Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
Szia!
Köszönöm a kedvességed!!!

Egyelőre nem tartok rá igényt! Ezt magamnak kell utána nézelődni és kitapasztalni, ha elég időm lesz. Egyelőre az 'Inlisted' kielégít...
A 'Day of Infamy' viszont nem hajlandó indulni!!!
A 'Battleyed'-el van gondja=BSOD. A neten sokan panaszkodnak erre a problémára, de működő megoldást még nem találltam...Mondjuk nincs abban semmi csoda, szerintem, hogy egy 2004-es anticheat nem indul 2025-ben!
10400F, 16 GB DDR4, 1660S... -
UserX
addikt
-
// Chaka //
tag
Ah, köszi szépen a tippeket. Elég sok vidit megnéztem, és írtam magamnak és a pajtinak egy rövid összefoglalót a gyalogsági működésről. Az az 5 óra arra volt jó, hogy érzékeltesse a mozgást, célzást, sebzéseket. Az angolom hasznavehetetlen beszédben, de a haversrác ilyen szempontból elég jó. És a játék realisztikus részei nagyon ütősek! Meglövök valakit, összeesik, de nem tudhatom, én lőttem-e le, meghalt-e egyáltalán, és még pötyögtetek bele párat a BAR-al. Vagy ha nem látom, az aljnövényzetbe. Megtehetem, mert nincs piros pöttyel jelölve a minimap-en, hogy lőttem. Vagy látom, ahogy ellövök egy srácot, és a másik mellette nem is veszi észre, hogy ő lesz a következő, mert a csatazajban nem veszi észre a lövéseimet. És rohadtul kell lapulni és mozogni, mert ha nem mozdulok, repül a sisakom
-
Veiled Bride
őstag
Igen írtam is a DirectX 12-es megoldást. Nekem Amd-n az OpenGL vált be, így egész tűrhetően fut. Pc-n a legnagyobb baj hogy a játék nem használja ki a hardvert. Pl a vga 50-60%-on malmozik max és ilyenek. Egyedül az új pálya fut rendesen, ott 100% a vga kihasználtság és ez meg is látszik az fps-en.
-
.LnB
titán
Ezt a YT-ot linkeltem én is.

RHA igen. Megtaláltam már a szerverüket, tegnap ott is játszottam.
Csak még nem jutottam dűlőre a játékkal kapcsolatban, tetszik is, meg nehéz is. Ez hatványozottan az a játék, ahol kell a kommunikáció, a csapatmunka. Minden multiplayer lövöldére igaz ez nagyjából, de itt eszméletlenül. -
Fitzgerald
veterán
Latency kapcsán szerintem arról van szó, hogy ez egy pici indie játék ami pár hónapja jelent még csak meg konzolokra, idővel majd dolgoznak ezen is.
A Series S meg a One X-nél is gyengébb hardver (a GPU-ja biztosan gyengébb mint a One X-é még ha a CPU része modernebb is), valószínűleg ennyit bír...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az 'Enlisted' továbbra is bejön, arra a napi 0,5-max.1 óra játékra.