Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
// Chaka //
tag
Ah, köszi szépen a tippeket. Elég sok vidit megnéztem, és írtam magamnak és a pajtinak egy rövid összefoglalót a gyalogsági működésről. Az az 5 óra arra volt jó, hogy érzékeltesse a mozgást, célzást, sebzéseket. Az angolom hasznavehetetlen beszédben, de a haversrác ilyen szempontból elég jó. És a játék realisztikus részei nagyon ütősek! Meglövök valakit, összeesik, de nem tudhatom, én lőttem-e le, meghalt-e egyáltalán, és még pötyögtetek bele párat a BAR-al. Vagy ha nem látom, az aljnövényzetbe. Megtehetem, mert nincs piros pöttyel jelölve a minimap-en, hogy lőttem. Vagy látom, ahogy ellövök egy srácot, és a másik mellette nem is veszi észre, hogy ő lesz a következő, mert a csatazajban nem veszi észre a lövéseimet. És rohadtul kell lapulni és mozogni, mert ha nem mozdulok, repül a sisakom
-
// Chaka //
tag
Régi barátommal első ismerkedésként 5 órát játszottunk a HLL-el, és nagyon bejövős. Van vagy 4000 óra COD2 és 4 csapatjáték mögöttem, ezért nem szokatlan a játék szelleme. Körülbelül hány órát érdemes szólóban vagy a kollégával kiscsoportban játszani, amíg érdemes becsatlakozni egy nagyobb közösségbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Fűnyíró topik
- Milyen monitort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AliExpress tapasztalatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Apple MacBook
- Revolut
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest