- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sturdiridge #51382 üzenetére
én ezt használom, egész szépen lehet vele nyerni. a shadowboltot mondjuk cseréltem Ragnarosra, mert nem igazán csinál semmit.
(#51392) MikE008: dicklistát tudsz linkelni? hirtelen nem nagyon találtam frisset google-ben.
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz
Sturdiridge #51382 üzenetére
-
salaam
senior tag
válasz
Sturdiridge #50934 üzenetére
Deckhand+Faceless kombósat játszok, de amúgy matchup függő. Controlok ellen ez jobbnak tűnik.
-
P. úr
tag
válasz
Sturdiridge #50315 üzenetére
-
h3lios
addikt
válasz
Sturdiridge #50001 üzenetére
Mert a Blizzardnál Fuck logic van és az eddig is épphogy meta murloc paladin decket gyakorlatilag kicsinálták a warleader kirakásával. Ezt megfejelték 1 szemét új murloc epiccel, szóval csak össze vissza foglalkoznak vele.
Az egyetlen logikus magyarázat, hogy a feltételek most már nehezebben teljesülnek. Ha belegondolunk, hogy minden murloc meg kell hozzá legyen pár év múlva nagyon sokba kerülhet. Már most is jött hozzá + 1 epic a paladin részéről + pár neutral lap is. Szóval ezt akarták elkerülni...
-
F-ECT$
titán
válasz
Sturdiridge #50001 üzenetére
Mert túl erős.
-
h3lios
addikt
válasz
Sturdiridge #47944 üzenetére
Itt van, Eadric helyett most Enter the Coliseumot játszok, nem számít rá senkit, és Aldorral rohadtul kombózik.
-
saen
veterán
válasz
Sturdiridge #47819 üzenetére
7 run, 61 win után vége, már nincs esélye. Valszeg nem is próbálja tovább.
-
saen
veterán
válasz
Sturdiridge #47819 üzenetére
Kolento nem aréna player, szóval szerintem nem. Most priestet nyomja, elég szarul áll, ezen valszeg elbukja.
-
saen
veterán
válasz
Sturdiridge #47730 üzenetére
Jelenleg itt tart:
12/1 (Paladin), 12/0 (Warlock), 6/3 (Druid), 8/3 (Mage), 6/3 (Warrior), 12/1 (Hunter)56-nál jár 6 után, 44 kéne neki a maradék 4-ből, erre azért kicsi az esély. Elvileg ma este folytatás.
-
saen
veterán
válasz
Sturdiridge #47122 üzenetére
Én nézem, épp battlecry mage-et játszik, de nekem úgy tűnik, hogy megy a snipe rendesen, mert nagyon szépen körbejátszák a kezét mindig
-
válasz
Sturdiridge #45720 üzenetére
Dehogynem.
-
csoki
senior tag
válasz
Sturdiridge #45720 üzenetére
dehogynem, ott mindent lehet ahogy eddig
-
saen
veterán
válasz
Sturdiridge #44160 üzenetére
Szerintem nem. Teljesen nem tűnt el, találkoztam párral ebben a hónapban is, meg Fibonacci rank 1 legend volt az előző hónapban, de a titok az a nagyon metára szabott lista. Máskülönben életképtelen, tömegek meg nem fogják jól játszani. Új tartalom megjelenéséig vagy nerfig szerintem nem várható nagy változás, inkább csak kisebb elmozdulások.
-
Redcaster
őstag
válasz
Sturdiridge #43303 üzenetére
Szívesen, grat
-
Redcaster
őstag
válasz
Sturdiridge #43299 üzenetére
Ehhez hasonló deckkel nekem sikerült elsőre. Annyi, hogy mivel nekem nincs Vol'jin, illetve csak 1 bgh és egy lightbombom van, így azok helyett 2 pandával játszottam és Harrison nem kell bele, én KT-t raktam helyette.
-
Klemice
senior tag
válasz
Sturdiridge #42177 üzenetére
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sturdiridge #41776 üzenetére
Kísérletezgetek Reno palával, még alakítani kell, mert "kevés a heal" (nem jönnek fel hamar vagy drágák) vagy a tempo fogy el. De most átpártolok ideiglenesen Alleriára.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Brode epp nemreg irta hogy ez nehezebb feladat a fejlesztesnel, foleg az eroforrasigeny miatt (folyton algoritmust kell futtatni ha huzol vagy mas tortenik) es nem is dolgoznak ezen most.
-
Man0gatya
aktív tag
válasz
Nem
-
pachito
őstag
válasz
Sturdiridge #41552 üzenetére
Golden legendaryt soha többet nem kraftolok el...volt 2, mindkettőt bezúztam (és megbántam) még anno bétában mert alig volt lapom, mostmár 'megengedhetem magamnak' őket.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sturdiridge #38423 üzenetére
ha ezekből egyik sincs meg, akkor Ysera elég egyértelműen, bár az utóbbi hónapokban max control warriorban láttam priesten kívül, de ennek legalább megvan az esélye, hogy másba is befér. Vol'jint a kutya nem használta TGT előtt, paletress meg egyelőre nem is tudjuk, jó lesz-e hosszú távon.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Sturdiridge #38408 üzenetére
Zetalot legend 3-ig(?) ment vele azt hiszem. Én még nem mondok róla véleményt, de nagyon élvezetes.
Az tetszik benne, hogy sokat tudsz húzni. Ha esetleg későn jönne feal a clear, annyi heal van benne, mint az állat. E mellett kár hogy auchenaiból csak 2-t lehet belerakni.
Ebbe a deckbe nem kell annyira Ysera szerintem, mint abba amit korábban használtam. Még talán egyszer sem raktam ki
-
F-ECT$
titán
válasz
Sturdiridge #38299 üzenetére
Nem. 1 hálózaton kell lennetek.
-
thesound
addikt
válasz
Sturdiridge #38297 üzenetére
3, de a nyerés nem feltétel.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sturdiridge #38186 üzenetére
Alig, alig. A secretes pala nagyon tré. 4 tauntal játszom, meg 2 bashal, 2 brawlal. Így kb 50% a win talán kicsit több. Dragon pléhbános ami most jó controll.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sturdiridge #38186 üzenetére
Semennyire.
-
SLYM
veterán
válasz
Sturdiridge #37482 üzenetére
Flamewalker-re alapoz. Én még loathenet, boomot, meg antonidast használok bele, a tôbbit a Google is kiadja
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sturdiridge #36313 üzenetére
lehet megpróbálkozok én is vele este, de tegnap annyira felkúrt a constructed, hogy inkább kezdtem egy XCOM enemy within kampányt Classicon Ironmanben, mert az sokkal kevésbé frusztráló.
(#36316) szalontai: miért gondolják emberek azt, hogy millhouset, mint kártyát meg kell tartni?
-
DaveNo1
veterán
válasz
Sturdiridge #36034 üzenetére
BOTS ARE EVERYWHERE
-
sztanozs
veterán
válasz
Sturdiridge #34212 üzenetére
Igen, ott is lehet - le is nyomtam most egy wizard 6 wines quest-et...
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sturdiridge #33924 üzenetére
ezzel nem is lenne baj, bár a gang boss képessége akkor aktiválódik, mikor sebzést kap és nem deathrattle, de akkor meg Malgánisz mi a rákért nem volt megfagyva?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sturdiridge #33898 üzenetére
nekem már van majdnem 3K, de legalább meg kellene duplázni, mire kijön. sajnos volt most pár szar aréna draft zsinórban, azok meg nem sokat segítenek, mert nem pack kell, hanem gold.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sturdiridge #33896 üzenetére
Passz, de elvileg kártyás jön az eddigi minta alapján.
-
zolka95
őstag
válasz
Sturdiridge #33027 üzenetére
hol van ez a szám?
-
oba
addikt
válasz
hol?
nem látok semmi számot a kép közepén...
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Nálam mindig ugyanannyi maradt eddig. (383)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #32975 üzenetére
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sturdiridge #31785 üzenetére
Nem volt időm játszani, úgyhogy egyelőre ugyanez
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #31146 üzenetére
zoo-val, tojással, dr lényekkel.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sturdiridge #31061 üzenetére
Sokkal menőbb, ha te is sebezhetetlen vagy
-
netpeti98
addikt
válasz
Sturdiridge #31056 üzenetére
Anno megcsináltam az összeset rögtön amikor kijött, kicsit mazohistának éreztem.
A BRM-ből 2 boss ha megvan HC-n, neki kellene már ülni egyszer és kimaxolni ezt is. -
szilva01
őstag
válasz
Sturdiridge #31054 üzenetére
En meg meg se vettem.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #31054 üzenetére
szinte mindenki, de csak a hátlapért szerintem nem feltétlen éri meg szívni, lesznek NAGYON szopatós HC-k (Noth, Grobbulus, 4horsemen, Sapphi és KT, csak párat említsek.)
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #30975 üzenetére
én 1 éve csináltam ilyet
akkor poén volt, most nemigen, mivel SF se fér már bele, nemhogy Maly...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sturdiridge #30975 üzenetére
Legaláb lethal?
-
netpeti98
addikt
válasz
Sturdiridge #30928 üzenetére
Ha jól emlékszem lowon régebben is volt egy 30 FPS korlát.
-
Hujikolp
őstag
válasz
Sturdiridge #30860 üzenetére
Az előzőt 13-as szinten zártam. Nekem megfelelő
-
törölt tag
válasz
Sturdiridge #30706 üzenetére
Ezmiez?
-
efge
aktív tag
válasz
Sturdiridge #30676 üzenetére
5000 dollár [link]
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sturdiridge #30605 üzenetére
Szerintem mindenki a fiúkkal akar játszani. Engem be se engedett.
Ezért kell az na acc. -
Sturdiridge
tag
válasz
Sturdiridge #29298 üzenetére
hát jobb meccsekre számítottam, elég hamar lenyomták.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
Sturdiridge #29262 üzenetére
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #28754 üzenetére
miért ne lenne az? control deckbe képzeltd el, pl warriorban mire kijátszod vagy 6-7 lapod. Vagy druid kombó 7. körre?
-
DaveNo1
veterán
válasz
Sturdiridge #28488 üzenetére
valami noname játékos vs egy retard noname játékos
-
thesound
addikt
válasz
Sturdiridge #28189 üzenetére
+1 Boom-ra. Meg ha egyszer eléri a nerf, akkor teljes áron tudod törni. Igaz mintha azt olvastam volna, hogy nincs a nerf listán jelenleg.
-
tretyak
aktív tag
válasz
Boom, de én most már megvárnám a BRM-t.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Boom szinte mindegyik deckben musthave, harrison inkább csak controlba.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Sturdiridge #27608 üzenetére
Most a mech mage hozta az áttörést, elődöntőben a druid.
Rogue - Druid
Rogue - Hunter
Mage - Hunter
Mage - Handlock
3-1 -
Gyuri27
félisten
válasz
Sturdiridge #27124 üzenetére
Nem szokott gondom lenni. Nem kell etetni a brawlt.
Aki gyakorolni akar mage ellen nyugodtan felvehet.
-
SLYM
veterán
válasz
Sturdiridge #27083 üzenetére
én még a régi legend deckemet használtam, azóta tettem bele 2 új lapot az undertaker nerf miatt. 1 highmane és az a 7/7 és 2 1/1 robbanó baszásos új legend lapot. eléggé hasít így a deck
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #27083 üzenetére
paladin, druid, mechmage, midrange warlock, facehunter, ezek mind működnek normálisan.
BTW valakinek nincs kedve párat random deckezni? GVG óta még több a fun random. Autofill, aki nem vágja, minél nagyobb a collection annál jobb.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Sturdiridge #27007 üzenetére
Szerintem az a Fatigue mage, keress rá neten.
Mister_X: Ma néztem Massant arénában, ellenfél Pap legjobb minionját másolta ki boardra Mind Gamessel, Vol'Jin-a volt meg csupa jó lap, de túl greedy volt, és ahelyett hogy saját magát healelte volna low hp-n, inkább nagyképűen a minionjait healelte, és pont ez lett a veszte mert top deckkel pont nyert Massan. Rég láttam már ekkora idióta játékost.
A lényeg, hogy van az a szint, ami alatt nem érdemes foglalkozni a szürkeállománnyal, afelett meg RNG + lapjárás.
-
salaam
senior tag
válasz
Sturdiridge #26848 üzenetére
Doktor Balanced
szerk.: szép játék volt amúgy
Grat. a nyertesnek!
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sturdiridge #26807 üzenetére
nem is ez volt a kérdés
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sturdiridge #26804 üzenetére
van decklisted? csak hogy tudjam, mi vár majd este.
-
netpeti98
addikt
válasz
Sturdiridge #26804 üzenetére
Módosított a múltheti felálláshoz képest valamit? Azt még a múlthéten lekapni az egyik stream felvétel elején, tegnap össze is raktam.
-
netpeti98
addikt
válasz
Sturdiridge #26802 üzenetére
Melyiket? A Huntert?
-
ZS3NI
őstag
válasz
Sturdiridge #26714 üzenetére
16
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sturdiridge #26703 üzenetére
Jarraxxus, szerintem.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sturdiridge #26656 üzenetére
azt nyered, hogy végre nem a rákos ebolán kell magad átverekedni
ezen kívül a játék élménye, némi önbecsülés és egyéb pénzben nem mérhető dolgok. mivel nincs nevezési díj, fődíjat is nehéz kiállítani.
-
opzozi
tag
válasz
Sturdiridge #26249 üzenetére
Majd alakul még, mindenki keresi a helyét.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sturdiridge #26233 üzenetére
A világ legjobb játékosa. De ha épp nem akkor az első 3-ban van.
Massan meg monjuk az első 20-ban. Nem meglepő hát. -
DaveNo1
veterán
válasz
Sturdiridge #26229 üzenetére
Well Met in real world!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sturdiridge #26229 üzenetére
Justice!
-
Ps Vita
őstag
válasz
Sturdiridge #25739 üzenetére
Szerintem ez meg simán KT,
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Sturdiridge #25739 üzenetére
Nem tudom mi a KC, de még egy Cairne sose baj.
-
Ps Vita
őstag
válasz
Sturdiridge #25737 üzenetére
Cairne
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sturdiridge #25569 üzenetére
Lenyomtam hét menetet, öt huntard, két handlock (egyiknél amúgy nem volt Jarraxxus, lapelfogyásig mentünk), nekem két küldim van egy 2 és egy 5 wines pala/priest.
Lehet visszatérek priesthez miután kraftoltam egy GvG-s lapokkal megáldottat.
Csak az egyik tard lett megverve.
-
ZS3NI
őstag
válasz
Sturdiridge #25569 üzenetére
sz*patás
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #25475 üzenetére
azt én is néztem... nem is értem hogy lehet ilyen deckkel menni a sok zoo ellen, 2 BGHje is volt.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #25421 üzenetére
most én vesztettem 2-t... handlock dupla healbot, aztán druid, aki felhúzott 6 kör alatt 2 swipeot wrathtal...
aztán mechmage... remek a matchmaking. én folyton zoot kapok ha arra érzékeny deckel megyek. dupla annoyotron, blastmage...
mod: nem vagyok sokkal lejjebb, ez 14.
-
törölt tag
válasz
Sturdiridge #25331 üzenetére
én letöröltem.
tanulás szünetében szoktam játszani, meg esténként. arra viszont nincs szükségem, hogy jobban felb*sszon agyilag, mert nem azért csinálnám. hányingert kapok, hogy konstans olyan ellenfeleket dobál be akikkel nem tudok mit kezdeni.
-
törölt tag
válasz
Sturdiridge #25317 üzenetére
én nem tudom mi alapján szelektál ellenfelet a gép.. elvileg cirka 20 millió játékosuk van, ha ezt nagyon nagyvonalúan leosztogatom se lesz kevés az én szaros 20-as szintemnek megfelelő képességű ellenfél. viszont nem kapok mást már harmadik napja csak priest-et... haverom dettó. tömve olyan legendary kártyákkal.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #25317 üzenetére
casualon meg hunter-ctrl warrior-mechmage(most zsinórban 2) dömping...
mill druiddal szórakozom de így vicc. amúgy se érzem erős decknek.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #25161 üzenetére
el se hiszem, kb 3 hétig kb rank5 körül volt, semmi konzisztencia nincs benne mert félig handlock félig demon, mégis bejött neki, most is tudott 2x moltenezni, amivel a huntard nem tudott mit csinálni, kemény.
a múltkori az 99% boost volt. de innen tényleg nincs kifogás, ha Athene egy ilyennel legend tud lenni, másnak se lehetetlen
(jó kellett neki vagy 450 win de akkoris)
-
DaveNo1
veterán
válasz
Sturdiridge #24868 üzenetére
Milyen mechzoo? Amiket neten láttam mind nagyon lassúak a hagyományos Zoo deckekhez képest, az pedig nem válik a Zoo előnyére.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #24868 üzenetére
én gondoltam játszok kis laddert ma, de kapcsoltam Athene streamet szórakozásképp és éppen egy hunter verte el úgy hogy t1 UT+WS, t2 hoarder, stb stb, és hiába tudta kirakani Malganist t5ben hogy még tauntja is maradt, szétverték (ekkorra 5 hp-ja volt csak). Ezzel emlékeztettek mennyi rák van a ladderen, így szerintem ma is elmarad a játék. Sajnálom hogy hónapok óta csak erről szól a ranked, és szerintem nem is fog változni. Egy reddites elmélet szerint azért mert Naxxos az UT, és kiszúrnának azokkal, akik a cancer deckek építéséhez vették meg akár pénzért (ha megnézzük, eddig egy Naxxos lapot sem nerfeltek, pedig mintha Loathebről is lett volna szó 6-6/6-ra változtatásáról, UT-ről pedig már többször kijelentették, hogy figyelik, de nem tervezik nerfelni. Ne is...). Amúgy az milyen lenne ha pl 45 HP lenne a kezdő élet? Máris lassulja a játék és gyengülnének a rush-face deckek, a többi viszont nem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sturdiridge #24845 üzenetére
Max kapja. Ilyen szintű játékosok nem fizetnek semmiért. Ált a vasért, székért stb-stb se.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sturdiridge #24843 üzenetére
P2W ultra e-penis cardback [link] elég nehéz amúgy megszerezni, azt is hallottam hogy lehet eladni is (mert talán kód), marha sok pénzért.
itt is van infó [link] NA only hivatalosan. fősulisoknak ott, akik ebben bennevannak. Amaz egyik sem, ahogyan pl MagicAmy sem tudtommal, pár napja volt verseny és erről beszélgettek Frodanék cast közben, elmondta hogy még ő se tudott szerezni pedig amerikai és nem senki HS-ban.
-
zws
senior tag
válasz
Sturdiridge #24771 üzenetére
[link]
Mivel nincs Al'akirom, így bekerült a bloodlust, ami teljesen beleillik a deckbe. -
arni1
aktív tag
válasz
Sturdiridge #24494 üzenetére
hozd létre manuálisan, másold be és menni fog.
szerk.: rootoltam, dpi-t állítottam, mindenben előjött a tablet verzió de a játék nem úgy ismeri fel
-
DjDanee87
addikt
válasz
Sturdiridge #24437 üzenetére
Én tegnap is rengeteg mech mage-el találkoztam. Ki is kaptam 90%ban tőle. Igaz shaman 5 win küldim volt és nagyon gyenge a shamam deckem, sok lap hiányzik belőle.
-
thesound
addikt
válasz
Sturdiridge #23991 üzenetére
Ez most valami divat, hogy mindenki kivárja a forduló utolsó három másodpercét és akkor lép?
Ez már a harmadik ilyen egyhuzamban. Persze ha én is kivárom 4-5-ször akkor már hajlandó gyorsabban lépni.
Bot? -
pachito
őstag
válasz
Sturdiridge #23991 üzenetére
Napot már tudjuk, az évet még nem
-
pachito
őstag
válasz
Sturdiridge #23743 üzenetére
Tévedés, ha a 8.i patch után fejezi be az arénát, automatikusan GvG pack jár érte.
-
adrian360
őstag
válasz
Sturdiridge #23623 üzenetére
igen ő megkapja annak a lénynek a hp-ját, és a másik lénynek meg kettő hp-ja lesz
-
DaveNo1
veterán
válasz
Bármelyik másik lénnyel megcserélheted. Például az ellenfél 8/8 ragnájával, és akkor Vol'Jin 6/8 lesz Ragna meg 8/2
-
whitezo88
nagyúr
válasz
pontosan így. Ha egy giantra aktiválod VJ lesz 6/8 az meg 2 életes.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Sturdiridge #23219 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest