- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tnil
tag
Megnézhetem, ahogy valaki nyer (quest) ?
-
Tnil
tag
Első komolyabb paklinyitásom
-
Tnil
tag
Örülünk gyerekek megjött a kulcs...
-
Tnil
tag
válasz
Sirandrish #1618 üzenetére
17
-
Tnil
tag
Ugye nem én vagyok az egyetlen, aki úgy érzi már magát, mint egy Hearthstone expert, értek mindent, meg stb, de úgy, hogy még 1 másodpercet sem játszottam?
Küldhetnék már azt a béta kulcsot.
-
Tnil
tag
Meg hát ugye össze is lehet szedni mindegyik lapot Arénában (igaz, rohadt időigényes, de hát szerintem úgy szép egy játék, ha azért van benne nehézség), ahol ugye a gép által felajánlott lapokból kell összetenni a paklidat, szóval Pistikének lehetnek nyugodtan űberkirály vásárolt lapjai, ott nem ér velük semmit sem.
-
Tnil
tag
Srácok meg tudjátok mondani, miért nem tudom futtatni a programot (SystemCheck_enUS), amivel kigyűjti a gép adatait a bétához? Mindig azt írja, hogy nem tudta összegyűjteni az adatokat, zárjak be minden futó programot (csináltam már, rendszergazdaként futtattam, kikapcsoltam a vírusirtóm, mégis rossz.)
-
Tnil
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Tetszik a játék, és az érdekelne, hogy kb. mikorra várható a megjelenése, és ha megjelenik ugye f2p lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest