- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
ng0ofy #19570 üzenetére
Értem,v...ez most My Passport,igaz,v sima 2,5" wd hdd külső mobilrackben? (alutokba csavarozva
)
De nem ez a lényeg,látom másik topicba liksoft már válaszolt,garit érdemes megpróbálni,adatmentés/szerelés szakemberrel túl drága,viszont gariba,ha felhasználó okozta a kárt (nem rendeltetésszerű használat),akkor az esetleges javítás,csere bizony díjköteles,bár nem 100 ezres nagyságrendű.Ezért is kérdeztem mennyire hagyott rajta nyomot az esés,meg mást kell mondani visszavitelkor,hirtelen tönkrement,pedig én rendeltetésszerrűen...,csak nem állnak neki szétszedni és megbizonyosodni róla,hanem jó esetben egyből csere. Max a hibás db-ot felküldik,átadják "vizsgálatra" és ott kiderülhet,h nem magától...
,de lehet sz@rnak rá.
Most befosattál kicsit engem is,My Passport 60 cm eséstől már konec
,ezért is veszek még1 ütésállót,biztonsági másolatoknak...
-
King Unique
titán
válasz
ng0ofy #19564 üzenetére
Hat az cinkes...60 cm esés és kampec...
,igaz az elég neki,sajna.
Ezért nem árt manapság ütésállót venni,v vmi strapabíró,ütésálló tokban tartani (nálam MP SE ilyenben van),wd is léphetne már ilyen téren.
Ha nem látszik az ütődés helye és még érvényes a gari,érdemes megpróbálni visszavinni,persze,vmi más történetet beadni nekik,h hirtelen...
Ha rádugod még "megy",megnyithatók a cuccok? Mert akkor gyorsan mentés sürgősen vmire,de,ha hw-esen vmi tönkrement és pl."nem forog" rendesen,akkor lehet szaki kell hozzá,ami nem olcsó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged