Hirdetés

2019. február 23., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#651) Cranium válasza thEndeR (#650) üzenetére


Cranium
(kvázi-tag)

Olvastam ilyen problémákról, ajánlották, hogy írj egy ticketet megkérdezve, hogy benne-e vagy az Opt In-ben. Amúgy most a Blizzard nem osztogat béta kulcsot e-mailen keresztül, mivel szerver bajok vannak, szóval max. giveaway-eket kell keresned. Én is úgy nyertem a béta kulcsot.

(#652) thEndeR


thEndeR
(tag)

Már tudom mi a baj. :D Nincs egy eredeti blizzard játékom se. :(

Hasta el final, ¡Vamos Real!

(#653) Gyuri27 válasza thEndeR (#652) üzenetére


Gyuri27
(PH! félisten)

Nekem van.
Hs béta kulcsom viszont nincs. :O

Itt abszurdisztánban mindenki olyan okos. A kecskenyájak meg szűzen maradnak. Kappa

(#654) D4v3 válasza thEndeR (#652) üzenetére


D4v3
(őstag)

Ez nem kizáró ok.

(#655) Wolverine válasza killerjohn (#647) üzenetére


Wolverine
(PH! félisten)

Szerintem érdeklődd meg a Blizzardnál, hogy a meccsek naplózására írhatsz-e programot. Ez olyan feature, aminek sokan örülnének, és megvalósítástól függően nekik is hasznos lehetne...

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#656) kovsol válasza D4v3 (#654) üzenetére


kovsol
(PH! félisten)

Pedig régen bétára azok jelentkezhettek akiknek volt játékuk is. Régen a wow trial is elég volt ennek a kijátszára.

May the Force be with you - facebook.com/KovsolPhoto

(#657) thEndeR válasza D4v3 (#654) üzenetére


thEndeR
(tag)

Viszont így nem tudom kiválasztani a beta profilnál a hearthstone-t.

Hasta el final, ¡Vamos Real!

(#658) ígyvanferi válasza thEndeR (#657) üzenetére


ígyvanferi
(PH! kedvence)

Izzíts be egy starter WoW-ot, hátha még mindig működik, amit kovsol írt.

[ Szerkesztve ]

(#659) Sident96 válasza Wolverine (#655) üzenetére


Sident96
(tag)

Az a helyzet, hogy ez szerintem rengeteg embert érdekel. És én személy szerint nagyon hiányolom a közösségi funkciókat. 15 perc alatt összedobok egy grafikus felületű chat-et, nehogy már ezt ne tudják... Ez nagyon fájt. :c Remélem ilyen dolgokat pakolnak majd bele bőven. Nem szeretném, hogy ilyenen bukjon el a játék.

(#660) killerjohn válasza Wolverine (#655) üzenetére


killerjohn
(PH! addikt)

Ezt rögtön felejtsd el, már megkérdezni is felesleges. Ők nem fognak rá API-t vagy valami plugin rendszert fejleszteni az én két szép szememért, a játékaik memóriájának olvasását pedig tiltják.

Nem az a kérdés, hogy megengedik-e, hanem hogy mi a közösség véleménye róla :U

D3-HUD: http://www.ownedcore.com/forums/diablo-3/turbohud/

(#661) D4v3 válasza thEndeR (#657) üzenetére


D4v3
(őstag)

Ez elég fura, mert az eredeti accom mellé csináltam két tök újat is és mindkettővel be tudtam jelentkezni anno a bétára.

(#662) ollie válasza Sident96 (#659) üzenetére


ollie
(MODERÁTOR)

Biztos, hogy direkt nincs chat benne játék közben. Amúgy a haverlistán levő emberekkel tudsz most is chatelni.

***

(#663) adrian360


adrian360
(őstag)

Biztos van valami indok, csak nagyon érdekes hogy nincs.
Ha már van battle.net rendszer, akkor ne csak arra használjuk hogy a barátainkal csevegjünk (ami itt elég átláthatalan szerintem, az sc2-ben lévő felület sokkal jobb. ez a szövegbuborékban feldobom az üzenetet, hát .. ) és nincsenek grouppok csatornák, nincs obszerver mód, nincs replay stb stb. ezek mind hátráltatják hogy valami e-sport formája legyen a játéknak, egy szimpla heti versenyt kínszenvedés lenne levezetni most.

https://initiativeq.com/invite/SGzEayC3Q

(#664) Tnil válasza adrian360 (#663) üzenetére


Tnil
(tag)

Én olvastam valami olyasmit, hogy azt nyilatkozták a Blizzardosok, hogy azért nincs játék közbeni chat az ellenfelek között, mert csak elvenni a játék pörgősségét, ha az írással lennél elfoglalva.

(#665) adrian360 válasza Tnil (#664) üzenetére


adrian360
(őstag)

ez azért nagyon lol, egy sc2-ben ahol minden apm számít azért van chat :)

https://initiativeq.com/invite/SGzEayC3Q

(#666) Ereshkigal


Ereshkigal
(őstag)

Én megelégednék azzal, ha kicsit még bővítenének az emote-okon.

cli; hlt

(#667) DjDanee87 válasza adrian360 (#665) üzenetére


DjDanee87
(PH! addikt)

jó de abban van olyan játékmód is (már amennyire tudom) amit csapatban játszanak, és azért valahogy nem árt kommunikálni. Itt viszont egyedül játszol valaki ellen, aki az ellenséged. Vele meg nem sok megbeszélni valód van igazából.

(#668) Cranium válasza thEndeR (#652) üzenetére


Cranium
(kvázi-tag)

A Hearthstone bétára jelentkezéshez nem kell birtokolni Blizzard játékot. Csak akkor kell, hogyha részt akarsz venni a Starcraft, vagy WoW bétájában.

Itt a válasz egy Blizzard alkalmazottól

Viszont érdemes nézni giveaway-eket. Én így csináltam: Google: Hearthstone beta key giveaway, keresés "Az elmúlt 24 órában".

[ Szerkesztve ]

(#669) D4v3


D4v3
(őstag)

Lehet hülye vagyok és itt linkelte valaki, de a team liquid fórumon készülőben van egy egész jó sorozat, aminek 2 része már fel is került. Érdemes elolvasni.
Itt

(#670) D4v3


D4v3
(őstag)

Questing adventurer és a rogue deck :D :D

[link]

(#671) Wolverine válasza Sident96 (#659) üzenetére


Wolverine
(PH! félisten)

Direkt nincsen chat. Ha jól emlékszem, azzal indokolták a mellőzését, hogy ne lehessen trollkodni az ellenféllel szemben.

#663: miből gondolod, hogy e-sportnak szánják a Hearthstone-t és nem egy casual játéknak, amivel bármikor leülhetsz játszani mondjuk egy órát?

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#672) adrian360 válasza Wolverine (#671) üzenetére


adrian360
(őstag)

a casual és a verseny mód bőven elfér egymás mellett, mint az összes blizzard játékban. a PvP rendszerből kifolyólag természetes igény egy verseny mód megléte

https://initiativeq.com/invite/SGzEayC3Q

(#673) P00By válasza D4v3 (#670) üzenetére


P00By
(PH! nagyúr)

Állat :D

(#674) Wolverine válasza adrian360 (#672) üzenetére


Wolverine
(PH! félisten)

Hiába lesz rá igény, ha a Blizzard nem támogatja :) Tudtommal a HS-t casual játéknak szánják, ellentétben pl. a SC2-vel.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#675) P00By


P00By
(PH! nagyúr)

Most már tényleg tele a faxom az arénával! :((( Hogy a pitsába raknak kezdő emberek össze olyan paklikat, h az egész party alatt nem tudok semmibe sem beleszólni :U Nekem hasonló kombókra lehetőségem sincsen, fel sem ajánlja....

Költői persze, tudom szar paklit rakok össze.

[ Szerkesztve ]

(#676) Rage47 válasza P00By (#675) üzenetére


Rage47
(PH! addikt)

dettó

(#677) Wolverine válasza P00By (#675) üzenetére


Wolverine
(PH! félisten)

Az Arena random, beleértve a kezdeti 90 lapot is. Ha nem elég átgondoltan válogatsz, akkor szívni fogsz (mint én ma ranked meccseken druidával és rogue-gal, pedig ezekkel kéne 5 meccset nyernem a questemhez...).

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#678) ígyvanferi


ígyvanferi
(PH! kedvence)

Én még az ingyenes aréna lehetőségemet sem lőttem el. Egyrészt kipróbáltam az itt korábban linkelt aréna deck összerakót. Hát kb. fogalmam sem volt, mit csinálok, annyi ismeretlen kártya volt. Szinte randomra válogattam őket, így meg nem sok értelme lenne. Meg olvastam a teamliquid honlapon azt a jó kis összefoglaló cikket, szintén itt linkelte valaki, az azt írja 3 csillagos masterre elérve "áll készen" az ember az arénára. Ez még elég messze van a 2 csillagos arany szintemtől. Ranked meccseket is csak pár napja kezdtem el játszani. Most épp nyertem 4-et zsinórban, egész menőnek érzem magam.

A basic decket miből rakja össze a rendszer? Létezhet, hogy a szintezéssel unlockolt kártyák nem kerülnek be addig, amíg a kollekciómban meg nem nézem? Már mondjuk lényegtelen, mert csak a sámánom nem 10-es, de mintha így vettem volna észre a többi szintezésekor.

[ Szerkesztve ]

(#679) -conrad- válasza ígyvanferi (#678) üzenetére


-conrad-
(PH! addikt)

Én azért arénázok szívesebben, mert nem szántam pénzt arra, hogy vegyek boostereket így nincs sok lapom. Nem a rare-ek hiányoznak, hanem sok olyan common lap van ami ha felhasználod akkor sokkal hatékonyabb a decked mint az alap lapokkal. (pl. priest deckben a Lightspawn, vagy a hunter beast deckben a farkas aki a szomszédos lényeket pluszolja stb.)
Az arénában így tudás-alapúbb a játék mint a counstructed deckekkel. Nyilván van benne randomfaktor mert nem mindegy milyen 90 lapot kapsz, de ez mindenkinél így van.

Biztos jobb lenne a helyzet ha vennék egy 40 boosteres pakkot, felbontanám mindegyiket, aztán vagy meglenne ami kell, vagy szétkapnám ami nem kell és raknék össze az alapanyagból olyat amire szükségem van.

(anno MTG új kiegeknél is mindig ez volt, megvettem egy displayt, meghagytam ami kellet meg cseréltem amire nem volt szükségem)

Itt legalább nem az van, hogy körbejár a bontás, és utolsó vagy drafton de behúztál minden drága rare lapot és többezer ft. plusszban jössz haza. :))

(#680) DjDanee87 válasza -conrad- (#679) üzenetére


DjDanee87
(PH! addikt)

Szerintem ő nem azért nem arénázik mert boostereket vesz inkább, hanem tartalékolja a goldját addig amíg jobban meg nem ismeri a játékot és ki tud hozni több győzelmet arénából. Nyilván ezáltal többet profitál a 150 goldos belépőből.

(#681) Ereshkigal válasza -conrad- (#679) üzenetére


Ereshkigal
(őstag)

Sajnos nagyon drága a crafting. Ha veszel egy 40-es csomagot (és még előtte nem bontottál sok boostert), a fölöslegből legyárthatsz jó pár commont vagy helyettük 1-2 rare lapot. És akkor hol vagyunk még az epic és a legendary lapoktól... Persze a következő 40-es csomagnál már jobb lesz a helyzet. :DDD

cli; hlt

(#682) AlexWolf


AlexWolf
(senior tag)

Én lehet nem jól csinálom, de amikor összejön 150 gold egyből megyek az arénába.
Ott mindenki egyenlő eséllyel indul :D

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#683) ígyvanferi válasza DjDanee87 (#680) üzenetére


ígyvanferi
(PH! kedvence)

Igen, pont így van, köszi. Eszemben sincs költeni erre. Egyrészt már eleget tejeltem a Blizzardnak, másrészt ezt szerintem anélkül is simán élvezheti az ember, még akkor is, ha nem profi, hogy végtelenül arénázhasson. Lehet, hogy a kis basic deckjeimmel nem hogy masterig, de platinum szintig sem fogok jutni, de ez egyelőre nem szegi kedvem.

(#684) DjDanee87


DjDanee87
(PH! addikt)

Nagy reményekkel indultam neki ennek az arénának most: első lapnak rögtön legendary

Leeroyt választottam és néha pályára is került

8-1nél reménykedtem, hátha összejön a 9 győzelem (az a maximum) de sajnos 2 vereség következett. Azért így sem jártam rosszul: ezeket kaptam

Végre egy jó aréna. Legutóbb hét elején voltam kettőt, akkor 1-3 és 0-3 volt :)

[ Szerkesztve ]

(#685) k4rL^


k4rL^
(senior tag)

:DDD

[ Szerkesztve ]

(#686) P00By válasza k4rL^ (#685) üzenetére


P00By
(PH! nagyúr)

;]

(#687) JSaN válasza k4rL^ (#685) üzenetére


JSaN
(PH! addikt)

Nerf szagot erzek. :DDD

Diablo három télen nyáron. Bnet: JSaN#2520

(#688) adrian360


adrian360
(őstag)

valaki elárulhatná hogy milyen kib@szott cheatkódot kell beírni hogy az első öt körbe csak olyan epicet húzzál ami kell és ki tudod játszani egyből, merthogy ma mindenki ígyjátszik ellenem az kezd kurv@ idegesítő lenni. zsinórban vagy 8 meccset bukok el azzal a paklival, amivel eddig simán nyertem a meccseket. az hogy a warlock úgy indul hogy 4 db 1 manás lapja van, és a második körben már tele az asztal az vicc. és ez nem skill ez nem tudás...

https://initiativeq.com/invite/SGzEayC3Q

(#689) Gyuri27 válasza adrian360 (#688) üzenetére


Gyuri27
(PH! félisten)

Hehe. Nekem meg ma olyan napon volt, hogy egy kör és nyerek. A másiknak nincs kártyája, alig van hp-ja. Az utolsó lappal meg lealáz.

Voltak olyan meccsek, hogy csak minion volt a kezembe. Meg olyan is, hogy csak spell (6-7). Ami priestnél nem olyan vidám.

Itt abszurdisztánban mindenki olyan okos. A kecskenyájak meg szűzen maradnak. Kappa

(#690) JSaN


JSaN
(PH! addikt)

Jon andriodra is! :C
Hehe bejott az apple cucc kis tapsolas, megjelenik a zold robot uvoltes. :D

[ Szerkesztve ]

Diablo három télen nyáron. Bnet: JSaN#2520

(#691) killerjohn válasza JSaN (#690) üzenetére


killerjohn
(PH! addikt)

MEGELŐZTÉL TEEEEEEEEEEEEEEEE :W

D3-HUD: http://www.ownedcore.com/forums/diablo-3/turbohud/

(#692) Neró válasza JSaN (#690) üzenetére


Neró
(őstag)

:C Végre!

| www.diablohungary.hu www.callofduty.hu

(#693) P00By válasza JSaN (#690) üzenetére


P00By
(PH! nagyúr)

Vétek lett volna kihagyni az androidot!

(#694) Cranium


Cranium
(kvázi-tag)

Bekaptam a Warriort a daily questre. Hát nem veszítettem az összes eddigi meccsemet, mert richtig, hogy 6 HP-val tudja az ellenfél spammelni a 10 ezer HP-val rendelkező Tauntos lapokat? Elég frusztráló tud lenni ez a játék.

[ Szerkesztve ]

(#695) k4rL^ válasza JSaN (#690) üzenetére


k4rL^
(senior tag)

Kár, hogy csak jövő év második felében jön. :(

(#696) ollie


ollie
(MODERÁTOR)

Hát most én szívattam meg a priestet ;]

***

(#697) D4v3


D4v3
(őstag)

Röviden ez derült ki a HS jövőjéről a blizzcon panelen:

- Mind control 10 mana lesz
- Buzzard 2/1-es lesz
- Release the hounds nerf
- 500 ranked win után egy adott hőssel golden hero portré és hero power jár
- Új ranked play, ahol 25 szint van, mindegyiknél 5 csillag, lehet fel-le lépkedni, a hó végén reset, mutatja majd a regionális helyezést is és ha részt vettél az adott hónapban, akkor kapsz egyedi kártya hátlapot
- Arénában 3 új kulcs lesz (ergo 12 win lehetséges, de lehet 11 és rosszul láttam)
- Új kártyákat adventure-ekkel akarnak bevezetni, ami egy többlépcsős PvE kampány lesz, előre legyártott helyzetekkel, bossok ellen, ilyesmi.. úgyhogy bárkinek lesz hozzáférése az új kártyákhoz
- 2014 második felében android és iOS verzió
- Statisztikák alapján elég balancolt a játék, nem nagyon van kiugróan erős vagy gyenge class

[ Szerkesztve ]

(#698) ollie válasza D4v3 (#697) üzenetére


ollie
(MODERÁTOR)

Ez nagyon jó hír, a PvE-nek meg külön örülök.

Ez egész jó pack nyitás volt:

Az az Earth Elemental nagyon durva 5 manával.

[ Szerkesztve ]

***

(#699) DjDanee87 válasza D4v3 (#697) üzenetére


DjDanee87
(PH! addikt)

Jól összefoglaltad. Mellesleg ha már a Buzzard nerfet kap és lehet nyúlnék a pap 1/3as Clericjéhez is. Én szívesebben látnám 2 manaköltséggel az 1 helyett.

Paphoz visszatérve. Mutattak grafikonokat, masters3 ranked play módról kiragadtak 3 külön napot októberből és azoknak a statisztikáit mutatták meg. Lehetett látni, hogy még a magasabb szinten sincs 1 kiemelkedő class, ami sokkal többet nyer mint a többi. Sőt volt hogy hunter egyik nap első volt, másik nap meg utolsók közt győzelmek számát nézve, tehát elvileg jól van balance-olva a játék. Nem említették, de nekem feltűnt azért, hogy a pap viszont mindhárom bemutatott grafikonon az utolsó 2 hely egyikén volt. Ezt kicsit furcsállottam.

(#700) DjDanee87


DjDanee87
(PH! addikt)

Ma reggel arénában 3-2es állásnál a priest ellenfelem Mind Visiont használt 10 manánál. Sajnos egyetlen egy lap volt csak a kezemben, és ez okozta a vesztemet és a kiesést sajnos :P

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.