- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
danifilth
csendes tag
válasz
Sident96 #946 üzenetére
Énis körübelül erre gondoltam, de az a baj hogy most arénáztam egyből kiestem. De nyitásnál adott valami warlock lapot. [link] Még jó hogy warlockkal nem játszottam még. A Mage, Hunter, Warrior, Shanam, Druida tetszik nekem. Arénába az a gondom mikor paklit állítok össze hiába kattintgatom be a jó lapokat, ha a meccs közben nem jönnek össze a dolgok
-
Wolverine
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sident96 #583 üzenetére
Ha nálam hülyébb vagy angolból akkor fested magad.
Amúgy a tulajdonságok, specek google forditóval is értelmezhetőek.
Azért linkeltem, hogy lásd mik a class spellek és minionok. Ezeket pakold össze ízlés szerint.
Nyilván próbálgatni kell. Amúgy meg ha rossz a lapjárás, mindegy mi van a deckben. -
Zedz
addikt
válasz
Sident96 #583 üzenetére
Én sem nagyon huntereztem, de nem lehet olyan vészesen nehéz. Az elsődleges dolog szerintem az, hogy a deck 90%-a beast legyen. Logikusan ugye ne mind az, mert vannak nem beast lapok is amik nagyon hasznosak tudnak lenni, szóval amik eddig bejöttek ( volt nyerési szériád alapján ) azokat próbáld valahogyan beleépíteni a hunteres taktikádba. Nagyon jó hero spellje van, nagyon jó basic lapjai vannak, igazából már csak kombinálni kell tudni őket, amiben nem feltétlen tudunk segíteni mert ezek helyzetfüggőek is. Védd a beastjeid, buffold őket, board control!
ollie +1
Ha valamit nem értesz, nem szégyen, segítjük lefordítani vagy elmagyarázni. -
Ereshkigal
őstag
válasz
Sident96 #555 üzenetére
Nem merültem még bele a hunterbe, de nekem kicsit gyanús ez a "mindenből tegyünk bele egy lapot" dolog, általában azt jelenti, hogy nincs komolyabb koncepció a deck mögött, csak beletette a gazdája, ami tetszett neki. Nézegesd meg ezt is, némileg hasonló, és dicsérik: link.
-
adrian360
őstag
-
DjDanee87
addikt
válasz
Sident96 #523 üzenetére
A nagyobb kihívás nekem ma reggel teljesen elvette a kedvem az egész játéktól
Végre kaptam legendaryt arénában, meg azon kívül is elég zsírnak tűnt az összeállított deck.
De enemynek sokkal jobb lapok jutottak. Szinte minden meccs elment már az első két körben, mert ilyen és ehhez hasonló combokat játszottak ki, amikre nem volt válasz a kezemben. Persze még direkt szivatott is a játék, mert miután próbáltam lehetőségekhez mérten pucolni az asztalt, utána jött mindig a megoldás, ami kellett volna 1-2 körrel azelőtt.Aztán végülis 1-3 lett a druid, meg előtte voltam mage-el az 0-3. Elvette a kedvem rendesen az egésztől ez a ma reggeli arena. Ment már jobban is ennél.
(#524) kovsol: Persze nem kell hasra esni, de folyton ugyan ezt a priest ellenfelet kaptam playben és ha nem volt megoldásom Yserara akkor így jártam. Asszem 4szer sikerült összekerülnünk, mindet nyerte sajnos.
-
adrian360
őstag
válasz
Sident96 #518 üzenetére
a liga besorolás hosszú távú eredmények alapján történik, hiába nyersz 6-7 meccset, ha elötte folyamatosan buktál, az MMR-ed nagyon alacsony. ha így haladsz tovább úgyis feldob, aztán szép lassan beáll a valós szintre és onnan már nehezebb feljutni, illetve leesni. sc2-ben is kell vagy 50-60 meccs mire valós ligádba kerülsz.
-
Wolverine
félisten
válasz
Sident96 #474 üzenetére
Az alap pakli borzalmasan gyenge. Nézegesd a Hearthheaden a feltöltött paklikat, nyilván azokat érdmes, amelyek a te kasztoddal foglalkoznak
És ami a legfontosabb: miközben paklit építesz, legyen valami halvány fogalmad arról, mit akarsz elérni a meccs közben, milyen taktikát akarsz használni.
-
D4v3
őstag
válasz
Sident96 #491 üzenetére
Próbáld meg ezzel. Az 1 manás dropokat pedig kb jobb elfelejteni, mert elég szar az összes szinte (kivéve a 2/1-es stealth-es, aki kiszedi a legtöbb 1-2 és pár 3-as dropot és nem is tudnak vele nagyon mit kezdeni addig) és igazán csak akkor érnek bármit is, ha az kezdő lapjaid között ott vannak, ha meg nem, akkor foglalják az értékes helyet a paklidban a semmire.
-
adrian360
őstag
válasz
Sident96 #491 üzenetére
nincs tauntos lapod tegyél be legalább egy ironfur grizzlyt (3mana 3/3) egy senjin shieldmastat( 4m 3/5)
az ironforge riffle helyett menjen raid leader egyik legjobb support lap
stonetusk boar helyett szerintem az elven archer jobb
jungel panther helyett shuttered sun cleric
dragonling, egy stormspike szerintem repülhetés warrior spellekből felesleges kettő-kettő.
-
-
P00By
nagyúr
válasz
Sident96 #484 üzenetére
Ugyan azt csinálod, mint én. Beszarsz, h az elején már elmegy a meccs emiatt.
Ezértt én is többször kapkodva lehoztam akár értelmetlenül is kártyát, h legyen vmi az asztalon. De előre kell gondolkodni. Most is lehoztam egy meccset ahol 17-re leütöttek, mert az elején lehozott mindenfélét én meg semmit. De aztán a mana igényesebb táposabb paklikból visszajöttem és megvertem! Pont azért, mert neki 2-3 kártya volt a kezében, nekem meg 4-5Tudtam reagálni és tápolni a kártyákat!
Szóval türelem, majd jön a rutinnal...remélhetőleg
Zedz: Tök egyszerre!
-
adrian360
őstag
válasz
Sident96 #477 üzenetére
Egy dologra kell figyelni : board controll. a játék elején ne mindenáron az ellenfél hp-ját akard leütni, hanem hogy tartsd tisztán az asztalt. és ne pakolj le minden lehetséges lapot egyből, legyen vésztartalékod, ha az ellen lemosna egy kör alatt mindent, tudj miböl építkezni.
-
Wolverine
félisten
válasz
Sident96 #460 üzenetére
Ne reagálj, hanem kezdeményezz és támadj
És ne vaktában válogasd össze a lapokat, hanem figyelj a kasztod erősségeire (egy mage/priest/warlock hasznot húz a saját spelljeire a +spell damage-et adó minionokból; egy hunternél célszerű sok beastet használni stb.), valamint a lapjaid közti szinergiára is. Alapszinten nem bonyolult a Hearthstone, de egy profi sokkal többet ki tud belőle hozni, mint egy lelkes amatőr - ahogy az a Blizzard-játékokra igaz szokott lenni
-
DjDanee87
addikt
válasz
Sident96 #437 üzenetére
Szerintem a legegyszerűbben úgy tudod jobban megismerni a játékot ha felmész Twtichre és keresel egy olyan streamet ahol nem csak játszik az emberke, hanem esetleg magyaráz is közben. Mit miért csinál vagy miért nem. Én is így próbáltam megismerni a játékot még mielőtt kaptam volna kulcsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Drón topik
- Kuponkunyeráló
- Sorozatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xbox Series X|S
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest