- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
Szia!
Köszönöm a kedvességed!!!
Egyelőre nem tartok rá igényt! Ezt magamnak kell utána nézelődni és kitapasztalni, ha elég időm lesz. Egyelőre az 'Inlisted' kielégít...
A 'Day of Infamy' viszont nem hajlandó indulni!!!
A 'Battleyed'-el van gondja=BSOD. A neten sokan panaszkodnak erre a problémára, de működő megoldást még nem találltam...Mondjuk nincs abban semmi csoda, szerintem, hogy egy 2004-es anticheat nem indul 2025-ben!
10400F, 16 GB DDR4, 1660S... -
UserX
addikt
-
// Chaka //
tag
Ah, köszi szépen a tippeket. Elég sok vidit megnéztem, és írtam magamnak és a pajtinak egy rövid összefoglalót a gyalogsági működésről. Az az 5 óra arra volt jó, hogy érzékeltesse a mozgást, célzást, sebzéseket. Az angolom hasznavehetetlen beszédben, de a haversrác ilyen szempontból elég jó. És a játék realisztikus részei nagyon ütősek! Meglövök valakit, összeesik, de nem tudhatom, én lőttem-e le, meghalt-e egyáltalán, és még pötyögtetek bele párat a BAR-al. Vagy ha nem látom, az aljnövényzetbe. Megtehetem, mert nincs piros pöttyel jelölve a minimap-en, hogy lőttem. Vagy látom, ahogy ellövök egy srácot, és a másik mellette nem is veszi észre, hogy ő lesz a következő, mert a csatazajban nem veszi észre a lövéseimet. És rohadtul kell lapulni és mozogni, mert ha nem mozdulok, repül a sisakom
-
Curtain
senior tag
Igen írtam is a DirectX 12-es megoldást. Nekem Amd-n az OpenGL vált be, így egész tűrhetően fut. Pc-n a legnagyobb baj hogy a játék nem használja ki a hardvert. Pl a vga 50-60%-on malmozik max és ilyenek. Egyedül az új pálya fut rendesen, ott 100% a vga kihasználtság és ez meg is látszik az fps-en.
-
.LnB
titán
Ezt a YT-ot linkeltem én is.
RHA igen. Megtaláltam már a szerverüket, tegnap ott is játszottam.
Csak még nem jutottam dűlőre a játékkal kapcsolatban, tetszik is, meg nehéz is. Ez hatványozottan az a játék, ahol kell a kommunikáció, a csapatmunka. Minden multiplayer lövöldére igaz ez nagyjából, de itt eszméletlenül. -
Fitzgerald
veterán
Latency kapcsán szerintem arról van szó, hogy ez egy pici indie játék ami pár hónapja jelent még csak meg konzolokra, idővel majd dolgoznak ezen is.
A Series S meg a One X-nél is gyengébb hardver (a GPU-ja biztosan gyengébb mint a One X-é még ha a CPU része modernebb is), valószínűleg ennyit bír...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest