Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltang
csendes tag
válasz
// Chaka //
üzenetére
Elnézést kérek én is lassú voltam, mert már 2 nappal előtte láttam a hírt...
2023 Karácsonyán vettem meg kisebb akcióban (50%) pár DLC-vel egy csomagban (Steam, PC).
-
péjé
őstag
válasz
// Chaka //
üzenetére
Engem is beszippantott a HLL, xboxon vagyok de tudok játszani pc-s emberkékkel is.
Én megnéztem pár YT guide videót, magyar is elérhetők és így hamarabb képbe kerültem bár squadleadert 60-as xp alatt nem mertem vállalni meg ide nem árt ha van az alapnál erősebb angolod. Sok jelzés van a térképen azokat figyelni kell. Szólóban nem nagyon érdemes játszani, állj be egy szakaszba és kell választani vmi feladatot, sztem a lövésszel érdemes kezdeni, ott ki lehet kupálódni és meg lehet tanulni mit mikor kell csinálni.
Ezek itt mostanában nem túl aktívak de jó videóik vannak magyarul... [link]
A játék alapja az együttműködés...ha nem is megy az idegen nyelv de figyeled a térképen miket tesz ki a commander meg a többiek akkor elég jól be lehet segíteni a többieknek. Sokszor látom h az elfoglalt pont után ész nélkül elrohan mindenki, ilyenkor megpróbálom rávenni a szakaszt h maradjunk védekezni, nem mindig megy... Azt észrevettem hogy a jobban kommunikáló ellenfél simán letarol ha mindenki csak össze-vissza rohangál...akár a valóságban :-) Így megérted hogy egy szakasz ranger hogy intéz el 5-10x arab túlerőt.
Nagyon jó keveréke az fps meg taktikai játékoknak a HLL. Vannak idegesítő bugok de egyre kevesebb, sokat kijavítottak. Hajrá...:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Autós topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Melyik tápegységet vegyem?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!]
- További aktív témák...
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest