Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
xjj
csendes tag
Ha valaki esetleg szívesen játszana neten, van működő szerver. Igaz, nem hivatalos, de remekül működik! Egy lelkes csapat fejlesztgeti az egészet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Topiknekró:
Újra kiadják a játékot. [link]
-
zolo0525
tag
Hardver ügyben lenne kérdésem,van olyan aki AGP-s videó karival játszik ezzel a játékkal?
Tapasztalatokat írhatnátok ,kérdésem pontosan arra irányul,h melyik a jobb vga ehhez a játékhoz,ami van az nagyon gyenge : Ati Radeon 9250 128MB.Köszönöm

-
maross
nagyúr
Az oldalukon a faq 4 kulon oldalon 1-1 kerdesbol all. Eleg primitivnek tunik. Fizetni nagyon nem akarnek, miutan mar egyszer kicsengettem vagy 12ezret erte. Hetvegen teszek egy probat, mit lep ra a rendszeruk.
-
maross
nagyúr
Senki nem irt ide utobbi 6 honapban? Ha vki esetleg eszrevenne, hogy eredeti jatek tulajkent most tudok online jatszani valahol, vagy ne faradjak a telepitessel?

-
whatever
aktív tag
Ma indul az open beta.
-
Wolverine
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Eddig is működött, csak épp a Hanbitsoftnak nem voltak meg az Európára és Észak-Amerikára vonatkozó jogai.
-
Wolverine
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Ez az új Hellgate MMO-ként működik; méghozzá egy item shoppal ellátott free2play MMO lett belőle.
-
raskolnikoff
őstag
A LAN funkcióért ugye hiába áhítozom?
-
whatever
aktív tag
nagyon sokat políroztak rajta, annyira jó lett volna ha így jelenik meg, és azóta csak a tartalmi kiegészítők készülnek. kiváncsi vagyok a tokyo részre, de a kis átalakítások amik az elején vannak már bizonyítják, hogy ez most egy hoszabb távon élvezetes game lesz, kisebb társasággal.
-
Wolverine
félisten
No, első blikkre ez gyakorlatilag ugyanaz alacsony szinten, mint volt. A probléma az, hogy grafikailag sincs semmi változás, a textúrák is ugyanazok, ahogy a questek és a mobok is - még a szumátrai patkánymajom is ott van, ahol eredetileg volt ; és az sem változott, hogy sosem a specednek megfelelő loot esik (van egy legendarym és egy unique-om is, de egyik sem Marksman-cucc). Egyvalami azért változott: ha egy helyen megölsz 25 ellenfelet, akkor spawnol egy miniboss, akár többször is.
-
Wolverine
félisten
válasz
whatever
üzenetére
Az MMORPG-com már oszt kulcsokat; még 800 db van belőle.
-
whatever
aktív tag
-
Mercutio_
félisten

-
Mercutio_
félisten
Senkinek semmi tipp?

-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
St. Paul pokolkapunál járok, és elakadtam

Átmentem a kapun, megöltem az 5 lényt de nem történik semmi, ha kijövök ott a sok kis rohadék "sima" ellen aki folyamatosan termelődik és egy idő után meghalok.
Valami ötlet mi hiányozhat még? -
Fejes Péter
tag
Szevasztok!
Hol találom meg a HL-ben a kimentést?És persze úgy hogy biztosan működjön?
-
Ájvé
veterán
Nem, csak itt nem volt beírás így nem tudtam nézi-e valaki egyáltalán.
Hír. -
Louloudaki
aktív tag
no, kihaltunk?

hátha: nightmare mód 50. szint után már nem számolja a tapasztalatot meg szintlépés sincs, 18.xxx.xxx / 0 tapasztalatnál megállt a számláló. nincs tovább vagy mi?
-
Louloudaki
aktív tag
én voltam a 3835. aláíró
de nem hiszem, hogy ezzel elérünk bármit is...a nightmare mód csak nekem bugos, vagy másnak is? 5x mentem megkeresni lord nyssaylort de a rohadék csontváz nincs sehol, nemtom megölni. big bent meg 3x nyírtam már ki, de ez a küldetés nem vált narancsra.

-
Ájvé
veterán
Petíció indult a HG:L multija újraindításáért. Akinek tetszett a játék az legyen szíves aláírni. Kösz

-
Wolverine
félisten
Eh. [link]
-
-
Hopsz
tag
Lett 1 érdekes problémám ami eddig nem volt, újra lett tolva a windows és most olyat alkot a game 1.2 patch alatt hogy se menü se egér nincs csak a szép Hellgate London felirat.
Találkozott már valaki hasonlóval és hogyan lehetne megoldani? -
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Naja, de azt mondják a legunalmasabb is, mondjuk én nem sokat mentem vele, szóval gyakorlati tapasztalatom nincsen.
Őrzővel meg nekem mentek ezek a dolgok, a játék elején nagyon erős, de ahogy egyre több repülő lény jelenik meg egyre rosszabb lesz vele, mikor ilyen epenagyúr bossok vannak egy halomba, hát az már lehetetlen szinte vele. Nah mindegy nekem bejött az őrző és szerettem vele menni, de hát nem vagyunk egyformák van ami nekem nem jön be
-
Louloudaki
aktív tag
ok 8sec alatt nem mindig végzek impvel, pláne ha szép lila pajzs van rajta az imp idéző meg valahol messzebb és a gyalogosok utamat állták.
pajzsütést mint képességet nem is használom, csak a pörgés miatt kellett pontozni. de nincs az akciósávomon.
energiamágussal is az a gond, hogy össze-vissza kell a képességeit nyomkodni támadásnál meg védekezésnél. idéző a legjobb, csatlósok mászkálnak harcolnak én meg rásegítek
-
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Hát ha kábít a pajzspörgés akkor kb 8 secig kábít, szerintem te kevered a pajzsütéssel ami az első pajzsos skill, de igaz ami nem megy azt ne erőltessük evvel én is így vagyok, bár evoba is belefogtam azért és nem volt rossz
, de pl BM-be szerintem soha nem fogok bele, pedig eleinte nagyon tetszett. Az egyébként darálósabb, talán próbáld ki azt. -
Louloudaki
aktív tag
válasz
Wolverine
üzenetére
nekem ki van írva dvd-re single meg multi patch is, dobj privit ha kell és pesti vagy.
ájvé, hát 1-2es szintű pörgéssel nem sokat kábított rajtuk, egyik impet elkezdtem püfölni a többi meg pillanatok alatt magához tért.
mindegy, télleg macerás lekardozni egyesével az ellent ha sokan vannak. ennyi volt az őrző részemről.
de legalább kipróbáltam. -
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
A szerverek leálltak.
Pajzspörgés az egyik legjobb őrző skill, nem avval kell ölni, hanem be tudod kábítani őket és mivel körülötted egy 1-2 méteren belül körbecsap így ezen belül mindenkire hat. Szóval iszonyat jó, hidd el, nagyon hasznos. Egyébként tömegbe aura of power is nagyon jó, nagyon meggyorsítja az energia regenerációd (annál jobban, minél többen vannak az aurád hatáskörébe) ez után kell egy jó freccsenő kard és a leszámolás kardja. Magadra húzol minél több lényt majd pajzspörgés amivel elkábítod őket és lehet tombolni a leszámolással. Energiád nem fog hamar elfogyni, mivel sok ellenség esetén alacsony szinten is nagy mértékben megdobja a regenerációt.
Aurát nem váltogattam, igazából én csak a power aurát találtam hasznosabbnak, többit néha használtam csak. -
Louloudaki
aktív tag
pajzsot még kevésbé használom, a pörgetés csak 1es szinten megy, alig sebez valamit. a repülőket csáklya+kard kombinációval irtom, sikoltó odaránt tuningolt karddal 1sújtásból lecsap. epenagyurat is odaránt, arra meg leszámolás kardja egy párszor és meghal. mondjuk nem volt boss. de meguntam, basszus ez így nagyon macerás egyesével lekardozni mindenkit, wááá!
aszonnya játék tipp: harc közben váltogasd az auráidat, mert mindegyik másra való. hát nincs annyi kezem, hogy mászkáljak nyilakkal, püföljek egérrel, karddal lesújtás, pajzspörgetés és még az aurákat is váltogassam eksön közben...na mi lett a szerverekkel végül?
-
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Pengemester is tud tömegbe ölni (nem értek hozzá de olvastam), viszont tényleg puhatestű, vagyis ha nem jön be a taktikája akkor nagyon hamar otthagyja a fogát.
Csáklyázós dolog pedig kicsit szenvedős, mindjárt avval kezdődik a gond, hogy pajzs lejön (kard többet sebez, persze lehet pajzs+csáklyázó, de az megint szenvedős: fegyverváltás: pajzs+csáklya, odaránt, ekkor pajzspörgés, újabb váltás kardos szerelésbe és így agyonvered), szóval kicsit macerás, másik pedig, mikor odarántod őket sok esetben még előbb üt ő téged mint te őt, ami elég gáz szerintem, bekábíthatná legalább 1 másodpercre vagy valami. Sőt repülő lény lehet el is libben mindjárt. Próbálgatni kell, én mondjuk nem mentem nagyon sokáig őrzővel, de sose találtam jó megoldást pl:
találkoztam ilyen repülő szemekkel amik villámot szoktak nyomni az emberre, nem is lett volna baj, de volt egy "epe nagyúr" ha jól emlékszem ez volt magyarul ami termelte a nagyobb szemeket amik pedig a kisebbeket amik közeledbe mennek és pukkannak (hát igen jó kis láncolat), persze boss is volt ez az epe nagyúr, így nem is tudtam megölni, repültek+számbeli magas fölényük+rengeteg sebzést tudtak bevinni+ sokkoltak is ügye elég hamar+ én nem tudtam őket támadni mivel repültek= jó meg is haltam egy párszor még meg nem untam a dolgot.
És hiába próbáltam csáklyázni rámjöttek és kampec.
Távolsági karakterrel ez fél perc kb, mesterlövész közelébe el se értek volna ezek a dögök (persze lehet mondani olyan helyzetet ahol mesterlövész marad hoppon és őrző marad talpon). -
Wolverine
félisten
válasz
Louloudaki
üzenetére
Ez így is van: a guardian a játék egyetlen tankkasztja, a blademaster viszont a melee dps

-
Louloudaki
aktív tag
akkor inkább majd fejlesztgetem a megtorló fegyót meg a csáklyázót és kilövöm meg lerángatom a repülő enemyt

találtam valami oldalt még tegnap, ahol azt írják, hogy az őrző is tank, és tömeges ellenfél esetén hasznos, a pengemester meg inkább egyesével öl és kevésbé viseli ha elkezdik püfölni. -
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Hát iszonyat lassú ...
Szerintem nem ér semmit, ha avval kell valakit megölnöd az rég rossz már.
2:27-nél látható a mutatvány
Sword of Reckoning-al is lehet nem túl magasan lévő ellenséget sebezni. -
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Hát őrzővel elég sokféle taktikát ki lehet dolgozni (legnagyobb öröm az benne, hogy repülő ellenfelek ellen nincs hatásos módszere).
Shield turn vagyis pajzs pörgés (ha jól emlékszem ez az) erre érdemes pakolni, minden közeledben állót üt és kábít el, ha erősíted nem nő a sebzése hanem csak az elementális támadás erőssége nő. Prayer of healing-re is érdemes pakolni pár pontot, előnye, hogy azonnal felgyógyít, de minden esetben csak 25%-ot gyógyít, erősítésével a visszaszámlálás még újra használhatod csökken le. Great defender szintén nagyon jó skill, igaz nagyon rövid ideig tart, de olyan mérték felerősít (szó szerint), hogy szinte bárhonnan megmenekülsz vele, egyébként első szinten is 100%-al növeli a páncélod és nagyon erős health regent ad és ha erősíted ez még tovább nő (egy pont bőven elég rá, mivel csak 20 másodpercig tart és 180 sec a visszaszámlálás utána) ami még előnye, hogy közeledben álló csapattársaidra is hat!
Sword of reckoning talán a legjobban sebzős skillje az őrzőnek, ha aura of powert is használsz mellé tömegben egy freccsenő karddal elég hatásos tud lenni, folyamatosan tudod nyomni ilyenkor, mivel aura of power adja a szükséges energiát.
Shield of fiath és shield wall se rosszak, főleg az utóbbi, ami great defenderhez hasonlóan ilyen mentőövnek mondható, nem tudsz közben támadni sőt semmit se tehetsz 1-2 skill használatán kívül (gyógyítani pl tudsz magadon), de olyan nagy pajzsot ad ami tömegben is védelmet tud nyújtani neked egy kis időre, relatív gyakran 15 másodpercenként használható és addig tart még meg nem szünteted mozgással vagy le nem verik ezt a pajzsot.
Nekem ezek voltak a fontosabb használható skillek, de mondom elég sok lehetőség van benne még, akikkel együtt játszottam online azok is másképp csinálták meg a karakterüket. -
Louloudaki
aktív tag
igen akkor ez félreértés volt 
tegnap indítottam egy őrzőt. melyik tulajdonságra érdemes pontot adni, illetve melyik képzettségek a fontosak, amiket az elején jó megtanulni? azt láttam, hogy csomó képzettség épül az ütés pajzzsal meg a lesújtás képességre. de van egy rakat aura fícsör is.

-
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Azt nem a játékos idézőkre értettem

Hanem a játékban előforduló zombi idézőkre
Úgy látszik félreértettük kicsit egymást, soha nem néztem le vagy hordtam le egyik kasztot se, maximum azt mondtam, hogy nem nekem való
Mind jó, csak ki kell ismerni őket és persze az adott stílusban játszanni a megfelelő karakterrel (persze a buildeléssel sok fajta karaktert lehet készíteni, de én itt is mindig egy általános karakterre törekedtem amivel lehetőleg minden helyzetben talpon maradok). -
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Figyelj, wolverine a hivatalos oldalról linkelte be a kommentet, egy admintól.
Hiába akar bármit a Hanbitsoft, ha a jogok nem nála vannak!
Ezen szerintem nincs mit magyarázni, ez van és kész.
Meglátjuk mi lesz ebből a Hanbites szerverből, nem fűzők hozzá nagy reményt, meg ha úgy csinálják meg nálunk is ahogy koreában van, hát nem lesz egy nagy siker.Idéző nem gyenge, senki nem mondott ilyet. Mindegyik kaszt jó, csak ki kell ismerni őket.
Hazai "gamer" oldalak pedig nem ritkán írnak hülyeségeket, vagy nincsenek tisztában a dolgokkal, ilyet nem egyszer láttam. -
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
-
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Még egyszer mondom, hogy elit módba léptél a karaktereddel ennyi.
Nightmare az magas!!! szintre készült szóval nightmarre csak úgy mehetsz ha egyszer már (avval a karakterrel amivel nightmarre mész) már végigvitted a játékot és újból elindulsz de immár nightmaren. Amiről te beszélsz az az elit mód, több szörny található és erősebbek.
Szóval ha az új karaktered nightmaren lenne első ellenséges lény instant megölne, nem harcolnál, hanem osztana egy maflást és meghalna az első szintű karaktered. -
Louloudaki
aktív tag
csak rémálom mód van nálam a karaktereim listájánál. a régivel mentem pár pályán ebben a módban aztán csináltam újat. az újjal a covent garden gőzcsatornák pálya nem úgy nézett ki mint általában, sokkal több ellenség volt rajta. aztán egyszer az egyik teremben az alagutakból rámrontott egy rakat imp gyalogos és 5db őrlő átalakult hirtelen kiméroiddá, sarokba beszorul és meghal. kis béna 3. szintű karakter 39es fegyóval.
nem emléxem, hogy ez a rész ilyen nehéz lett volna anno. mindegy, save game fájlok kimentve, játék ledarál.
reinstall után meglátjuk új karival és a 34es idéző fájlokat nem rakom bele... -
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Grat!
Nem indulhatott az új karid (ha jól írtam első szintről kezdted a karit most, újból) nightmare-be, mivel nightmare nehézség 30+ szinten kezdődik csak ha már egyszer megölted sydonait. Szerintem elit mode-ra gondolsz, azt úgy kapcsolod ki, hogy legelején kari készítésnél kikapcsolod ezt, ha nem világít a jele akkor ki van kapcsolva. -
Louloudaki
aktív tag
jelentem kivégeztem sydonait.
kicsit csalódtam, az 5 hazugságot nehezbb volt kinyírni, főleg a tébolyt, csápos csóka meg kifeküdt 5perc alatt. 305ös megtorló biotox karabély, 5slot megpakolva minden jóval, elementálok és carnagor nélkül, mert 1-2mp alatt úgyis meghaltak, szal nem idézgettem őket újra. murmur szegény nagyon csúnyán néz ki, álltól lefelé felhasítva, kibelezve.
kezdtem újra rémálomban a régi idézőmmel, meg csináltam egy új karaktert, viszont az új is rémálom módban indult automatikusan, de én ezt nem akarom. az új karakternél nincs ott a kapcsoló, hogy rémálom-e vagy nem, most akkor hogy kapcsoljam ki?
-
Ájvé
veterán
válasz
Tsumaas
üzenetére
Jah én is csak azért fejlesztettem azokat, rámenjen egy erős armor, meg mondjuk egy Lee-t tudjak neki adni és a páncélját nyomtam még felfelé, ennyi semmi több.
Gránátozást mérnökkel nem erőltettem, inkább jelzőfényt (beacon), haste botot, természetesen molotovot ezen kívül automata fejlesztésre néhány, kis tactical stance (nagyobb hatótáv miatt jól jön) kötelező egy escape persze. -
Louloudaki
aktív tag
oké köszi, akkor majd indítok egy vadiúj mérnököt is, mert szerencsére ott is elpazaroltam pár skill pontot hülyeségre, mint a mostani idézőmnél.

-
Tsumaas
senior tag
Amúgy érdekes egy dolog a robot cuccolás(nem félreérteni)...
Nem nagyon éri meg, főleg nem sokat rakni rá. 1-1 pont nem rossz, hogy rakhass rá páncélt meg fegyvert, de úgy hosszú távon nem egy nagy szám. A molotov tényleg jó + ha van fullos gránátod, hát az sem hátrány... 
-
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Nyilván a Drone-t Repair Drone-al tudod javítani, jobb szélen a Drone felvétele után az első skill, 2 pont kell a Drone-ra hogy megvehesd. Idézőket pedig nem nehéz elintézni, néha kicsit időigényes, de nem nehéz (kivétel ha mondjuk elit nightmaren teli van velük egy pálya, volt, hogy haladni se tudtam, mert annyi volt belőlük, de ez nem 1-2 volt, hanem idézők is szinte tömegesen voltak és még volt néhány keményebb lény mellé). A kis robotokat meg úgy se sebzik egyébként
, szóval maxa drone-t verték le
. Rakj 3 pontot a rakéta robotra és 15. szinten megveheted a molotov assaultot, avval nem lesz nehéz haladnod
.
Drone-nak akkor adhatsz páncélt ha megveszd neki az armor retrofit nevű skillt, ugyan így van sword meg gun retrofit nevű skillek is. Csak a az automata angol nevén drone tud használni tárgyakat. -
Louloudaki
aktív tag
köszke a linket, elolvasom ;) bár asszem én elég jól elvagyok a mostani csapatommal. a reaper (kaszás) minden 300. másodpercben használható csak, és 155 az energiaköltsége... azért a következő szinten adok neki 1 pontot, megnézem mit tud. a warperre (térgörbítő) is adtam 1-2 pontot, hogy kipróbáljam, carnagor többet ér szerintem. lehet hogy tanknak ajánlott a carnagor, de így felfejlesztve nagyon hasznos társ. viszont ha nem fejlesztettem volna és csak tanknak használnám akkor hamar kiütnék, ahogy az az elején volt vele. sebző lények az elementálok, de a vajákos gyógyításával sem túl erősek, pláne ha az a dinka ott ugrál a démonok közt és hamar kinyírják, mert se támadni se védekezni nem tud túl jól. lényeg a lényeg, nekem a carnagor a kedvencem.

mérnökkel is játszottam 13. szintig, de ott hagytam abba, hogy a whitehall a következő küldetési pontom, ott a kijáratnál rögtön van 2 zombiidéző meg még pár nemtommi és hiába van automatám, rakétás robotom meg 3 gátló robotom, pár másodpercig bírják, aztán rámront mindenki és vagy visszamegyek az átjárón vagy meghalok.
hanyadik szinttől van az, hogy a robotok is tudnak felvenni fegyvert meg páncélt? szint töltése közben kiírja néha tippként, hogy fel lehet őket javítani hogy ezt tudják, de még nem jöttem rá, hogyan.
-
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Én se mentem végig a robottal, nincs nagy szerepe.
Én annyira nem ismerem az idézőt, csak hallottam róla, de az biztos, hogy vannak feltartó és sebző lények (ha jól felépíted a csapatod), a carnagor pedig tank vagyis feltartás a szerepe, persze tud ölni, de vannak hatékonyabb lények. Emlegették nekem egyszer a warpert is ami spectral sebzést okoz, elvileg az se rossz lény. A witchdoctor pedig azért van hogy gyógítson gondolom, így felesleges azt figyelni mennyire harcol, valószínű semennyire. Mérnöknél is teszek rá mit csinál a droidom, ha őt ütik és nem engem, semmit nem fejlesztettem a támadásán, mert nem azért van hanem tank csupán és én ölök mindent (noha van jó fegyvere és tud kicsit darálni a driod is).
Jah és repaer legalább egy pont mindenképpen megér rá.
Tessék itt beszélgetnek a summonerről, talán segítségedre lesz. -
Louloudaki
aktív tag
na jó akkor ha végigtoltam idézővel, adok esélyt egy őrzőnek is. nekem bejön a carnagor, és igenis öli az ellenfeleket, főleg az olyan kisebbeket mint zombi, őrlő, szilánkszóró, pusztító. fejleszteni kell legalább 4. szintre, meg 4-re a húspajzsot és legalább 3-ra felbőszítést, és akkor elég jó gyilkológép lesz. ha sok az ellenfél és az elementáljaim elhullanak, carnagor még mindig bírja akkor is, egy húspajzzsal regenerálja az életerejét meg odavonzva sok démont nyírja őket, aztán még a felbőszítéssel is ráteszek egy lapáttal így még jobban nő a sebzés ereje. valóban ha az elementálok kihalnak, újra kell idézni őket, de rögtön tudom őket hívni, és 5 másodpercenként lehet mindig 1-1et idézni. carnagort elveszítnei necces, mert ott 20mp a delay. de tényleg kell nekem is ölnöm, mert egyedül azért nem tudnak megölni mindenkit, még falkában se. most általában 3 tűz, 1 metafizikai meg 2-3 viharból áll a csapat. a földelementál elég gyengus. mérget még nem próbáltam. a gyógyító (vajákos) amit írtál szintén nem túl erős, az csatlós, tehát a carnagor, a térgörbítő és a vajákos sajna vagylagos kapcsolatban vannak. és a vajákos kb semmit nem csinál csak gyógyítja az elementálokat, néha megüt egy-egy ellenfelet, de hamar kinyírják.
33. szinten vagyok most, szóval elég jól kiismertem ezt a karaktert és az elementálokat/csatlósokat ;)a végső próba nevű küldetésen aszongya 314, hogy lovagoljam meg a villám nevű robotot és tisztítsam meg az utat. na most annak van valami szerepe, hogy a robottal menjek végig? mert alig pár méter után szembejött egy örvénygóliát és jól kiütötte a nagy robotot, így kénytelen voltam utána kézzel megtisztítani a terepet és eljutni a pecsétig.
egyébként marha jó, hogy szegény 314 arcán még mindig ott kapaszkodik az orákulum
legjobb szereplő az egész játékban ez a szerencsétlen, de komolyan 
-
Ájvé
veterán
válasz
Tsumaas
üzenetére
Jah jó a mérnök csak kicsit unalmas
, bár szép tűztengert csinál a molotov az kétségtelen.
Mesterlövész, pedig 1.2 patch előtt volt über powa, multishot és rapid fire állítólag mindent ütött, nerfelték is fent említett javításban. De van még jó pár jó skillje, én sokat gránátoztam, sniper dolgokat meg kerültem, egyedül tactical stance amit használtam a hatótávolságom növelésére.
Szóval jó kasztok, egyetértünk
-
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Pedig örző az elég kemény, engem nem nagyon gyepáltak le csak ahogy te is mondtad a repülő lények voltak a gyengéim, egyébként nem volt vele problémám főleg nem közelharcban. Elején még kicsit gyengének tűnik, de később ahogy meglesznek a jobb skillek és kicsit jobb cuccok már nagyon jó lesz.
Summonerrel meg tudtommal idézgetni kell ezerrel, ha lehalnak hívni újakat, de vannak gyógyítások is meg gyógyító summon is, szóval egy jó summoner (sokat nem mentem vele, csak multiban láttam működni) nem nagyon gyilkolgat személyesen. Carnagor meg senkit nem fog megölni neked, fire elementalok állítólag már jobban sebeznek (és jobban halnak, mert még carnagor tank summon addig ezek sebző summonok).
Amúgy nekem is inkább a vadász kaszt jött be, abból is inkább a mérnök, elég erős és életképes, mondjuk a molotov kicsit überpowa dehát semmi sem tökéletes
. A mesterlövész pedig jó sebzős karakter akkor területre akár egyetlen célpont ellen, viszont ha elérik nem sokáig húzza.
Evoker is egész jó még, erős sebző skilljei vannak, némi védelmet is képes kreálni magának szóval jó kis kari.
Blademasterrel sose próbálkoztam, örző szerintem az igazi.
Summonerrel se sokat toltam, inkább magam végzem a piszkos melót
-
Louloudaki
aktív tag
á, csak a meló felét végzik el kb. meg van hogy meghal mind és rámront a maradék 10 erősebb ellenfél.
és akkor iszkiri.elkezdtem őrzővel meg pengemesterrel is, csak azok nem jöttek be, mert nemtom, hogy azokat a szörnyeket amik messziről tüzet, sokkot stb lőnek ki, hogy tom leszedni. mire olyan távolságba érek, hogy kardozni lehetne, már rég halott vagyok. meg az elején még, mikor a műlábat kell megszerezni tantorustól, és közel kell menni hozzá úgy jó pár centire, lezúz simán mikor még alig sebeztem rajta...

-
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Hát jó kérdés, szerintem igen lehetnek ilyen különbségek, próbálgatni kell, jobbat nem tudok mondani

De neked mindegy mi mivel ölsz, úgy is a summonok ölnek nem te
-
Louloudaki
aktív tag
magyarul valami sokkimádó a neve talán, de időm se nagyon volt elolvasni. carnagor rájuk cuppant de szegényt pikkpakk kinyírták annyian voltak a kis szemetek.
tegnap meg egy akkor hullahegyet csináltam a wormwood utáni területen, hogy ihaj. na majd lehet hogy én csinálok screenshotokat az ellenségekről a hétvégén. 
van egyébként valami ajánlás, hogy x típusú ellenség kinyúvasztásához adott típusú fegyver kell? pl hogy elektromoshoz elektromos fegyver vagy egyéb típusú, vagy tök mindegy mit mivel lövök? erre nem találtam választ fórumokon még. -
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Jah a Dynamok (ha jól emékszem a nevükre) igen és imádtam őket vadásszal
alig lehet eltalálni őket kicsik és rohangálnak 1000-el.
Hát nem tudok most szörny képet szolgáltatni, talán majd ha megint megjön a kedvem a játékhoz akkor shotolok párat. -
Louloudaki
aktív tag
esetleg ha a messze lévő ritka zombiról ha betennél egy közeli képet, hogy lehessen látni, milyen "szépen" és "részletesen" van kidolgozva...

Tsumaas tegnap megint sikerült meghalnom liverpool station elfeledett alagútjaiban, illetve majdnem bishopsgate-nél is. bakker az eddigiekhez képest elég drasztikus változás történt nehézségben.
ezek a kis elektromos kertitörpék különösen genyók. -
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Az eli mód biztos, hogy nem hardcore mód az lehet, hogy subos el is felejtettem (nem mintha nem lenne most mindegy, hisz szerver leállásig minden játékos subosnak számít, utána meg úgy is mindegy már, de az igaz sp-be akkor nincs hardcore a többi viszont 100%, hogy van)
Így néz ki fullon dx10 alatt a játék, esetleg mutathatok még pár képet ha valaki kíváncsi még (csak hogy megcáfoljam a grafikát ért "vádakat", annyira nem csúnya a HG:L

-
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Az eli mód biztos, hogy nem hardcore mód az lehet, hogy subos el is felejtettem (nem mintha nem lenne most mindegy, hisz szerver leállásig minden játékos subosnak számít, utána meg úgy is mindegy már, de az igaz sp-be akkor nincs hardcore a többi viszont 100%, hogy van)
Így néz ki fullon dx10 alatt a játék, esetleg mutathatok még pár képet ha valaki kíváncsi még (csak hogy megcáfoljam a grafikát ért "vádakat", annyira nem csúnya a HG:L

-
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Van nightmare, miután először végigvitted és ugyan avval a karakterrel újrakezded magasabb szinten már is nightmaren vagy.
Van még elit mód is ami talán a játék első végigvitele után nyílik meg. (elit módba teljesen előröl kell kezdened egy új karaktert amivel még nehezebb lesz a játék mint egyébként, mivel több és erősebb szörnyekkel találkozol a játék során, persze miután végigvitted egyszer a játékot evvel a karakterrel mehetsz tovább újra nightmaren, vagyis elit nightmaren).
Ezen kívül van még hardcore mód is, ami annyiban nehezítés az előzőkhöz csupán, hogy egy életed van, vagyis ha a karaktered akár egyszer meghal, akkor automatikusan törlődik. Persze a legjobb, hogy ezek az élvezeteket vegyíteni is lehet, így mehetsz elit hardcore karakterrel nightmaren
. -
Louloudaki
aktív tag
válasz
Tsumaas
üzenetére
meghaltam én jóval korábban is, mikor még elején voltam a játéknak, pl covent garden market pokolhasadékban. meg pl lord nyssilar vagy ki miatt elég sok sírkő sorakozott egymás mellett
(nem kiröhög, köszi) csak most az utóbbi hónapban egyszer se volt még halálközeli élméyn se, kb 5-10mp tüzelés után megmurdált mindenki úgy, hogy az elementálok le voltak maradva valamelyik kanyarban, és a carnagor se volt felbőszítve 
Ájvé, igen az npc-kre gondoltam karakter név alatt

-
Tsumaas
senior tag
válasz
Louloudaki
üzenetére
Tudom. Ezt csak úgy idézőjelbe megjegyeztem, hogy ott még nem nagyon kéne meghalni-
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tsumaas
senior tag
válasz
Louloudaki
üzenetére
Figyelj már... a 42es mérnökömmel rémálom módban nem tudok megcsinálni egy jópár questet mert mindig meghalok...
-
Ájvé
veterán
válasz
Louloudaki
üzenetére
Karakterek (mármint saját karakter) szerintem elég jól kidolgozottak, a szörnyek viszont tényleg elég gyengék néhol, npc-k szintén nem a legszebbek néha, de hát nem is erről szól a játék, ez nem egy techdemo.
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
DerStauner
üzenetére
a démonok meg a karakterek eléggé el vannak nagyolva, a környezet viszont elég jó.
-
DerStauner
senior tag
néztem képeket a játékról, és annyira nem néznek ki szépnek. pedig dx10-t is tud. vagy csak rossz helyen néztem.
-
Louloudaki
aktív tag
válasz
Tsumaas
üzenetére
milyen jó, hogy én a tré magyar fordítással nyomom már az elejétől kezdve.
illetve akitől kaptam, annak a gépén tanultam meg az alapokat németül... 
jelentem egyébként kezd nehezedni a dolog, shoreditch térségben majdnem meghóttam.
és most hogy közepesre vettem az effekteket, nem lassul be, úgy látszik, teljesen újra kellett indítani a játékot, hogy érvénybe lépjenek a beállítások. -
Tsumaas
senior tag
válasz
Louloudaki
üzenetére
Mindenképpen játszd végig, mert szerintem megéri, főleg ha tudsz angolul.
-
Tsumaas
senior tag
válasz
Louloudaki
üzenetére
Hát figy, ha jól emlékszem mindenkinél 200-300at sebző fegyver volt. 4 voltunk. Vagy 30 percig öltük. Nem csak Sydonait kellmegölni, van még mellette asszem 4 kisbossz amiket nem könnyű megölni annyira...
-
Tsumaas
senior tag
válasz
Louloudaki
üzenetére
A játék végén meg kell küzdeni Sydonai-jal. Mikor kinyiffantod megjelenik a csávó a játék eleről, nem tom mi a neve. Na szóval a gyerek elmesélte, hogy elvileg ő lett volna a Pokol Ura, de Sydonai legyőzte. Mivel mi kinyírtuk Sydonai-t ezért Ő lehet a Pokol Ura, és cserébe visszahívja a Földről a démonokat.
-
Louloudaki
aktív tag
2600 az a kari, de nem oszt nem szoroz.

na most hétvégén élsimítást kilőttem 0-ra, mindenféle árnyékot meg object detailt közepesre raktam, látótávolságot is levettem nagyon magasról, bár így hülyén veszi ki magát, hogy 2méterrel az orrom előtt bukkan fel pl egy hordó.
lassulás csak kicsivel lett jobb. időjárásom már rég nincs. lehet 800x600ban kéne játszani, mindent kikapcsolva?
még be van kapcsolva a trilineáris szűrés meg az alatta lévő nemtommi, most fejből nem vágom. lenne különbség, ha azt is kikapcsolnám vajon?a patchelés úgy volt, hogy legyalultam, reinstall, megpatchel, megkrekkel, és utána próbál indítani, de a dll fájl hiba miatt nem ment. de miután a telepítőről (300kb) felülírtam ami a gépen volt (1,3Mb), már működött. kíváncsi vagyok, mi az az 1Mb különbség a 2 fájl között amit egyébként nem is hiányol a játék.
viszont örvendetes javulás, hogy a templomos bázison megjelent lann és altair míg eddig a mögöttük lévő oszlopokkal dumáltam.
mást nem tudok az 1.2 javára írni sajnos.valaki elmondja, hogy mi a játék vége? csak hogy tudjam, érdemes-e végigjátszani.
kicsit hosszadalmas szerintem, november eleje óta nyomom, igaz főleg csak hétvégén, és tegnap jutottam el a liverpool állomásra. de a quest chartom meg a térképem szerint még van egy rakat küldetés meg még egy állomásig el kell jutnom, és ott lesz a vége.
// single player -
Ájvé
veterán
válasz
Májsztró
üzenetére
Nem tudok rá példát ez igaz, de Nvidia chipsetes lap nyilván Nvidia kártyákat támogat inkább, mint ahogy vannak AMD/Ati chipsetes lapok is amibe én személy szerint nem raknék Nvidia kártyát.
Ezt igazából ki kellene próbálni (csak igazából ezt sem lehet, hisz nincs két egyforma Nvidia és Ati kártya amin hiteles lehetne a teszt).
Így maradnak az elgondolások, szerintem nem a legjobb választás, Nvidia chipsetes lapba én Nvidia kártyát is tennék (de mint mondtam én gondolom így, semmilyen módon nem tudom és szerintem nem is nagyon lehet alátámasztani).HG:L meg egy bughalmaz
, ezt igazán elhiheted, talán nagyobbat bukott anno ez miatt, mint most a GTA4 pedig ez nagy szó. 
-
Ájvé
veterán
válasz
Májsztró
üzenetére
Ne hidd

HG:L egy jó nagy bughalmaz
Igazából nem nagyon kell csodálkozni semmin sem, nálam élsimítással játszhatatlan volt a játék, de csak a vége felé, az elején teljesen jó volt, 2x élsimitással teljesen simán ment, 30 fps alá nem is estem talán, utána elérkeztem egy pontra a játékban ahol már 5 fps se volt ritka, ezért le is szedtem az élsimítást anno. Most már elvileg teljesen fullon menne, de az is érdekes, hogy 2gb ramból 1,2-1,3gb-ot is képes volt használni, még most az új gépen ahol 4gb ram áll a rendelkezésre használt vagy 700mb-ot, pedig amit lehetséges azt mindent maximumra állítottam. Ezért mondom semmin se kell meglepődni a HG:L-al kapcsolatban.
Jah kettő az nem ugyan az, Nvidia chipsetes lapba érdemesebb Nvidia kártyát rakni, de ez persze magánvélemény ...Louloudaki:
azért 2400XT igaz nem rossz, de csodálkozni se nagyon kell, főleg, hogy 256mb-os csak, ami ügye figyelembe véve, hogy a HG:L zabálja a ramot nem éppen előnyös. Viszont írtad nem akart elindulni patchelést követően, felül is kellett írnod a játék rendszerfájlját, hát ez nem jó bizony, egy uninstallal próbálkozhatnál, hátha az után már rendesen települ. (ilyen hibával még nem találkoztam HG:L-al kapcsolatban, szóval te már tudsz valamit
).Tsumaas-nál viszont meglep, hogy 9800GT-vel ilyen mértékű lassulás lehet, drivert meg kellene nézni friss-e.
-
Májsztró
addikt
-
Tsumaas
senior tag
válasz
Louloudaki
üzenetére
Én fullon játszok. Átlagban elég jó. Nagyon sok effekt meg szörnynél akad be. Mondjuk nem biztos, hogy csak a gép lehet rossz. Pl. én multiba játszottam. Nem volt fejlesztő, szerintem nem voltak karbantartva a szerverek... Majd(ha a hírek igazak) sp-hez fognak adni egy új patch-et. A játék nincs optimalizálva, mert nem igaz, hogy a 2009-ben viszonylag jónak számító gépemen akad egy 1 vagy 2 éves játék...

-
Louloudaki
aktív tag
nekem új a vinyóm, + 8.12 catalyst, és mégis nekem is szaggat szal egyértelműen a játék a bűnös minden lassulásért
bele kell törődni gyerekek, ez van. ennek a játéknak az isten hardvere se elég... -
Ájvé
veterán
válasz
Májsztró
üzenetére
Nem nagy probléma, de megjegyzem Nvidia chipsetes az alaplapod amibe egy Ati kártyát helyeztél ...
A memóriád is lehet kevés, sajnos a hellgate zabálja a memóriát.
Béta idején egyik leggyakoribb gond a memória elfogyás volt, még 4gb rendszermemóriát is el tudott használni. A rosszban csak annyi jó volt, hogy ki lehetett számítani a leállásokat, nekem az akkori 2gb memóriát kb 2 óra alatt "fogyasztotta el". -
Ájvé
veterán
Játék futás problémára nekem anno (7950GT-m volt) az volt a megoldás, hogy leszedtem az élsimítást (teljesen), ez után meg volt a legrosszabb helyzetekben is a 25 körüli fps is.
Egyébként milyen gépekről nyomjátok? HG:L-nak relatív nagy gépigénye van, főleg ha ránézünk a játékra, néha mondjuk érthető, mikor 30 mob ugrál a képen, plusz esetleg multiban játszol 3 haveroddal amiből az egyik idéző mondjuk. Ilyenkor erősebb gépeken is tapasztalható lassulás. A másik amit észrevettem, ha sok tűz effekt van a pályán az is erősen lassíthat, volt, hogy ilyen esetben 10 alá esett az fps-em fenti kártyával közepes beállítások mellett. -
Májsztró
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
hát , már így is levettem az effekteket .. tehát nem maxos grafon tolom. A másik meg hogy semmi más proginak nincsen baja a géppel ... tehát a töredezettségmentesítés csak tovább gyorsítaná a gépet , ami jelenleg csak a Hellgate-nak "lassú" semmi más nem akad így rajta.
-
Májsztró
addikt
most játszottam , megint nem volt semmi probléma kisebb tereken. Mihelyt egy nagy helyiségbe értem tele ellennel lepuffant az fps 1-re meg 3-ra. És nem segített ha falfelé fordultam. Tehát nem a VGA -val lesz a gond valszeg. Arra tudok esetleg gondolni ,hogy vagy a proci kevés , bár ezt kétlem mert 3Ghz-en megy az X2-es , meg ahogy néztem köztetek is van ako C2D-val tolja , szal az nem lehet kevés. Utolsó pont ami maradt az a vinyó. Talán a vinyó miatt lehet. De akkor meg mindeninek rossz
vagy nagyon össze-vissza van a rendszer. Tehát nincsen jól megírva , és patch-el sem ér semmit az egész. -
Májsztró
addikt
1 carnagor , 3 tűzelementál ... nálam úgy megy , hogy egy bazinagy verekedés után meg kell álljak ,hogy a föld felé fordítom a karaktert , vagyis amit látok. Akkor visszaáll 3-4 FPs-ről 81-re. Ha utána csatába keveredek akkor mán csak 14 környékére esik vissza
De amúgy ugyan úgy szaggat mint eddig -
Tsumaas
senior tag
válasz
Louloudaki
üzenetére
Nekem is szaggat(ott) rendesen. 5 robot + néhány ellenfél = 7FPS

-
Louloudaki
aktív tag
válasz
Tsumaas
üzenetére
no felraktam én is az 1.2 patchet, hibát generált indulásnál az egyik dll fájlban, a kérdéses fájlt átmásoltam a telepítőről, úgy elindult. egyébként így is szaggat de most akkor is, mikor csak 1 carnagorom meg egy tűzelementálom van és max 10 ellenfél nyírja őket.

most elölről kezdtem és a holborni pályákon is szaggat ahol még kevés hardcore eksön folyik.
amúgy 30as szintű idézőm van amivel eddig nyomtam. -
Tsumaas
senior tag
válasz
Louloudaki
üzenetére
Nm. Kérdezzetek bátran.
Ti milyen karival mentek és hanyas szintű?
-
Májsztró
addikt
válasz
Louloudaki
üzenetére
kipróbálom a pecst

-
Louloudaki
aktív tag
válasz
Májsztró
üzenetére
a leírás szerint ez optimalizálja a memó használatot meg javít a megjelenésen és még egyéb cuccok vannak benne, elvileg gyógyítja az akadást, de mivel kiütötte a ... hmm... okos megoldásomat, és ma kaptam vissza a telepítő cdt, így még nem tudtam kipróbálni.

Tsumaas köszi a helpet

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

az pénzbe kerül, nem is kevésbe.
Nem nagyon éri meg, főleg nem sokat rakni rá. 1-1 pont nem rossz, hogy rakhass rá páncélt meg fegyvert, de úgy hosszú távon nem egy nagy szám. A molotov tényleg jó + ha van fullos gránátod, hát az sem hátrány...
ezek a kis elektromos kertitörpék különösen genyók.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)