- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lm83
őstag
válasz
adrian360 #81598 üzenetére
Kíváncsi leszek mi lesz a fogadtatás, már eddig is zúgolódtak az interneten...
Én már a múltkor írtam, nem vagyok kibékülve, hogy eddig vártak vele.
Úgy voltam kieg megjelenéskor, majd először megvárom ezt, addig nem veszek pakkot. Dehát az ítéletnapig is várhattam volna így...
Sajnálták ezt a 15 pakkot még mellé adni, nehogy aztán ennyivel kevesebbet vegyél utána...
Szóval ez a fele tiszta blizzard...
Aztán majdnem egy hónap kuss után bejelentik, majd a bejelentés dátumát... megint a szokásos...
Utána jön a duma, hogy elég időt akartak adni a játékosoknak, hogy az új palikat próbálgassák... Vicc tényleg.Viszont amilyen két napos megjelenés előtti eseményt rittyentettek azon meglepődtem.
A kieg megjelenés előtt szokott lenni, egy napos final reval, most meg két napos.
Meg azért nem semmi nevek akiket összeszedtek, Toast, Kripp, Trump...
Azt gondoltam itt már nagy baj lehet, ha ennyit rááldoznak erre. Első napot néztem is, jó volt látni, hogy a "nagyok" is tudnak szenvedni, meg agyalni. Meg azért kijött, hogy kik "nagy agyak"Ma talán kipróbálom, de nincs nagy elvárásom. Azért régen biztos jobb lehetett, Karazan idején még nem játszottam, hogy fix lapokat kaptál. Nem pár pakkot, amire már nincs is szükséged...
-
grizlisandor
veterán
válasz
adrian360 #78799 üzenetére
Naga nerf nem izgat, mi az, hogy wild?
Az tény, hogy a Gigant-okkal szép kombót lehet csinálni HandLockban, Blz szórakozott vele, múlt hónapban talán, ~Turn6 kipakolt és az ellenfél ment a jobb alsó sarokba.
Spiteful, ártani nem ártott, leginkább a druidba játszák, kicsit bezavar a curvebe, mert én a 7 körben a DK-t szeretem kijátszani. Ettől ugyanúgy maradni fog a druid deck, az even spiteful decknek annyi.
Dark Pect, ezt ügy kellett volna nerfelni, hogy ahány hp-ja van a minionomnak, annyit gyógyít a hősön, de szerintem ez túl összetett szöveg lett volna a lapon, így csak felezzük a gyógyulás mértékét.
Possessed Lackey, ha megcsinálják a DarkPect nerfet megcsinálják, ahogy írtam, úgy nem kellett volna hozzányúlni a laphoz.
Call to Arms, rip even pala.
The Caverns Below, rip priestek. Ezzel a változtatással nem értek egyet, most már a priest dk kijátszása se takarítja le a boardot, egyszerűbb és életszerűbb lett volna odaírni, hogy a deckedben lévő minionok 5/5.Összességében nem hiszem, hogy lesz változás a metában, gyengíteni sikerült kicsit a T1 deckeket, és az even palát kinyírni.
-
rocket
nagyúr
válasz
Bloodreaver Guldan nerf is kellett volna, DP es Lackey nerffel a Warlock nem sokat gyengult.
Mana cheater Spiteful nerf egy vicc, T7-ben ugyanugy broken.Nem lett eleg drasztikus a nerf, tobb tier 1+ deck is jatszhato marad, es zero ujabb WW kartya fog bekerulni a metaba.
-
Frogged
aktív tag
válasz
A spitefull és call to arms nerfnek örülök, 5manáért 3db 1 manás-t kirántani nem akkora biznisz odd palában de murlockban még jó marad.
A dark pactnél szimpibb lett volna az a verzió hogy annyit healel ahány hp-ja van akit meg öl úgy talán nem kellet volna lackeyhez hozzá nyúlni.
Inkább Guldan hero powert kellet volna nerfelni 2damage 2heal-re. -
törölt tag
válasz
adrian360 #25060 üzenetére
értem köszi. akkor kukázom a srácot, szép kis summát ad.
őszintén szólva engem a mechmage vonal érdekel a leginkább, így arra szívesen költenék pár pontot. amit vettem magamnak karácsonyra hetes pakkot abba semmi se volt (sima, nem gvg). ezt pedig még a legelső bontások egyikével adta a játék. -
ígyvanferi
addikt
válasz
adrian360 #23756 üzenetére
Na, bár ez nem 729:1-hez esély volt, csak 216:1-hez, de azért mókás úgy meghalni, hogy az ellennek van lent 3 lénye, nekem 1, 3 hp-n vagyok miután üt mindennel, és lerakja a Mad Bombert, ami 3-szor fejbe lő.
Persze egy körrel később szinte biztos, hogy kampec, de akkor is. -
fogtunder
nagyúr
válasz
adrian360 #24000 üzenetére
sőt, a dupla shrinkmeister + pain szerintem még jobb kombó, egy madnessel.
(#24002) MikE008: nekem a madness + recombo túl manaigényesnek tűnik, eleve csak 3 attackos lényeket tudsz lenyúlni, ha mellérakod a shrinkmeistert, akkor az már 3 lap és 8 mana, lesz a végén egy 3/2, egy 2/3 és egy random lény, nekem valahogy nem szimpatikus, így is alig van damage a priest paklikban.
úgy látszik, közben szerkesztenek épp valamit, nem tudok belépni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
adrian360 #24000 üzenetére
A 2 madness és a recombobulator együtt alkotnak nagyon jó combot. Ugyanígy SW Pain. Meg ugye Shrinkmeister mindegyikkel. Ezeket hagyom amíg nem tapasztalom hogy rossz lenne.
Velent viszont lehet, hogy teljesen törlöm.Recombo egyébként is mocskos jó lap, de a madness miatt szerintem must have.
Egyébként: Amaz vs Trump van.
-
-
DaveNo1
veterán
válasz
adrian360 #23621 üzenetére
A strifecro féle mage pakli elég minion heavy, akár csak a molten giant, alex, twilight drake, ragna stb-t tartalmazo Hype féle mage deck, de a midrange secret mage is tartalmaz bőven miniont, pl belcher sylvanas, és cairne is befér. Mivel az echo 4 mana sylvanassal pl. egy körön belül kombózható.
Spell alapú mage szinte biztosra veszem hogy nem lesz, Freeze mage kb. most is halott, és a különböző tech lapok miatt még halottabb lesz (secret lopó lap, van jó pár lap ami az ellenfél spell kirakásából gyarapodik + rogue legend). Ha meg mech mage decket akarsz az alapból minion heavy lesz.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
adrian360 #23615 üzenetére
tutira lesz tempo rogue is, én azt várom leginkább, jó kombók lesznek (pl. auto barber + cogmaster's wrench), de Gazlowe is durva lesz rugóban, hogy van plusz 4 potenciális lap, ami triggereli. kár, hogy 0-ás spellekre nem izgul fel.
(#23618) F-ECT$: én Blingtront és a Foe Reapert kihagyom szerintem, inkább Gazlowe, talán Dr Boom és Toshley. Hemet mindenképp kelleni fog, ha marad a Hunter meta, márpedig maradni fog.
Malorne kellene, de először megvárom, hogy van-e értelme a druidnak, craftolni biztos nem fogom első körben.
A wee spellstopper szerintem elég hulladék, AOE ellen nem véd és nem permanens az effekt, csak addig tart, amíg lent van. OK tempó előny, de nekem nem tetszik, aztán lehet én gondolom rosszul.
ami nekem mindenképpen kell első körben, azok a warrior lapok és Vol'Jin,a többit meg majd meglátom, hogy egyáltalán mit sikerül bontani első körben, illetve mit hoz a december.
-
whitezo88
nagyúr
-
F-ECT$
titán
válasz
adrian360 #23070 üzenetére
A Sabotage nem szedi le az Ashbringert, ha Tiriont ölt. Pedig úgy eléggé jó lenne.
-
Yodamest
veterán
válasz
adrian360 #23060 üzenetére
Én is a secretet rühellem nagyon. Főleg, amikor olyan fegyver van nála ami secretre kap + durabilityt és mivel kirak vagy 5-6 secretet soha nem fogy el és agyonver vele.
Igen jó lenne, ha ezekre is pl hatna a silence, tehát lehetne magát a hőst silencelni, és ekkor eltűnne róla a secret. Ezzel kicsit behoznák jobban a silence használatát a játékba és a secret kártyáknak is lenne valami countere. -
ígyvanferi
addikt
válasz
adrian360 #22681 üzenetére
Az nem legend hátlappal jár, hanem egyszerű tény. Fogadd el, ha az ellenfeled warrior, akkor nála az axe a 2. körben. Viszont ha te vagy vele, kizárt. Ez olyan, mint hogy az ellen lock soulfire-je nem a másik soulfire-t dobja el, amivel nyer is. Viszont a tiéd azt vagy a doomguardot dobja.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
adrian360 #22667 üzenetére
late game-ben nem sokat ér, de hát akkor nem rakod ki, és ennyi, az első pár körben pedig annyira táp, hogy félelmetes és egy csomó aréna meccs az első 3-4 körben nagyjából eldől tapasztalataim szerint (az 5 flamestrike-os mage ellenfelek persze kivételek). az elsőt szerintem simán ki lehet venni, a többi már megfontolandó.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
adrian360 #22667 üzenetére
Papnál megtanítoottak az 5/6 manás, fájdalmas board clearre: Soulpriest, Chow (egy vagy kettő), CoH (5-10 sebzés hősbe, 4 minionokba), majd még egy CoH, ha maradt fent valami és még a mezei healt is be lehet iktatni, ha valamin lenne egyéb HP vagy Divine shield.
Ja, nem merek megesküdni, de kihat a soulpriestre is a +spell dmg.
-
NyalokAA
aktív tag
válasz
adrian360 #22580 üzenetére
Múlt héten 3db 12 winem volt , most hétfő-kedd-szerda buktam ~800 goldot
olyan draftokat kapok , hogy bepisilek a nevetéstől , de mikor jót tudok draftolni akkor is szétmákolnak valahogy
Ez van az rng most nem engem választott mosolyogni kell és tovább menni , ha meg nagyon felidegesít félre kell tenni pár napra az egész hearthstonet oszt csókolom. -
thesound
addikt
válasz
adrian360 #22456 üzenetére
Az szép, hogy az új packban csak 1 új kártya lesz. Azt írják több mint 120 új lap lesz, tehát a megfogalmazásból arra következtetnék, hogy maximum 129, azaz 12900 gold ha 100%-osan szerencsések vagyunk. Mivel ilyen nem létezik, mondjuk 20k goldból lesz meg az összes új lap.
Arra tippelnék, hogy rengetegen fognak arénázni az elején vagy nagyra fognak nyílni a pénztárcák.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
adrian360 #22456 üzenetére
Az aréna most már új pack-ot fog adni. - ennek mondjuk marhára nem örülök. Hiányzik még egy csomó epic, meg a legendek nagy része (és persze rare-ekből is). Lehetett volna választható is, hogy milyen pakkot adjon egy-egy aréna után. Mi van pl. azokkal, akik mostanában kezdik vagy majd csak a kieg. után? Ezek szerint nekik már nem is lesz opció, hogy arénázással gyűjtsék össze a kártyákat, a régiek miatt muszáj lesznek vagy a goldot pakkra költeni vagy igazi pénzt invesztálni bele (mondjuk ebből a szempontból nyilván érthető a blizz döntése, emiatt biztos sokan fognak pénzt költeni, csak hogy a régi kártyákat megszerezzék, még ha az újakat arénázással gyűjtik is).
-
fogtunder
nagyúr
válasz
adrian360 #22346 üzenetére
egy időben nekem is "szórta" őket, most már vagy egy hónapja semmi, bár nem is nyitottam sokat, mert gyűjtöm a goldot. handlockból nekem majd minden lényeges lap craft volt, nyitottam kb. 5 sea giantet, de moltent egyet sem, jaraxxust is a fölös arany lapokból csináltam meg két hete.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
adrian360 #22346 üzenetére
sokat kell arénázni meg én a tíz hónap alatt vettem azért packokat is. ami van:
a classosok között csak Velen nincs, simákból thalnos, golden cho, millhouse, tinkmaster, rivendare, murkeye, feugen, harrison, loatheb, stalagg, cairne, golden gelbin, hogger, illidan, maexxna, sylvi, beast, tbk, geddon, kt, ragnaros, alex, malygos, nozdormu, ysera.
többet többször nyitottam, párat craftoltam, egy idő után gyűlik a dust azért. -
pethYeti
addikt
válasz
adrian360 #21840 üzenetére
kb jelentése körülbelül. Nem mondtam hogy pontosan annyi, csak szimplán nagyon ritka hogy a mage ilyen szinten jobban húzzon mint egy hunter...
Biztos hogy a 3 caster több tapasztalattal rendelkezik mint én de attól még nyomik maradnak mert őrjöngenek hogy egy lock vs hunter meccset lock nyer.
És elnézést hogyha a barátaidat bántottam, többé nem teszem mert még elversz csalánnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest