Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
már nem kell sok igaz?

-
Ájvé
veterán
fhellgatelondon.hu fontos infó!! (már aki bétás annak)
-
Ájvé
veterán
válasz
Satan_Claus
üzenetére
akkor itt is válaszolok
preoreder nincs magyarországon (nem volt) ez egy speciális előrendelői csomag dye kit is van benne (ingame armor festék) és csak bizonyos külföldi árúházláncok adták(pl gamestop)
úgyhogy 576-nál sincs ilyen
az életre szóló előfizetés feltétele pedig ez a preorder csomag vagyis ez is ugrott
azt meg nem tudni, hogy más dye kitek hogyan lesznek majd beszerezhetők a játékban (lesznek az biztos)
nem csillivillibek a preorderesek(bár még azt se tudjuk milyenek lesznek) -
csuszi
aktív tag
sziasztok a dye-kit ekről tud valamit valaki? a nyílt terepen császkálva is be lehet gyűjteni dye-kit eket? sokkal csilli villibbek a rendelt játékokhoz adott dye-kitek? egyáltalán a rendelt játékokhoz adott dye-kiteken kivűl van-e egyéb dye-kit? és végül
- ha mo.-i játékom van, ahhoz tudok rendelni életreszoló előfizut? -
Sirandrish
legenda
válasz
Satan_Claus
üzenetére
én jól tudtam mester ne haragudj

-
Satan_Claus
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
figyelek ám
-
Ájvé
veterán
válasz
hülyegyerek
üzenetére
sokszor van maxon (75fps) amúgy, csak ha több mindent kell megjelníteni esik kicsit, meg ha beszaggat

-
Ájvé
veterán
válasz
hülyegyerek
üzenetére
igen dx10 az még nem támogatott
, de nálam 1,8-as c2d 2giga ram 7950GT vga-val fullon megy városban 40 körüli kint 60-70 fps-el 1440x900-on, néha szakít, de megesik az ilyen
a fullba már támogatott lesz a dx10 ... -
hülyegyerek
addikt
No ez elég gáz...nem is a játék,mivel iszonyatosan hangulatos....csak az a szörnyű optimizálatlanság:3,2-es c2d-vel ,600/1600/900-as 8800gts-el 7-25 fps a szabadban 1280x1024-en....szopás.

-
Apophis
őstag
Arról tudsz-e valamit, hogy a skillek véglegese (D2), vagy pénzért resetelhetők?
-
Ájvé
veterán
hát igen elhiszem, csak nem értem, hogy nálam ilyen gördülékenyen el lett intézve, még telefonon se kerestem őket akkor nálad mi ez a nem is tudom, kicsit nem törődömségnek tűnik a beszámolód alapján az eladó részéről, pedig nekik érdekük, hogy ott vásárolj jó mailcímre írtál? a sevice mailcímen nem válaszoltak, az is lehet, hogy le vannak terhelve, de ennyire???
-
Ájvé
veterán
hát nem tudom ... érdekes az biztos, én otp-s vagyok bár nem tudom mennyire számít és american express blue hitelkártyával fizettem, az összeget nálam is szinte azonnal vonták, de elképzelhető hogy a bank rakta át ideiglenesen a tranzakció kifizetésére én csak ilyesmire tudok gondolni, az adatok meg talán ahhoz kellenek, hogy a bank elküldje nekik a pénzt ...
-
Apophis
őstag
Nekem annyit küldtek, hogy additional information required. Semmi adatlap, melléklet. Írtam nekik, hogy mégis mi kéne'? A következő mailben közölték, hogy törölték a megrendelést. Most megint írtam nekik, vagy utalják a pénzt, vagy írják le végre, mi kell nekik. Még a GameSpot-nál is érdeklődtem, semmi válasz. Biztos velem van a hiba, mikor közben 3-4 másik USA megrendelést bonyolítok, mind el tud érni, fel is hívnak.

-
Ájvé
veterán
31-r biztos nem jön meg, international economy 3-5 nap a kiküldés idelye
de nálam a statusba not yet shipped szerepel, ameddig nem egyeztettem velük az adtaimat más szerepelt(nem tudom már mi, de utaltak rá hogy nem lettek az infok egyeztetve és ezért nem kész az előrendelés
jó mailcímre írtál? nekem még küldtek ki adatlapot amit ki kellett tölteni és visszaküldeni
erről a címről kaptam:authorizations@barnesandnoble.com
evvel a szöveggel:
Dear Valued Customer:Thank you for shopping with Barnes and Noble.com!
We are contacting you concerning an order placed on your account. Our
automated system has identified a situation that requires your immediate
attention.********************************************************************
Please reply to this e-mail with the following information:Credit Card (last 4 #'s)____________________
Security Code # (3 or 4 digits) _________________(see below for code location)Credit Card Type
Card Code Location* Last 3 digits on back of card on Authorization Signature
StripAmerican Express
* Last 4 digits on front, middle right hand side of card (not
embossed).First/Last Name on Card_____________________
Billing Address ____________________________
*******************************************************************If you have any additional questions or comments, please email us at authorizations@book.com. Or, if you prefer, you may contact us at 877-379-0036. Customers living outside of the United States may contact us at 1-212-414-6024. Sales Audit Representatives are available to assist you from 8:30AM to 5PM E.S.T. Monday- Friday. Thank you for shopping at Barnes & Noble.com Please visit us again soon.
We appreciate your business and look forward to hearing from you soon.
Sincerely,
ezt 2x is kitöltöttem nekik aztán csak elfogadták és felvették a rendelést ... -
Ájvé
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
tényleg satan-claus nah ezt is benéztem santa is majdnem ilyen

de a kis képén már télapó van
-
Ájvé
veterán
elnézést újra tévedtem USA megjelenés okt 31!!!(igazad volt télapó
) november 2 európába az stimmel
csak érdekes hogy a B&N már okt 30-át jelöli megjelenés napjának ....(és aznap is küldik nekem) -
Ájvé
veterán
már ne haragudj, de aki európai és volt esze az átjött EU szerverre (modjuk tudok olyat aki azért nem csinálta meg mert még akart maradni usa acounton, de szerintem nem tudta, hogy megmarad az usa account is még (nem törlik automatikusan)) valahogy jobb a 40-es ping mont a 150-es vagy még magasabb
a B&N tőlem is kért adatokat amit 2x is megadtam nekik, sikerült is semmi probléma nem volt ... -
Ájvé
veterán
nem az nem a dio hell, inkább ahhoz hasonlítanám mikor plusz nehezítéseket vittél be a játékba pl volt elvileg egy parancs amivel olyan erős szörnyek kerültek be a játékba mintha 5 vagy 10-en játszanátok (többszörös hp, dmg és nagyobb létszám), de asszem a 1,10-es patch is tartalmazott ilyen jellegű nehezítést,
szóval az elit mód egy olyan mód amivel még tovább nehezítheted a gamet (pl nightmare fokozatot is) és még nehezebb lesz, szóval ezt a módot a többi moddal együtt tudod játszani, bármely nehézségi szinten (olyan mint a HC mód azért mód és nem nehézségi szint) -
Ájvé
veterán
az nem értem miért olyan fájó, több monszta van és kicsit erősebbek (több hp több dmg) de lesz ingyen és bérmentve nightmare mód is szóval nem értem miért az a legfájobb
szeritem a legnagyobb veszteség ha nem fizetsz elő az a hozzáadott tartalmak, nem kizárt, hogy új kasztok kerülnek így be a játékba (és csak előfizetőknek) de új skillek biztos, új helyek, fegyók, monszták, stb ez szerintem sokkal súlyosabb veszteség .. -
Ájvé
veterán
válasz
Satan_Claus
üzenetére
usában okt 30 a megjelenés nálunk igen nov2 és munka szüneti nap lesz, de sebaj a szerverek élni fognak és béta accounttal lehet majd nyomni 1 teljes hétig, ez idő alatt biztos megjön a játék is
-
Sirandrish
legenda
válasz
Satan_Claus
üzenetére
oh akkor még mindig van néhány nap..nah nembaj..ezt a kis időt csak kibirom valahogy

-
Satan_Claus
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Eltűnt a hsz.-em

Szóval 31.-én jelenik meg, holnapután. Nálunk nov. 2, de az nem munkaszüneti nap?
Lehet, elcammogok érte. -
Sirandrish
legenda
holnap megjelenik?
-
Apophis
őstag
Valamiből fejleszteni kell, szerintem elég veszteség nekik, hogy a serverparkot ingyen adják - na nem mintha sajnálnám őket
. Átlagos player simán ellessz alapon, mire eléri az 50-et, felgearelődik (D2-höz húz a játék, nem 2 hét egy szintlimit). Nem hiszem, hogy komoly sorok lesznek, ha lesznek egyáltalán. Az egyetlen lényeges extra az Elite mód, kérdés, mennyire szükséges ez a haladáshoz. -
Kanczy
veterán
Subscribers will have access to ongoing content updates, expected to be released every two or three months.The initial content updates will include more monsters, more weapons, additional item sets and special quests for ultimate items.
(hát azért az,hogy az updateket is csak az előfizetők kapják meg...
)Additionally, subscribers will be allowed 12 character slots instead of 3 (ez tényleg nem létszükség),access to a Hardcore mode, special PvP arenas and a PvP ladder (ahogy ez sem), the ability to bypass server queues (nem árt,ha nem kell hossz órákat várni), a shared storage space with room for 40 items instead of 20 (megint attól függ,hogy mennyire akarsz kényelmesen ellenni), the ability to create guilds, the ability to achieve officer status in guilds, and 24-hour customer support.
Az utolsó három nem rossz,de szerintem sokaknak megfelel a sima member státusz,a 24 órás vásárlói támogatás pedig alap lenne bárkinek.Összegezve szerintem az első rész elég zavaró lesz,de talán én is megveszem a játékot,ha van kivel játszani ???

-
Apophis
őstag
Szerintem nagyon jó a rendszer. Azt nem lehet reálisan elvárni, hogy a teljes support mellé (ami ugye itt nem pár koszos patch, hanem komoly serverpark, balance tesztek) még az új content is ingyenes legyen. Viszont ellentétben a sémával, itt lehet ingyen is majdnem teljes értékű karaktert faragni, a fizetős bónuszok egyike sem létszükséglet, főleg mennyiségbeli extrát jelentenek, valamint a HC rétegnek további nehézségi szintet adnak (gondolom, mint a D2 hell).
Más: előrendelt-e valaki Barnes and Noble-től? Már két hete rendeltem, pénzt ofc azonnal levonták, de semmi visszajelzés, egyik számukon sem lehet őket elérni, mailre nem válaszolnak, a szállítást végző GameStop is elérhetetlen. Béta kódot (ez már lényegtelen) és preorder kódot sem kaptam.
-
maross
nagyúr
nem egyszeru kideriteni a jatekkal kapcsolatos fizetesi infokat. jol sejtem ugy mukodik hogy jatekot mindenkeppen meg kell venned, es utana ha fizetsz havidijat, akkor meg kozelebb ulhetsz a tuzhoz? vagy alapon teljesen ingyenes, es a csemegeket egyszeri jatekvasarlassal erheted el?

-
alien_
őstag
Eu bétánál amikor a mailben kapott linkre kattintok, a következő fogad:
"Nincs felhatalmazásod az oldal megtekintésére"Egyébként tök jó, hogy magyar nyelv is van az oldalban!
-
maross
nagyúr
elvesztettem a fonalat, mert eloszor beta serverre joinoltam, aztan mailban kaptma hogy regisztraljak eu-ra. eu-s karaktereket torolni fogjak?
-
PetX
aktív tag
Kár h már zárják, pedig nagyon ki akartam próbálni. A demot már vagy 8x kijátszottam odavissza. Olyan mint a Dio csak szebb, még a tárgyakat is dobálgatja rendesen.
Alig várom a Full-t -
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
csomoszor ir: check virus and firewall configuration-t, es nem enged connectelni.
szerk: beengedett hatodjara eu szerverre
-
maross
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
pedig tegnap jottem ra hogy lehet upgradelni a fegyvereket, felnyomtam egy legendaryt 127es sebzesre ^^ most vagyok lvl11
-
Dotn
aktív tag
Most probalkozok a demoval,de a legelejen leblokoltam, ugyanis talaltam valami atjaroszeruseget, es ez van kiirva ( ENTRY FORBIDDEN HOLBORN STATION )
Na itt mit kellene csinalnom? Semmire nem reagal.

-
Zee21
aktív tag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
igen igazad van lehetnenek mas mobok is
mindig összetalálkozom egy ugyanolyan zombival csak lvl19-es és van a neve elött valami szarság és ennyi szoval lol -
PetX
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek plz. Hogyan tudnék játszani a Beta-val, letöltöttem felraktam de acc.-ot honnan tudok szerezni/regisztrálni vagy vmi. 3 napja szedem (1mbit...) és ha már leszedtem szeretném látni/érzékelni mi a különbség a demo meg eközött. Ha tudtok segiteni akkor azt nagyon megköszönöm!
-
maross
nagyúr
megy nalatok az eu server?
-
Satan_Claus
őstag
Hát most kicsit elbizonytalanodtam, hogy megvegyem-e.
Lvl 20 körül kezdődnek az értelmesebb questek meg rewardok, meg jobb cuccokat is lehet kraftolni, de a mobok kicsit egysíkúak. A multi része meg nem az igazi, pedig engem az érdekelne igazából.

-
Ájvé
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ha gyorsan lekapod

amúgy a flagshipnél semmi sem biztos, miután megrendeltem külföldről a játékot a miatt béta preorder kulcsot is kaptam amit megelőzött egy ilyen tájékoztató levél amiben ez állt:
The Beta program begins September 17, 2007 and ends on October 7, 2007.
nah szóval ehhez képest még mindig tart
(no de mondjuk nem is szeptember 17-én kezdődött, de mind1 is) -
Fáraó
őstag
Sztem mindenki várja meg a megjelenést és kezdje el az elején.

Így legalább minden karakterfejlesztési hibát kiküszöböltök.
-
simondr
senior tag
szerintem a demo alapján egy nagyon gyik játék...

-
wesker24
senior tag
Na jelentem hogy az US serveren tovább lehet folytatani a játékot tehát nincs kari törlés !!
Viszont az EU serveren tényleg új karival kell indulni !!
Na de sebaj akkor folytatom az US serveren ott ahol abbahagytam !!

-
wesker24
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen az US serveren én tovább játszottam ugyanazzal a karival 1-2 órát a Hellgate Beta server lelövése után !!

-
wesker24
senior tag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Nem tom te hogy vagy vele de miután lelötték a ma éjjel a Hellgate Beta servert én ugyanugy játszottam tovább az US serveren mint ahogy eddig is !!
Az Eu servert még nem néztem de majd most lecsekkolom !!
Szóval nekem nem kellett új karit csinálni !!

-
wesker24
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ma éjszaka lelötték a Hellgate Beta servert de ott volt az US server ahol lehet tovább folytatni a játékot nincs kari törlés viszont ma reggel én is megkaptam az e-mailt az EU BETA testre ahol már az EU servereken is lehet tovább játszani !!
Amikor megnéztem el sem akartam hinni amikor az Accountot kitöltö lap teljesen magyar volt az EU-nál !!

-
Sirandrish
legenda
milyen levelet küldött a Hellgate? én nem értek nagyon angolul

-
wesker24
senior tag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Az semmi én is láttam már egy csókát 32-es szinten a Covent Garden Stationnél !!
De csak egy pillanatra mert elteleportált !! WTH ??

-
Ájvé
veterán
van/lesz nightmare mód mint mondtam ahol a szint korlát 50 és ez mindenki számára elérhető
elvileg már azok a bétások is mehetnek nightmare-be akik elérik a 22-es szintet -
Sirandrish
legenda
válasz
Satan_Claus
üzenetére
énis láttam TQ online lvl85ösöket holott 75 a max..érted...
egyébként az a 22 nem valami sok

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ez mar vicc kategoria

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)