- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diocles
aktív tag
-
tdd587
őstag
válasz
Pokzoli #34774 üzenetére
Szegény ember, ha tudná, hogy ez 7e volt pár éve. Analóg zajszintmérőnek hívják, A és C súlyozással is mér, 10dB-es lépésekben, lassú és gyors kijelzéssel is. Sajnos eléggé irányított, így ha nem arra kell, hogy mégis mit pampog a szomszéd, hiszen csak 90 dBA, akkor csak óvatosan...
-
eclipse006
őstag
válasz
Pokzoli #33481 üzenetére
Na ez már egy igényes megoldás békebeli bicajbelső javítóval. Ráadásul akciós, megéri!
Más: Volt időm ma kipróbálgatni a dobozokat a restaurált hangváltóval. Ismét megérte ez az apró befektetés, egyenletesebb lett a mély átvitel, úgy érzem jobban összhangban van a mély, és a magas sugárzó. Korábban volt valami zavaró a hangképben(nem mindegyik zenénél), ami eltűnt. Mondhatnám, hogy placebo, bebeszéltem magamnak, de nem. Ismerősöm is megjegyezte a pozitív változást, pedig neki nem is mondtam el a hallgatózás előtt a módosítást. Egyszóval még egyszer köszönöm azoknak a fórumtársaknak akik segítettek!
-
törölt tag
válasz
Pokzoli #29347 üzenetére
Szerintem nem a "porfogóra" gondolt, hanem a hangdoboz testének elülső oldalára, ami a hangszórókat tartja. Azt hiszem félreértetted. (Vagy ha nem te, akkor én.) A képeken, ami kapcsán beszélgettünk a kollégával, nem a "porfogó" levehető előlap látszik, hanem a hangdoboz csupasz teste elölről.
-
-
Csabroncka
addikt
válasz
Pokzoli #24499 üzenetére
Egyre emlékezzetek vissza, én most gondolkoztam el rajta. Amikor megvolt az első cd lejátszóm Úr Isten...... digitális micsoda hang...stb és jött az mp3 a kis méretével. Az az igazság, hogy nekem pont az analóg (kazetta) váltás után volt>> hű milyen király aztán szarabbnál szarabb bitrátájúak voltak..
Mostanság meg nem is hallgatok mp3-at, bár ide is el kellet jutni!
Tonyo: minden embernek más a fontos, én ezt tiszteletben tartom. Az viszont már szokott zavarni ha olyan dolgokba magyaráznak bele, amiről nincs fingjuk...
-
L4D1K
őstag
válasz
Pokzoli #18044 üzenetére
Szerdán voltan kinn. Nagyszínpadon hallgattam Flogging Molly -t, illetve Rise Against -t, rock/metál színpadon pedig Omen/Road/Within Temptation -t.
Az összes közül az Oment ismertem a legkevésbé, mégis az tetszett a legjobban, mert ott lehetett beszélni hangosításról. Értettem miről énekelnek, élveztem a zenét. A többi koncertről annyit, én még ennyi egymásra kérdőn néző embert még nem láttam. Within Temptation koncerten olyan ritka vacak volt a hangosítás, hogy az együttes tagja is rendszeresen összenéztek, mert látták h lent baj van(plusz a koncert felén át windows logó volt vetítve a videóik/kép effektek helyett). Flogging Molly-t annyira nem, de a Rise Against -et ismertem azért eléggé. Kritikán aluli volt mindkettő, habár lehetett látni hogy odateszik magukat a színpadon.
Ennyit a színpadokról, követelem vissza a metál sátrat
-
bajnokpityu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest