Hirdetés

2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#29001) pk2


pk2
(tag)

Hát mondom, vissza priestre és egyből druidok jönnek. Kabaré ez a játék, a gond csak az ,hogy én nem nevetek.

(#29002) F-ECT$ válasza pk2 (#29001) üzenetére


F-ECT$
(Jómunkásember)

Pihentesd 1 hétig. Ha nem megy, akkor ne töröld még, de ha kibírod, akkor /del.

Dive ever, work never.

(#29003) Yodamest


Yodamest
(PH! addikt)

Fúúú gyerekek, van ez a Grim Patron nevű bajszos csoda... eddig még nem futottam vele össze na de most:

Jött egy erre a kártyára építkező warri, taskmasterrel belesebzett 1-et, lett neki 2. Mondom jó semmi baj... erre whirlwind lett neki 4. Én druiddal voltam szóval az egyetlen területi spellem a swipe úgy hatástalanítva volt, ahogy azt kell. Innentől nem tudtam vele mit kezdeni, nála volt a tempó a 4 patronnal úgy tradel, hogy legyen belőlük még 8, de emellett wild pyroval meg ilyenekkel folyamatosan gyártotta magának az újakat, ha kiraktam egy nagy lényt egyből ment az azonnali leszedés. Nagyon beteg az a lap, persze ha csak kirak 1-et leszeded, de eltolja ezeket az önsebző cuccokat és annyit csinál belőle, hogy tele a board és onnantól már lényt se nagyon tudsz kirakni, mert csak több lesz belőlük, nagyon durván anti druid lap.

(#29004) Mister_X válasza Yodamest (#29003) üzenetére


Mister_X
(PH! nagyúr)

Starfall + spell power, szvsz. Hó végéig (meg utána is) amúgyis illik módosítgatni a deckeket.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#29005) Prof válasza Yodamest (#29003) üzenetére


Prof
(PH! addikt)

Biztosra ment , sokszor inner rage-t tolnak. Lekopogom eddig egy grim patron warri se fogott ki a felig basic magemen. Mas kerdes hogy a sok epic+legendary lappal a vegen megnyerik sokszor hosszu jatek utan.

"Yesterday is gone, tomorrow is not yet come. We have only today. Let us begin"

(#29006) mkbla válasza Mister_X (#28955) üzenetére


mkbla
(senior tag)

engem tegnap a coldlight oracle-vel szop@tott le egy rugó, mivel természetesen nem kaptam 5 mana alatti kártyát az 5. körig, a végére neki még maradt 6 nekem meg már csak a fatigue... tulajdonképp nagyon nem is tudtak fogyni a lapjaim csak égtek el... ő meg mindig visszarakta a kezébe valamint még 3at belekevert a pakliba és húzta elő őket...

''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''

(#29007) Mister_X válasza mkbla (#29006) üzenetére


Mister_X
(PH! nagyúr)

A Gang up nagyon komoly 2 manás kártyalett, eddig a millrogue gyengéje az volt, hogy az ellenfér boardjára kellett hagyatkoznia (Vanish) és ugyan ott fogyott ki a lapból (ha nem előbb, mert card draw minden deckben van általában), Gang uppal meg csinál 3-3 példányt magának egy tetszőleges kártyából, akár a tiedből, így messzebb van a fatigue-tól. Milldruid ezért is volt viable, mert a Naturalize két lappal tolta előrébb a játék végét, így egy sima milldruid általában 4 lapos előnyben volt.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#29008) Mister_X


Mister_X
(PH! nagyúr)

Hű, valaki emlékszik még, hogy milyen milldruiddal mentem a PH!-s mókán? Sehol sem találom hearthpwn-on a decklistet és fejből már nem tudom összerakni.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#29009) hyperspace válasza F-ECT$ (#28873) üzenetére


hyperspace
(őstag)

na igen, az már finomabb falat.

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#29010) whitezo88


whitezo88
(Topikgazda)

legend control hunter: [link]

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#29011) Yodamest válasza Mister_X (#29004) üzenetére


Yodamest
(PH! addikt)

Jó hát igen, de egy eshetőség miatt módosítani most megint olyan, hogy akkor meg tuti a swipe hiányozna belőle.
Amúgy nincs egy állandó paklim, még most bontogatom a szárnyaimat csak :)
Jelenleg annyi a prioritás, hogy a rengetek arcbatámadó rush deck ellen arra megyek rá, hogy sok tauntos lényem legyen, tehát senjin, belcher, hasonlók alap kártyák lettek nálam.

(#29012) Mister_X válasza whitezo88 (#29010) üzenetére


Mister_X
(PH! nagyúr)

Mi ebben a control? :F A Huntard's Mark és a Steamshit Sniper?

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#29013) NyalokAA válasza whitezo88 (#29010) üzenetére


NyalokAA
(fanatikus tag)

már ránézésre se volt jó , használat közben még szarabb :D:D kuka

(#29014) Yodamest


Yodamest
(PH! addikt)

Másik amit imádok, hogy minden deckben ott van dr. boom :) amikor kirakják már rászoktam, hogy tolok egy "well played"-et. Olyan vicces. Mondjuk nagy gondot nem szokott okozni, csak hihetetlen, mennyire egy kaptafák ezek a deckek. Nekem volt egy arany dr. boomom de betörtem 1600 dustért.

(#29015) Redcaster válasza Yodamest (#29014) üzenetére


Redcaster
(őstag)

"Nekem volt egy arany dr. boomom de betörtem 1600 dustért."

Őőő... eléggé elb*sztad akkor :DDD Dr. Boom annyira alap, hogy még funtard is futtatta egy időben, nemtudom hogy most mennyire népszerű a körükben. A lényeg, hogy Boom alap lap a deckek 99,9%-ában :K

(#29016) Yodamest válasza Redcaster (#29015) üzenetére


Yodamest
(PH! addikt)

Hát igen ezt vettem észre :) nembaj majd kap egy nerfet aztán normalizálódik. Szerintem lesz 9 mana és onnantól megvan oldva a dolog.

(#29017) fogtunder válasza Yodamest (#29014) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

hát az well rekt :)

de egyébként ha tudsz jobb 7 manás miniont, akkor várjuk szeretettel. azért játszik mindenki ezzel, mert még úgy is bőven megéri, hogy az esetek 75%-ában megy rá a BGH, mert a botok még így is megmaradnak utána. a nerfet egyelőre ne várd, a fejlesztők kb. egy hónapja azt nyilatkozták, hogy nincs rajta a nerf listán.

kicsit pihentettem most a játékot családi ügyek miatt, hát nem tudom Thaurissant hogy gondolták a Blizzardnál, de ez a kártya beteg. tegnap sikerült kirakni 3. körben coin innervate-tel, az ellenfél mill rogue nem bírta megoldani egy kör alatt, el is ment rajta szépen a meccs, mert hiába húzatott, ki tudtam fosni a kezemet olcsón. de control warriorban is nagyon beteg dolgokra képes és ez még csak az első szárny boss-a.

[ Szerkesztve ]

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#29018) tomazin válasza Yodamest (#29014) üzenetére


tomazin
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát ööö ez sztem nem volt egy okos döntés. Én nem kraftoltam volna le (legre sajnálom az 1600dustot), de mivel biztos voltam benne, hogy jön rá a nerf így megcsináltam, aztán majd akkor töröm. Nem jött (eddig), de nem is bánom, jó kis lap ez.

(#29019) F-ECT$ válasza Mister_X (#29012) üzenetére


F-ECT$
(Jómunkásember)

Ahogy látszik is a deck nevén: mid control, tehát nem teljesen control a deck (pl nincs Freezing benne). Az említett 2 lap pl eléggé control jellegű, illetve a 10 db 4 vagy több manás lény sem arra utal, hogy ez agro/face deck lenne.

Dive ever, work never.

(#29020) pk2


pk2
(tag)

Erről a pakliról kérnék véleményt. Tudom, nincs benne cleric, de mivel többnyire 1-2 lapot sikerül csak húzni vele, vagy még annyit sem, a circles tömeges laphúzás 10 meccsből 1x ha sikerül, mert a kombó valamelyik része hiányzik hozzá ezért úgy gondoltam ,hogy berakok egy nagyobb testű és fixen lapot húzó lényt, azért, nem az 2 sárkányt, mert ugyan 4/4 de 5 mana de ez egyelőre csak egy próba, ezért is kérek véleményt.
http://www.hearthpwn.com/decks/225149-resurrect

(#29021) Redcaster válasza pk2 (#29020) üzenetére


Redcaster
(őstag)

2 cleric KÖTELEZŐ priestbe, máshogy nem tudsz lapot húzni. 2 sboxer szerintem felejtős, kell a 2. holy nova, 1 lightbomb bőven elég, gnomish inventor helyett 2 shadow madness.

(#29022) Man0gatya válasza Redcaster (#29021) üzenetére


Man0gatya
(fanatikus tag)

Dehogynem :D

(#29023) Man0gatya válasza fogtunder (#29017) üzenetére


Man0gatya
(fanatikus tag)

Meg kiválló csali a bghnek és utána a komolyabb lapokra már esetleg nem marad

(#29024) fogtunder válasza pk2 (#29020) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

a northsire nagyon ritkán húz 1-2 lapnál többet. ha nem T1 rakod ki, csak akkor érdemes, ha amúgy is kapsz belőle lapot, vagy tudsz rá nyomni egy pw shieldet legalább. a coh-val húzok végtelen lapot kombó tényleg nagyon ritkán jön be, részben azért is, mert gyakrabban lövi el az ember a 3. körös blademasterre, vagy soulpriest mellé. én nem venném ki egy priest pakliból se, mert ha mást nem, akkor silence-t, vagy egyéb removalt ki tudsz vele húzni az ellenfélből. pl. ha a druid elküldi rá a wrath-t, akkor nyugodtan ki lehet rakni utána üresben a blademastert.

[ Szerkesztve ]

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#29025) Redcaster válasza pk2 (#29020) üzenetére


Redcaster
(őstag)

Esetleg a 2 inventor helyett 2 wild pyro, és azzal lehet csak igazán kombózni és végtelen lapokat húzni :K

(#29026) NyxNyxNyx válasza Redcaster (#29025) üzenetére


NyxNyxNyx
(PH! addikt)

és így már össze is raktatok neki egy teljesen más deck-et :DDD

Én is próbáltam már cleric nélkül deck-et, de nem igazán jött össze sehogy. Sőt még pyro nélkül sem. Most fenn van egy priest deck hearthpwn-n, ezt ki akarom próbálni csak most nincs rá időm.

"We apologize for the inconvenience" -Bluehole 2018, 2019, 2020...

(#29027) Redcaster válasza NyxNyxNyx (#29026) üzenetére


Redcaster
(őstag)

Mi csak segíteni akarunk neki :K

Egy szó mint száz: cleric alap dolog minden constructed priest deckbe szvsz, nem véletlenül látni minden profi játékos deckjébe. Akárhogy is változik a meta, annak a lapnak mindig bebetonozott helye lesz, mert a pyro + cleric + coh kombóval annyi lapot tudsz húzni, és ami a legfontosabb: akkor tudsz húzni, amikor akarsz; hogy az meccseket nyer :K

(#29028) Mister_X válasza NyxNyxNyx (#29026) üzenetére


Mister_X
(PH! nagyúr)

Van egy elég yolo mechpriestem, abba nincs cleric. Mechmage se igazán húz lapot (kiv. portal), megoldják ők is.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#29029) NyxNyxNyx válasza Mister_X (#29028) üzenetére


NyxNyxNyx
(PH! addikt)

Portal az nem laphúzás, a mad scientist viszont az. Ott is baj szokott lenni a lategame a laphúzás hiánya miatt, csak még megmentheti őket az Antonidas.
Yolo deckben oké, de talán még ott is játszatnám.

[ Szerkesztve ]

"We apologize for the inconvenience" -Bluehole 2018, 2019, 2020...

(#29030) SLYM válasza Mister_X (#29004) üzenetére


SLYM
(PH! kedvence)

starfall + HP semmit se ér ellene. gondold át ezt mégegyszer :)

az oracle rogue meg az eddigi leggondolkodósebb deck amivel eddig játszottam, ráadásul mech mage ellen nem sok esélye van, amiből azért most fut elég sok

[ Szerkesztve ]

(#29031) fogtunder válasza Mister_X (#29028) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

ki is kap, mint a szar, ha elveszti a board controlt és kifogy a keze.

(#29030) SLYM: hát meg starfallt rakni ezért a pakliba... szerintem 2 hét és senki sem fogja játszani, ha mégis, akkor meg valaki majd kitalálja rá a countert.

[ Szerkesztve ]

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#29032) csoki válasza SLYM (#29030) üzenetére


csoki
(senior tag)

starfallt + SPELL power-t írt ami ugye pont 3at sebezne úgy, nem hero powert :)

(#29033) SLYM válasza csoki (#29032) üzenetére


SLYM
(PH! kedvence)

akkor ezt benéztem, sorry :R

(#29034) Gyuri27 válasza NyxNyxNyx (#29026) üzenetére


Gyuri27
(PH! félisten)

Ez a kontrol lasabb és lassú deckek ellen jó. Már egy mech mage-shámi megfoghatja.
De a facehunter szétkapja. Mikor rájött mindenki, hogy top 10-ig facehunterrel kell tolni hasonló priestet dobtam el. Pedig azzal lett meg messze először a 60 szint. Ebbe egye meg 2 fontos lap hiányzik az agrók rushok ellen. 4-5 körre meg már annyi dmg-t kaptál, hogy nem fogsz miniont gyógyítani. Itt jön ki a hátránya a hero powernek. Warri ugye azért él meg rush, aggro, zoo ellen mert 2 pajzs üres körben nem rossz.
Meg ugye a játékosok is megtanulták. Cleriket mindenáron, bármivel beütik.
Mondjuk én hunterrel nem szoktam. Mert amíg azt gyógyitja én beütöm. Hiába a sok lap a kezében. A deathlord meg még jó is, deckből játszik ki lényt, nem fogy el a kezem.
A másik nagy ellenfele ennek a decknek az olaj. Ami szintén nem kevés manapság.

Itt abszurdisztánban mindenki olyan okos. A kecskenyájak meg szűzen maradnak. Kappa

(#29035) pk2 válasza NyxNyxNyx (#29026) üzenetére


pk2
(tag)

Én ezt kipróbáltam tegnap, hát nem túl sok sikerrel, szerintem gyenge pakli.

Ötleteket köszönöm, én azért teszek vele egy próbát először így, aztán majd módosítom a tippek alapján.

(#29036) NyxNyxNyx válasza pk2 (#29035) üzenetére


NyxNyxNyx
(PH! addikt)

Én amúgy nem is értem. A resurrect-nek ebben mi az értelme? Nagyon kevés az esélye hogy jót kapjak belőle. Mai meccsen mechwarper + shielded minibotot adott :DDD egyik shredderből jött ki, másikat cabaloztam.

"We apologize for the inconvenience" -Bluehole 2018, 2019, 2020...

(#29037) Mister_X válasza fogtunder (#29031) üzenetére


Mister_X
(PH! nagyúr)

Mindjárt újraélesztem a milldruidom, az amúgyis warriorokat evett reggelire ;]

Mechpriesttel meg nem fogy ki a kezem. Mechmage-nek se szokott, csak okosan kell játszani.

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#29038) whitezo88 válasza NyxNyxNyx (#29029) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

Lattam mar mechmageben intellectet de ott valoban baj, hogyha elfogy a tempo akkor topdeck mode lesz, elfogy a steam es nagyon lelasul.

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#29039) fogtunder válasza Mister_X (#29037) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

azért azt ne írjuk már le, hogy a mechmage-nek sose fogy ki a keze :) én játszottam ellene full taunt druidot, mikor ez volt az aktuális rá, az ellen nem tudott okosan trade-elni, meg arcra menni, ki is kapott többnyire.

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#29040) Gyuri27


Gyuri27
(PH! félisten)

3-ból kettő ellen hunter. A maradék meg mech mage. Gratulálunk blizzard.

Itt abszurdisztánban mindenki olyan okos. A kecskenyájak meg szűzen maradnak. Kappa

(#29041) Mister_X válasza fogtunder (#29039) üzenetére


Mister_X
(PH! nagyúr)

Én a mechmage-t alapból azért nem szeretem, mert nincs benne semmi: csupa droid, amit ki kell fosnia magából okosan, aztán a spare partokat beváltja Antinál. Se skillstrike, se skillsheepisation, se skillwyrm, se Soon™, miféle mage az ilyen? Persze elég OP kombináció, de megvan az ellenszere. Én most egy afféle hibrid mechmage-t futtatok Antodias és secretek nélkül, eddig eredményes.

@Gyuri27: facehunter - paladin - mechmage - patron warrior - secret mage - ancestral shaman (na ez húzós volt) - oilrogue - freeze mage eddig ma.

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#29042) Gyuri27 válasza Mister_X (#29041) üzenetére


Gyuri27
(PH! félisten)

3 face egyből, most mech mage. Embertelen. Délotán én is csak facéval megyek. Szopjon más is.

Itt abszurdisztánban mindenki olyan okos. A kecskenyájak meg szűzen maradnak. Kappa

(#29043) Prof


Prof
(PH! addikt)

Nem igaz mi van ma, mindenkinel ragnaros boom, cenarius antoindas, emperor, alakir. 6-ot vesztetetm zsinorban casualon mage-el pedig volt, hogy 12-et nyertem zsinorban basic deckel..

6 koron at tuleletem ragnarost de nem jott removal...

[ Szerkesztve ]

"Yesterday is gone, tomorrow is not yet come. We have only today. Let us begin"

(#29044) whitezo88 válasza Gyuri27 (#29042) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

tegnap meg ma is minden 2. hunter...

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#29045) whitezo88


whitezo88
(Topikgazda)

és ilyenek ellen vesztek, mert nem jön a Death... U WOT M8 :F

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#29046) fogtunder válasza whitezo88 (#29045) üzenetére


fogtunder
(PH! nagyúr)

nem volt dust Boomra, de kellett egy 7 drop :D :D :D

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#29047) whitezo88 válasza fogtunder (#29046) üzenetére


whitezo88
(Topikgazda)

OTK pappal próbálkozom de 4 gameből nem jön fel a 3ból 2 darab se, pedig 20 lapokat húzok fel, váltok zoo-ra, azonnal paladin: t1 chow t2 minibot t3 muster. auto concede... és így ne égjen ki az ember?

[ Szerkesztve ]

Too bad she won't live... but then again, who does?

(#29048) Redcaster válasza Prof (#29043) üzenetére


Redcaster
(őstag)

Casual nehezebb, mint a ranked 20-15 között, jobban megéri rankedezni :K casualon főképp probb playerek tesztelnek paklit, akik féltik a rankjukat.

(#29049) SLYM válasza Redcaster (#29048) üzenetére


SLYM
(PH! kedvence)

ez attól függ mennyit játszottál, de ez így van, casualon olyan ellenfeleket fogsz kapni, akik nagyon hasonlítanak rád (asszem talán win-ek száma alapján)

[ Szerkesztve ]

(#29050) DaveNo1 válasza fogtunder (#29046) üzenetére


DaveNo1
(PH! kedvence)

Advanced Dr. Boom: War Golem + 2 Wisp ;]

You are not prepared.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.