- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltang
csendes tag
válasz
// Chaka // #311 üzenetére
Elnézést kérek én is lassú voltam, mert már 2 nappal előtte láttam a hírt...
2023 Karácsonyán vettem meg kisebb akcióban (50%) pár DLC-vel egy csomagban (Steam, PC).
-
péjé
őstag
válasz
// Chaka // #312 üzenetére
Engem is beszippantott a HLL, xboxon vagyok de tudok játszani pc-s emberkékkel is.
Én megnéztem pár YT guide videót, magyar is elérhetők és így hamarabb képbe kerültem bár squadleadert 60-as xp alatt nem mertem vállalni meg ide nem árt ha van az alapnál erősebb angolod. Sok jelzés van a térképen azokat figyelni kell. Szólóban nem nagyon érdemes játszani, állj be egy szakaszba és kell választani vmi feladatot, sztem a lövésszel érdemes kezdeni, ott ki lehet kupálódni és meg lehet tanulni mit mikor kell csinálni.
Ezek itt mostanában nem túl aktívak de jó videóik vannak magyarul... [link]
A játék alapja az együttműködés...ha nem is megy az idegen nyelv de figyeled a térképen miket tesz ki a commander meg a többiek akkor elég jól be lehet segíteni a többieknek. Sokszor látom h az elfoglalt pont után ész nélkül elrohan mindenki, ilyenkor megpróbálom rávenni a szakaszt h maradjunk védekezni, nem mindig megy... Azt észrevettem hogy a jobban kommunikáló ellenfél simán letarol ha mindenki csak össze-vissza rohangál...akár a valóságban :-) Így megérted hogy egy szakasz ranger hogy intéz el 5-10x arab túlerőt.
Nagyon jó keveréke az fps meg taktikai játékoknak a HLL. Vannak idegesítő bugok de egyre kevesebb, sokat kijavítottak. Hajrá...:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest