- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
Hát, bárhogy próbálkozom, nekem ez a játék nem jön be. Elhiszem, hogy jelenleg ez a leghitelesebb WWII Multi FPS, a legnagyobb bejárható területekkel. Hónapokba telne teljesen kitanulni, amire nekem kocának nincs időm...
Ha olyan helyre spawn-olok, ahol senki sincs 10 percet kell gyalogással tölteni, azután simán leszednek. Ha viszont bemegyek a tűzvonalba ott meg 2 mp-en belül, időm sincs szétnézni.
Egyelőre maradok az 'Enlisted'nél!
Bocs a sok OFF-ért! -
UserX
addikt
Írtam a gyártónak egy mailt...
'Dear New World Interactive!
I would use their game on Steam if it launched...
My system:
Windows 11 Professional 24H2
10400F
16 GB DDR4
1660S
The system freezes when starting BattlEye, only restarting helps!
Many people on the Internet are complaining about the problem.
I installed MS Visual C++. When I tried to launch the game, it resulted in a complete system crash.
I was only able to restore Windows from a saved image file.
Please let me know if there is a solution to the problem.
I would like to use their game.' -
péjé
őstag
Én tolom rendületlenül de xboxon így nem tudok mit mondani a vga problémákra. próbáltam az enlistedet is, hát nálam marad inkább b terv.....-)
A squad44 talán már inkább de ott a környezet nem annyira jól sikerült mint a hll-ben.
Van még baja ennek a játéknak de még mindig jó 2 év után is nekem. A szerverválasztóval lehet keresni olyant amin min 30-as emberkék játszanak. Ami idegesítő amikor senki nem kommunikál meg láthatóan fogalmuk sincs mit is kellene/lehetne csinálni...:-) -
Curtain
senior tag
Hát igen több az fps de több a lagg is dx12-n. Esetleg próbáld meg windowed fullscreen-en és az anti aliasing pedig legyen a community taa. Ha visszaálsz dx11-re (csak töröld az indítási opciókból amit beírtál) akkor pedig fullscreen legyen szintén a community taa-val. Keress rá reddit-en hogy "hell let loose low fps, bad performance, low gpu usage" Még a fullos gépeken is problémás ez a játék. Ez ilyen sajnos. Nagyon rosszul van optimalizálva és nem is próbálják javítani. Tele van vele a net.
-
Curtain
senior tag
Iszonyat szarul van optimalizálva a játék. Még csúcs konfigokkal is szívnak sokan. A cpu, vga páros csak malmozik annyira nincs kihasználva. Tele van vele a reddit. Nekem high beállításon full hd-ben megvolt a fix 75fps vsync-el pár iszonyú nagy laggtól eltekintve. (rtx 3060 12gb, i5 12600kf, 16gb ddr4 3200mhz.) Lecseréltem a vga-t egy jóval erősebbre (Rx6800) de ezzel is kb ugyanúgy fut. Egyedül a Mortain pálya ahol sokkal több fps-em lett. (ez használja ki leginkább a hardvert) Pálya függő is. Esetleg kipróbálhatod hogy dx12-ben indítod a játékot. Több fps-ed lesz viszont a mikrolaggok is meg fognak szaporodni. Nem tudsz vele mit tenni, ez ilyen sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest