- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.A.
aktív tag
Üdv!
Mint multimedia-nál nálam is megjelentek a hibás(17) és a gyenge(19) szektorok.
11.22-én még 100%-os volt, hibátlan, most meg 74%
Működési ideje: 801 nap
Becsült: 560 nap
Összes indulás: 6016Egy 2TB-os WD20EARS-00MVWB0-ről van szó. Ha adtak is ki frissítést(firmware), nem tettem fel.
Mellette van még egy SSD (OCZ Agility3 60GB) és egy HDD WD7500AAKS, ami régebbi.
Mind a három tár egy ágról kapja az energiát, ami egy 500W-as Enermax Liberty.
A hibás tár, többnyire filmeket tartalmaz és némi személyes, családi képeket, videókat, amiket minden esetre áthelyeztem.
A kérdésem, hogy ez a HDD haláltusája és nézelődjek egy új után?
GA
-
G.A.
aktív tag
válasz
liksoft #3709 üzenetére
Most újraindítottam a gépet(ledobta a 300ast). Furcsa mód, megint nem észlel felpörgési problémát, így wincsi kondija 96%os és 939napig életképes, a jóslat szerint
.
Ja, amit lehagytam, mielőtt ledobja a wincsit, a meghajtó mintha felpörögne, majd kattan egyet és ez ismétlődik, közben a windos megáll, majd ismét megy és újra megáll, majd a wincsi eltűnik és a ciklus is abbamarad és a win ismét megy.Egy 500as Libertyn gondolkodom...
-
G.A.
aktív tag
Üdv!
Van nekem egy régebbi wincsim. Maxtor 300Gb SATA1, DaimondMax 9, ha jól tom . Már lassan 1 éve hogy van rajta egy hibás szektor, az nem is zavart, de mostanság egyre több baj van vele. HD Sentinel szerint felpörgési gondok vannak és 2 újabb szektor ment tönkre + 2 lett gyenge, így 93%os elméletileg a wincsim. 805napja üzemel és most esett le becsült hátralévő élettartama 1000ről 881napra. A felpörgést magyarázhatja a tápegység(szimpla Chieftec 360Wos), vagy valószínűbb, hogy a wincsi a bajos. 4 wincsi van elvileg a gépben. Elvileg, mert azt tapasztaltam, ha 3nál több van bekötve, akkor véletlenszerűen megszűnik az egyik wincsivel a kommunikáció, általában azzal, amit épp nem nagyon használok(tehát Master soha nem esik ki, ill ez a 300as is csak akkor, ha a letöltés lassú, vagy ha SETI(at)home nem megy, így a 2 újabb 500as, főként tárolónak használt, közül az egyiket szokta „kidobni”).
Tehát itt nem csak a wincsi a hibás, hanem a táp is? Készüljek egy új wincsit venni?GA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest