Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 245 wattos GaN asztali töltő, behúzható USB-C kábelekkel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Így lesz, szerintem tuti. És a papírforma itt is érvényesül, nevezetesen mindig olyan tárgyat találsz ami pont annak a kasztnak jó, ami te nem vagy
Remek megoldás, akárcsak a Diablo 2-ben
... Amúgy nem tudok belépni. Azaz be tudok de nem töltődik be a játék... Lehet végetért a teszt ?!
Uninstallálom, sniff
Amúgy olvastam a szerződést, illetve állati hosszú volt, inkább csak átfutottam. Persze ott sem részletezik mi az konkrétan amit elmondhatok, és mi az amit nem, dehát ezt elég körülményes is lenne körülírni... -
Zee21
aktív tag
lol mégis milyen következményei lehetnének ??? egyrészt nem hinném hogy PH!-n olvassák hogy mégis mit kotyog ki másrészt nem hiszem hogy tud magyarul ha mégis olvassa harmadrész mit tud tenni valaki több ezer kilóméterről??? kb küld egy ejnye benye e-mailt meg törli a béta kulcsot ami tök8 mivel egy honap és itt a game...
és elit előfizetésről mégis hogy tiltják le???? kb úgy tilthatják le nem használhatja azt az e-mailt vagy azt a nicket...... -
Ájvé
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
ezt kétlem, mivel ez az ő érdekük, mármint, hogy előfizessen valaki ez nem kiváltság, ilyen jellegű büntetést biztos nem szabnának szerintem
kizárás a legvalószínübb amit tennének szerintem, vagy ha súlyosabb akkor bíróság és kártérítés, de mivel rengeteg videó ill rengeteg információ (lényegében minden fontosabb kérdés) napvilágra került nem hiszem, hogy durván szankcionálnák (persze én nem dolgozok a Flagshipnél) -
m4rc!
őstag
válasz
Silenzio
üzenetére
Mázlista!
Ha tényleg Diablo-szerű, akkor jó kis gém lesz ez, csak jönne már..
Ja igen, meg annyi, hogy dióban ugye azért meglehtősen nagy hangsúly volt a tárgyakon. A kari nem is annyira számított mint inkább a jó felszerelés, ez a Hellgate-ben is így van? Vagy ezt a beta-alapján még nem lehet tudni? -
Silenzio
addikt
Amit el tudnék róla mondani, azt szerintem már különféle magazinokban elmondták. Partiban nem nyomultam, erről nem nyilatkozhatom. Egy apróság: érdekes volt látni ahogy egyik hétről a másikra a béta hirtelen átváltozott, a grafika életre kelt, megjelentek a modern effektek meg az interfész finomságai. Ezt nagyon élveztem. Ami a Diablo-ban jó volt, azt átmentették, efelől ne legyen kétségetek
A hentelés is élvezetes, mind fps-ként, mind vagdalkozós tps-ként... De tényleg nem tudom mi az amivel megsérthetem a nyilatkozatot, hogy meddig mehetek el, úgyhogy többet inkább nem jártatom a lepénylesőm. Ha van valami kérdés, arra esetleg válaszolok (ha tudok)...
Ja, gépigény: ez esetleg gondot okozhat. 8600 GT-n próbáltam, a grafika viszonylag fürge volt, és rettentő hangulatos, ellenben 1 giga rammal igen sokat töltött. Persze még nem végleges, szóval ez is sokat változhat. -
Silenzio
addikt
Kipróbáltam a bétát. Természetesen nem pofázhatok róla, de pár mosolyogtató grafikai bugon túl annyit tudok mondani: igen hasonló a Diablo 2-höz, igen hangulatos és igéretes... Hétről-hétre szépül, bővül és valószínűleg hatalmas siker lesz. Szerencsés vagyok hogy betekinthettem... Érdemes várni rá.
-
alien_
őstag
Új videó, ingame/cinematic jelenetek + interjú! [link]
-
Ájvé
veterán
Még lehet jelentkezni bétára. mivel folyamatos a bekerülés(legalábbis eddig napi 300-400 új tag volt, mielött valaki kérdezné nem én nem vagyok benn), de egy próbát biztos megér csak a mailcímet kell megadni és kész.
[link]
mellesleg nyílt béta is lesz (100%) ott jóval nagyobb lesz a kipróbálásra az esély.
[Szerkesztve] -
Zee21
aktív tag
kapott valaki beta kulcsot?
állítólag már hétfőn elkezdték a zárt béta tesztelését.... -
SEMTEX
senior tag
A karaktergenerálás tényleg elég érdekesen néz ki, de ettől még lehet jó a játék. Remélem nem kell csalódnunk..
-
Zee21
aktív tag
gépigény nem olyan durva....
nem kaptam a szivemhez amikor megláttam (mielött elkezdtek oltani nem nem vagyok 8800GTX-es 4magos procis atomerőművel rendelkező fajta)
ez is memória igényes de nem vészes meg mire kijön ténylegesen addigra ugyis potom pénzért lehet majd beszerezni....
az ELIT fizetősről meg nem hinném hogy bankkártya lehuzos lenne inkább mész boltba és veszel GC-t mint wow-ban....
Co-Op zsir lesz alig várom haverral tolni..... -
Ájvé
veterán
A demóról nem tudok semmit, de a gépigényről igen!!!:
[link]
[Szerkesztve] -
alien_
őstag
Karakter generálásról pár info: [link]
-
m4rc!
őstag
Haverom mondta, hogy állítólag a mostani Gamestar-ban nagyon leoltják/hordják a Hellgate-et, ti erről tudtok vmit? Esetleg bővebb infót?
-
m4rc!
őstag
Jól néznek ki ezek a borítók!!

Reméljül magyar nyelven is meg fog jelenni vmi jó kis Hellgate könyv.. -
Ájvé
veterán
Itt az exodus borítója is:
![[kép] [kép]](http://ec1.images-amazon.com/images/I/51%2BVsI2YavL._SS500_.jpg)
Ez mind szép és jó csak azt kellene megtudni, hogy megjelennek-e ezek Magyarországon.
A képregény-t sikerült megszereznem digitális formában, de még nem néztem, viszont egy anime-val foglalkozó honlapon olvastam, hogy nem harapnak a kiadók az amatőr fordításokért és hallgatólagosan megtűrik ezeket. Valaki ha esetleg járatos a témában vagy ismerőse esetleg, jó lenne ha útba igazítana, mert a manga-t könnyű lenne fordítani, a fordítást se lenne nehéz áthelyezni az eredeti szöveg helyébe.
(a puskás muki az a Hunter: Marksman)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
alien_
őstag
Egy novella trilógia jelenik meg a játék világában, Mel Odom tollából. Az első, az Exodus már 2007 Júniusában megjelent, a második Goethia néven lát majd napvilágot majd meg 2008 Februárjában.
Van képregény is, itt az egyik borító:![[kép] [kép]](http://images.darkhorse.com/covers/13/13790.jpg)
[Szerkesztve] -
Kanczy
veterán
ahogy kijön,rá fogok kattani pár napra...érzem

először a varázslókat néztem meg (általában az vagyok az ilyen játékokban),de az nem tetszett...gondoltam megéri megnézni a templart...hát az kb. álmaim kasztja (kaszab tibi evolúcióba kezdett
) -
m4rc!
őstag
Hát ez a szegény totyik teljesen meghalt..
hellgatelondon.hu kinyírta ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ájvé
veterán
válasz
kill_bill1
üzenetére
Van más lehetőség (csak alpha-ra mivel még ebben az állapotba van a játék)
és ez sajnos nem biztos módszer (wetaval 100% hogy kapsz key-t)
de azért nézzétek meg hírünket a hellgatelondon.hu-n:
[link] -
Dj Sügi
őstag
válasz
kill_bill1
üzenetére
Tiszta haszon!

Különben meg én úgy vagyok vele hogy fizessen a hátam a g*mékért...
Ez az én véleményem!
Másnak van pénze 8800 Ultrára, meg core 2 duo agyontunining istenverzsönös xarra, és akkor a muter még hozzávág egy 10-est vagy egy 20-ast és megveszi a gamét!Hát én inkább hardwert fejlesztek, már bocs! -
kill_bill1
tag
Már lehet igényelni a beta teszteléshez kulcsokat, ''csak'' annyit kell tenni hozzá, hogy rendelsz hellgate: london szobrocskát 250 $ -ért. Ezt a hülyeséget, a teljes játék nem lesz 100 $, de 250-ért kipróbálhatod a félkészet.
Amúgy jó kis játék lesz.
-
Ájvé
veterán
4 éve készítik szoval a motor az nem új
, de e körüli lesz a konfig (talán kicsit magasabb mondjuk 1 giga ram és nvidiába mérve 6-os szériás kártya, de egy ilyen konfigon alacsony beállításon már stabilan futhat már)
igen a vga-k tényleg elég alacsonyak
de a gémet is úgy építették föl, hogy alacsonyabb texturákkal kezdik még a végén már a publikált képek minősége jön (nem vagyok túlzottan járatos ebben a témában lehet inkább majd megkeresem az interjút erről ...) -
m4rc!
őstag
-
Ájvé
veterán
csak 3 dx10-es effekt lesz benne:
füst, eső, árnyék
félni nem kell futni fog dx9-en
külföldi forumon van egy lehetséges min konfig megadva, de ez nem HIVATALOS (bocs a nagybetűért csak így szeretném kihagsúlyozni) szoval tessék a specifikáció:
At least 512 MB RAM, about a 2 GHz processor (but not a Piece of Shit Celeron), and a 64MB or more graphics card with PixelShader 2.0 (and 3.0?) capabilities. (FX5200 or Radeon 9250+ would most likely work) -
Ájvé
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Hello!
egyszerű:
3 karid megmarad vagyis továbbra is használhatod
a többi karakteredet befagyasztják és addig nem használhatod még nem fizetsz újra elő
az elit cuccokkal szintén ez lesz vagyis nem használhatod őket
a láda az jó kérdés, szerintem ahogy kipakolod úgy csappan a felére a tárhely
guild lol tag leszel
ha van más előfizető az lehet hogy átveszi a helyed ,de kitudja lehet, hogy egyszerűen megszűnik a klán
(bár nem hiszem, ha mindent megőriznek kari stb akkor ezt miért törölnék? nem ez a cél ...)
kérdéseket a HG:L-al kapcsolatba lehet feltenni itt vagy akár itt:
[link] -
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Hát ez az amitől tartottam/tunk..
DE emiatt azért sem fogok vmi 8800-at vagy hasonló karit venni.., sztem elég élvezetes lesz ez a gém a DX9-es effektekkel is... -
horvathkrisz
addikt
Érdekes dologra akadtam:
''A Hellgate: London a PC játékosok összes típusának felejthetetlen játékélményt nyújt – a DX10 vizuális hatások kielégítik a veteránok igényeit, a beállíthatóság pedig lehetővé teszi a mindennapi játékosok tömegei számára, hogy a legjobb teljesítményt hozzák ki öregebb PC-ikből.''
''A Pokol még sosem volt ilyen látványos – A Hellgate: London már a következő generáció technológiáival készült annak érdekében, hogy teljes DX10 élményt nyújtson, miközben a régebbi PC-k teljesítményéhez is több fokozatban igazítható.''
Forrás: [link] -
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Remélem hozzánk is hamarosan elér a Collerctor's, tuti megrendelem/veszem

-
frame>24
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
milyen polipszájú ott az ördög....

mér ócsóbb? - jah, mer' nyugaton az eladás a cél, Mo.-on pedig a vásárlók átbaszása. mindenhol, minden téren, minden mennyiségben.
szégyen és gyalázat. -
horvathkrisz
addikt
Regisztráljatok TI is!!![link]
-
horvathkrisz
addikt
A Collectors Edition tartalma:
* Special Packaging and Art Design
* Hellgate: London Game 2 DVDs
* Bonus Disc containing:
- “Making of Hellgate: London”
- Official Game Soundtrack
* Hellgate: London Map Poster
* 106 page Dark Horse Graphic Novel
* Unique in-game pet – Mantawraith
60 dolcsiért itt előrendelheted (10.800HuF) [link], csak azt nem értem hogy itt miért olcsóbb a Coll. Ed. , CDgalaxisban pedig a simát adják 11.900Ft-ért... -
alien_
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Én is ugyanezt tervezem, bár a dombornyomott kártya hiányában lehet hogy még ha akarnék se tudnék előfizetni
Mind1, majd kitalálok valamit, ha az első pár hónap után úgy döntök, hogy megérné. Mindenképp több előfizetőt tudnának bezsebelni, ha kitalálnak valami okos helyi-fizetési módszert, remélem így lesz..
Egyetlen esélyes esemény, ami eltántoríthat a játék eredeti azonnali megvételétől, az az SC2 korai megjelenése
HW-re felkerült egy új, co-op múvi (59mb): [link] -
Nimrod
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Ide vehetjük az AO-t is, ami ugye az első híres MMORPG volt, nagyon sokáig fizetős is volt, aztán az alap néhány éve ingyenes is lett, kiegészítésekért továbbra is fizetni kell. Mi van most ott? Diliház. Lag a tetőn, csak a level-up és kész, ennyi. Ez a baja az összes ingyenes ingyenes MMO-nak, tudnék sorolni katasztrofális példákat, amiket ha nem a gyerekekből álló közösség akkor a fejlesztők vágnak haza, de minek.
Megoldás talán az lehet, amire ma bukkantam. [link]
Ha mondjuk csak nekik kell fizetnem és senki másnak (tehát nem az hogy fizess ide de ha még ezt és ezt is akarod akkor fizess még egyszer meg kétszer) és a szerver hosting mehet saját gépről akkor az egy teljesen elfogadható dolog lenne. Legalábbis nekem. -
horvathkrisz
addikt
én is sokat játszottam silkroaddal, és sajnos ha nem fizetsz, be sem nagyon tudsz lépni a szerverre, stb, stb kellemetlenségek.

teljes mértékben igazat adok neked!

asszem az lesz, hogy megveszem mikor megjelenik, kipróbálom az ingyenes változatot onlájn, és ha tényleg minden pozitívum igaz, valamint lesz is sok időm rá, lehet hajlandó leszek fizetni!
te egyébként megveszed, vagy előbb kipróbálod a virágbolti verzsönt?
ja és hogy lehet majd ezt fizetni, mert emiatt a játék miatt nem akarok dombornyomott bankkártyát, sok az éves költsége. szerintetek lesz ehhez is feltöltő, mint wow-hoz? -
alien_
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nekem sikerült megtalálnom a mintapéldáját a pénzközpontú online játékoknak, nevezetesen a Silkroad Online-t. Maga a játék első ránézésre elég ígéretesnek indult, lehet munkát vállalni, látványos grafika, meg az egésznek volt atmoszférája, csak a küldetésekre nem maradt a fejlesztőknek ideje (vagy súlyosan nélkülözték a kreativitás csíráját is). A lényeg, hogy ez egy ingyenes MMO elvileg, gyakorlatilag pedig vannak ''fizetős extrák'', amik nélkül nem igazán lehet hatékonyan játszani, pl a 200% xp helper, ami nélkül kb 10 hónap lenne elérni a power levelt (ráadásul a gagyi küldetések miatt súlyosan szenvedősek a ''nyírj ki 3x1000 valamit, gyűjts össze 5x300 izét'' féle küldetések), ráadásul normális fegyverre is lényegesen kevesebb esélyed van, mert az alkímiához szükséges alap dolgokat is csak pénzért veheted meg. Online support egy plátói fogalom, egyszerűen nem lehetett semmilyen kapcsolatot teremteni a játék üzemeltetőivel (pedig nagyon sokszor lett volna miért). Írtak egy játékot, beetették a népet az ingyenes szöveggel, és onnantól csak ültek és gyűjtögették a pénzt, nem foglalkoztak senkivel és semmivel. Néha nyitottak egy új servert, ami úgy kb nyitás után 3 órával ugyanúgy zsúfolásig tele volt mint az előző 10....
Egy szónak is száz a vége, ők pl nagyon nem érdemlik meg a pénzüket, viszont ha a Flagship tényleg betartja az ígéreteit (folyamatos update-ek, event-ek, új mobok, fegyverek, kasztok(!), skillek), akkor az ember valóban minőségi szolgáltatást kap a pénzéért, ráadásul a kategórián belül egy nagyon korrekt árért.
Ez van, kapitalizmusban élünk, én még anno a fizetős wc-k létezésén is fennakadtam, innentől kezdve már nem lep meg semmi....
-
m4rc!
őstag
Ahogy én ezt olvasgattam, nem jelent akkora hátrányt, ha nem fizetsz, legfeljebb kevésbé csicsás lesz a karid meg picivel nehezzebb lesz az életed. A többi meg, hogy mi lesz, ha...meg mi lesz akkor... című kérdések úgyis kiderülnek még, sztem felesleges elre találgatni. Messze van még az a nov. 2, már, ha az is nem tolják még odább..

-
horvathkrisz
addikt
ilyen vélemény is van:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
''Ezt mindenki gondolhatta volna, hogy egy Online játékot úgy csinálnak meg, hogy minél több pénzt hozzon be, a kiadásokat is vissza kell szerezni valahogy...
Amennyibe a fejlesztés került azt többszörösen kell bevételezni ha nyereséget akarnak nem ingyenmunkát.
Majdnem minden Online játék pénzközpontú.
A fejlesztők 90 százaléka kurvapecér mód a pénzre hajt csak és baszik a játékosokra.
Még jó, hogy rühellem B.net óta a Multy azon részét ahol központi szerver van.
TCP/IP-nél több nem kell
'' -
Konflikt
addikt
Sokadszor halasztották el az ex-Blizzardosok által alkotott Flagship Studios első projektjét, a Hellgate: Londont, amelyben egy démonok uralta világot kell megmentenünk az emberiség jövőjének érdekében. Az előtörténet szerint a sötétség lényei hirtelen csaptak le a Földre, s nagyon gyorsan elfojtottak mindenfajta ellenállást, hogy aztán a humánok jelentős részét kiirtva birtokba vegyék új lakhelyüket. Nem mindenki nyugodott azonban bele a helyzetbe, s a túlélők egy új - mágián és technológián alapuló - harcstílust kifejlesztve, majd hősüket kiválasztva, felküldik egyetlen reménységüket a megszállók ellen. A Hellgate különlegessége, hogy random módon alkotja meg a pályákat, így akár többször is végigjátszható, viszont a multiplayer részéért (legalábbis az extra játékmódokért) az aktuális információk szerint fizetni kell majd. Nos, ez hamarosan kiderül, mivel a Flagship bejelentése szerint játékuk Európában november 2-án jelenik meg.
Na alien_?
-
Wolverine
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Kérdezd a Flagship illetékeseit

-
ChromeX
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
nem, viccből irtam

nem mintha én fizetnék egy olyan szolgáltatásért amit megkapok ingyen is. abban amit belinkeltél abban is látszik, hogy ez az epic cucc csak arra jó, hogy megmutasd a többieknek, hogy te milyen király vagy hogy ilyen cuccaid vannak, mert ugyebár azt írták nem tud többet mint a többi csak jobban néz ki, tehát képmutatásra megy a dolog szerintem...
persze van néhány dolog ami jól jön, pl kevesebb lag stb
de ez csak az én véleményem. úgy tűnik akkor neked más -
ChromeX
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
valószínűleg aki elkezdi fizetni azt az 1.800ft az fogja is. persze de előbb utóbb megunja de addigra már nem fog számítani mert lesz más amiért fizetni fog és játszik, tehát a hellgate-et már nem veszi elő így mind1, hogy 12 vagy 3 karakter közül választhat
-
horvathkrisz
addikt
''# Több karakter (12, a hagyományos netes játéknál pedig csak 3 karakter) és nagyobb (akár megosztott) láda.''
és mi lesz abban az esetben ha mondjuk előfizetek egy hónapra, kiválaszok egy karaktert és a következő hónapban már nem fizetek. akkor ugrott a lecsóba és kezdhetek újat a 3 közül valamelyikkel?
meg mi lesz akkor a láda tartalmával, guilddal (ha esetleg alapítottam) stb., stb. ... -
Wolverine
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Ne keverd a szezont a fazonnal - nem a WoW volt az első fizetős MMORPG, csak ez szólt a legnagyobbat (előtte is voltak ilyenek nem kevesen, pl. Everquest, Ultima Online, Asheron's Call, Dark Age of Camelot, Anarchy Online stb.)
Ráadásul itt bizonyos feature-ök használatáért kérnek majd díjat. A Fileplanetnél nem zavar, hogy előfizetőknek nem kell várni a letöltésnél, mert garantált sávszélt kapnak?
-
horvathkrisz
addikt
jó, valahol igazatok van, valahol pedig nincs.
az mind szép és jó hogy kell a zsé a szerverkarbantartásra, programozóknak stb., csak az a baj hogy lassan az összes játékkal ez lesz. kezdték a wow-val, aztán ez és ki tudja mennyi fizetős játék van még ezeken kívül.
a valve miért nem kér havidíjat? mi lenne ha pl. a CS Source is havidíjas lenne? szerintem mindenkinek félreállna a szája. így:
ja és valve-ék miből fenn a szervereket? diablóért hogyhogy nem kértek anno havidíjat?
mi ez a ''hirtelen ötlet'' hogy most meg fizettetünk? -
alien_
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Kit érdekelnek a játékfejlesztők? Miért sajnálnám őket? Nem segélyt fizetnék (ha fizetnék) nekik, hanem a saját szórakozásomra fordítanám a pénzt. Buliban nem szoktál kiakadni, hogy belépőt szednek? Hiszen a DJ kapja a lemezek után a lettát, még pénzt kér azért is, hogy játsszon?!

Na most mondjuk vegyünk egy server admint, 3 évvel a játék kiadása után, pl még mindig játékeladásokból kapja a fizetését? Minél hosszabb ideig népszerű a játék, annál több pénzt emészt fel a fejlesztőknek? Vagy hogy gondoltad?
Én egyedül azt nézem, hogy egy adott minőségű szolgáltatás az adott áron nekem megéri-e. Ez majd kiderül, de jó eséllyel nem fogok fizetni azért, hogy online játszhassak a Hellgate-el, ha egyszer ezt biztosítják ingyenesen. -
Wolverine
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
És mennyibe került maga a fejlesztés szerinted?
Mennyibe fog kerülni a következő játék, esetleg egy kiegészítő fejlesztése? Yahh, értem, inkább adják ki félkészen meg bugosan, amikor elfogy a pénz, nem, nem fogsz anyázni ilyen esetben... 
Gondolkozz már egy kicsit. Ha nem tetszik - ne vedd meg, csókolom, probléma megoldva. -
horvathkrisz
addikt
komolyan mondom nem lehettek ilyen szánalmasak...
sajnáljátok szegény játékfejlesztőket, cégeket hogy nincs elég pénzük?
mennyibe is kerül a játék? 12.000Ft? hányan fogják megvenni?
szóval, szorozzátok be pár millió vevővel, nézzétek meg hogy mekkora bevételük lesz a készítőknek, sajnálkozzatok akkor is.
ja, és persze fizessetek elő ti is, merthát az a tíz dollár... -
Nimrod
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Mi ebben a felháborító? AO-nál pontosan ugyan ez van, csak mások a számok és a nevek. Az már meg teljesen korrekt.
-
Wolverine
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Kicsit MMO-jellege van a dolognak - van pár olyan, ami ingyenes ugyan, de ha fizetsz, extrákat kapsz. Valahol jogos - a szerverek fenntartása, a support, az update-ek fejlesztése pénzbe kerül, aminek meg kell legyen a fedezete...
-
horvathkrisz
addikt
Azért ez felháborító!
''Azt akarod hogy jobb sorod a legyen a netes játék közben ?
Nincs más dolgod, mint kipengetned havonta 9.95 dollárt (kb 1800 Ft).
Ezért a pénzért olyan lehetőségeket kapsz, amit az 'ingyenjátékosok' nemkapnak meg.
A könnyebb összehasonlíthatóság kedvéért itt egy lista, a két 'előfizetés' főbb tulajdonságairól, külömbségeiről...
Hagyományos netes játék
# Minden játékos kap terméktámogatást (support-ot). Viszont nem 24 órás rendelkezésre állást.
# A kézhezkapott játék területein belül bárhol játszhattok együtt az Elit játékosokkal, viszont az újabb területeken amit pl csak az Elit játékosok kapnak meg, oda te nem léphetsz be.
# Nem fogod tudni használni az Elit cuccokat. Az Elit cuccok nem lesznek erősebbek, viszont esetleg szebben fognak kinézni. Vagyis meglehet majd különböztetni a kinézet alapján, hogy ki az Elit játékos és ki nem.
# Megkapod a hibajavításokat [patch]..
# A szerverek biztonsága nem fog külömbözni a két előfizető között. Mindkét előfizető megkapja a maximális biztonságot.
Elit előfizetés
# Kapsz rendszeres tartalmi frissítést, kisebbeket havonta, és nagyobbakat háromhavonta. (pl. új küldetések, pályarészek, fegyverek, ellenségek, stb... amikhez csak az Elit játékosok férhetnek hozzá)
# Céhet (Guild) és céhházat tudnak alapítani.
# 24/7 terméktámogatás [telefon/email]
# Több karakter (12, a hagyományos netes játéknál pedig csak 3 karakter) és nagyobb (akár megosztott) láda.
# Több tárgyhelyük lesz, az Elit játékosoknak 40 tárgyhelyük, a többieknek pedig a FELE!.
# További játékmódok; hardcore, játékos-vs.-játékos, rp, stb..
# Nekik nemkell várni a szerverre, esetleg kevésbé fognak laggzani, mivel elsőbséget élveznek a nem Elit játékosokkal szemben.
# Hozzáférésenként 12 karakterük lehet, szemben a nem Elit játékosokkal, akiknek mindössze 3 karakterük lehet egyszerre.''
[Szerkesztve] -
m4rc!
őstag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Háth igen, sajnos eléggé halódik a totyik..pedig várnám az infókat, mert itt kinn Romániában elég ritkán tudok netközelbe lenni

-
horvathkrisz
addikt
na mivan, nem hiszem el, nyakunkon a játék és senki nem foglalkozik a topikkal...

pedig várnánk ide a híreket, videókat, véleményeket, stb. ... -
Wolverine
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Én a Mythos bétára jelentkeztem, nem a HG:L-re

-
Tzeentch
csendes tag
Megjelenésről tud valaki valamit?

-
Tzeentch
csendes tag
Megjelenésről tud valaki valamit?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Remek megoldás, akárcsak a Diablo 2-ben
A hentelés is élvezetes, mind fps-ként, mind vagdalkozós tps-ként... De tényleg nem tudom mi az amivel megsérthetem a nyilatkozatot, hogy meddig mehetek el, úgyhogy többet inkább nem jártatom a lepénylesőm. Ha van valami kérdés, arra esetleg válaszolok (ha tudok)...

XD

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
). Már nagyon várom..még pá hónap és nyomhatjuk is, össze kéne állni páran innen a ph!-ról és együtt tolni, nomeg TS-en dumálni

Ez az én véleményem!
Másnak van pénze 8800 Ultrára, meg core 2 duo agyontunining istenverzsönös xarra, és akkor a muter még hozzávág egy 10-est vagy egy 20-ast és megveszi a gamét!Hát én inkább hardwert fejlesztek, már bocs!
,csak lenne már a kezeim közt a collector's