- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- iPhone topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranger^41
aktív tag
Persze, a helyén van, sajnos csak slavenek tudom rakni, mert az optikai is ide, és cask egy ide van a lapon... Get Data Back látja rajta a partíciókat. Testdisket lefuttattam, a fájrendszerre, meg az adatstruktúrára is aztírja, hogy oké, és hogy ellenőrizzem a vinyom jumperét, vagy a biost. Biosban nem találtam iylen korlátozást, a vinyo meg jól van jumperelve.... Létezik olyan, hogy "úgymarad"?
-
Igen. Ez volna a boot és egyetlen wincsi a gépben. Egy IDE -> SATA van rajta amin keresztül 40eres kábelt érzékel az alaplap, ráadásul valamiért kiírja, hogy SMART támogatott, de ki van kapcsolva, ezt persze minden IDE wincsire tudja alapból és BIOS-ban be se lehet kapcsolni. Most manualra állítottam a winyó érzékelést.
Mellesleg, megnéztem a régi rendszer wincsi második partícióját egy partíció menedzserrel és alapból azt írta, hogy sérült.... nyílván a belepiszkálás folyamán történt, hogy megsérült a partíció. Qrva undorító, hogy ilyet megenged magának a Gigabyte. -
"Örülünk!"
Természetesen az a tetves Giga lap nem oldódott meg, úgyhogy megint 32megás a wincsi
Legfrissebb BIOs a lapon, de nem oldódott meg... átteszem Secondary-ra mást már nem tudok tenni. Semmi állítási lehetőség nincs abban a qrva SETUP-ban. Kapott egy Load BIOS default-ot is, de semmi. Lövésem nincs mit lehetne még variálni vele. Talán kézi vezérléssel beállítani az értékeit a wincsinek... és hibásan egyel több sectort megadni vagy kevesebbet... nem tudom.
-
-
_voodoo_
tag
Azt volt az első ötletem nekem is, de nem történt változás, egyébként működik a vinyó, csak zavar ez a smart dolog. Nálad látszanak a smart értékek?
Most nézem a HD501LJ-t jumperral kell visszatenni sata1-re, rajta van a vinyón is, ahogy az én hd160jj vinyómon is, de a hd161hj vinyon nincs ilyen, és a manual sem írja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged