- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
''Szerintem ezért jók (megbízhatóak, stb...)!
A másik véglet a Maxtor, ami hááát: ''olcsó húsnak híg a leve''!''
Mióta a Sulinetnek köszönhetően elég nagy számban fordulnak elő a Samsungok, már nincs olyan jó híre.
És a 160G-tól felfele kategóriában már nem olyan rosszak a Maxtorok sem, pl. a 160-as kevésbé melegszik, mint a Seagate vagy a Samsung hasonló méretű vinyója.
(És messze a töredéke mennyiségű vinyó halna meg az országban, ha felhasználók nem a tápegységeken spórolnának, ill. nem akarnának egyidőben tuningot is meg halk gépet is.) -
mr_ricsi
veterán
''Vannak ezek az: ''Azonnali kérdések órája'' topicok, ahol tényleg pörög a dolog...''
Nem feltétlenül erre gondoltam. A tematikus topicok közül ami 100 hsz felett van, az már elég pörgős.
''MÁS: Át lehet állítani a bejelentkezési jelszavamat valahogyan?
Miután bejelentkeztél, fent a fekete sorban az ''Adataim''-nál. -
KisBundi
őstag
Hát épp ez a baj a Samsungokkal. Nem szeretik ha a kiveszik a gépből és hurcolásszák őket ellentét a Maxtorral ami jól birja a környzetei hatásokat. Nekem majd 4 évig volt egy 60 gigás Maxtorom és állandóan hurcolásztam és kutya baja sem volt. Bezzeg ezt a Samsungot csak egyszer vettem ki a gépből és rögtön meghalt.
Valamelyik fórumon ki is derült hogy a Samsung vs Maxtor párharcból a Sam. húzza a rövidebbet. Ja a jelszavadat az adataim alatt tudod megváltoztatni.
[Szerkesztve] -
mr_ricsi
veterán
''Na az sose baj, ha több topicban indítod útnak a kérdést, mert több féle válasz, több féle tipp megy és hamarabb ráakadhatsz a probléma megoldására''
Ebben nem értünk egyet!
Ha ugyanazt 3 topicban feldobod, nem nagyon fogja mindenki mindegyiket olvasni. Emiatt előfordulhat, hogy az egyik topicon leírtakból a másik topicot látogató szaki már meg tudná mondani a frankót.
Pörgős topicban kell kérdezni, aztán pedig sokkal kifizetődőbb, ha minden info egy helyen megtalálható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest