Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz balisz #56948 üzenetére

    Rosszul látod a dolgot. Nem azért kaptál ki, mert a dudu ellened Yogg-ot játszott, nem is azért mert egyáltalán létezik yogg. A probléma az volt, hogy te nem játszottál yogg-ot ;]

    (#56947) kchryss ez szuper, de ahogy te is irtad, a notes-okat a felhasználók irták. Namármost térjünk vissza arra, amit irtam: most ha szeretném pontosan ismerni az interakciókat, akkor playtesteljek mindent (meg sincs minden kártya..??!!44négynégy!), vagy olvassam a notesot.

    A probléma a notesal az, hogy nem day1 irta oda a blizzard, hanem a játékosok, ahogy rájöttek. Nyilván day1 nem tudták a játékosok az összes interakciót. Tehát figyeljem akkor az új kártyák wiki oldalát, hogy a notes mikor frissül új dolgokkal.. Ja és lehet hogy az évekkel ezelőtt kiadott kártyához holnap találnak majd új interakciót, mert nem gondolt rá senki eddig, vagy csupán azért mert jönnek új káryták.

    A mondandóm lényege: azt én értem hogy a kártyákon egyszerü textet akarnak irni. De igazán kiírhatnák magyarázatba hogy müködik a kártya mondjuk amikor a collectiont nézed, a néha vicces de amugy tök céltalan kis történet helyett, amit minden kártyához irnak. Vagy egyszerüen amikor kiadják a kártyákat irhatnának mellé 2 sort hogy ez hogy müködik.

    Feltételezhetően (és remélhetőleg) van egy playtest groupja a HSnek ahol tesztelik a kártyákat kiadás előtt, vagyis ezeket nagy valoszinüséggel ők tudják már ezeket az interakciókat, na meg tudják pontosan hogy van lekódolva a kártya, csak nem mondják meg nekünk.

    Ha meg magunktól akarjuk kideriteni (saját playtest amihez fullos gyüjtemény is kell, vagy a wiki notes olvasgatása minden kártyának minden nap) az aránytalanul sok energiát igényel a játékosoktol, amit egy casualtól (ami a játékosázis 99,9999%-a) nem várhatnak el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák