Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spizzi
aktív tag
Szia!
A Parabellum (PRB) magyar klánt ajánlom, viszonylag sok tagja van és nagyon segítőkészek a kezdőkkel szemben.
Évekkel ezelőtt amikor napi rendszereséggel játszottam én is a tagja voltam, jó közösség, találni fogsz szinte bármilyen időpontban társakat. Van saját szerverük is amit általába havi 1x seedelnek fel.... na az az igazi Hell Let Loose élmény, amikor az egyik térfél összes squadja gyakorlatilag csak magyar ugyanabból a klánból.
Most hirtelen nem tudom linkelni a DC szerójukat mert telóról vagyok, de ha esetleg nem találod meg linkelem majd.
Személy szerint én már csak pub szerverekre járok unokaöcsémmel, kissé meguntuk az évek alatt már a játékot, nincs minden nap elővéve. Vietnam-ot viszont kegyetlenül várjuk, amikor jövőre megjelenik nem hinném, hogy sok más lesz elindítva a gépen azon kívűl pár hónapig.
Új hozzászólás Aktív témák
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Byski Áramláskijelző.
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest