Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spizzi
aktív tag
Szia!
A Parabellum (PRB) magyar klánt ajánlom, viszonylag sok tagja van és nagyon segítőkészek a kezdőkkel szemben.
Évekkel ezelőtt amikor napi rendszereséggel játszottam én is a tagja voltam, jó közösség, találni fogsz szinte bármilyen időpontban társakat. Van saját szerverük is amit általába havi 1x seedelnek fel.... na az az igazi Hell Let Loose élmény, amikor az egyik térfél összes squadja gyakorlatilag csak magyar ugyanabból a klánból.
Most hirtelen nem tudom linkelni a DC szerójukat mert telóról vagyok, de ha esetleg nem találod meg linkelem majd.
Személy szerint én már csak pub szerverekre járok unokaöcsémmel, kissé meguntuk az évek alatt már a játékot, nincs minden nap elővéve. Vietnam-ot viszont kegyetlenül várjuk, amikor jövőre megjelenik nem hinném, hogy sok más lesz elindítva a gépen azon kívűl pár hónapig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest