- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
Szerintetek egy 250 gigás Sata2-es DM10 Maxtor meddig melegedhet?
-
KisBundi
őstag
Hát épp ez a baj a Samsungokkal. Nem szeretik ha a kiveszik a gépből és hurcolásszák őket ellentét a Maxtorral ami jól birja a környzetei hatásokat. Nekem majd 4 évig volt egy 60 gigás Maxtorom és állandóan hurcolásztam és kutya baja sem volt. Bezzeg ezt a Samsungot csak egyszer vettem ki a gépből és rögtön meghalt.
Valamelyik fórumon ki is derült hogy a Samsung vs Maxtor párharcból a Sam. húzza a rövidebbet. Ja a jelszavadat az adataim alatt tudod megváltoztatni.
[Szerkesztve] -
-
KisBundi
őstag
Talált a HD Tune két kis négyzetet.Ezt a két kis nyégyzetet mivel tudnám elültüntetni? Lehetőleg olyan progival amiért nem kell pénzt kiadnom.
Azt se bánom ha nem tudja kijavítani csak csináljon vele valamit hogy ne fagyassza meg a gépemet és ne kezdjen el kattogni.
-
KisBundi
őstag
Az egész vinyót újraparticionáltam. Már nem szórakozik de azért az adataim máshová is el vannak mentve.
-
KisBundi
őstag
Már megtettem, a tesóm lehúzta az adataimat.
Tudom hogy már az utolsókat rúgja de amíg lehet szeretném használni mert még nincs pénzem újra.
A HDD regenerátor valamit csinált vele és már dolgozik rendesen de szerintem így sem foglya sokáig húzni. Én szarsungot biztos hogy nem veszek többet.
[Szerkesztve] -
KisBundi
őstag
A Samsung vinyóm ketté van particionálva. A C-t gond nélkül tudom használni de a d-t csak olvasni tudom mert ha írni akarok rá akkor el kezd kattogni és megfagy a gép. Na ilyenkor mi a teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged