- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ezt olvasd el, különösen a hsz-okat, pont ezekről a külső egységekről szól:
prohardver.hu/teszt/formas_wd_merevlemezek/my_passport_elite.htmlAz a vicces, h pont liksoft kollegára akartam felhívni a figyelmed, amit Ő írogatott az USB-csatikkal kapcsolatban, az úgy is van.
Erre Ő is idetalált, és személyesen írt Neked.Azért egy Y kábellel próbáld még működésre bírni.
Vidd el a gépet egy boltba, kérd meg az eladót, h próbálhasd ki az Y USB kábelt, ha működik, probléma megoldva, megveszed. Ha nem, akkor meg abban a laptopban valószínűleg nem fogod tudni használni. -
liksoft
nagyúr
Szidd a marketingeseket! A külső winyók nem bírják a szimpla USB-t, sőt adupla előlapit sem! Csak a hátlapi FORRASZTOTT csatlakozót! Ami kábeles a házon belül, az nem szokott elég tápot biztosítani!
Az XP-t meg senki se szidja! Van olyan feladat amikor CSAK a DOS a jó! Vagy a gép nem visel el többet! Sőt, TV-nek a 98 is jó, ráadásul gyorsabb mint egy igazi TV! Tehát CSEND! Ha valakinek valami nem tetszik, akkor ne használja..... és ne is fikázza!
-
Amit kbalazsa idézett, az úgy van.
Vannak olyan alaplapok, amikre nem lehet kötni nagyméretű külső HDD-t, mert egyszerűen nem stabil az USB-n keresztül kijövő áram.
Nekem is van külső USB-s 80GB-os HDD-m, amit minden géphez tudok csatlakoztatni, kivéve egyik unokatestvérem gépéhez, ill. egy másik munkatársam szintén régebbi gépéhez.Az 500GB-os HDD amúgy is elég nagy fogyasztású egy kisebb, 100GB körüli winchesterhez képest.
Már olvastam a kérdésed tegnap is, csak gondoltam külső táp is van hozzá, ha már ekkora kapacitású. Ezen most meglepődtem, azt hittem ez egy WD MyBook.
Vagy csak simán vettél egy 2.5"-os 500GB-os HDD-t, és beletetted egy külső keretbe? Nem volt a kerethez egy plusz USB csatlakozó, h a HDD akár kettő USB-ből is tudjon áramot felvenni?
Ha nem akkor bizony az lesz a megoldás, h kell venned hozzá egy Y elosztós USB-t. -
kbalazsa
senior tag
Most látom csak, hogy volt már itt erről szó nem is rég.
-
kbalazsa
senior tag
Idézet egy külső merevlemezekkel foglalkozó cikkből:
"Ha 2,5-es méretben gondolkozunk, akkor jogos igény, hogy a meghajtó lehetőleg elégedjen meg az USB-port adta árammennyiséggel, ne kelljen a külső tápegységgel is bajlódni. Sajnos az USB-n leadható áram mennyisége nagymértékben függ az adott számítógéptől, így előfordulhat, hogy az elvileg külső tápellátást nem igénylő meghajtó mégsem indul el. Ilyenkor segíthet egy Y (táp céljára külön USB-ággal rendelkező) USB-kábel használata egy 220 voltos USB-tápadapterrel kombinálva."
-
maestro87
őstag
Köszi!
De átváltási hiba? Ezt hogy érted?
Hard Disk Sentinel (meg a Bios, meg minden) 476937MB-ot ír ki.
476937MB/1024=465,75GB
Ezek szerint nem tudok rámásolni 114 (4,35GB-os iso-t) filmet (nem mintha most ezt akarnám tennicsak 106-ot. Vagy igen? De akkor miért írják rá, hogy 500GB, ha nem annyi?
A másik vinyón engedi a FAT32-t is (a legördülő listában ott van).
Sose tudni mikor kell FAT32. Win95-t akarom majd felrakni (egy játékhoz) egy particíóra talán ennek FAT32 kell, de nem tudom.Más: Nem tudod, hogy csak a Win7-nek mennyi hely kell minimum? (csak tervezek előre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest