- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
válasz
pethYeti #23608 üzenetére
A priest most is jó a Hunter és Zoo ellen (legalább is jobb mint több másik hős, köszönhetően a jó aoe képességnek), szóval nem ott van a gond, hanem inkább a Handlockkal és a Druiddal.
Shrinkmeisternek köszönhetően végre van alternatíve a drakere, yetire, druid of the clawra, Vol'jin meg nagyon jó lap lassú deckek ellen, amikben rengeteg nagy lap van.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
pethYeti #23407 üzenetére
akkor majd szépen ignorálod. van akit érdekel a gvg hogy végre talán legyen kis változatosság. de te is emelheted a fórum színvonalát valamivel akkor.
amúgy pedig shop és arena is closed. (utóbbit még sose láttam zárva...)
férfiállat: itt is vannak basic deckek: [link]
-
whitezo88
nagyúr
válasz
pethYeti #23280 üzenetére
a) több rumor is ekkorra mondja
b) uccsó reveal jön, aztán egyben az egész, ez meg van erősítve
c) 120 lap jön, értelmetlen lenne szezon felénél bedobni
d) nagy karbantartás a valószínűleg kontent berakására és felkészülni a rohamra
e) android verzió is ekkorra várhatónagyon jó lenne ha a héten jönne végre. ráadásul Blizznek is jó, hogy kevesebb goldot költsenek, inkább real moneyt. puff hirtelen kijön és a hype miatt nyílnak is a pénztárcák.
-
DjDanee87
addikt
válasz
pethYeti #23272 üzenetére
De ezzel tisztában van minden játékos aki részt vesz díjazott versenyeken, hogy ilyen a HS. Ha ez annyira zavarná őket mennének Magicet játszani (vagy mást, nem értek hozzá), ahol nincs ilyen. És tényleg sokmindenről tud a random dönteni a játékban, de mégis szép számmal nézik a versenyeket az emberek, tehát mégsem olyan rossz a helyzet. Ha tényleg csak coinflip lenne, nem lenne ennyire népszerű.
Ragna észrevehetőbb, de mi van ha druid eldob kezdésnél egy swipe, force, cenarius lapot és kap helyette black knight, savage roar, ancient of lore kezdést, topdeck cenariussal. Akkor ott nagy valószínűséggel kikapott és nem igazán tehetett róla. Ez benne van ebben a játékban.Ami érdekes lehetne, ha tournamentről kitiltanák mondjuk Ragnát (és esetleg még 1-2 sokat számító random lapot). Emlékszem még ESGNen volt mikor kitiltották tinkmaster + nat paglet, mert meccseket döntött el pl az hogy egyik ember húzott 5öt pagle-el,másik is kitette ugyanakkor de neki meg 1 lap jött fel, vagy 0.
-
F-ECT$
titán
válasz
pethYeti #22618 üzenetére
Érthető az álláspontod, szegény új játékosok lvl20-on olyanokkal találkoznak, akikkel nem kellene. Viszont ahogy Redcaster is rávilágított: ugyanannyi győzelmet szerez, mint amennyi vereséget. Emellett ha egy új játékos reális szintje mondjuk 15 a paklija és a tudása alapján, akkor előbb-utóbb úgyis eljut oda a win streak miatt.
-
Redcaster
őstag
válasz
pethYeti #22618 üzenetére
Értem, de mint írtam, csupán napi küldetésekkel nagyon nyögvenyelős a goldszerzés, és valljuk be, akármennyire is szomorú, jelent pillanatban ez a leggyorsabb módja a "gyors" pénzszerzésnek. Amint kitalálnak valamit, amivel kicsit is gyorsabban lehet goldot szerezni, nyomban átállok arra, hiszen elhiheted, én is unom már a gyengébbeket. Részemről is lezárva.
-
Redcaster
őstag
válasz
pethYeti #22614 üzenetére
Azt nem értem, hogy miért kell belekötni a másikba? Jól érzed ettől magad? Nem ismersz, nem tudod, hogy meddig jutottam el a játékban. De megmondom: 3 szezonban is lementem rank8-9 környékére. 1,5 hónappal ezelőtt eldöntöttem, hogy összeszedek x goldot, és ha összejön, akkor esetleg a golden herot is. Hogy milyen úton-módon, az legyen az én dolgom. Botozhattam volna, de nem tettem. Érdekes, a botok miatt nem volt ekkora háborgás, pedig az még a szabálytalan is. Tudtommal a HS szabályzatában nincs benne ez, hogy időmegtakarítás céljából ne lehessen herot/goldot farmolni rank20-on, hanem csak és kizárólag 10 alatt, ahol megegyező tudású játékosok vannak.
De ha esetleg benne van, akkor linkelheted mert kíváncsi vagyok rá. Dicséretes hogy megpróbálsz minél feljebb jutni, de én nem a constructed felé hajlok a játékban, hanem szívesebben arénázok. Tehát még mindig nem értem, mi a problémád vele. Ahol Te tartasz, ott valószínűleg már nem csinálnak ilyet, tehát még a hirtelen felindultságra sem lehet fogni azt, hogy leszóltál engem, hogy hogyan játszom... Szerintem mindenki foglalkozzon magával, és az éppen aktuális ellenfelével, ne pedig a másik szokásain.
-
zws
senior tag
-
-
pethYeti
addikt
válasz
pethYeti #22275 üzenetére
De ilyen az én "szerencsém" olyan legendet még nem nyitottam amit használni is tudnék, eddig antonidas amit lehet egyszer használni is fogok(bár baromi sok mindent kéne craftolnom egy control mage-hez szóval lehet ezt is betöröm). Ezek mellett még 2x nyitottam Captain greensking, 1x beastet.
Jah és tudom, ne sírjak ha legendet nyitok
-
whitezo88
nagyúr
válasz
pethYeti #22098 üzenetére
hát előre nem lehet tudni mi jön aza baj, most csináltam egy shamant is, 0-2 eddig, se storm, se feral, se fire/earth elem. tele van neutrallal, ja és hex sincs. ha valaki arénázni lát csapjon rá a kezemre, kösz. warlock 5. körében egy 9/9 voiddal köszöntött. (es sehol, csak lény van kézben)
mod: 0-3 the dream... és mind2 packban hulladékok voltak legalább. -
F-ECT$
titán
válasz
pethYeti #22072 üzenetére
Én is épp ezt akartam írni.
föccer: sámán deckben láttam már 1 és 2 dropot is (Argent Squire, Haunted Creeper), neked pedig az első valós lényed 3 manás. "Cserébe" még a szokásos 1 manás leszedésekből se tettél be mindent. 4-5-6 manás lényből van sok, tehát szerintem ez a deck maradt lassú, illetve olyan lények vannak benne, amikre nem feltétlenül van szüksége a sámánnak: Spellbreaker - ES, TBK - Hex.
-
DjDanee87
addikt
válasz
pethYeti #21819 üzenetére
Én mikor amerikai régióban játszottam kicsit volt napi quest warrior úgyhogy alig vannak lapjaim.Hasonló győzelmi arányom volt mint neked. Aztán úgy döntöttem hogy full aggro, idióta rush deck és bejött. Egyrészt gyorsak voltak a menetek és nem tartott sokáig ha vesztettem sem, de jóval jobb lett a győzelmi arányom is vele
-
DjDanee87
addikt
válasz
pethYeti #21714 üzenetére
Zoo-ba siphon, erről jut eszembe.
Tegnap nagyon megszivatott egy paladin. Én egy elég lassú control palával mentem (cairne, sylv, tirion, KelThuzad, 2 kodo, 2 blecher, 1 tazdingo). Mikor megláttam hogy pala vs pala, mondtam magamban, na ez egy hosszú, de érdekes meccs lesz. Erre úgy kezdett hogy coin haunted creeper, köv körben dupla Abusive Sergeant rá és pofán csapott. Első truesilver ütés is rám jött, a másodikkal már miniont szedett le. Mikor majdnem elfogytak a lapjai jött egy Divine Favor és elég rosszul álltam. De akkor is annyira rushra volt kihegyezve a deckje, hogy mondom ez tuti win lesz, csak egyszer fogjam meg a boardját. Sikerült is, 8-9. kör környékén kapott egy silencet a 2. haunted creeperje és végre letisztítottam mindenét, de sajna elég alacsonyra került a HPm. Erre mit rakott ki a rengeteg olcsó minion után? Tirion....
Meg tudtam ölni Tiriont, de mivel nem számítottam a póknál nagyobb silence targetre nem tartogattam Tirionra, ki rakná bele egy ilyen face rush deckbe. És emiatt nyert. Nem mondom, hogy egy jó taktika beletenni 1-2 nem oda való dolgot a pakliba, de tud meglepetéseket okozni.Zoolock is volt már hogy így szivatott meg. A szokásos zoolock minionok után jött egy Ragna, amire nem voltam felkészülve és megnyerte neki.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
pethYeti #21610 üzenetére
gondolom inkább nekem akartad írni, ha nem, akkor ez van.
nem tudom, te hogy szoktál gyakorolni, én nem abból tanulok, hogy nyerek, hanem abból, hogyha elrontok valamit. de gondolom te decklist alapján tökéletesen tudsz játszani minden paklival és még véletlenül sem követsz el ordas misplayeket, ami miatt pár meccs alatt simán visszacsúszol 3-at létrán. 5-10 meccs alatt ráérez az ember, tök mindegy milyen ellenfél ellen, aztán lehet menni rankedre, ahol meg rájössz, hogy ja, ez nem is játszható a metában. és akkor vagy visszamész casual módba, vagy nem játszod.
nem életcélom elvenni a kezdők kedvét a játéktól, a bejáratott deckjeimmel általában ladderezek, de egy olyan paklit, aminek nem ismerem a mechanikáját, nem rankeden fogok próbálgatni, mert szerintem pont erre van a casual.ahogy watto is írta, kifinomultabb matchmaking kellene.
-
F-ECT$
titán
válasz
pethYeti #21610 üzenetére
Ha rankeden a szintednek megfelelő helyen vagy, akkor ~50% a win rate. Tehát nem kell 20-at bukni, hogy megfelelő ellenfeleket kapj.
Casual: én sem értem, hogy miért itt botolnak, de gondolom csak a 100 goldra hajtanak, és úgy gondolják, hogy itt kevésbé jelentik majd őket. A zoo és egyéb fullos pakli meg azért megy oda, mert azt gondolja, hogy ott könnyebb lesz letolni a napit. Az is lehet, hogy olyan fullos paklival megy oda, amivel nem menne rankedre, mert épp nem olyan meta, de amúgy szeretne játszani az adott deckkel.
Szegény Jóska meg rank 25 és 20 között tud nyerni, oda nem buknak vissza azok, akik rank 15 felett végeztek az előző szezonban.
-
Watto1991
senior tag
válasz
pethYeti #21607 üzenetére
Menjenek rankedre, ott a szintjüknek megfelelő ellenfelet kapnak.
Amúgy szar ez a rendszer, kellene egy olyan, mint a LoL-ban, hogy nézi a lejátszott meccseid számát, eredményeidet (esetleg lapjaidat) és az alapján ad ellenfelet.Amúgy meg hiába van fullos decked , attól még játszani nem tanultál meg vele ... Bejáratott deckkel megyek rankeden, tanulni / questelni casual.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
pethYeti #21607 üzenetére
asszem talán két szezonnal ezelőtt volt az, hogy a casual konkrétan nehezebb volt, mint ranked olyan 10-ig, mindenki fullos paklival volt. most pl. én is ott próbálgatom a maly rugót, mert a classic varázsrugóhoz képest azért eléggé máshogy kell játszani, más lapokat kell benntartani, stb.
-
-
-
F-ECT$
titán
válasz
pethYeti #21471 üzenetére
Én is azt gondoltam, hogy triviális vele játszani, aztán kipróbáltam, és nagyon nem az.
Nekem legfőképp az nem tetszik benne hogy early gameben nem csinálsz semmit az ég világon csak vársz
Ez a többi control deckre is igaz lehet. Egy ramp druidnak általában nincs 1-2 manás lénye, egy pap meg sokszor csak healel az első körökben. A handlock tapelget, de néha már T1-től kell lényeket kijátszania, hogy legyen esélye (coin ancient, owl, farseer, drake, stb).Talán eggyel jobb a warrior, de nála meg sokszor a late game gyenge: ha nem jön fel Gromm, akkor nem sok burst van a kezédben. A legaktívabb control deck talán a sámáné, bár én inkább hívnám az összes sámán decket midrange-nek, mert nagyon ritka a 6+ manás drop bennük (max 1 db Al'Akir).
-
whitezo88
nagyúr
válasz
pethYeti #21024 üzenetére
mi más volt a kezedben? sose szabad "overextend"elni, ha van 2 óriásod, egyiket sokszor elég kijátszani, bár DW-nél ez is kisebb. Sose felejtem el mikor a DW-mre egy másik DW volt a válasz.. ahogyan azt sem, hogy a legend backes ellenfél az övével lazán belement a Vaporizebe
-
DaveNo1
veterán
válasz
pethYeti #20522 üzenetére
Én Ramp Druidba beépítem Handlock ellen a Poison Seeds-et. Late Gameben: Poison Seeds+Inner+KT elég value kombó lehet, ha voltak lenne neked is lényeid, ráadásul így le lehet takarítani a gianteket. 1 BGH és TBK kevés amúgy.
Yserat amúgy le tudják takarítani Siphonnal, vagy lemásolják, szóval az nem nyerő lap.
-
F-ECT$
titán
válasz
pethYeti #20519 üzenetére
Nehéz lesz megjósolni. Ha csak a control deckeket nézzük, akkor egymás ellen némelyik előnyben van némelyik másik ellen:
-Shaman > Handlock. (Ez mondjuk Naxx előtt volt főleg így, szerintem a Belcherek miatt nehezebb dolga lesz a Shamannak, mert nincs mindenre removalja.)
-Priest > Warrior.
-Pala > Warrior.
-Handlock > Ramp Druid.De ezek mellet én még várok Zoo-t, valamiféle Miracle Rogue-t (akár Leeroy, akár Malygos, akár valami új), Deathrattle Priest-et, Tempo Rogue-t, Secret Mage-t, Token Druid-ot.
Hogy ezek közül mi fog kiemelkedni, azt talán még senki sem tudja megmondani.
-
DaveNo1
veterán
válasz
pethYeti #20519 üzenetére
Jól összerakott palával üthető a Handlock, Priestből meg szerintem a deathrattle most erősebb, de a két SWDeath kevés egy handlock ellen, főleg úgy hogy Drakek ellen sincs semmi.
Shaman elég lutri, az a vicc, hogy sokszor a jó steamerek sem tudnak mit kezdeni a Bot-Seagiant shamanokkal.
-
salaam
senior tag
válasz
pethYeti #19981 üzenetére
Ne csessze meg, de ne akarjon már egyből legend lenni. Ha az ember azért játszik, hogy kikapcsolódjon, akkor arénázgat, questel, rankedezik és majd egyre jobb lesz. Ha meg hc játékos és másnap már legend akar lenni, akkor igenis bontson paklit. Nem mintha olyan sokba kerülne például egy olyan huntert összerakni amivel már r10 környékére játszva le lehet menni. És nem, senki nem lesz hátrányban, mert olyan lap úgysem lesz, ami 0 manáért megnyeri a meccset. Nézd meg a control warriort. Baromi sokba kerül, jó eredményt lehet vele elérni, de ha jó a lapjárás egy basic (értsd: legend nélküli) hunter megeszi reggelire. És így tovább.
Felesleges sírni a hátrány miatt, úgysem lehet tudni, hogy mit hoz a meta.Amikor én játszani kezdtem akkor a miracle rogue volt a király. Nekem meg nem volt annyi dustom, hogy csináljak egy normális miraclet. Hát csináltam egy sámánt, amivel élvezetes meccseket játszodtam, lementem r15-re és kész. Ha legend akartam volna lenni, bontottam volna 50-60 paklit és csináltam volna egy miraclet és lementem volna. De inkább jól akartam mulatni és izgalmas meccseket játszani.
Bocsánat, ha kicsit heves volt ez a post, csak ez pont egy olyan téma, ami iszonyatosan felhúz minden egyes alkalommal, mert a WoW-nál ugyanez volt és számomra teljesen játszhatatlanná tette a játékot a folyamatos engedmény, nerf és minden casualbarát reform. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
pethYeti #19986 üzenetére
"Még abban bízok hogy az új lapok felét ingyen megkapja mindenki."
Ennél sokkal valószínűbb, hogy a régebbi lapokat lehet megszerezni majd ingyen / könnyebben (pl. a mostani booster pack árát lecsökkentik). Szóval igazából az fogja legjobban megszívni, aki pont összeszedett minden régit amikor behozzák ezt a csökkentést (bár tippre még nem fognak ilyet meglépni majd a mostani kiegészítőt követő kiegészítőnél).Amúgy aréna továbbra is ugyanannyiba kerül mindenkinek, és ott teljesen egyenlőek a lehetőségek.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
pethYeti #19986 üzenetére
Jelenleg egyébként tényleg korrekt: volt Magic játékosokról olvastam, hogy átjöttek HS-ezni, összeraktak egy 1-2000 dustos paklit, majd 1 hónapon belül Legendek lettek.
Az új 100 kártya ezt megkavarhatja, és feljebb emelheti a belépési szintet, de bízzunk benne, hogy kitalálnak rá valamit, de a felét tuti nem adják oda ingyen. Én 1 packot várok, esetleg lesz még 1-2 új quest, amiért szintén pack jár, de sokkal több nem.
(Ötletem lenne a goldszerzés támogatására is, pl olyan quest 100-200 goldért, amit akkor kapsz meg, ha egy héten legalább 6 napi questet teljesítettél a 7-ből.)
-
fogtunder
nagyúr
válasz
én átérzem, hogy az újonnan jövő F2P játékosoknak ez gond, de te nem éreznéd igazságtalanságnak a másik végét, hogy aki már egy csomó időt/pénzt invesztált a játékba, az legyen ugyanazon a szinten, mint aki most száll bele? tényleg kirekesztő a meta az új játékosokkal, mert casualban is nagyon kemény dolgokkal találkozom folyton.
egyébként CCG-hez képest nem is kimondottan drága a Hearthstone.
(#19982) Mister_X: goldshire helyett argent squire, frostwolf helyett haunted creeper. az első pár körben fölösleges a taunt, utána pedig trade nélkül leütik őket, nem csinálnak semmit.
-
F-ECT$
titán
válasz
Megfordítva: aki beletett x órát, annak ne legyen előnye azzal szemben, aki most kezdte?
Az várható, hogy majd megkönnyítik a kezdők dolgát, azaz ha már nagyon nagy lesz a különbség a régi és új játékosok között, akkor a most még fizetős dolgok olcsóbbak / ingyenesek lesznek. (WoW-ban is egyre több kiegészítő kerül bele az alap játékba, és csak a legújabbakért kell külön fizetni.)
(Magicben ha jól tudom, akkor úgy oldották meg, hogy csak az elmúlt x hónapban kiadott kártyákkal lehet játszani, tehát sosem száll el nagyon a játékban lévő kártyák száma.)
-
F-ECT$
titán
válasz
pethYeti #19976 üzenetére
Hát az vagy játsszon sokat, vagy költsön rá pénzt vagy mindkettő
Egyébként aki az open beta óta csak questel / arénázik, már az is ingyen megszerezhette Naxxot, és emellett legalább 100-150 packot tudott mellette nyitni.
giorgio: szerintem van esély az idei megjelenésre, persze mivel Blizz, ebből lehet jövő tavasz is
Szerintem megpróbálják még karácsony előtt kiadni, aztán majd kiderül, hogy sikerül-e. Ha október végéig - november közepéig jön már konkrét infó 1-2 lapról, akkor van esély az idei megjelenésre, egyébként nincs.
-
F-ECT$
titán
válasz
pethYeti #19971 üzenetére
Szerintem lesz egy kis promo, mint Naxx-nál volt, tehát ha belépsz a megjelenés hónapjában, akkor kapsz ingyen 1 packot. Újfajta gold szerzés nem tudom, hogy lesz-e, mert hiába csinálnak új questeket, ha csak napi 1-et kaphatsz. Az esetleges Achievementek meg nem hiszem, hogy goldot adnának, mert a WoW-ban és a D3-ban sem adnak.
Egyébként akik anno öltek bele pénzt / sokat arénáztak, hogy meglegyenek a lapok, azoknak már elég sok goldjuk összegyűlhetett azóta, ha nem szórták el arra, hogy arany lapjaik legyenek.
eladta a házát is hogy boostereket vegyen
Ez meg túlzás, ha minden lapot pénzért vettél, akkor se nagyon költöttél 100e Ft-nál többet. Ami persze nálunk sok, de kicsit nyugatabbra ez kb 2 napnyi fizetés. -
-
xavix13
őstag
válasz
pethYeti #18955 üzenetére
Érdekes múltkor meg azt nyilatkozták hogy maga az adventure mód fejlesztése tartott sokáig, és a jövőben sokkal gyorsabban jöhetnek majd a kiegek. (Főleg így hogy csak lapok lesznek szerintem karácsony környéke bele férhet)
Más: So troll Kel'Thuzad
Funny and Lucky Moments - Hearthstone - Ep. 60 -
alpihun
senior tag
válasz
pethYeti #18599 üzenetére
black knight - maexxna csere megvolt, folytassam ezt egy rhinora (amit 3 másik kolléga szerint kivennem kellett) vagy snapjawra? szerintem kivárok egy savannah craftot
multi-shot helyett már bent van a haunted creeper
az arcane shot-ot meg egy következő craft trapra fogom cserélni, nagyon sokszor vettem már hasznát, nem tennék 4-5 manás lowdmg-sokhp cuccot helyette jelenlegösszegezve:
- maexxna csere savannahra, amint lehet, addig is legyen helyette rhino/snapjaw?
- arcane shot csere trapra, amint craftoltam egyetszerk: az arénát ingyen kipróbáljam csak hogy hátha összejön egy reward vagy a free entryt tartogassam későbbre amikor már ismerem is a játékot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Philips LCD és LED TV-k
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest