-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz
Watto1991 #21609 üzenetére
casualban is a szintnek megfelelő ellenfelet kap mindenki. játékidő és meglővő lapok szerint. linkelitek folyton ezeket a gyökérségeket az ellenfelektől, én elég sokat játszok, még csak olyan ellenfelem sincs, akinek akármilyen lap hiányzik a deckjéből. najó hazudok, 20-ből 1x jön valaki egy saját maga által épített deck-el, de abból se hiányzik semmi, csak épp máshogy van felépítve. ha nem így lenne felépítve a játék senki sem játszana kb, mert unalmas lenne 10-ből 1 meccset nyerni. aréna az kész felüdülés ezek után, ott azért vannak kemény megjátszások az elején
-
pethYeti
addikt
válasz
Watto1991 #21609 üzenetére
De rankeden mit csináljak a fos deckkemmel,csak azért hogy könnyebben nyerjek nem fogok bukni meccseket hogy 20-as szinten majd farmoljam a wineket. Az lenne a jó ha ilyen küldire összetákolt paklik ellen Casualban nem full constructed deckkekkel találkozna az ember és mondjuk annak fele nem zoo meg shaman bot lenne. Mert itt is van csak tudnám minek.
És akkor szegény Jóska mit csinál ellenned full Basic deckkel ? Mert simán összerak vele. De neked milyen jó mert nem kell számolnod rankeden majd hogy Malygos meg Sin strike mennyit sebez, mert te begyakoroltad.
Semmit nem gyakorolsz azzal, hogy szar paklikakat elversz full contructed deckel, ezeket rankeden kell járatni, hogy az ember ráérezzen.
-
zws
senior tag
válasz
Watto1991 #21446 üzenetére
Nem a trap mennyiség a lényeg hanem a minőség. Így garantáltan azt a trapet húzza, amivel 2őt sebzel arcba. Az esetek nagy részében szükséged is van rá minden class ellen, mert vannak akik a trap hatására nem is támadnak, mert vagy boardot tisztítana, vagy nem akar életet veszteni(persze alacsonyabb életen). Na meg ugye rushra építesz
-
DaveNo1
veterán
válasz
Watto1991 #20028 üzenetére
Két tracking kuka, és helyettük Leeroy + még egy Buzzard, illetve egyik explosive helyett akár snake trap is mehet (ezekkel a változtatásokkal pont megkapnád az én belcher hunterem
)
A tracking azért kuka, mert veszélyes eldobni 2 vagy akár 4 lapot, simán bukó lehet emiatt egy meccs.
-
Zedz
addikt
válasz
Watto1991 #19864 üzenetére
Na igen, ez meg a másik. Amikor egy körben felhúz vagy 5 lapot, a te lényeid megöli a már fentebb leírt módszerrel, és ha nincs spell vagy charge-os lényed, akkor addig húzza a lapokat ameddig jól esik neki.
Kezdek gondolkozni azon, hogy elkezdek magel játszani, hero power megoldaná azt a dögöt.
-
F-ECT$
titán
válasz
Watto1991 #19765 üzenetére
Kb minden megvan, ami kell. Persze hiányzik 10+ legend, de egy Onyxiát vagy Hoggert nem hiányolok. Harrison hiányzik még, van is rá dust, de egyelőre nem tudnám berakni a deckjeimbe, így nem craftolom le.
Epic-ből is hiányzik 1-2 darab, de azok se hiányoznak. (Pl Pirate kártya még hiányzik, mert nem kaptam meg a Parrot-ot.)
Sirandrish: a 100 lapos kiegre gyúrok, számolgattuk, hogy a 100 laphoz kell kb 60-80 packot venni, és mivel nem tervezek pénzt áldozni rá, így goldból szeretném majd megoldani.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Watto1991 #15828 üzenetére
hát ez tényleg díjat érdemelne, ne foglalkozz az auctioneerrel
ok, hogy ha conceal van rajta, nem is feltétlenül tudod kinyírni (flamestrike előnyben), de akkor is.
(#15829) F-ECT$: nekem most éppen kiadja, csak azért sem váltottam paklit, pár nap után megint elindultam a dupla kombós druidával, 7 meccset nyertem zsinórban, fogtam 1 shockadint, 2 zoot, 1 aggro mage-et, meg 3 papot, bár ez utóbbiakat már majdnem csalásnak éreztem, annyira könnyen adták magukat.
-
whitezo88
nagyúr
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Watto1991 #15659 üzenetére
tegnap draftoltam rugót, kb az összes kulcslap hiányzott belőle, volt asszem 1 backstab me 1 evis és ennyi. most 2 winnél ellenfél rugónál sprint, 2 bs, si7, meg ami kell. rng gods... szétvert, hozzá se tudtam érni. olyan shaman deckel amiben van 2 es, 2 forked, stotm, 2 bolt, fire ele, 2 axe, 2 smith, earth ele+ancestral és barátai.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Watto1991 #15109 üzenetére
ezek sajnos szinte e leggyengébbek, vagy hunter, és imádkozz hogy sok beaster húzz beastmasterrel, pár trappal, vagy warlock, amivel ha szerencséd van zoo-t is lehet összepakolni. mentem 9-et már zoo-val amiben se taunt, se spell nem volt kb. de volt doomguard, argent, meg csomó zoo lény.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Watto1991 #15054 üzenetére
Bármit. Néha jól jön mert lehetővé teszi hogy úgy tradeljek, hogy nem hal meg 1 minionom vagy lehet pont az 1 extra attack kell 1 taunt leszedéséhez vagy ha végjáték van és rosszul állok akkor 1-2 taunt jól jöhet adott esetben. Legutóbbira példa. Ez ilyen oldschool midrange hunter deck, néha tényleg fölöslegesen van a kártya a kézben, de sokszor meg nagy segítség. Igazából rég nem nyúltam a deckhez, nem foglalkoztam vele hogy lenne-e valami jobb helyette.
-
whitezo88
nagyúr
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Watto1991 #14756 üzenetére
bad manners, indító hsz-ban van egy szótár.
más: gondolkoztam hogy lehetne "javítani" azon, hogy nem ötösével jöjjenek a zoo-k meg a rush deckek. nézné az MMR azt is, hogy mely classok ellen voltunk legrégebben. így ha warlock ellen nyomtuk, akkor következőleg nem azt adná be, max akkor ha az van csak szabad és hozzánk illően. persze attól még warlock lesz arányaiban több, de nem egymás után 3at adna be. így a játékosok is változatosabb játékkal tudnának játszani.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Watto1991 #14275 üzenetére
ne törd be őket ha nem muszáj. malygossal lehet jó rugó decket csinálni, harrison meg controlokba jó. shaman, rugó ellen sokat számít nagyon! én már Jaraxxus ellen is pattintottam egyszer rankeden, de annál már számít, nehogy túlhúzd magad. de harrison jobb mint maly.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest