Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • salaam

    senior tag

    válasz pethYeti #19981 üzenetére

    Ne csessze meg, de ne akarjon már egyből legend lenni. Ha az ember azért játszik, hogy kikapcsolódjon, akkor arénázgat, questel, rankedezik és majd egyre jobb lesz. Ha meg hc játékos és másnap már legend akar lenni, akkor igenis bontson paklit. Nem mintha olyan sokba kerülne például egy olyan huntert összerakni amivel már r10 környékére játszva le lehet menni. És nem, senki nem lesz hátrányban, mert olyan lap úgysem lesz, ami 0 manáért megnyeri a meccset. Nézd meg a control warriort. Baromi sokba kerül, jó eredményt lehet vele elérni, de ha jó a lapjárás egy basic (értsd: legend nélküli) hunter megeszi reggelire. És így tovább.
    Felesleges sírni a hátrány miatt, úgysem lehet tudni, hogy mit hoz a meta.

    Amikor én játszani kezdtem akkor a miracle rogue volt a király. Nekem meg nem volt annyi dustom, hogy csináljak egy normális miraclet. Hát csináltam egy sámánt, amivel élvezetes meccseket játszodtam, lementem r15-re és kész. Ha legend akartam volna lenni, bontottam volna 50-60 paklit és csináltam volna egy miraclet és lementem volna. De inkább jól akartam mulatni és izgalmas meccseket játszani.

    Bocsánat, ha kicsit heves volt ez a post, csak ez pont egy olyan téma, ami iszonyatosan felhúz minden egyes alkalommal, mert a WoW-nál ugyanez volt és számomra teljesen játszhatatlanná tette a játékot a folyamatos engedmény, nerf és minden casualbarát reform.

Új hozzászólás Aktív témák