Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#57251) föccer


föccer
(PH! nagyúr)

Mostanában játszok a gondolattal, hogy hero-t váltok, hamár megvan a golden sámánnal. Továbbra ismaradnék a controll játék mellett, mert ezt élvezem. Warriorral esetleg rougezsal vannak használható alternatívák?

üdv, öfccer

(#57252) Kanczy válasza föccer (#57251) üzenetére


Kanczy
(PH! kedvence)

Sima kontroll warrior és C'Thun warrior is bőven játszható (tier 2-ben keresd), a rugóról nem tudok semmit. A rogue-ot pedig róg-nak ejtik, nem rúzsnak :P

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#57253) fogtunder válasza föccer (#57251) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

controlból most paladin megy a warrior mellett, a rugót sose bírtam jól játszani, arról nem tudok nyilatkozni. én perpill wildon renolockozok, mert azt szeretem játszani és ott lehet is.

(#57254) saen: a N'zoth-os verziók szerintem eléggé azok, de egyébként igaz.

[ Szerkesztve ]

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#57254) saen válasza Kanczy (#57252) üzenetére


saen
(PH! kedvence)

Rogue sose volt igazán control, sokkal inkább tempo meg combo.

(#57255) thesound


thesound
(őstag)

Ben Brode on the reception of Karazhan and why randomness is so important to Hearthstone

TL;DR

[ Szerkesztve ]

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#57256) DaveNo1 válasza thesound (#57255) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Ezt láttam reggel, Kripp végigtrollkodta a videót ;] Tipikusan magyarázzuk meg a szart.

You are not prepared.

(#57257) rocket


rocket
(PH! nagyúr)

Warlock egesz jo Brawlban, 6 gamebol meglettek a 2x2win es az 1x5win questek, gyors 140gold :)

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#57258) balisz válasza thesound (#57255) üzenetére


balisz
(senior tag)

A rossz RNG-nél milyen szépen körbeírja Yogg-ot, de kimondani azért nem meri a nevét. ;]

(#57259) DaveNo1


DaveNo1
(PH! kedvence)

Azért az nem rossz, hogy már a Forbeshoz kapcsolódó blogban is arról írnak, hogy képtelenek időben nerfelni a lapokat ;]

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#57260) basaharc502


basaharc502
(tag)

A welcome bundleben a legend kártyát 2x kaptuk meg? Én úgy emlékszem...ott villogott a kis dust üvegcse, ezért a 2-ből egyet szét is bontottam, a maradék egy viszont egyszerűen eltűnt a kártyáim közül...ilyennel találkozott már valaki?

(#57261) rocket válasza basaharc502 (#57260) üzenetére


rocket
(PH! nagyúr)

1x kapod meg a garantalt Legendaryt.

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#57262) h3lios válasza DaveNo1 (#57259) üzenetére


h3lios
(PH! addikt)

Pont most akartam linkelni én is... :D Nem értem mitől félnek Brode-ék... Persze nyilván az új playerek miatt nem lehet ide oda nerfelgetni lapokat, mert ha valaki beáldozott mindent azért, hogy csináljon 1 cancer shamant az szopás tud lenni, ha a porba nerfelik a kasztot.

Viszont ettől függetlenül van az a pár millió másik játékos, akik majdnem teljes kollekcióval rendelkeznek. Őket fogják elveszíteni, valamint a streamerek nagy részét, ha ez így folytatódik... 4-5 hónapok telnek el kiegek között, a legutóbbi épp, hogy csak kijött, de már rákosabb a meta, mint valaha volt. Csak Oncurve - Face Midrange paklival lehet érvényesülni. Már a combo paklik is eltűntek, mert gyakorlatilag reszeltek az early game-ben, ha t3-ig nincs boardod.

Jelenleg kb. úgy néz ki a meta, hogy van a Shaman T0 -ban Aggro és Claw paklival, aztán jön T1-ben a Zoo, a Dragon Warrior és a Yogg Druid...

Az is szégyen, hogy bajnokságokon bannolni kell STANDARD format alatt lapokat, mert annyira idióta dolgok kerültek be, mint Yogg.
Pont ezért hozták be a standard-et (ami 1 k.rva nagy bukás), hogy időben nerfelhessék az elszabadult paklikat / lapokat, meg hogy ne kelljen 1000+ lapos szinergiával számolni. Ehhez képest amióta kijött a WotG ugyan az megy. Shaman fiesta meg aggro paklik mindenhol. Az első hónapban tele volt minden C'Thun Druiddal, de aztán rájöttek az emberek, hogy a SMOrc még mindig jobban működik...

Most konkrétan arra fognak várni, hogy a következő évi rotával (ami még fél év) kimenjenek a problémás lapok. Mert a kövi kiegben max korrigálni tudnak, de a bent lévő OP sz.rokat már nem tudják kivenni (nerfelni pedig nem fognak). Lehet, hogy a Priest T25-ből végre megint T4vége lesz, de ettől függetlenül nagyon durva dolgoknak kell történnie, hogy megboruljon a mostanra kialakult összkép.

Én már annak is örülnék, ha abbahagynák a rákos kasztok további erősítést. Mikor kapott a control Warlock értelmes lapot ? Vagy akár idesorolhatnám a Priest-et és a Rogue-t. Nerfelték a Bladeflurry-t, de azóta sem jött 1 szerencsétlen Weapon buff ,vagy használható Weapon. A nyomorék villáról meg ne is beszéljünk. Ha a kezedbe kapnád Dr-re akkor meta lap lenne, így használhatatlan szemét.

Szerk.:
Továbbá nem értem, hogy miért nem lehet kreatív ÚJ mechanikákat behozni. Redditen írta valaki, hogy lehetne olyan lapokat kiadni amik a hero poweredhez nyúlnak hozzá. Adott esetben kapsz a játék végéig 1 passzív hero powert, vagy épp eddig ameddig az adott minion életben van. Példának okáért 4 mana 3/2 -> change your hero power to: gives your minions +1 def / attack vagy amit ide lehet képzelni.

Rengeteg lehetőség lenne benne, így meg lehetne oldani a MTG-ben használt enchantmenteket. Meg nyilván lenne rá counter play, pl. 5mana 4/4 reset your opponent hero power to a bacic one...
De inkább nyomtassunk Yogg Saronokat meg további RNG bullshitet..

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#57263) tomazin válasza basaharc502 (#57260) üzenetére


tomazin
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem ez lenne az elso ilyen visual bug. Kellene amugy? Ha igen, meg esetleg supporttal megprobalkozhatsz, bar nem sok eselyt latok ra.

(#57264) zsuha válasza basaharc502 (#57260) üzenetére


zsuha
(fanatikus tag)

Lehet visual bug volt, csak 1x kaptad meg, de 2x láttad a kártyát. A dust üvegcse meg csak más kártyák miatt villogott. Rá kellett vna nézni miket disenchantelne.
Írj a supportnak h mi történt, hátha. Lehet már többen panaszkodtak nekik ilyen bug miatt és visszaadják a kártyát.

(#57265) micafighter válasza DaveNo1 (#57256) üzenetére


micafighter
(PH! nagyúr)

Kripp benne se volt a videóban. BB-re gondolsz?

Electronic Arts: You can't spell "steal" without an EA

(#57266) DaveNo1 válasza micafighter (#57265) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Saját streamjén nézte meg a videót

You are not prepared.

(#57267) micafighter válasza DaveNo1 (#57266) üzenetére


micafighter
(PH! nagyúr)

Jah értem :)

Electronic Arts: You can't spell "steal" without an EA

(#57268) balisz


balisz
(senior tag)

A délutáni Hearthstone közösség témáról eszembe jutott egy-két "jó" sztori.

Pár hete gondoltam kipróbálom magam online versenyeken, neveztem is párra. Első 128-as versenyem 2. ellenfele az első meccsen egy full-face pirate warrior-al, tökéletes húzással megvert, úgy hogy csak arcba sebzett. Gondoltam ez van, talán következő meccsen én leszek szerencsés. Hogyne! Ellenfelem 9. körben egy ki coin-olt Yogg-al, kb. 3-4 (!!!) spell-ből ellopta a Ragnaros-om, és divine shield-et tett rá. A divine shield-el együtt már nem tudtam megoldani, kikaptam megint. De nem is ez az érdekes, ezek csak szokásos HS dolgok. A szomorú az volt, hogy miután az ellenfelem győzött, rámirt hogy milyen szar vagyok, mehetek a francba a rák pakliaimmal. Mondta a full-face pirate warrior-t, és Yogg-ot játszó zseniális játékos, úgy hogy én korábban csak sok szerencsét kívántam neki. Következő 3 meccset elvesztette, az első az volt hogy természetesen rögtön képeket kért a győzelmekről, a biztonság kedvéért 5 másodpercenként ismételgetve. Miután feltöltöttem őket, még egyszer elküldött ide-oda és természetesen törölt. Szomorú hogy sokan még nyerni sem tudnak méltósággal, veszíteni meg kb. esélytelen.

Ugyan ezen a kupán történt az is (játszottam kb. 4-at, úgyhogy nem volt sok :D), hogy az egyik ellenfelem véletlenül rossz hősre kattintott, ami nem volt benne a nevezett 3-ban. A szabályok szerint ilyenkor automatikusan enyém a meccs ha akarom, mert így ugye potenciálisan trükközni lehet. Mondtam neki hogy nyugodtan kezdjük újra, nem így akarok nyerni.
Következő ellenfelem ellen én voltam aki mellékattintott, még mielőtt egyáltalán ráeszméltem volna, ő már kb. 1 másodperc után írta a chat-be hogy: DISQUALIFIED! Mondtam neki hogy azért nem úgy van az, max. azt az 1 meccset kaphatja meg ha akarja, a többit attól még le kell játszani, ha akarja hívjon mod-ot. Persze hívott is, megkapta az első meccset, aztán 3-2-re kikapott.

Hihetetlen a játékosok nagy részében milyen mérhetetlen rosszindulat és ideg van, mindenre rögtön ugranak, rögtön kibasznának veled, te lehetsz jóindulatú, veled nem lesznek azok. Mentálisan nagyon fárasztó ilyen közegben játszani, aki "komolyan" akarna játszani ezzel a játékkal, az azért gondolkozzon el előtte, mert minden lesz, csak nem szórakoztató.

(#57269) darkrock


darkrock
(fanatikus tag)

A Trump által játszott Valet Aggro Mage elég brutális, eddig 14-3 vele.

(#57270) Cathfaern válasza h3lios (#57262) üzenetére


Cathfaern
(PH! nagyúr)

"Viszont ettől függetlenül van az a pár millió másik játékos, akik majdnem teljes kollekcióval rendelkeznek."
Továbbra is túlbecsülöd a HC játékosok számát. Plusz ha elköltenél csomó pénzt egy új kiegre, összeraknál valami OP decket (amivel szeretsz is játszani), majd a Blizz lenerfelné, akkor te lennél az első aki követelné vissza a pénzét :)

"Csak Oncurve - Face Midrange paklival lehet érvényesülni."
Face még mindig nem ugyanaz, mint az aggro.

"Már a combo paklik is eltűntek, mert gyakorlatilag reszeltek az early game-ben, ha t3-ig nincs boardod."
Kombó paklik nem casual barátok. Casualok nem tanulnak meg velük játszani, ellenben kikapni tőlük majdnem annyira idegesítő egy játékhoz kevésbé értőnek, mint Yogg-től (ő csak azt látja hogy tök jól haladt majd hopp 0 élet). Szóval Blizz sose fogja erőltetni a kombó paklikat standarben.

"Pont ezért hozták be a standard-et (ami 1 k.rva nagy bukás), hogy időben nerfelhessék az elszabadult paklikat / lapokat"
Szerintem ilyet senki se állított, nem is értem ennek mi köze a standardhoz.

"meg hogy ne kelljen 1000+ lapos szinergiával számolni."
Ez teljesült is.

Amúgy a standardnak az volt célja, hogy legyen értelme új kiegészítőket kiadni. Ha nincs standard, akkor 1-1 kiegből nagyon jó esetben csak 1-2 lap fér bele az egyes deckekbe, nagyon sok deck lehet nem is tudna új lapot betenni. Vagy ugye power creep. Ha gazdasági oldalról nézem, akkor ugye ez azt jelentené, hogy az emberek 90%-a nem venne paklikat csak craftolna 1-2 lapot, ami nem éri meg a Blizznek.
Amúgy ha szerinted bukás a standard (bár nem értem igazán ez mit jelent), akkor ne játssz ott, ha nem versenyzel, semmi se kényszerít arra, hogy ott játssz.

Please note that "oh, It works" it is not always the same as "it will always work" - From IT Support

(#57271) whitezo88 válasza balisz (#57268) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

Ha az atlag nem versenyzo ilyen miert lenne mas aki kupan indul? Ugyanaz a merites, tele gyerekekkel es gyerekes emberrel. Real tcg ebben jobb (nincs pofajuk eloben illetve erettebb emberek jatsszak altalaban. Hkk-ban pl alacsonyabb az eletkor de a 15 eves srac nem fog olyan pofaval viselkedni mint neten. )

Tovabba egy skill alapu jatekban ezek nem szamitanak mert ha jobb vagy ugyis nyersz itt meg pofadba dorgolik ha vesztesz mikor tudod hogy nem azert vesztettel mert o jobb....

Btw tobb pro azt mondja open cupon BrokeBack deckkel kell menni pont a fentiek miatt.

[ Szerkesztve ]

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#57272) micafighter válasza whitezo88 (#57271) üzenetére


micafighter
(PH! nagyúr)

Kíváncsi vagyok ez milyen pcihologiai eset, de ez van sajnos, sok ember interneten keresztül teljesen idiotán viselkedik, de le merem fogadni irl egyáltalán nem ilyen másokkal, mert ott ugye le tudnak neki keverni egy pofont, ha már az apja nem tette meg valószínűleg rá is férne.

[ Szerkesztve ]

Electronic Arts: You can't spell "steal" without an EA

(#57273) tomazin válasza micafighter (#57272) üzenetére


tomazin
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nincs kovetkezmenye, igy kielheti frusztracioit. Irl erre soha nem volt lehetosege.

(#57274) micafighter válasza tomazin (#57273) üzenetére


micafighter
(PH! nagyúr)

Érdekes én nem érzem a késztetést hogy f@sz legyek online pedig elég sok multit játszok pl LoL az 5v5 csapatjáték ott így ez mégjobban előjön az emberekböl.

Electronic Arts: You can't spell "steal" without an EA

(#57275) fogtunder válasza micafighter (#57274) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

Az egy dolog, hogy te nem, de ez az egyik fő oka annak, hogy a HS-en kívül szinte semmilyen multi játékot nem tolok, mert elegem lett rég az ilyen figurákból. Haverokkal más, de idegenekkel nem.

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#57276) ∂яσнυη válasza micafighter (#57274) üzenetére


∂яσнυη
(senior tag)

Mid or feed! Report the jungler! He is unskilled noob... Okay,i go troll. ;]

https://hsreplay.net/ref/GPnWDy

(#57277) ígyvanferi válasza darkrock (#57269) üzenetére


ígyvanferi
(PH! kedvence)

Paklit linkeljünk már ilyenkor, mert ennek semmi értelme. Most hiába nézném meg, mi is az, egyrészt offline a stream, másrészt lehet már egy órával később mással játszott.

(#57278) Ozrych válasza ígyvanferi (#57277) üzenetére


Ozrych
(senior tag)

Ezt postolta stream előtt twitterre, szerintem ez lesz az.

(#57279) balisz válasza ígyvanferi (#57277) üzenetére


balisz
(senior tag)

Itt tárolva vannak a Trump deck-ek, Valet aggro az pontosan.

(szerk: megelőztek :) )

[ Szerkesztve ]

(#57280) ígyvanferi


ígyvanferi
(PH! kedvence)

Köszi-köszi! :R

(#57281) K1nG HuNp


K1nG HuNp
(senior tag)

Szombat délután üres friendlist, wtf? Mindenki feladta?

The fact that I still procrastinate and still get things done is the reason I still procrastinate.

(#57282) zsuha válasza K1nG HuNp (#57281) üzenetére


zsuha
(fanatikus tag)

V mindenki törölt? :D
(sry magas ladba)

(#57283) DaveNo1


DaveNo1
(PH! kedvence)

Van 80 goldos q-m, valaki csere?

You are not prepared.

(#57284) NyxNyxNyx válasza zsuha (#57282) üzenetére


NyxNyxNyx
(PH! addikt)

;]

Comparison is the thief of joy.

(#57285) föccer válasza DaveNo1 (#57283) üzenetére


föccer
(PH! nagyúr)

Nem kaptam már jó rég, de jöhet ;]

ödv, föccer

(#57286) kchryss


kchryss
(PH! addikt)

Nem tudom más hogy tud normális győzelmi átlagot hozni arénában. Nekem nagyon nem megy. Előző 6 próbálkozásom 2-1-3-0-2-2 győzelem, 2-es átlag. Siralmas. :(((
Ráadásul ehhez hiába nézek streamet, sokat nem tudok tanulni belőle, mert úgysem lehet ugyanolyan deckem.

(#57287) K1nG HuNp válasza kchryss (#57286) üzenetére


K1nG HuNp
(senior tag)

Heartharenat hasznalj, trade>face damage és játszd körül a boardcleareket, igy siman kellene hozni 3-4 wint még egy rosszank mondhato deckel is

The fact that I still procrastinate and still get things done is the reason I still procrastinate.

(#57288) whitezo88


whitezo88
(Topikgazda)

Szóval mikor is jön a kieg? *sóhaj* [link]

gondoltam megnézek egy reno maget, Dog játszott vele éppen 150en. Hát, 0-3nál meguntam. Esélytelen ilyen greedy lassú deckkel itt játszani.

[ Szerkesztve ]

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#57289) DaveNo1 válasza whitezo88 (#57288) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Az még odébb van, december. Valami nagyobb nerf hullám kellene.

Én is majdnem kikaptam ma egy yogg magetől, aki 7 spellre is kijátszotta yoggot, és persze, hogy a 7 random spellben volt boardclear + iceblock is, topdeck kellett, hogy nyerjek. :N

You are not prepared.

(#57290) whitezo88 válasza DaveNo1 (#57289) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

minden szar metánál azt hiszem, ennél csak jobb lehet, de a Blizzard mindig felülmúlja önmagát.

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#57291) Gyuri27 válasza whitezo88 (#57290) üzenetére


Gyuri27
(PH! félisten)

Vissza sírom a secret palákat. Ott volt esély körbe játszani. Itt meg jön a yogg meg a arkán óriás (persze molten op volt szarrá kellett nerfelni) oszt csók.

Itt abszurdisztánban mindenki olyan okos. A kecskenyájak meg szűzen maradnak. Kappa

(#57292) fogtunder válasza Gyuri27 (#57291) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

én dr. boomot sírom vissza, az ellen legalább lehetett techelni.

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#57293) DaveNo1 válasza whitezo88 (#57290) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Amúgy szerintem ekkora elégedetlenség még sosem volt, nincs egy nap hogy valamelyik pro player ne akadna ki ezen a metán.

You are not prepared.

(#57294) balisz válasza kchryss (#57286) üzenetére


balisz
(senior tag)

Nem konkrét deck-et kell megtanulni, hanem az általános játékstílust. Mikor és hogy kell trade-elni, mikor kell face-re menni, milyen konkrét lapokat kell körbejátszani, stb... Ezért szerintem érdemes a jó streamer-eket nézni, lehet tőlük tanulni.

Meg szerintem ha használsz is külső segítséget, mindenképpen gondolkodj el miért választod az adott lapot. Jó tempo lap? Value miatt? Kell még több removal vagy fegyver? Nem biztos hogy a te deck-edbe feltétlenül a legmagasabb tier score-os lap lesz a legjobb.

(#57295) whitezo88


whitezo88
(Topikgazda)

nahát, Yogg újabb versenygyőzelmet fordított meg. [link]

btw ahol vagyok már a 3. patron-giant-otk warrior jön páron belül.

[ Szerkesztve ]

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#57296) tomazin válasza Gyuri27 (#57291) üzenetére


tomazin
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem. Ha curven jott eselyed sem volt, es most inkabb van az overload miatt.En inkabb yogg miatt erzem a bajt.

(#57297) Chronos85 válasza kchryss (#57286) üzenetére


Chronos85
(tag)

Hali,
Mint már mások is ajánlották kezdő ként mindenképpen használj vmilyen 3rd party progit. Rengeteget segít már a draftnál is, ami úgy 70%át teszi ki egy runnak. Válassz top classokat, hiába vettek ki pár lapot a sorrend nem változott még mindig mage>rúzs>druid esetleg ha nagyon kezdő az illető akkor rúzs helyett pala.

Ismerni kell az összes lapot nem úgy mint laddernél ahol elég a top meta deckekkel tisztában lenni.

Igenis sokat lehet tanulni egy jó streamből, mert a módszer a fontos nem az, hogy ugyan olyan draftot próbálj összehozni ( ami mint te is írtad szinte lehetetlen). Szvsz ShadyBunny ilyen szempontből tökéletes, rengeteg coop néha coach meccs van, elég sok magyarázattal draftnál és playeknél egyaránt. Napi rendszerességel (általában du 5től éjfélig (talán hétfőn van szünet)), ritkán van babyrage ha mégis akkor gyorsan túlszokta tenni rajta magát. Érdemes lehet a "régebbi" adásokat is vissza nézni.
Egy időben néztem Krippet vagy Hafut, bár jól játszanak nem sok magyarázat van közben, ezért egy kezdő arénásnak nem igazán informatív. Krippnél az utóbbi félévben pedig hamar kiborult a só, ezért leszoktam róla.

Valamint érdemes lehet a másik két régióban is arénázni, így igaz, hogy a kollekciód lasabban gyarapszik, de többet tudsz gyakorolni és remélhetőleg fejlődni is.

Talán a legfontosabb: mindig elemezd a játékodat, hol mit rontottál el, mit kellett volna másképpen megjátszani. Sose elégedj meg "az ellennek jobb draftja volt ezért tudot nyerni" klisével, mert ez nem vissz előre még ha nagy ritkán igaznak is tűnhet.

Bár nem vezetek pontos statisztikát, de a winrate-em jelenleg valahol 6-7 körül mozog. Igaz én Beta eleje óta többnyire csak arénázok, az utóbbi időben már csak ultra casual módban (heti 2-3), de még mindig merem állítani, hogy egy jó arénás tudja hozni a 7 winhez közeli átlagot. A probléma inkább ott van hogy nagyon egyhangúvá vált és egyáltalán nem kezdő barát a jelenlegi rendszer.

Így ha vki csak azért kiván belevágni, hogy majd jól kifarmolja az aktuális booster lapjait, annak csak azt tudom javasolni, hogy bármennyire is unalmas a ranked hosszú távon még mindig gazdaságosabb a 10g/3win és 100ért veszek boostert módszer.

Remélem tudtam segíteni.
Üdv.: Chronos

(#57298) kchryss válasza Chronos85 (#57297) üzenetére


kchryss
(PH! addikt)

Kösz a konkrét stream linket, a rögzített adásokba majd mindenképpen belenézek ha lesz időm. Jónak tűnik.

"Ismerni kell az összes lapot"
Na itt van az egyik fő hiányosságom. Keveset játszom, még standardból sem ismerem az összes lapot, aréna wild-ban meg még több van és ez még nőni fog.

3rd party programokat használok, heartharena-t és arenahelpert is. Úgy látszik rajtam nem segítenek. :D
Utolsó 2 mágus draftom például kifejezetten erősnek tűnt, mégis 0 és 2 győzelem jött össze.

(#57299) balisz válasza kchryss (#57298) üzenetére


balisz
(senior tag)

Azért is nézz stream-eket hogy megismerd a lapokat. Persze megismered idővel ha játszol, de ha már láttad korábban mit csinál pontosan és egy jó játékos hogyan reagált rá, akkor sokkal könnyebb lesz ellene játszani.

Heartarena-át hogy használod? Mindig azt választod amit ajánl? Csak azért kérdezem, mert ugye van beépített "synergy" rendszere, amit nagyon erősen figyelembe vesz az ajánlásnál, de sokszor elég abszurd dolgokat hoz össze. Persze ha nem ismersz minden lapot akkor nehéz mérlegelni a "véleményét".

[ Szerkesztve ]

(#57300) kchryss válasza balisz (#57299) üzenetére


kchryss
(PH! addikt)

Nem mindig azt választom amit ajánl. Arenahelper csak tier lista alapján ajánl és kicsit el is tér a tier lista a heartarena-hoz képest. A két értékelést együtt veszem figyelembe és néha felülbírálom. Első 20-25-öt ajánlás alapján szoktam a maradéknál meg figyelek hogyha valamiből nincs (például nagy miniont leszedő lap, fegyver, stb) akkor azt választom.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.