Hirdetés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puyyol
tag
Ezt azért kétlem, nagy dió fan vagyok, de a Hellgate nem tud napi 1-2 óránál jobban lekötni... túl monotonok a helyszinek, és a szörnyek... kevés, és ismételgetésekkel próbálták a mennyiséget elérni...
Szomorú vagyok, pedig reméltem a multi felvidit, de egyre jobban elkeserit a játék. 
-
Myair
tag
Jó a COD 4 is, bár más stílus. Multhéten egyik nap Stonhengben vártunk haverékkal, épp Moloch-ot runoltuk, aztán a többi srác azon vitatkozot hogy melyik game a jobb. Wowo vagy hgl. Én azt mondom, a wow nak persze sokkal népesebb tábora van, de jelenleg a hellgate, föleg hogy végre hozzánk is elértek a fejlesztések, javitások, kezd nagyon kurvajó lenni.
Azon sem csodálkoznék, ha sok kocka abbahagyná a wowo-ot, és ráizgulna hgl-re. 
-
Puyyol
tag
Karaktereim :
- Szuka 16-os evoker
- Bredan 10-es pengemester
- Cafat 12-es summoner
- Vitya 12-es mérnök -
Myair
tag
vannak fent sokan, magyar klánok is vannak. nézzétek meg itt: www.hellgatelondon.hu
Vegyetek fel engem is aki akar :lvl 50 evo: Ncore_endless
lvl 44 summoner: Csicsorina
lvl 50 marksman: Police_man -
Ájvé
veterán
-
Puyyol
tag
Nagy ötlet a levélben való tárgyküldés! Le a kalappal!

-
CabalX
aktív tag
-
¤Demes¤
tag
Én egyszer úgy csináltam meg hogy egyszerűen aztmondtam neki hogy rohanjanak a főboss mögé,persze nem jutottak el viszont megnyílt a portál ami visszahozza őket. Igyekezni kell hogy rákattints mielőtt mind meghalnak

Nem tom hogy még működik-e így. Amugy egész jó XPt kapsz értük
-
Puyyol
tag
Figyi, a minigém-nél, ahol az Öklöt
kell győzelemre vinni, ( a kis csapatos felülnézetes game) nem birok sehogysem nyerni, mert mire elérek a bosshoz, ott megjelenik 2X3 fellbore körbeállják az embereket lefoglalják öket, majd megjelenik 3 darab robbanó fellbore és mindenkit kinyirnak a ******-be
... tegnap este hajnali 4-ig próbálkoztam
, de meg sem tudtam sebezni a bosst... kellene egy kis tanács... 
-
Myair
tag
Talán..

Ma reggel jvaitottak a patche, letöltött valamit megint .

Szerintem nem lett erősebb az evo, egyszerüen csak megszüntették az, hogy nem tudsz töled 9lvlel magasabb szörnyet emgölni. Most mér lehet öket zuzni, sydo is könyebb, ha kemény vagy.: Alig egy óra lezuzni -
Puyyol
tag
Mióta az új patch megjött, mintha a metafizikus korbács jobban müködne nem? ( de lehet, hogy ismét hallucinálok...
) -
Ájvé
veterán
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Nem lehet így okoskodni az előfizetői tárgyakat csak előfizetők használhatják, max annyit tehetsz, hogy játék végén vagy előfizetsz egy hónapra és végignyomod a Stonehenge-et, vagyis újdonságot megnézheted, de előfizetői cuccokat nem fogod tudni használni a lejárta után.
-
-
fiATHaLON
őstag
Mert akkor ezek szerint aki csak szimpla módon végig
akarja küldeni egyszer az egész történetet,
barom lenne, ha nem úgy tenne, hogy végignyomja amit lehet
ingyen, aztán egy hónapra előfizet és megküldi úgy is a
kimaradt részeket.
Aztán ha megint felgyűlt sok újdonság, megint előfizet.
Már ha itt nem malmozzák meg az embert azzal, hgoy folytonos
előfizetőnek kell lenned, hogy az aktuális frissítéseket elérd,
mert különben mondjuk mindig az aktuális "első frissítés"
pakkot kapod meg, aztén második fizetett hónapban a többit, stb...
Ezt még ha valakinek van pontos képe róla, hogy működik,
szívesen venném. -
Integra
titán
én abbahagytam, egyszerűen agyrém a sok szaggatás
ennek semmi értelme így
-
Myair
tag
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Sajna igen.. Pl csak előfizetéssel érhető el a Stonhenge Kiegészítő. Sztem nagyon hangolatos kieg, és sok újjítást tartalmaz/fog tartalmazni. Vannak olyan cuccok ami csak előfizetőknek esik, pl Eyes of The Maverick eng/mm sisak, ami eléggé durva. Itt különböző/4fajta/ essenciákat kell gyüjtened, ha megvan egy adott tipusból 5 db, akkor mehetsz be 1 föszörnyhöz a 4 közül. Ezek nagyon jó cuccokat dobhatnak, viszont a lényeg az a Fejük.
Ha összeszedted mind a 4et a 4 szörnytől, akkor mehetsz le Moloch-hoz, ami nagyon durva boss. 3 fő alatt meg felesleges hozzá lemenni, nagyon kemény, és gyógyító dögöket is idéz, ami gyógyitja is ahogy kell... Moloch-nál peregnek a legjobb cuccok. Kétségtelen.
Hétfőn jön ha mindenigaz az új patch, akkor mégerősebb lesz, viszont sok ujjítás is lesz
-
Puyyol
tag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Köszi a segitséget! Egyébként a karaktereid, amiket örököltem iszonyat aljasok, le a kalappal!

-
fiATHaLON
őstag
Egy kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban.
Lehet ezt úgy játszani, hogy kooperatívban végignyomom
egy barátommal a sztorit, mint a Diablo-t, vagy ez World of Warcraft
jelleggel működik.
Esetleg még egy,
nem havidíjas igaz?
Előre is köszönöm! -
Satan_Claus
őstag
Az utolsó, questest törölték
-
Puyyol
tag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
De jó, hogy mondod!
Az a 3 kis jel mit is jelent?
Mit kell pontosan csinálni, mármint melyik jel mit jelent? 
-
Puyyol
tag
Ez a csilingelős dolog tuti van, nem csak hallucináltam, mert azóta többször előfordult.

-
Puyyol
tag
Tudja valaki mitöl van az, hogy van egy csilingelés szerü effekt a játékban ( véletlenszerü ) és utánna megjelenik a karakter mellett 3 darab tárgy... ???? Singliben szt hittem valami hiba, de multiban is csinálja...
Még egy dolog... valamelyik quest után kiirja, hogy kaptam 10 AP-t. Ez mi is?
THX a hlp-ért ha lesz.

-
Puyyol
tag
van itt valaki? van egy kis install problémám....
-
Myair
tag
Aki akar vegyen fel és üzenjen rám játékon belül.
Álltalában délutáni órákban, hétvégeken vagyok online.Karik neve: Ncore_Endless , Police_man
-
Puyyol
tag
állitolag ma bekötik a netet... ha ez igaz... jövök!!!

-
Myair
tag
Valaki segitsen pls hogy tudok elöfizetni a játékra. A hivatalos oldalon nem találok semmi erre vonatkozo infót. Kellene a konkrét link, köxi a helpet.

-
Anti-Hero
aktív tag
2DB Hellgate:London Játék eladó! (használt, de minden megvan hozzá, karcmentes) db/6.000ft + pk.
érdeklődni: P.Ü.-be -
Myair
tag
Én is ezen rágódom.. Kiv vok Stoneheng-re, eló kell fizetni mindenkép.

Sztem megéri, bár kárdés hogy ki mire használja a játékot, pl aki csak játszani, baromkodni, felmenni, partiban zuzni egy kicsit, az nem bzt hogy megére, de aki keményen trade-el, farmol, árulja a durva perf cuccokat jóáron, esetleg farm Bot, stb /lásd: d2 MMbot rls ^^/ annak tuti megéri.
-
Myair
tag
Jó game, de meg lehet unni..:S Föleg mikor, gyorsan feltolod lvl30ig, mert ugye onnan izgi, lvl40ig küldik, meg farm többiekkel, aztán kb a 6-7 lvl-el magasabb szörnyeket ölöm, lépek egy szintet aztán ismét ugyan ez. Elég géz , hogy a 6-7 lvl el magasabb szörnyeket még simán irtja az ember, viszont +1 szint, és már szinte meg sem lehet karcolni a dögöket.. Vicces naon.
-
Lucyenn
csendes tag
nekem nem jött be a jatek
-
CabalX
aktív tag
Kipróbálni kilehet, én is megtettem, csak már az első tíz perc után intenzíven nyomogattam az esc-et hogy ki innen és vissza angolra.
Bármikor állíthatsz nyelvet a Data\language.dat file szerkesztésével.
Félre ne értsen senki, szeretem a honosított játékokat, csak a szó szerinti/félre fordított, értelmetlen magyarításokat nem csípem.
-
¤Demes¤
tag
'Vicces' dolgok történnek néha O.o
De az még mindig semmi ahoz képest amikor kb 2 héttel játék kijövetele után, amikor még rendszeresek voltak a fagyások valami dobott nekem egy unique cuccot ami még jó is lett volna a Guardianomnak erre kifagyott és nem tudtam visszamenni érte

-
Xelo
addikt
válasz
¤Demes¤
üzenetére
hu vazz betojtam de teljesen.. visszamentem egyik stationre portallal venni pár élettöltőt, de épp előtte lootoltam pár nagyon finom felszerelést.. aztán mikor mentem vsisza a portalba, a játék csak töltöt töltöttt vagy 10 percet amikor meguntam és kiléptem belőlle. újra inditottam hellgate-et fellépek: karakteremen látom hogy a régi cuccaim vannak. azt a kva mondom ez így nem jó.. beléptem: láss csodát megvan az új felszerelés
csak kezdhetem előlről majd a monsták killáját .. 
-
¤Demes¤
tag
Hát szerintem a pénz annyira nem fontos...legalábbis nekem sose kellett, szinte semmit nem veszek NPC-től. Ellenben ha mindent dismantle-elsz az még jól jöhet mert azzal lehet upgradelni és van NPC ahol a szétszedett cuccokból lehet összerakni újakat,és azok néha elég jók tudnak lenni.
Relicecről meg annyit hogy azt te döntsd el. Van Item level és a relicecet x-y item lvl-ig lehet használni,szal ha elég jók akkor használd amíg tudod. Amugy párszáz pénzért bármikor ki lehet őket venni.
-
Xelo
addikt
válasz
¤Demes¤
üzenetére
addigra beérlek
őő jó cuccokkal amit szerzek mit csináljak? eddig eladtam őket vendornak, pedig voltak eléggé DURVA lowlevel cuccok.. cska nem igazán tudtam mit csináljak vele. bár gondolom ilyen szinten mindegy. 6os vagyok, 2 fegyóm kék.. meg ilyen szinten érdemes őket tuningolni relicekkel? vagy azokat is adjam el? -
¤Demes¤
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Milyen széket vegyek?
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Garmin fēnix 6 Pro Solar 51 mm használt 6 hónap garancia
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szomorú vagyok, pedig reméltem a multi felvidit, de egyre jobban elkeserit a játék.
Azon sem csodálkoznék, ha sok kocka abbahagyná a wowo-ot, és ráizgulna hgl-re. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
STALKER rohadt addiktív

Én nem azt mondom, mikortól beszéltek róluk
Szerintem ezeknek benne kellett volna lennie már a release verzióban is; így, patchcsel túl késő a beillesztésük.

De ha normális módon nem lehet, akkor igy fogom.

rohadtul

)