- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
spiritex #45990 üzenetére
Nem, a tévének sem lesz semmi baja.
bajnokpityu
Én is adok tanácsokat a kérdezőknek, igaz, nem annyit, mint mások.Most, hogy írod, emlékszem az említett logoutos cikkedre, de részleteiben nem maradt meg ennyire bennem.
A hazai kereskedői morálról sokat lehetne mesélni és beszélgetni, nagyon sokan a saját márkáikon kívül mindent szapulnak vagy elhallgatnak és ez nagyon nem jó, már csak azért sem, mert hosszabb távon saját maguk ellen dolgoznak ezzel.A saját dac-od hogy áll, mennyire haladsz vele?
-
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #45919 üzenetére
Nos, végülis mindenképpen barkácsolni szerettem volna, úgyhogy eszembe jutott, hogy van itt egy Logitech X-230 elfekvőben. Így aztán a kapcsolódoboz kimenetének mindkét csatornáját szétosztottam 2 db ilyen elosztóval, az egyik ág ment a hifi-be, a másik ág meg egy ilyen kábel segítségével a Logitech 3.5 mm-es jack dugójához.
Tudom, hogy ez borzalmas és irtó gáz (mert ráadásul a Logitech-ek satellit-jei is szólnak közben, nem lehet csak őket lekapcsolni), de lenne egy kérdésem, ami a legfontosabb.
A kapcsolódobozba a Panasonic plazma optikai jele egy Fiio D3-on keresztül jut el. Szó volt itt korábban a gázos impedancia illesztések miatti ártalmasságról hosszútávon. A leírt kapcsolás meg tudja viselni a Panasonic tv-t vagy nem, mert ha igen, akkor szétszedem az egészet a fenébe. Köszi előre is! -
Ribi
nagyúr
válasz
spiritex #45966 üzenetére
Próbáld ki hogy rákötöd a sony erősítőre a kis hangfalakat és azt is, hogy a sony hangfalat kötöd a kis erősítőre. Persze egyiket se hajtsd szét
De így kiderülhet hogy egyáltalán van-e értelme használni bármelyiket is mozizásra. Ha egyik felállásban sem szól jól akkor egyértelmű a tényállás.
Végülis lehet, hogy a minihifi számodra elég minőséget produkál nagyobb hangfallal. -
Ribi
nagyúr
válasz
spiritex #45959 üzenetére
Nem, úgy, hogy 40W-ot vesz fel, szóval tökéletes világban 2x20W a max. Persze nem az és még a kütyüket is kell működtetni (cd, tuner kijelzők ...) szóval arra mondok 10Wot levonok és így marad 30 vagyis 2x15W.
Persze a feltöltött kondenzátorok miatt pillanatokra tud többet leadni, de ez már a nagyon szem összeráncolós rész.Mert ugye 40Wot fesz fel hogy adna le 2x50Wot. Ha tényleg ezt tudná, vennék ilyet 10-et, sorba kötöm és energiát termel.
-
Ribi
nagyúr
válasz
spiritex #45955 üzenetére
Hát a leírásában nemtudom hogy a 80-16kHz válasz az a hangfalra, vagy még az erősítőre vonatkozik. Mert ha az erősítő sem ad ki értelmes mély tartományt, akkor totál értelmetlen bármit is rákötni. Sony hangfalakat erre kötöd rá vagy másra? Plusz leadni is szerintem max 2x15Wot tud, (2x50W RMS vicces 40W felvett mellett
)
-
Ribi
nagyúr
válasz
spiritex #45946 üzenetére
Szerintem ha pont a bass a lényeg, akkor én inkább az általad is említett mély láda lenne a megoldás. Kitudja a mikrohifi hogy hajtja meg az új hangfalat, valamint az se fog neked sok mélyet kiadni. Hiába reflexes. Főleg 40ig. Esetleg lehet játszani az elrendezéssel, mert az is sokat számít. Mostani mikrohifi milyen?
-
Martell
tag
válasz
spiritex #45931 üzenetére
Mivel egy olyan ársávban mozogsz ahol jó ha egy stíluson elfogadható a hangfal hangja jó lenne tudni mit hallgatsz. Különben pofára esés lesz a vége, persze ha műanyag logitech meg Genius meg játékhifiről térsz át akkor mindegyik űber lesz.
Bár 40 alatti ársávban a wharfedale hangfalakon kívűl büntetés mindegyik újonnan.
-
törölt tag
válasz
spiritex #45922 üzenetére
Jól érted a forráskészüléket. Egyéne válogatja, hogy megviselheti-e vagy sem. De nem akarok ördögöt falra festeni, csak az elővigyázatosságra apellálok.
"Illetve akkor elég lenne csak az egyik kimenő csatornát elosztani és azt vezetni a mélyládába?" Ez ellen hangsúlyoztam, hogy az első bekezdésed az irányadó. -
törölt tag
válasz
spiritex #45919 üzenetére
Inkorrekt eljárás lenne, de az első bekezdés értelmében működni éppen működhetne, óvatos kipróbálás után - aztán, hogy hangilag milyen eredmény jönne ki a zagyvalék elektromos illesztésből, és ez mennyire viselné meg hosszútávon a forráskészüléket, az megint nem feltétlen diadalmenet.
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #31412 üzenetére
Megírom Nektek, mert Titeket nyaggattalak a problémával, de hátha érdekes a történet.
Nos, megelégeltem a pc-ről jövő jel halkulásait, és tegnap beüzemeltem egy usb-s Asus Xonar U1-es külső hangkártyát a páromhoz, ami egyrészt sokkal gazdagabb hangzást hoz ki a mikro hifi hangfalaiból, másrészt vééégre megszűntek a halkulások. Hogy mik voltak ezek a tényezők a tv-nél, a videolejátszónál, és végül a pc-nél amik ezt a jelenséget váltották ki a hifiből, azt szerintem senki nem tudja megmondani, de már nem is érdekel, a lényeg, hogy túl vagyok rajta. -
gorbep
senior tag
válasz
spiritex #31444 üzenetére
Igen, minden erősítőre köthető 4 Ohm-os hangfal annak ellenére, hogy a teljesítményt 8 Ohm-ra adták meg. Az erősítő nem ideális feszültség forrás, ezért nem lesz a teljesítmény 4 Ohmon dupla annyi, de jelentősen nagyobb lesz.
A legtöbb gyártó kicsit trükközik a hangfal impedanciájával, általában kisebb mint ami rá van írva, ráadásul eléggé frekvenciafüggő is. Láttam Tannoy hangfalat, amire névleges 8 Ohm volt írva, de alig ment helyenként 4 ohm fölé, tehát jó indulattal sem lehetett volna még 6 ohmosnak se nevezni. De ettől dögösen hangosan szólt, ezért a figyelmetlen felhasználók sokkal szebben szólónak hallották, meg jó hangosnak és "ál -" dinamikusnak.
Az én hangfalam 3 ohm körül van..
. Ráadásul az intenzitás érzés logaritmikus, azaz a maximális hangerő felénél a teljesítmény (-20dB) sokkal kisebb mint gondolnád (általában 10%körül van csak, negyed hangerőnél(-40dB) 1%
).
Legtöbben a 100W körüli erősítőjüket 2-10W átlagteljesítmény körül használják. Dobálóznak a 100W-okkal, de sokan meglepődnek hogy egy 5W-os erősítő mekkorát tud szólni. Szóval van bőven tartalék.....
De azért dinamikusan néha kell nagy teljesítmény impulzus szerűen, de ez az átlagos disszipációs korlát sokszorosa is lehet minden károsodás nélkül.
-
gorbep
senior tag
válasz
spiritex #31430 üzenetére
az erősítők túlnyomó többsége (egy-két speciális áramkimenetű kivételével) feszültséggenerátoros kimenetű. Tehát közelítőleg feszültségforrásként működik. Egy adott bemenő jel és hangerő beállítás esetén adott amplitúdójú 0 középértékű feszültséget ad ki. A kimeneti teljesítményt a hangszóró terhelő impedanciája határozza meg. A teljesítmény az impedanciával fordítottan arányos. Minél kisebb az impedancia annál nagyobb a teljesítmény. A kimeneti teljesítményt csak a tápegység terhelhetősége illetve a védelem áramkorlátja korlátozza. A megadott max. teljesítmény a maximális kivezérléssel az adott impedancián (ált. 4 vagy8 Ohm) létrejövő hatásos teljesítmény. Ha a táp bírja és a védelem nem tilt, ennél nagyobb teljesítmény leadására is képes. De ekkor a kapcsoló elemek disszipációja a kapcsolástechnikától függően jelentősen megnőhet, ezért a megfelelő hűtésről gondoskodni kell.
A hangszórónak ettől eltérően terhelhetősége van, ami hővé alakuló veszteségi teljesítmény határával jellemezhető, amit károsodás nélkül el tud viselni. (általában a tekercselés károsodhat, égés, olvadás) Ehhez a határhoz rendelik a gyártók a maximális meghajtó teljesítményt.
De ez kivezérléssel négyzetesen nő, tehát hangerő függő. Tehát az említett összeállítás igenis lehet működőképes, csak nem kell maximális hangerőt adni rá. De ha nem bulizol, épeszű hangerőn nem fog a hangszóró leégni.
-
kjani18
őstag
válasz
Mindig az erősítő "impedanciája" legyen kisebb vagy egyenlő a hangfaléhoz képest. Gyanítom, hogy mindkettőt megviselné az eset, de valszleg előbb a végfokot. Tehát ezeket a 2x50W- 4 Ohmos philips mikro hifi hangfalakat tényleg nem szabad rákötni egy 100-150W-os 8-16 Ohmos erősítőre, mert tönkrevágják az erősítő végfokát!
-
andorra
őstag
válasz
Talán a lejátszó szoftverben állítsd nagyobbra a puffer méretet. Vagy ha nem tudod, használj olyat amiben ezt lehet. Csak egy tipp, hátha segít.
A második kérdésedre válaszolva: gyanítom, hogy előbb tenné tönkre az erősítő a hangfalat, mint fordítva, de hemzsegnek itt az elektromérnökök, majd ők megmondják. -
-
andorra
őstag
-
andorra
őstag
válasz
spiritex #30384 üzenetére
Nekem Sansa Clip+ es Fuze is van, ez a két legjobban ajánlott típus, lásd a megfelelő fórumtopicot! A Clip+ előnye, hogy nagyon kicsi, könnyű és olcsóbb, a Fuze viszont még jobb hangminőségű és a tunere is egészen jó. (Csak a nyomógombos verziót ajánlom, az enyém sajnos nem olyan, igaz akciósan vettem 6-7e Ft közötti áron.)
Utcán egyébként sohasem hallgatok zenét. Olyan helyen, ahol nincs jelentős autóforgalom, el tudom képzelni, hogy lehetne. -
DDL
őstag
válasz
spiritex #30343 üzenetére
Nem csak a tv-be. Bárhova. És nem "érdemes" hanem kötelező. Lenne...
Csak sajnos mióta az árverseny miatt már nem jár automatikusan és nem is hívják fel a figyelmet erre (hiszen akkor a bekötési díj magasabb lenne és nem versenyképes) azóta nem sok helyen teszik fel. Érdekes módon ha netet is rendelsz, akkor felteszik. A modem elé....
Az is érdekes, hogy minden kábelszolgáltatónál "jutányos" áron tudsz ilyet venni....Üdv: DDL
-
Patice
nagyúr
válasz
spiritex #30330 üzenetére
Igen, ez egy kicsit már házimozi topikba való kérdés.
Ha analóg sztereó erősítőd van, akkor a médialejátszó koax kimenetét kösd a FiiOkára és az analóg kimenetét pedig az erősítőbe.
A másik optikai bemenetére a TV-t kötötted, az úgy OK.
Így csak váltogatnod kell a kapcsolóval a két digit bemenet között, attól függően, hogy melyik készüléked a műsorforrás.
Ha házimozi erősítód van és van rajta optikai vagy koax bemenet, akkor a médialejátszóról közvetlenül ide vezesd a hangot. (Bár ezt kétlem, mert akkor nem vettél volna külön DAC-ot.)
Ha a TV ki tudja küldeni a HDMI-ről érkező hangot az optikain, akkor használhatod úgy is és akkor spóroltál egy digit bemenetet és a kapcsolgatást. Bár a koax lehet jobb hangot adna közvetlenül a médialejátszóról.
-
bkercso
nagyúr
válasz
spiritex #30320 üzenetére
Ha optikával kötötted be a DAC-ot, akkor a ground loop breaker-nek semmi értelme, mivel amúgy se lenne loop.
Örülök, hogy megoldottad!andorra: De mikrofóniázás és antennázáz szempontjából továbbra is fontos lehet a fonás, utóbbit még az árnyékolás bekötése is csökkenti.
-
DDL
őstag
válasz
spiritex #30107 üzenetére
Ha nem vagy jártas az elektronikában, akkor vegyél egyet készen. Minden antenna boltban lehet kapni galvanikus leválasztót kb. 4000,-Ft.
Ezt kell közvetlenül a tv-d és a kapcsoló közé tenni.Üdv: DDL
-
-
törölt tag
válasz
spiritex #30051 üzenetére
Körülbelül ugyanannyit számít, és hasonló mértékben hat a hangminôségre. Extrém esetben a pattogáshoz hasonló durva hibákat is okozhat a rossz minôségû kábel (csatlakozó, interfész...). Az a furcsa, (persze nem nekem furcsa), hogy adott anyagválasztás vagy konstrukció felettébb hasonló módon befolyásolja a hangot, mint az analóg kábeleknél. Lásd például réz és ezüst közti hangjellegkülönbség.
Bárkinek:
Biztosítékvitával kapcsolatban: Nyilván nem fogunk dollárszázezreket elkölteni audiofil biztosítékokra, de az (is) régi tapasztalat, hog a biztosíték is komoly hatással van a hangminôségre. Ez természetes, miért is lenne másként. Ha pedig így van, miért ne figyelhetne oda bárki igényes hifista, hog a biztosíték is minél jobb hangminôségû legyen? A legjobb persze, ha nincsen biztosíték. -
bkercso
nagyúr
válasz
spiritex #30055 üzenetére
Ötlet: szerezz egy videót és egy videókazettát. Az antennakimeneten adja a jelet, amit a TV antennabemenetére tudsz kötni a szobai antenna helyett. Ha ezzel nem pattog, akkor a ház előtti nagy antenna zavarhatja az antennádat, túlvezérli stb. Illetve a szomszédokat is meg lehetne kérdezni, ők tapasztalnak-e hasonlót.
-
bkercso
nagyúr
válasz
Optikénél inkább a vevőegység zakával van gond, a kábel annyira itt szerintem nem számít, max. mechanika, robosztusság szempontjából (ha valakinek van ellentétes tapasztalata, majd megírja; én nem használok optikát, csak tudom, hogy a vevő jittere miatt indul hátránnyal). Egyesek és nullák, igen, csakhogy időzítést is hordoz az spdif jel, és az analóg módon el tud romlani. Optikánál szerintem a kábelben nem romlik, de a vevőnél jobban, mint koaxnál.
andorra: spiritex-nek recsegéssel, pattogással, halkulással kell megküzdenie low budgetből, szerintem a "hifis finomkodás" most neki felesleges.
Üzemstabilitás és elfogadhatóan kicsi háttérzaj a feltétel.
-
andorra
őstag
válasz
Esetleg jobb, vagy rosszabb hangminőségben. Vagy más hangminőségben, ami bizonyos szempontból jobb, más szempontból meg rosszabb. Ez a gyakoribb. Nem csak a jelátvitel számít egy kábelnél, hiszen akkor valószínűleg mindegy lenne például, hogy milyen a szigetelő anyaga.
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #29993 üzenetére
Még egy uccsó kérdés mára, aztán nem off-olok:
egy tv hátuljában minden csatlakozó ugyanúgy plug and play, mint a fülhallgató jack dugója? Tehát a scart-ot, a koax-ot, és az optikai kábelt is nyugodtan be lehet dugni miközben be van kapcsolva a tv? A hdmi tudom, hogy állítólag az, de mégsem ajánlott... -
bajnokpityu
félisten
válasz
spiritex #29990 üzenetére
Regebbi tvken volt koax spdif. Pl Philips.
Azért optikai, mert ugyan gyengébb átvitel, de elektromos hálózattol zavarvedettebb.
Ez ezért ideiglenes. Egy 3x arnyekolt jobb fele digitális koax olcsóbb es jobb hangú átvitel lenne.Igen szennyezett tud lenni az elektromos hálózat,es a digitális átvitel különösen erzékeny erre.
-
nebulo5
senior tag
-
bkercso
nagyúr
válasz
spiritex #29975 üzenetére
Igen, az.
Nem tudom, de szerintem igen, Meg kell kérdezni a műsorszolgáltatót, hogy sztereó jelet nyom-e ki. Olletve ha nem nagyon spéci a TV, akkor valószínűleg csak sztereo digitális része van és sztereó jelet ad ki optikán is.
Azért írja, mert a D3 kimenete nem tud fülest meghajtani, nincs benne füleserősítő. Csak erősítőt köthetsz rá. Ha füleserősítő kell, megoldjuk.
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #29830 üzenetére
Nos, még érdekesebb a dolog, mert tegnap hazavittem a szóban forgó filmet, és a Sony rendszeremen csak a pattanás hallható, a halkulás nem... Igaz, hogy nem video lejátszóról nézve, mint amott, hanem PC-ről. Most már tényleg nem tudom mi van itt...
Amúgy ma lesz az alufóliába csomagolt scart doboz tesztje. Ugye az nem baj, sőt jó is, hogy a scart csati fém kerete (ami körülveszi az érintkezőket) az össze van kapcsolva a kimenő rca aljzatokkal az alufólián keresztül?
-
törölt tag
válasz
spiritex #29758 üzenetére
"Rendes" hifis ember minden pénzét, amit a rendszerre szán, a sztereó rendszerre használja el, és azon nézi a filmet is. "Rendes" hifis ember nem pazarolja a pénzét 5.1-es cuccokra, mert a zene hangminősége sokkal-sokkal-sokkal-sokkal-sokkal-sokkal fontosabb, mint a filmé.
Aki mást mond, az sehonnai bitang ember (ki most ha kell, halni nem mer, sőt az ilyennek drágább rongy élete, mint a hifi becsülete).
-
Dorian
félisten
válasz
spiritex #29758 üzenetére
Nálam a mozi rendszer mellé van egy sztereó erősítő és a frontok hangfalkábelét dugdosom át.
Vagyis most pont nincs sztereóm, készül. Most a mozierősítővel hallgatok zenét. (persze 2.0-ban és külső DAC-ot használva) Igazából nagyon gyorsan hozzá lehet szokni. Tehát nem akkor van sírás, amikor kikerül a sztereó, hanem akkor van öröm, amikor újra bekerül a rendszerbe.
-
törölt tag
válasz
spiritex #29732 üzenetére
Ezért szoktuk az érdeklődő, kispénzű, de "hifistává válni szándékozó" leendő kollégáknak azt javasolni, hogy kezdjék használt készülékek vásárlásával az ezen "hobbiban" való elmélyedést, merthogy megvételre felkínált régi (egy-két-három évtizedes), de még jó állapotban levő alapkategóriás hifi készülékek segítségével már pár tízezer forintból egy egészen pofás kis hifi rendszert össze lehet "guberálni".
(Kezdetnek például lehetne egy [például CD] lejátszókészüléket venni a Sony "félrendszered" elejére.)
-
blattida
nagyúr
válasz
spiritex #29726 üzenetére
Nem vitatkozni akarok veled, de nálunk ez akkor erősen túlárazott volt, ugyanis az a sony egy alap hangdoboz, saját kategóriáján belül ugyan jó hanggal, de attól még az.
A micro hifi hangját, ahogy kammerer is írta, legnagyobb részben az alkalmazott hangsugárzói határozzák meg, tehát, ha rákötnéd a sony dobozaid, akkor sokkal jobban szólna a cucc, mint az eredeti hangdobozaival.
-
törölt tag
válasz
spiritex #29728 üzenetére
Nem nagyon lehet ezt így különválasztani, hiszen egy ilyen készülék eléggé egységes egész, viszonylag egy szinten levő komponensekből áll össze, de én azt mondtam korábbi hozzászólásomban is, hogy főleg a hangdobozoknál mutatkozik meg a készülék alapfokúsága. Elektronikát általában könnyebb összehozni olyat, ami nagyon olcsó, de viszonylag hallgatható, mint hangdobozt. Ennek a hangdoboznak különösen a mélyhangszórója "büdzsé jellegű".
Mindazonáltal (remélem nem érted félre), ez a nagyon olcsó mikrohifi készülék és társai nem az a szint, ahol érdemes legyen filozofálni bizonytalanságról vagy határozatlanságról, meg hogy melyik komponens mennyit tud. Az ilyen mikrohifit meg kell venni semmi pénzért és hallgatni egészséggel. Aki pedig jó minőségben zenét halgatni és még "hifizni" is akar, az nem ilyesmit vesz, hanem hifi-audiofil komponens készülékeket - amelyek persze ezeknél a mikrohifiknél jóval többe kerülnek újonnan, a készülékenként pár tízezer forintos ártól a többmilliósig. A bemutatott Sony álló hangdobozoddal kapcsolatban már van értelme filozofálni, hogy milyen a hangja, hogy zenehallgatásra mennyire alkalmas, de ezek a (nagyon olcsó) mikrohifik amolyan "wash & go" jellegűek, kategóriájúak. Az általuk produkált hanghoz képest nagyon olcsók, tehát elvileg jó az ár/érték arányuk, de a hangjuk ezzel együtt is csak olyan alapfokú, hogy emiatt egy "igazi hifista" számára nem jelentenek értéket. Remélem érted, hogy nem a készüléket akarom degradálni, hanem a hifi-audiofília hobbi szemléletéről beszélek. Ezen hobbi "kezdőszintje" egy emelettel ezek felett a mikrohifik felett van. Ettől függetlenül természetesen bárki egészséggel hallgathatja ezeket a (nagyon olcsó) kompakt készülékeket is. (Egyébként pedig a kompakt mikrohifinek is van olyan szintje, amelyeknél már egy "igazi hifista" számára is van értelme filozofálgatni a hangminőségükről, de azok százezer forint körül kezdődnek, és hagyományosan lifestyle rendszereknek szokás nevezni őket.) -
törölt tag
válasz
spiritex #29720 üzenetére
Van ilyen "meghatározás" hangzás szempontjából, és persze értjük is.
Mindazonáltal meglepődnöd nem szabad, ez a készülék nem rossz ár/értékű, de mivel nagyon alapfokú (és olcsó) készülék, különösen a hangdobozát tekintve, teljesen természetes, hogy a kezdeti lelkesedés után előbb-utóbb inkább a hibái tűnnek fel. Egy-két évtized múlva majd az akkori egymillió forintos hangrendszered ennél összehasonlíthatatlanul sokkal-sokkal jobban fog szólni, de abban is találsz majd hibákat természetesen. -
BBéci
legenda
válasz
spiritex #29690 üzenetére
Az ST50-et még nem próbálta, csak a G30-at.
Scarton a büdös életben nem lesz olyan hangminőség, mint optikain, ezt több tévével próbáltam, ráadásul csak sztereó lehet. Nyista DTS és Dolby Digital, a tévé konvertál, dekódol, aminek a minősége fényévekre van a házimozi erősítők képességeitől. -
mp54
senior tag
válasz
spiritex #29670 üzenetére
Pld. itt kapható:
[link]
Fémházas, igaz van rajta feleslegesen még 4 vezeték (csak 2 vezetékes nincs nekik).
Hasonló cipőben járok, Pana ST50-nel, ennek sincs analóg sztereó RCA kimenete. Pár napja volt téma, olvass vissza... Bocs, nem itt volt téma, hanem tv-házimozi topik...
G30 kiadott SCART-on MINDEN hangot!!! -
bkercso
nagyúr
válasz
spiritex #29653 üzenetére
Lövöm is a poént: az is szedni fogja a zajt, mint a gagyarék kébel, mert műa. dobozos. Tesség szépen egy mikulásmintás sütisdobozba beleapplikálni!
A gagyi scart kábel lehet, hogy a csatkozó műa. burka alatt zárlatos, nekem volt már ilyen élményem, csak képpel. Néha piros lett. -
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #29653 üzenetére
Hááát, lehet, hogy a rossz kábel okozta búgás, recsegés, annak megszűnte a jó kábellel és a valódi probléma, ti. hogy néha lehalkul a külső forrás hangja 1 másodpercre, két egymástól teljesen független dolog, mert most direktbe kötve a micro hifit a tv scart audio kimenetével, megint lehalkult 1 pillanatra. Most a tv fülhallgató kimenetét tesztelem direktbe kötve..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest