- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz
PeeterssoN #317 üzenetére
Sziasztok!
Nagyon láma vagyok, bocs!!! Van ebben a játékban RT???
RTX 3060 8GB-al nagyon laggolt (írtam is ide), RTX 3070 vitte, mint kés a vajat, de azt kihasználatlanság miatt eladtam. Koca vagyok...
Most 1660S-el szintén lagg nélkül megy, viszont pl. a fegyver nem tükröződik. Szép a grafika, de nem olyan, mint ahogy a 3070-re emlékszem, de lehet hogy tévedek...
Közben volt egy frissítés is.
Szerk.: Az EPIC-es verziót használom, mert ingyen volt AddOn-okkal, bár a Steam-eset megvettem. A -DX12 nincs beállítva.
Booocsánat a hülye kérdésért, de köszönettel venném, ha valaki megválaszolja! -
Curtain
senior tag
válasz
PeeterssoN #289 üzenetére
Köszönöm! A Dx12-t próbáltam már de nálam nem hozott javulást. Még megpróbálom a másik kódot hogy használja az összes magot. Ha úgy sem lesz jobb akkor hanyagolom szerintem. Egyszer csak rendberakják majd. A ping nálam is ugrál már a szerverválasztóban is. Kb 30-ról 80-ra majd vissza és így tovább.
-
péjé
őstag
válasz
PeeterssoN #286 üzenetére
Xboxos szervereken azt vettem észre hogy a német-angol stb nyugat-eus játékosok lagja kb fele akkora mint a mienk...gondolom van pár szerver ott, azokon játszunk mi is.
Itt kb 90-100-as értékig elfogadható a játék, van hogy 40-60 között is akad szerver, felette keresek mást.
Nézd át nálad lehet-e vmit javítani a hálózaton. Ha máshol viszont tuti jó a ping akkor nincs ötletem. -
péjé
őstag
válasz
PeeterssoN #284 üzenetére
Én xboxom tolom , ott is probléma a lagg, sajna ez egyelőre általános probléma, pc-s játékosok ráadásul tudnak válogatni a szerverek között.
Esetleg nézd meg a saját hálózatodat, én korábban direkt leállítottam NAS-t mindent ami a hálón lógott hogy tudjak értelmes pinggel játszani, váltottam routert és javult a helyzet.
Adjál abszólut prioritást a pc-nek a routerben, hátha ez kicsit segít. -
Gyuri44
aktív tag
válasz
PeeterssoN #253 üzenetére
Helló.
Én pc játszom,add meg a neved és felveszlek. -
Gyuri44
aktív tag
válasz
PeeterssoN #223 üzenetére
Elvileg az adminok állítják ezt be a szervereken,ha nem kommunikálsz automatán kirak azt hiszem.Engem is kidobott pár szerver de,átmentem egy másikra ott nem volt gond.(ha esetleg rosszul tudom javítsatok ki) Olyan szervert kell keresni aminek a szabályzatában nincs benne az állandó mikrofon szabály.(commander meg sl-nél persze alap azt szinte minden szerveren kérik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Eladó Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω stúdió fejhallgató
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest