- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
blattida #31074 üzenetére
impedanciaillesztő nem játszik itt, de Doriané is és enyém is a védelem nélküli verzió. Erre mondta Tomi sokadjára,hogy gyengébb,mint az övé.
Összes épített erősítőm(mindennel együtt 25 biztos volt) elsőre indult, ebből kiindulva a forrasztások stabilak.
Elsőre sikerült 1 hibás alkatrészt kifogni, másodjára meg elvesztettem érdeklődésemet, és valszeg nem állítottam nyugalmit, és megfutott. Ugyanis a másik oldal ment végig, szólt is,mikor elbontottam,és laza 40mA volt éppen a nyugalmija -
bajnokpityu
félisten
válasz
blattida #31069 üzenetére
néhány féle erősítőt építettem már,mindig simán nent élesztés, labortáp nélkül is. nekem olybá tűnik, hogy ezek a HTAk mivel kapcsolás azonos,ezért az összes, képesek elég 30%os nyugalmi áram kitérés után hirtelen megszaladni. Te építettél ilyet null kilóméteresről? igaz az elméletem? (sajátomat szinte 10percenként kellett állítgatni elején,aztán azt hittem beállt,nem néztem többet)
Dorian:sztem ennyi pénzből zseniálisan zenél. mikor belevágtam a projektbe,akkor azt hittem,hogy majd ha 2-3x annyiból építem meg,annyival jobban is fog szólni. összesen ment enyém 1-2 órát,ebből leszűrtem, hogy nem, gyakorlatilag alig profitál. talán a be és kicsatoló kondikra, és a pufferre érzékeny picit, de ezek is pici difik. majd inkább átrakom a naimba, vagy a passba. utóbbi élesebben reagált az alkatrészcsereberére. csőtől függ inkább a hangja.
-
Dorian
félisten
válasz
blattida #31064 üzenetére
Hát ez az, gőzöm sincs.
Egyszer azt vettem észre, (nagyon halk háttér zenehallgatás, cső járatás céljából) hogy csak az egyik hangfal szól. Csatik ellenőrzése, lejátszó újraindítása, végül az egész kikapcs, majd kicsit később be. Ekkor tápbemenetnél szikra, pukkanás, égett szag. Tápkábelt kiránt, kurvaanyázás, fejvakarás.
A panelen semmi égésnyom sehol, iec csati , táp nem zárlatos, minden ok. De nem mertem még egyszer bekapcsolni, nehogy esetleg még új hangfalat is keresni kelljen. Postázom Fehérvárra a panelgyártónak átvizsgálásra.
Ideiglenes erősítő ügyében meg beláttam már igazad van. Addig elfoglalom magam mással. -
Ribi
nagyúr
válasz
blattida #30916 üzenetére
52x írható CD-t semmivel sem fogsz normálisan megírni 1xesen.
Eleve a legtöbb író ha tudja hogy az sokszorosan írható, akkor felajánlja a 8x-t mint legkisebb.
Ha régi, akkor felajánlja a kisebbet, de szar lesz, mert túlhevíti vagy micsinál vele.
Többször teszteltük adattal is és tapasztalat, hogy gyorsan írhatót nem szabad lassan írni. -
Tamoo
nagyúr
válasz
blattida #30729 üzenetére
Igazából csak azért boncolgatom itt a témát, mert nemigazán van lehetőségem sehová eljárni meghallgatni különböző rendszereket, minimális tapasztalatom van csak. Ha majd hallok többet, valószínűleg önállóan is el tudom dönteni mi a jó irány. Ismeretlenül nem fogok már kiadni pénzt semmire, de gondoltam "beszélni" csak lehet róla, esetleg pár tippel gazdagabb lehetek mi után érdemes utánajárni.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
blattida #30698 üzenetére
Titan I az STD-vel egy szintet képvisel.
Hangfalkábel elméletileg Titan III lesz, tápkábel pedig Hades Pro II vagy Pro III
Beépített dac-om van, így analog ic kábel nem kell jelenleg, digitkoax pedig iris spc. Ez jóval gyengébb a többihez mérten, de egyelőre marad, mert sajnos 4m távot kell áthidalni. Szóval a kábelek bőven túl fognak mutatni a jelenlegi rendszeremen. (Dali C6 + hivox myotis) -
Tamoo
nagyúr
válasz
blattida #30696 üzenetére
Két sztereó "rendszerem" volt két szett kábellel, az egyiket felszámoltam kihasználatlanság miatt (pont tegnap vitték el a jungsont), így fölöslegessé vált az egyik csomag. Viszont közben úgy alakult, hogy visszakerül a mesterhez az összes és komolyabbakat "próbálok" ki.
-
fero02
nagyúr
válasz
blattida #30655 üzenetére
Viszont ezeket nem is szokták még a hi-fi osztályába sem sorolni (hiába van rajta a cimke).
Bohóckodásra jók, de hol a minőség kicsit is szem előtt van tartva, ott azért ezt is komolyabban veszik. Ettől függetlenül a neves gyártóknál is van baj bőven, de ez részben a sorozatgyártás rovására is írható.
DIY powaa!
-
szakibá...
senior tag
válasz
blattida #30650 üzenetére
Egy előre gyártott váltószűrő más-más eredményt hoz különböző hangszóró összeállításoknál. Mivel egy hangszóró jó közelítéssel leírható egy R-L-C hálózattal, nem mindegy, hogy milyen szűrőt kapcsolunk elé, együtt adják az átviteli karakterisztikát. Az ilyen univerzális váltók csak arra jók, hogy a hangszórókat ne kínozzuk nem nekik való frekvenciákkal, de egyenletes átvitelt csak véletlenszerűen adhatnak, esélye minimális. Ha csak azt veszem, hogy nem képesek az érzékenységi különbségeket sem kompenzálni, nagyon cifra lehet a végeredmény.
-
fero02
nagyúr
válasz
blattida #30650 üzenetére
Most attól függetlenül, hogy konkrétan ez a váltó mennyire lett a hangszórókhoz igazítva (és mennyire jó), minél egyszerűbb egy kapcsolás, annál jobb a hangja. Vagy Te nem ezt a nézetet vallod?
És most ezt a hangváltókra értem elsősorban, de igaz ez sztem az erősítőkre is.
-
-
trufa12
addikt
válasz
blattida #30561 üzenetére
hifi célra írtam
2 db hangfal
1 méteresek3 kondi
mély közép magas szűrű v mire szolgálnak a kondik ugyebár :S:Sami benne van azt akarom majd helyettesíteni minőségi kondikkal (mert most rossz 25 ft os elektrolit kondik vannak benne . kivéve a magason már fólia kondi van annak 400 ft volt darabja de az sem a legjobb .(gondolom az árából)
paramétereit így most fejből nem tudom
2.2 mikro farád van a magasra csapva :S (a többiét nem tudom most így)
gondolom az viselhető :S
nem operát akarok hallgatni és populáris zenétmetál ,rock.,jazz, funky egykét populárisabb mint pl REM , Interpol
disco (asszony hallgatja)
hát kondi márkákat nem ismerek :S és darab áron olyan 1000-1500 ft ra gondoltam max:S
-
gorbep
senior tag
válasz
blattida #30381 üzenetére
Igen, MKP csak már diszgráfiás is vagyok
Lehet hogy változnak az elemértékek még, addig nem akarok drága alkatrészeket venni.....
Szerinted is az RMAA6-é hihetőbb? Egy fórumon nagyon leszólták, ők ajánlották nekem a HOLM sw-t mert az free, de elég komoly. Én eddig egyiket sem ismertem. Ti mit használtok?
Egyenlőre még úgyis csak tájékoztató jellegű, az váltó és sugárzó csere után lesz érdekesebb.
A kábelezéshez mit javasoltok? Egyenlőre ideiglenesen CAT7 1200Mhz lesz, de nézegettem 0.96 mm2-e ezüstözött OFC HABIA litze Teflon-os kábelt (1.9EUR/m, de böhöm nagy a hangfal, a kettőbe 16m kell öszesen
( 1 eres)
Mondjuk a mélyátvitel fülre is nagyon komoly!!!!
Szakibá: Az eredetiben is Intertchnik alkatrészek vannak, de a váltó kábelezése merev ezüst huzal, a belső kábelezés pedig sodort ezüst...Synergistic Research
-
gorbep
senior tag
válasz
blattida #30377 üzenetére
Mikrofon középen a hallgatási pozícióban, kb 2.5 m-re. Közelebbról incs értelme mérni, mert ez nem egy hagyományos frontsugárzós doboz, a mélyközépek 2 oldalt vannak, a sugárzó lapok meg a horn rezonátor kicsatolásánál, kétoldalt hátul..... a mikrofon az AVR 2805 saját omnidirekcionális mic-je, ez éppen volt otthon Most kezdem a hangfal befejezését, és gondoltam mielőtt szétszedem és kicsontozom, előtte megmérem, csak összehasonlítási alapnak. Az eredmény engem is meglepett, ennyire nem hallatszik rossznak....
Hát sajnos csend nem volt nagyon, a RMAA6 52 dB S/N-t mért......
-
DDL
őstag
válasz
blattida #30228 üzenetére
Akkor próbálj ki valamit. Egy már bejáratott hangdobozt tekerj így meg kb. 24 órán át. Majd hallgasd meg normál körülmények között, de kicsit halkabban szokásosnál. Ha nincs szerencséd, akkor lesz egy jópár órás "újrajáródási" szakaszod....
Én ezt már többször, több fajta hangdobozzal kipróbáltam. Ezért írtam azt amit.
Egyébként nekem nem szokásom olyanokról írni amiket nem próbáltam ki...
Üdv: DDL
-
DDL
őstag
válasz
blattida #30185 üzenetére
Úgy gondolom, hogy ha valakit érdekel, akkor utána tud nézni az alapján amit én írtam. De ha nem sikerül akkor íme. Persze azért ennél is bonyolultabb a dolog, mert a gyártótól is függ a dolog.
Lám most közöltem még egy információt és csak rosszabb lett a helyzet. Ahhoz, hogy ezt érdemben kifejtsem órákat kellene dolgoznom. Ehhez pedig sem időm sem kedvem nincs. Akit érdekel az nézzen szét a neten.
Én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy hozzátok képest nem értek semmihez. Csináltam, láttam 1-2 dolgot, de ettől nem tartom magam hozzáértőnek. Ezért marad az off. Ha nem tetszik, akkor ne olvasd....
Üdv: DDL
-
nLali
őstag
válasz
blattida #30165 üzenetére
Köszönöm a választ! Azt nézegettem én is, hogy nem előre elgondolt terv lehetett, hanem lépésenként kitalált és összeillesztett valami lehet. Lenne kedvem belenyúlni. Jobbítani, cserélgetni benne. Forrasztgatni...De semmi elektronikai ismeretem nincs
Hallottam jobbat, sokkal jobbat is szerencsére. Szeretnék is majd jobbatDe egy aktív közeltéri monitor után ez hatalmas lépés, előre.
-
spiritex
veterán
válasz
blattida #30100 üzenetére
Nem, nem, a DVB-T az be van építve a tv-be, és csak egy koax bemenete van sajnos... Viszont így csak a 7 ingyenes adót nézzük a jobb minőség miatt, a többit, pl. Eurosport, kénytelenek vagyunk az analógon keresztül nézni, ilyenkor kell kapcsolni.
(#30105) DDL
Segítenél, hogy ezt a galvanikus leválasztást hogyan kell megtenni a kábel tv-vel? Mert a kábel tv kábele az átkapcsolóba megy, annak a kimenete meg megy a tv-be. -
andorra
őstag
válasz
blattida #30035 üzenetére
Válasszuk ketté:
Azzal nem foglakoztam, hogy ki, mit fogad el, csak megállapítottam, hogy azon kár felháborodni, ha ésszerű magyarázatot várnak érthetetlen jelenségekre.
Ehhez hasonló ajánlatok, mint, hogy cseréljünk ki a egy biztosítékot és tuti, hogy jobban fog szólni a rendszer, bizonyára nagy számban olvashatók, itt, vagy máshol. Vajon mindegyiket próbáljuk ki?
Vagy ha nem, miért pont ezt? Akinél ez bevált, annak a rendszere, hányezer ponton tér el a mienktől? -
dudika10
veterán
válasz
blattida #30024 üzenetére
Csak azt nem értem, hogyha ilyen számít, akkor azt miért nem veszi senki észre, hogy a hálózati fesz. olyan stabil mint egy búgócsiga ami már éppen nem forog?
Megjegyzem a szinusz formájához is kb. annyi köze van sajnos, mint annak az ominózus búgócsigának.Szerk.: ne válaszoljon senki, nem akarok én itt háborút robbantani. Igazából csak bkercso-nak szántam a szkópos megjegyzést.
-
eclipse006
őstag
válasz
blattida #30013 üzenetére
Hmm, a mély-középhez direktbe megy a kábel, a magas elé van rakva egy bipoláris szűrőkondi, amire most ki akarom cserélni a fóliára, így csak a magas fog változni, nem?
A dóm sugárzó még később jön, addig marad a gyári papír kónuszos magas.MKS...
Akkor bepróbálom, a Monacort.
-
eclipse006
őstag
válasz
blattida #30010 üzenetére
Szereztem fólia kondikat. A következő a helyzet. Van 2 egyforma Monacor, viszont ezek 4,7 uF-esek, tegnap 3,3-asat írtál, hogy az jobb lenne. Ezt inkább ne rakjam be?
A másik lehetőség, van 2 3,3-as viszont nem egy típus, egyik Remix a másik Wima.
Melyik megoldás lenne a jobb? -
Pokzoli
tag
válasz
blattida #30006 üzenetére
AVX-ről Kukori fórumtárstól:"Saját tapasztalataim alapján a biztosítékcsere annál nagyobb változást okoz, minél előrébb kerül a láncban, tehát a forráskészülékeknél érdemes első körben foglalkozni a dologgal.
Én az egykori CD-játszómban cseréltem le a mezei üvegbiztosítékot Furutech Alpha rézvezetőjűre. Ár-érték arányban az eddigi legjobb kiegészítőm volt, felért egy sokkal többe kerülő, minőségi kábelcserével a kapott eredmény. (Itthon egyébként a Kácsa forgalmazza, új ára 16eFt, 5x20mm).
Az eredmény pedig egy jóval fókuszáltabb, kiterjedtebb színpadkép, nyugodtabb, hosszan hallgatható hanggal. Én csak ajánlani tudom. " Mások is hasonlót tapasztaltak.
-
eclipse006
őstag
válasz
blattida #29966 üzenetére
Wima-t tudok talán egyik ismerősömtől szerezni. Akkora összeget nem akarok én sem rá szánni, mert fölösleges szerintem is, csak egy kicsit dobni akarok a hangján.
Köszi még egyszer!A Mundorf-ok amikor bekerültek a Telefunkenbe, már érezhető volt a javulás, de a bejáratás után is javult még sokat. Pláne, hogy az eredeti kondik szerintem már rég ki voltak száradva.
-
eclipse006
őstag
válasz
blattida #29959 üzenetére
Ez a JVC mini hifim hangfalához lenne, most egy darabig kénytelen vagyok ezt használni, viszont számomra kicsit túl száraz, kemény a magas. Nem egy nagy cuccok a dobozok, de ezt leszámítva kellemesen szólnak. Ebben a dobozban a keresztváltó mindössze egy szűrőkondi.
Lehet akkor rosszul írtam, de az eredeti magasa is 6 ohmos.
A fő rendszeremmel nincs kiugró problémám.
-
Ear001
addikt
válasz
blattida #29900 üzenetére
Külön, önmagában valóban nem halljuk a 24kHz-et,
Még ez is erősen kérdéses.
Inaudible High-Frequency Sounds Affect Brain Activity: Hypersonic Effect
Tsutomu Oohashi1,2, Emi Nishina3, Manabu Honda4,5, Yoshiharu Yonekura4,6, Yoshitaka Fuwamoto7, Norie Kawai8,9, Tadao Maekawa10, Satoshi Nakamura6, Hidenao Fukuyama4, and Hiroshi Shibasaki4
+ Author Affiliations1 Department of KANSEI Brain Science, ATR Human Information Processing Research Laboratories, Kyoto 619-0288;
2 Department of Network Science, Chiba Institute of Technology, Narashino 275-0016;
3 Human Interface Research and Development Section, National Institute of Multimedia Education, Chiba 261-0014;
4 Department of Brain Pathophysiology, Kyoto University School of Medicine, Kyoto 606-8507;
5 Laboratory of Cerebral Integration, National Institute for Physiological Sciences, Okazaki 444-8585;
6 Biomedical Imaging Research Center, Fukui Medical University, Fukui 910-1193;
7 Department of Environmental and Information Sciences, Yokkaichi University, Yokkaichi 512-8512;
8 Institute of Community Medicine, University of Tsukuba, Tsukuba 305-8577;
9 Foundation for Advancement of International Science, Tsukuba 305-0005; and
10 Art and Technology Project, ATR Media Integration & Communications Research Laboratories, Kyoto 619-0288, Japan
Submitted 15 November 1999. Accepted in final form 6 March 2000.
AbstractAlthough it is generally accepted that humans cannot perceive sounds in the frequency range above 20 kHz, the question of whether the existence of such “inaudible” high-frequency components may affect the acoustic perception of audible sounds remains unanswered. In this study, we used noninvasive physiological measurements of brain responses to provide evidence that sounds containing high-frequency components (HFCs) above the audible range significantly affect the brain activity of listeners. We used the gamelan music of Bali, which is extremely rich in HFCs with a nonstationary structure, as a natural sound source, dividing it into two components: an audible low-frequency component (LFC) below 22 kHz and an HFC above 22 kHz. Brain electrical activity and regional cerebral blood flow (rCBF) were measured as markers of neuronal activity while subjects were exposed to sounds with various combinations of LFCs and HFCs. None of the subjects recognized the HFC as sound when it was presented alone. Nevertheless, the power spectra of the alpha frequency range of the spontaneous electroencephalogram (alpha-EEG) recorded from the occipital region increased with statistical significance when the subjects were exposed to sound containing both an HFC and an LFC, compared with an otherwise identical sound from which the HFC was removed (i.e., LFC alone). In contrast, compared with the baseline, no enhancement of alpha-EEG was evident when either an HFC or an LFC was presented separately. Positron emission tomography measurements revealed that, when an HFC and an LFC were presented together, the rCBF in the brain stem and the left thalamus increased significantly compared with a sound lacking the HFC above 22 kHz but that was otherwise identical. Simultaneous EEG measurements showed that the power of occipital alpha-EEGs correlated significantly with the rCBF in the left thalamus. Psychological evaluation indicated that the subjects felt the sound containing an HFC to be more pleasant than the same sound lacking an HFC. These results suggest the existence of a previously unrecognized response to complex sound containing particular types of high frequencies above the audible range. We term this phenomenon the “hypersonic effect.”
-
bkercso
nagyúr
válasz
blattida #29900 üzenetére
Ezt alá tudod támasztani? Pont ezt vitatom. Ha így lenne, akkor azt kellene mondanunk, hogy hallunk 24 vagy akárhány kHz-is, és hallanunk is kellene a 24 vagy akéárhány kHz-es szinuszt önmagában is. Ha 20kHz-is hallunk, az azt jelenti, hogy a 20kHz négyszöget is 2kHz szinusznak halljuk, a felharmonikusokat nem halljuk.
-
Lompos48
nagyúr
válasz
blattida #29896 üzenetére
Ha egyetlen jelről lenne szó, aminek a torzítások miatt felharmonikusai lennének, akkor is fontos lenne azok átvitele (nem mindnek, de legalább egy néhánynak a sorozat elejéről), mert azokból áll össze a jel. Ha valami levágja azokat, akkor még ha "tiszta" színusz is az eredő, az már nem ugyanaz, mint az eredeti.
Extrém esetben elképzelhető 2 nagyobb frekvenciás - mondjuk 12kHz és 14kHz - jelenléte hasonló amplitúdóval. A két jel szuperpozíciója (mint már elhangzott a szó előbb) egy elég furcsa hullámformát eredményez (amit érdemes megnézni egy oszcilloszkópon). Ilyen esetben a sorozatbafejtés eredménye már egyáltanán nem elhanyagolható amplitúdókat eredményez a felharminkusoknál. Ezeknek a levágása már sokat tud torzítani az eredeti jelen.
A fázisátvitelnek, tranziens és impulzus viselkedésnek is jót tesz...
Szerintem a fázisátvitelnek talán kevésbé, de az utóbbi kettőnek határozottan, mert azok is ugyanúgy sorba fejthető jelek. És minél kihangsúlyozottabb egy tranziens, vagy minél rövidebb egy impulzus, annál súlyozottabbak a felharmonikus komponensek.
Kérdés, hogy ezekből a jelenségekből a fül mit képes érzékelni?
-
-
bkercso
nagyúr
válasz
blattida #29881 üzenetére
Erre még én sem találtam magyarázatot, de érdekelne... A lassabb tranyók sokszor nagyobbak, ennél fogva hőkapacitásuk nagyobb, hőtorzításuk kisebb.
Egy visszacsatolt erősítőnél számít az egyes fokozatok egymáshoz illesztése; + azt se tudjuk, magas frekvenciákon mit dolgozik az erősítő, pl. A fejhallgatóvezetéken mint antennán visszajött jelen.
Szóval valószínű, hogy nem csak s ebességbeni eltérés miatt szólnak másképp az tranyók. A visszacsatolá<ssal le szoktam korlátozni az erősítőimet pár 100 kHz-re, az OPA Green is le van véve 1 MHz-re (belül, visszacsatolás nélkül is).
A fázistartalék is lehet egy jó magyarázat, de a >20kHz felharmonikusok vágása elvileg nem szólhat bele a <20kHz hangokba a szuperpozíció szerint. -
eclipse006
őstag
válasz
blattida #29866 üzenetére
Csináltam, csak egy kicsit bemosódott így azt inkább nem tettem fel.
Na, jó feltettem.
-
spiritex
veterán
válasz
blattida #29642 üzenetére
Értem már!
Estére tesztelem a földhurkot, meg tovább a kapcsoló nélküli működést. De mint az elején írtam elkezdtem már tesztelni a kapcsoló nélkül is, és valamit hallottam, csak már lehet, hogy képzelődtem, mert fáradt voltam, de akkor ma folytatnom a tesztelést.(#29643) bkercso
De csak akkor búg ha földhurok van, nem? -
spiritex
veterán
válasz
blattida #29637 üzenetére
Még talán fontos dolog, hogy CD és USB-s pen lejátszásnál nem jelentkezik semmilyen probléma. Van rajta még egy ún. mp3 direkt link-es jack aljzat, oda is ráköthetem az átkapcsoló kimenetét tesztelés céljából nyugodtan, nem lesz gond?
(#29638) bkercso
Ok, ezt a földhurkot estére megnézem. Egyébként tegnap nem tudom mi váltotta ki, talán az amikor az rca kábeleket dugdostam az átkapcsolóba ki-be, de búgott egy nagyot 1-2 másodpercig. -
spiritex
veterán
válasz
blattida #29630 üzenetére
Köszi a választ! Tényleg csak remélni tudom, hogy abban van a baj, mert korábban egy Logitech X-230-ra volt kötve ugyanez az átkapcsoló és akkor nem jelentkezett a jelenség. Igaz, akkor a Logitech jack dugójára volt kötve a kimenet és nem egy Hifi rca Aux In bementére... Lehet, hogy a Logitech jack-es jelátvitele, meg az egész cucc érzéketlenebb volt, mint a mostani, és azért nem vitte át?
Szerk: egyébként ajánlom mindenkinek a Maxell RetroDJ fejhallgatóját kb. 5-6000 Ft-os áron, mert árához képest valami gyönyörűen szól! Bármilyen hihetetlen, de nem sokban marad el egy 50e Ft-os Denon AH-D1100-tól!
-
Tamoo
nagyúr
válasz
blattida #29584 üzenetére
"2-es számú" sztereó rendszerben használom a kiskínait, oda az is elég. Lupus csak a polcon pihen jelenleg. Egy hivox myotis m-nek "köszönhetően" vált fölöslegessé pár hónapja. Csak azóta filóztam, hogy mi legyen a sorsa, mert végülis eladni is sajnálom, szerintem jó kis dac.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest