy felhő. -
zseko
veterán
válasz
fecke78 #5095 üzenetére
Én egy 55A9G-t vettem, és bár panaszkodtam rá keveset az elején, de azóta imádom, és egyáltalán nem bánom hogy megvettem. Pedig én még 150e-et sem igazán akartam egy tévéért kiadni, sőt, azt is olyannak éreztem mint egy foghúzás, ám pont az ilyen bevilágításos, foltos, felhős panaszkodások miatt döntöttem úgy, hogy a t.köm se fog kísérletezni melyik tévégyártó melyik tévéjének képminősége lesz jó, és igencsak a fogamat szívva, de inkább megvettem ezt az oled-et. Őszintén mondom, sokkal jobban bánnám ha feleennyiért vettem volna bármelyik gyártótól egy led/qled/akármiled tévét, az ezért kiadott 300e-et egyáltalán nem bánom, még ha nem is 100% hibátlan.
Persze van amit nagyon hiányolok, HBO Max, Spotify, Rakuten Viki például, ezek hiánya kicsit fájó pont számomra, ám én eleve is csak mint megjelenítőnek vettem tévét, streamekhez, mivel már tíz éve nincs, és soha nem is lesz hagyományos tévéadásom, így már eleve volt egy FireTV Stick 4K Max-om, így azok ezzel pótolhatók.
Az biztos, hogy ezek után csakis oledet vagyok hajlandó venni. Haver egy LG 55C1-et vett előttem, az is segített a döntésben az oled felé (na meg a telefonom, tabletem is amoled, hozzászoktam ahhoz a képminőséghez), viszont nem érzem azt, hogy az a tévé megérte volna azt a 90e forint felárat, amennyivel többe került. Jobb, de nem annyival.
-
SztiviVander
addikt
válasz
fecke78 #5095 üzenetére
pont ugyanezt írtam az LG belépő nanocelljere, felhős, bevilagitos, a nem fullhd digitális tv adasoknal egy határ f*s kepminoseggel (vagy pixeles vagy homályos), borzalom lassú szoftver, egy forintot nem ér az se. és pont ezért nem a legolcsobb modellt vettem a hisense-bol, de így is 215 volt nem 350-400 mint egy belépő kategóriás lg oled. lg-bol amúgy meg nem is nagyon láttam a nanocell meg az oled között valami minőségibb lcd-t, úgyhogy ha a nanocell után még lett volna kedvem hozzá akkor se lett volna mit venni.
-
sgx
tag
válasz
fecke78 #5095 üzenetére
Szia,
ha jól láttam A7GQ-t vettél, ami a Hisense belépő kategóriája. Attól sajnos ne is várj sokat, egy nagyszülőnek elmegy, de aki minőségibb tartalom fogyasztásra vágyik annak felsőbb polcról kell választani.
Viszont egy LG vagy Samsung belépő kategóriás TV sem lenne jobb ettől a Tv-tol, tehát itt a kategóriával van gond nem a márkával. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
fecke78 #5095 üzenetére
Azért volt/van a Hisense-nek ár/érték arányban olyan készüléke, ami szerintem verhetetlen(volt) U8QF széria.. Nekem kettő van belőle itthon egy 55" és egy 65",na az prémium minőség.. Nem fogom hosszan isteníteni, de alapból JBL hangszórók vannak benne, kb 130 zónás kijelző, kirobbanó színek, 0 bevilágítás és felhősödés..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged