- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Szerintem nagyon jó a rendszer. Azt nem lehet reálisan elvárni, hogy a teljes support mellé (ami ugye itt nem pár koszos patch, hanem komoly serverpark, balance tesztek) még az új content is ingyenes legyen. Viszont ellentétben a sémával, itt lehet ingyen is majdnem teljes értékű karaktert faragni, a fizetős bónuszok egyike sem létszükséglet, főleg mennyiségbeli extrát jelentenek, valamint a HC rétegnek további nehézségi szintet adnak (gondolom, mint a D2 hell).
Más: előrendelt-e valaki Barnes and Noble-től? Már két hete rendeltem, pénzt ofc azonnal levonták, de semmi visszajelzés, egyik számukon sem lehet őket elérni, mailre nem válaszolnak, a szállítást végző GameStop is elérhetetlen. Béta kódot (ez már lényegtelen) és preorder kódot sem kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC Intel Core I5 9400F/16GB DDR4/Nvidia 1050 4 GB/256 GB NVME/ 500 GB HDD 6 hó garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest