Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spizzi
aktív tag
Szia!
A Parabellum (PRB) magyar klánt ajánlom, viszonylag sok tagja van és nagyon segítőkészek a kezdőkkel szemben.
Évekkel ezelőtt amikor napi rendszereséggel játszottam én is a tagja voltam, jó közösség, találni fogsz szinte bármilyen időpontban társakat. Van saját szerverük is amit általába havi 1x seedelnek fel.... na az az igazi Hell Let Loose élmény, amikor az egyik térfél összes squadja gyakorlatilag csak magyar ugyanabból a klánból.
Most hirtelen nem tudom linkelni a DC szerójukat mert telóról vagyok, de ha esetleg nem találod meg linkelem majd.
Személy szerint én már csak pub szerverekre járok unokaöcsémmel, kissé meguntuk az évek alatt már a játékot, nincs minden nap elővéve. Vietnam-ot viszont kegyetlenül várjuk, amikor jövőre megjelenik nem hinném, hogy sok más lesz elindítva a gépen azon kívűl pár hónapig.
-
Maulgar
tag
Sziasztok!
NEm rég ugrottam bele a játékba, viszont szükségem lenne pár Magyar csapattársa hogy meglegyen a teljes élmény. Játszik még vele valaki?
-
UserX
addikt
Hát, bárhogy próbálkozom, nekem ez a játék nem jön be. Elhiszem, hogy jelenleg ez a leghitelesebb WWII Multi FPS, a legnagyobb bejárható területekkel. Hónapokba telne teljesen kitanulni, amire nekem kocának nincs időm...
Ha olyan helyre spawn-olok, ahol senki sincs 10 percet kell gyalogással tölteni, azután simán leszednek. Ha viszont bemegyek a tűzvonalba ott meg 2 mp-en belül, időm sincs szétnézni.
Egyelőre maradok az 'Enlisted'nél!
Bocs a sok OFF-ért! -
UserX
addikt
Írtam a gyártónak egy mailt...
'Dear New World Interactive!
I would use their game on Steam if it launched...
My system:
Windows 11 Professional 24H2
10400F
16 GB DDR4
1660S
The system freezes when starting BattlEye, only restarting helps!
Many people on the Internet are complaining about the problem.
I installed MS Visual C++. When I tried to launch the game, it resulted in a complete system crash.
I was only able to restore Windows from a saved image file.
Please let me know if there is a solution to the problem.
I would like to use their game.' -
UserX
addikt
Szia!
Köszönöm a kedvességed!!!

Egyelőre nem tartok rá igényt! Ezt magamnak kell utána nézelődni és kitapasztalni, ha elég időm lesz. Egyelőre az 'Inlisted' kielégít...
A 'Day of Infamy' viszont nem hajlandó indulni!!!
A 'Battleyed'-el van gondja=BSOD. A neten sokan panaszkodnak erre a problémára, de működő megoldást még nem találltam...Mondjuk nincs abban semmi csoda, szerintem, hogy egy 2004-es anticheat nem indul 2025-ben!
10400F, 16 GB DDR4, 1660S... -
UserX
addikt
-
péjé
őstag
Én tolom rendületlenül de xboxon így nem tudok mit mondani a vga problémákra. próbáltam az enlistedet is, hát nálam marad inkább b terv.....-)
A squad44 talán már inkább de ott a környezet nem annyira jól sikerült mint a hll-ben.
Van még baja ennek a játéknak de még mindig jó 2 év után is nekem. A szerverválasztóval lehet keresni olyant amin min 30-as emberkék játszanak. Ami idegesítő amikor senki nem kommunikál meg láthatóan fogalmuk sincs mit is kellene/lehetne csinálni...:-) -
UserX
addikt
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Sziasztok!
Nagyon láma vagyok, bocs!!! Van ebben a játékban RT???

RTX 3060 8GB-al nagyon laggolt (írtam is ide), RTX 3070 vitte, mint kés a vajat, de azt kihasználatlanság miatt eladtam. Koca vagyok...
Most 1660S-el szintén lagg nélkül megy, viszont pl. a fegyver nem tükröződik. Szép a grafika, de nem olyan, mint ahogy a 3070-re emlékszem, de lehet hogy tévedek...

Közben volt egy frissítés is.
Szerk.: Az EPIC-es verziót használom, mert ingyen volt AddOn-okkal, bár a Steam-eset megvettem. A -DX12 nincs beállítva.
Booocsánat a hülye kérdésért, de köszönettel venném, ha valaki megválaszolja!
-
zoltang
csendes tag
válasz
// Chaka //
üzenetére
Elnézést kérek én is lassú voltam, mert már 2 nappal előtte láttam a hírt...
2023 Karácsonyán vettem meg kisebb akcióban (50%) pár DLC-vel egy csomagban (Steam, PC).
-
// Chaka //
tag
Ah, köszi szépen a tippeket. Elég sok vidit megnéztem, és írtam magamnak és a pajtinak egy rövid összefoglalót a gyalogsági működésről. Az az 5 óra arra volt jó, hogy érzékeltesse a mozgást, célzást, sebzéseket. Az angolom hasznavehetetlen beszédben, de a haversrác ilyen szempontból elég jó. És a játék realisztikus részei nagyon ütősek! Meglövök valakit, összeesik, de nem tudhatom, én lőttem-e le, meghalt-e egyáltalán, és még pötyögtetek bele párat a BAR-al. Vagy ha nem látom, az aljnövényzetbe. Megtehetem, mert nincs piros pöttyel jelölve a minimap-en, hogy lőttem. Vagy látom, ahogy ellövök egy srácot, és a másik mellette nem is veszi észre, hogy ő lesz a következő, mert a csatazajban nem veszi észre a lövéseimet. És rohadtul kell lapulni és mozogni, mert ha nem mozdulok, repül a sisakom
-
péjé
őstag
válasz
// Chaka //
üzenetére
Engem is beszippantott a HLL, xboxon vagyok de tudok játszani pc-s emberkékkel is.
Én megnéztem pár YT guide videót, magyar is elérhetők és így hamarabb képbe kerültem bár squadleadert 60-as xp alatt nem mertem vállalni meg ide nem árt ha van az alapnál erősebb angolod. Sok jelzés van a térképen azokat figyelni kell. Szólóban nem nagyon érdemes játszani, állj be egy szakaszba és kell választani vmi feladatot, sztem a lövésszel érdemes kezdeni, ott ki lehet kupálódni és meg lehet tanulni mit mikor kell csinálni.
Ezek itt mostanában nem túl aktívak de jó videóik vannak magyarul... [link]
A játék alapja az együttműködés...ha nem is megy az idegen nyelv de figyeled a térképen miket tesz ki a commander meg a többiek akkor elég jól be lehet segíteni a többieknek. Sokszor látom h az elfoglalt pont után ész nélkül elrohan mindenki, ilyenkor megpróbálom rávenni a szakaszt h maradjunk védekezni, nem mindig megy... Azt észrevettem hogy a jobban kommunikáló ellenfél simán letarol ha mindenki csak össze-vissza rohangál...akár a valóságban :-) Így megérted hogy egy szakasz ranger hogy intéz el 5-10x arab túlerőt.
Nagyon jó keveréke az fps meg taktikai játékoknak a HLL. Vannak idegesítő bugok de egyre kevesebb, sokat kijavítottak. Hajrá...:-) -
// Chaka //
tag
Régi barátommal első ismerkedésként 5 órát játszottunk a HLL-el, és nagyon bejövős. Van vagy 4000 óra COD2 és 4 csapatjáték mögöttem, ezért nem szokatlan a játék szelleme. Körülbelül hány órát érdemes szólóban vagy a kollégával kiscsoportban játszani, amíg érdemes becsatlakozni egy nagyobb közösségbe?
-
zoltang
csendes tag
Ingyen beszerezhető egy ideig!
[https://store.epicgames.com (Sale ends 1/9/2025 at 5:00 PM)]
-
UserX
addikt
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Köszi, az első tipped megint csak hozott pár FPS-t, felment 90-re is, de mihelyst mozdítom az egeret, hogy körbenézzek, jön a lag!
Pedig ellen még csak sehol sincs!
Holnap még kipróbálom a második verziódat, most megint felcseszett!!!
És estleg megnézem 'Medium' grafikán...
Ha nem megy, nem erőltetem tovább. Elrakom pár évre...
-
Veiled Bride
senior tag
Hát igen több az fps de több a lagg is dx12-n. Esetleg próbáld meg windowed fullscreen-en és az anti aliasing pedig legyen a community taa. Ha visszaálsz dx11-re (csak töröld az indítási opciókból amit beírtál) akkor pedig fullscreen legyen szintén a community taa-val. Keress rá reddit-en hogy "hell let loose low fps, bad performance, low gpu usage" Még a fullos gépeken is problémás ez a játék. Ez ilyen sajnos. Nagyon rosszul van optimalizálva és nem is próbálják javítani. Tele van vele a net.
-
UserX
addikt
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Szia!
A -dx12 valamennyit segített a játékon. 40-80 FPS között mozog, ami már jó lenne, de 1-2 másodpercre folyamatosam teljesen lefagy a játék.
A grafikai beállításokat levettem EPIC-ről HIGH-ra, de talán így még lassabb, bár másik szerveren teszteltem (A netem 1000/300 szóval azzal nem lehet gond!).
Akkor hardverfejlesztéssel sem jutnék sokkal előbbre??? Most nem akarok költeni, de szeretnék játszani, koca módon. Érdekes a BFV-el nincsennek ilyen gondok!
Szeretem a WWII-s multikat, évekig DOD:S ment, de azt már a kutya sem használja és amúgy is eljárt felette az idő! -
UserX
addikt
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Köszönöm!
Este, ha nem leszek nagyon kakukk, tesztelem!
-
UserX
addikt
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Köszi még egyszer!
Bocs a lámaságomért, de tényleg csak tegnap kezdtem el ismerkedni a játékkal.
Hol lehet állítani a DX12/OpenGL módot???
Amúgy a grafika tényleg gyönyörű lenne, de 20 FPS-el, lagokkal nem sokra megyek! -
Veiled Bride
senior tag
Igen írtam is a DirectX 12-es megoldást. Nekem Amd-n az OpenGL vált be, így egész tűrhetően fut. Pc-n a legnagyobb baj hogy a játék nem használja ki a hardvert. Pl a vga 50-60%-on malmozik max és ilyenek. Egyedül az új pálya fut rendesen, ott 100% a vga kihasználtság és ez meg is látszik az fps-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az 'Enlisted' továbbra is bejön, arra a napi 0,5-max.1 óra játékra.